🗜 *آلودهسازی مهمتر از تحریم*
جرالد سگال مدیر موسسه بینالمللی مطالعات استراتژیک لندن که در هفته نامه آمریکایی نیوزویک در فروردین ماه 1377 منتشر شده است، عمق سیاست غرب در قبال ایران را نشان میدهد. وی میگوید:
" ... غرب باید به شیوهای که کمونیسم را مهار و آلوده کرد با سایر دشمنان خود عمل کند .... آلودهسازی، شیوههای فراوانی دارد که تجارت با دشمن و .... از راههای اصلی آلودهسازی جوامع است....
اکنون نیز باید یک استراتژی دوگانه مهار و آلودهسازی در دستور کار باشد... مهار کافی نیست و آلودهسازی مهمتر است. ... خوشبختانه آلودهسازی شیوههای فراوانی دارد که تجارت با دشمن (در کالاهای غیر استراتژیک) و .... از جمله آنهاست ..."
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 #گروه_گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
#کانال_گام_دوم_انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
یابقیه الله
سقیفه جاهلیت مدرن بشدت فعال ند طوری که اهداف اولی و دومی صدر اسلام را کامل کنند و
و اسلام را بعد ۱۴ قرن ازش جز آن که امپریالیسم ، استعمار و صهیونیست خبیث میخواند چیزی دیگر نماند. زهی خیال باطل
حسین ابن علی علیهالسلام به مسلخ کربلا رفت و اسلام امروز
اینجاست ودر برابر تمامیت جنود
ابلیس.
فدائیان ولایت. با رهبری پیر فرزانه
مان امام خامنهای حفظه الله
غسل شهادت کرده اند و آماده اند به مسلخ کربلا هم بروند
ولی امروز طبق وعده خداوند رحمان نصرو من الله و فتح القریب است و همه کمال معنوی و روشن
شدن راز کنز مخفی های الله.
بزودی و با نصرت الهی بطور کامل مسلمین بالاخص شیعیان اهل بیت برجهان استیلا خواهند یافت
و دوران طلائی اسلام ناب در این
کره خاکی و جهان حاکم خواهد شد
هذا من فضل ربی. الله اکبر
الحمدلله رب العالمین.
یابن الحسن.
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 #گروه_گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
#کانال_گام_دوم_انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
حالا با نزدیک شدن به موعد پایان شماری از محدودیتهای برجام علیه ایران که بخشی از آن در مهرماه ۱۴۰۲ (اکتبر ۲۰۲۳) به پایان میرسد، اروپاییها در گام اول با کمک دستگاههای رسانهای خود میکوشند مانع از برداشته شدن این محدودیتها شامل محدودیتهای سازمان ملل در زمینه تحقیق و توسعه (R&D) شوند. نکته حائز اهمیت اینکه رفع تحریم حوزه پهپادی و موشکی در کانون توجه جریان رسانهای غرب قرار گرفته و محافل غربی مدعی هستند محدودیتهای اصلی برجام با رفع این تحریمها برداشته خواهد شد. در همین رابطه شبکه CNBC امریکا نوشته است: «محدودیتهای اصلی برجام اواخر سال ۲۰۲۳ با اجرای بندهای غروب منقضی میشوند». نشریه فوربس هم مدعی شده است: «تهران پهپادها و موشکهای بالستیک کوتاهبرد (SRBM) بسیار سریعتر و کشندهتری دارد که ممکن است پس از اکتبر ۲۰۲۳ به مسکو عرضه کند.» از همین رو میتوان دریافت که تلاشهای غرب پس از ماهها ناکامی در برابر مقاومت فعال ایران اساساً بازتجربه نقشههای قبلی است.
غرب در برابر ۲ گزینه
خبرسازیهای اولیه پیرامون مکانیسم ماشه در حالی منتشر شده که مذاکرات رفع تحریمها زیر سایه تردید واشنگتن برای بازگشت به برجام در نقطه انجماد قرار گرفته است. وضعیتی که گرچه میدان دید را برای رصد و تحلیل فضای مذاکرات تیره و تار کرده اما نحوه عملکرد کنونی اعضای توافق مبنی بر گام برداشتن در مسیر اقدامات تنشآمیز خود به خود زمینه را برای تقویت فعالیتهای صلحآمیز هستهای کشورمان مهیا ساخته است.
اینکه سطح تنش امریکا و غرب از امروز به دلیل انتشار خبرهایی مبنی بر مکانیسم ماشه وارد مرحله تازهای خواهد شد یا نه، به عملیاتی شدن این خبرها در چند ماه آینده تا فرا رسیدن موعد پایان این تحریمها بستگی دارد. اروپا و امریکا ۲ گزینه در پیش دارند؛ از یک سو حتی در سطح نمادین همچون نمایش سیاسی در پارلمان اروپا درباره سپاه به اقداماتی دست بزنند که میتواند سطح جدیدی از تنش با جمهوری اسلامی را بگشاید یا با به کارگیری عقلانیت، روند مذاکرات رفع تحریمها را به جریان بیندازند و با تحقق منافع اقتصادی تهران زمینه را برای بازگرداندن برجام به ایستگاه اول فراهم سازند.
تردیدی وجود ندارد که انتخاب گزینه نخست با هدف اصرار بر اجرای قطعنامهها میتواند تبعات جدیدی نیز بهوجود آورد و نقطه آغاز یک پاسخ جدید ایران به غرب خواهد بود.
منبع: روزنامه ایران
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 #گروه_گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
#کانال_گام_دوم_انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
🟧🟪🟧قدرت پاسخ ایران در برابر «ماشه» تروئیکا
فرانسه، آلمان و انگلیس هفته گذشته ۱۰عضو منتخب شورای امنیت را در جریان رایزنیها در مورد استفاده از مکانیسم ماشه برای بازگرداندن تحریمهای سازمان ملل در صورت عبور ایران از خطوط قرمز هستهای قرار دادند.
به گزارش مشرق، نزدیک شدن به موعد برداشته شدن شماری از محدودیتهای ایران در چهارچوب توافق هستهای، سه کشور اروپایی عضو توافق و دستگاه پروپاگاندای آنها را به تکاپو انداخته تا در برابر اجرایی شدن این تعهدات مانعتراشی کنند. این رویکردی است که به همان میزان که نیات تروئیکای اروپایی در قبال ایران را روشن میکند، بر ابهام و پیچیدگیهای مذاکرات رفع تحریمها نیز میافزاید. علی واعظ، مسئول میز ایران در گروه امریکایی بحران و از دوستان نزدیک رابرت مالی در توئیتی مدعی شد که فرانسه، آلمان و انگلیس هفته گذشته با دعوت از ۱۰ عضو منتخب شورای امنیت سازمان ملل متحد آنها را در جریان رایزنیها در مورد استفاده از مکانیسم ماشه قطعنامه ۲۲۳۱برای بازگرداندن تحریمهای سازمان ملل در صورت عبور ایران از خطوط قرمز هستهای قرار دادند.
این خبر در حالی منتشر شده که قریب به ۵ سال است توافق هستهای ایران در برزخ عهدشکنی امریکا در قبال آن و اعمال سیاست فشارحداکثری علیه تهران قرار گرفته است. با وجود ادعای دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور امریکا برای بازگشت به توافق و آغاز مذاکرات رفع تحریمها در وین، مقامهای این کشور در تنگنای تصمیمگیری قرار گرفتهاند و جمهوری اسلامی هم بنا بر حق مقابله به مثل، نه تنها تعهدات خود به توافق هستهای را گام به گام کاهش داده که فعالیتهای صلحآمیز هستهای خود را در مسیر پیشرفت قرار داده است؛ اقداماتی که در نهایت به رفع محدودیت ایران برای انجام عملیات بدون مرز در روند غنیسازی اورانیوم انجامید و سبب شد مقامهای کشور برای حفظ توافق تنها به پیروی از برنامههای نظارت آژانس بینالمللی انرژی اتمی در چهارچوب پادمان هستهای اکتفا کنند.
تنش زایی در اوج ناکامی
این ادعاها که در چهارچوب ناکامی اروپا برای اجرای حداقل تعهدات خود به جریان افتاده، سبب شدهاست این کشورها در آستانه فرا رسیدن موعد برداشته شدن تحریمهای مربوط به موشکهای بالستیک ایران، گزینه مکانیسم ماشه را - که پس از برجام با هدف بازگرداندن تحریمهای بینالمللی شورای امنیت بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ تعلیق شد - مد نظر قرار دهند. به نظر میرسد، اروپاییها بیش از همه از تبعات به راه انداختن چنین شوی جدیدی آگاه باشند؛ چه آنکه پیش از این نیز در ماجرای ادعاها برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران، اغلب قریب به اتفاق ناظران سیاسی آن را یک آرزوی دستنیافتنی برای غربیها دانستند. چرا که آنها بخوبی از تبعات ناگزیر چنین تصمیمی مطلع و بر اراده ایران مبنی بر تهدیدزدایی نیز واقف هستند.
ماشه چگونه فعال میشود؟
با ضغف غیرقابل انکار دیپلماسی تیم سابق مذاکرهکننده کشورمان به ریاست جواد ظریف، دولت امریکا در جریان مذاکرات هستهای که به توافق انجامید موفق شد بندی موسوم به «مکانیسم ماشه» را در این توافق بگنجاند که امکان بازگرداندن تمامی تحریمها در صورت تخطی ایران از اجرای تعهدات برجامی را فراهم میکرد. این مکانیسم در بندهای ۳۶ و ۳۷ برجام تعریف شده و بر اساس آن، هر یک از طرفهای توافق میتوانند به کمیسیون مشترک شکایت کنند و این کمیسیون برای حل و فصل موضوع پانزده روز فرصت دارد؛ مسائل حل و فصل نشده به وزیران خارجه ارجاع داده میشود که پانزده روز دیگر فرصت دارند. سپس کمیسیون مشترک پنج روز دیگر فرصت دارد تا مسأله را حل و فصل کند.
اگر پس از این فرایند ۳۵ روزه، مسأله هنوز برای طرف شاکی برطرف نشده باشد، میتواند موضوع را به عنوان تخطی از توافق، به شورای امنیت ارائه کند و این شورا باید ظرف ۳۰ روز درمورد قطعنامهای برای ادامه تعلیق تحریمها رأی بدهد - قطعنامهای که طرف شاکی میتواند وتو کند- و تحریمها به جای خود برگردند. به این ترتیب این بند اجازه میدهد که تمامی تحریمها به صورت خودکار بازگردند، بدون آنکه اعضای شورای امنیت در این خصوص از امتیاز وتو برخوردار باشند. با این مکانیسم تمامی قطعنامههای تحریم شورای امنیت علیه ایران که از سال ۲۰۰۶ وضع شده و با برجام معلق شده بودند، بازمیگردند. اما نکته جالب توجه آناست که در نتیجه این قطعنامهها انتقال یا صادرات هرگونه اقلام مرتبط با «سلاح هستهای» به ایران ممنوع خواهد شد، افراد و نهادهای درگیر در برنامه موشکی و هستهای ایران در فهرست تحریم قرار خواهند گرفت؛ مسألهای که اساساً در موارد مورد ذکر برای ایران فاقد موضوعیت جدید است.
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 #گروه_گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
#کانال_گام_دوم_انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
♻️♻️♻️صدای «سطل ماست» از «چاقو» بلندتر است!+ عکس
رسانهها و کسانی که دم از شعار «زن، زندگی ، آزادی» میزنند و با بروز اتفاقی مانند «سطل ماست»، سینه سپر میکنند! حتی زبانشان درمقابل چاقویی که بر سینه مدافع زنان و دختران رفت، لکنت دارد.
به گزارش مشرق، در چند روز گذشته تصویر و فیلم رشادت حمیدرضا الداغی جوانی که مانع اراذل اوباش مزاحم دختران سبزواری شد، در رسانهها و شبکههای اجتماعی منتشر شد. همگان دیدند که چگونه الداغی حتی پس از مشاهده سلاح سرد در دست مزاحمین، دست از مقاومت نکشید و تا پای جان از ناموس ایرانی دفاع کرد.
هرچند که این تصاویر در رسانههای داخلی بازتاب زیادی پیدا کرد اما شبکه های ماهوارهای فارسی زبان که کوچکترین اتفاق در ایران را برجسته میکنند یا رسانههایی که دم از «زن،زندگی،آزادی» می زنند بیتفاوت از کنار این موضوع عبور کردند.
این موضوع از یک سو، سیاستهای دوگانه رسانههای لندنی که یک سطل ماست را تا تیتر یک اخبارشان و میکنند و از سوی دیگر شهادت جوانی را که در دفاع از ناموس شهرش جان فدا میکند را بایکوت میکند نشان میدهد.
به طور مثال بی بی سی فارسی و ایران اینترنشنال هیچ کدام مطلبی در اینستاگرام پیرامون شهادت شهید الداغی منتشر نکردند اما چند پست درباره حضور بدون حجاب یک بازیگر زن منتشر کردند.
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 #گروه_گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
#کانال_گام_دوم_انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
🇮🇷🇮🇷🇮🇷سخنی با مدیران؛ منتظر چه هستید!؟
مخاطب این یادداشت، همه مسئولان و مدیران در سه قوه و همه نیروهای انقلابی هستند. دشمنان سرشکسته از اقتدار فزاینده ایران، شبانهروز، به جنگ ترکیبی در ابعاد رسانهای، فرهنگی، اقتصادی و... اهتمام دارند.
به گزارش مشرق، محمد ایمانی طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:
۱) از شهید چمران نقل میکنند که «وقتی شیپور جنگ نواخته شود، مرد از نامرد مشخص میشود». تصورش را بکنید اگر غیرت و مسئولیتشناسی رزمندگان ما نبود، تهاجم وحشیانه صدام میتوانست چه بلایی بر سر کشور و مردم ما بیاورد. باز هم تصور کنید که مثلا لشکرهای محمد رسولالله (ص)، علی ابن ابیطالب(ع)، امام حسین(ع) عاشورا، کربلا، ۹۲ زرهی، ۷۷ ثامنالائمه و...، به جای هماهنگی و الحاق به یکدیگر در عملیات مشترک از چند محور، هر کدام ساز خود را میزدند و صرفا به تشخیص خود عمل میکردند. آیا امکان داشت دشمن منهزم شود؟
۲) مخاطب این یادداشت، همه مسئولان و مدیران در سه قوه و همه نیروهای انقلابی هستند. دشمنان سرشکسته از اقتدار فزاینده ایران، شبانهروز، به جنگ ترکیبی در ابعاد رسانهای، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی اهتمام دارند. این مصاف، میدان آزمون بصیرت، غیرت و همت است. معیشت مردم، همان قدر در معرض دستدرازی بدخواهان است؛ که فرهنگ و باورها و ادراکات افکار عمومی. اولا باید در پاسداری از معاش و معاد، و امنیت و آسایش و سلامت فکر و روح مردم، غیرت به خرج داد؛ و ثانیا، همفکری و همافزایی پیشه کرد. اقتدار ملی، ناموس همه ماست و هر کس به هر میزان بخواهد از این خط قرمز عبور کند -دلال و رانتخوار و مفسد اقتصادی باشد، یا شرور امنیتی و سیاسی، قداره بند کف خیابان، هنجار شکن متجاهر، یا تروریست رسانهای و فرهنگی- باید پنجه مجازات قانونی را بالای سر خود ببیند.
۳) مومن، غیرتمند است. درست مثل شهید سلیمانی و هم رزمانش، که جولان گروههای تروریستی در جنگ نیابتی آمریکا و انگلیس و اسرائیل را تاب نیاوردند و سر اژدها را به سنگ کوبیدند تا آنجا که مجله نیوزویک نوشت: «FIRST HE FOUGHT AMERICA, NOW HE,S CRUSHINF ISIS. او نخست با آمریکا جنگید و اکنون در حال خردکردن داعش است». یا مثل رزمندگان غیور ارتش و سپاه که به تلافی دست درازی آمریکا و انگلیس به نفتکشهای ایران، نفتکشهای آنها را مقتدرانه متوقف کردند. یا مثل همین شهید «حمیدرضا الداغی»، جوان غیور سبزواری که دست درازی اوباش شرور به نوامیس مردم را تحمل نکرد.
۴) از پیامبر اعظم(ص) مکرر نقل شده که فرمود: «اِنّی لَغَیُورٌ اللهُ عَزَّ وَجَلَّ اَغْیّرُ مِنّی وَ اِنَّ الله تَعالی یُحِّبُ مِنْ عِبادَهَ الْغَیُورَ. همانا من غیورم و خداوند از من غیورتر است، و خداوند متعال، بندگان غیورش را دوست دارد»؛ «بدانید که خداوند، حرام را ممنوع فرموده و حدود را مشخص کرده و کسی غیرتمندتر از خدا نیست و از غیرت اوست که زشتکاریها را حرام فرموده است»؛ و «کانَ اِبْراهیمُ اَبی غَیُوراً وَ اَنَا اَغْیَرُ مِنْهُ وَ اَرْغَمَ اللهُ اَنْفَ مَن لایُغارُ مِنَ الْمُؤمِنینَ. پدرم ابراهیم غیور بود و من از او غیورترم. خداوند، بینی مؤمنانی را که غیرت ندارند، به خاک میمالد». همچنین از امیر مومنان علی(ع) نقل شده که میفرمود: «غَیرهًْ المُؤمِنِ الله سبحانَهُ. غیرت مؤمن، از خداوند سبحان است»؛ «إنَّ الله یَغارُ للمؤمِنِ، فَلْیَغَرْ مَن لا یَغارُ؛ فإنّهُ مَنکوسُ القَلبِ. همانا خداوند نسبت به مؤمن، غیرت دارد؛ پس، کسی که غیرت نمیورزد، از خود غیرت نشان دهد؛ چرا که انسان بیغیرت، قلبش واژگونه است»؛ و «لَعَنَ الله مَنْ لایُغارُ. خدا لعنت کند کسی را که غیرت ندارد».
۵) وقتی میگوییم جنگ ترکیبی، یعنی این که مثلا در جنگ اقتصادی دشمن، خزانهداری آمریکا و سازمان سیا، مفسدان و تروریستهای اقتصادی، اشرافیت سیاسی غربگرا و شبکهای رسانهای همسو، برنامه مشترکی را برای ایجاد بیثباتی اقتصادی، و همزمان، جنگ اعصاب با مردم، پیش میبرند. دولتاشرافی تغییر کرده، اما بسیاری از گماشتگان آنها در جای جای دیوانسالاری دولتی حضور دارند. اینها از فشار بر زندگی، مردم ناراحت نمیشوند، بلکه بعضا استقبال هم میکنند. باورش سخت است؛ اما این چند نمونه از موارد بسیار را مرور کنید:
- تحلیل ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ خبرگزاری خبر آنلاین: «توزیع سبد کالا با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقا همین ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن زیر دست وپا را پیش بینی می کرد... روحانی به یک نمایش برای ارائه در جشنوارههای خارجی نیازمند بود؛ اینکه مردم حاضرند برای چند کیلو مرغ و برنج با هم درگیر شوند. درست است که روش توزیع چندان مناسب نبود، اما اگر بتوان جایزه فستیوال جهانی را گرفت، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید».
ادامه 👇👇👇
- دبیرکل وقت حزب اتحاد ملت، بعد از سوءتدبیر دولت قبل درباره قیمت بنزین در سال ۱۳۹۸و موج سواری دشمن، در اظهاراتی عجیب گفت: «اعتراضات اخیر، موجب ریزش رای اصلاحطلبها نشده، یا اگر شده خیلی کمتر از میزانی است که از رای اصولگراها ریزش کرده. اعتراضات معمولا در حواشی شهرهای بزرگ و در مناطقی که مردم از برخورداری مالی کمتری بهرهمند هستند، اتفاق افتاد. این جاها بهطور سنتی جاهایی بوده که مردم، مناسکی رای میدادند، یعنی همانطور که نماز میخوانند و روزه میگیرند، میآمدند و رای میدادند، خب اینها الان آسیب دیدهاند. بنابراین برخلاف دورههای قبل که کاهش مشارکت، بیشتر به ضرر اصلاحطلبها بود، بعد از این اعتراضات اخیر، در حقیقت کاهش رای، بیشتر در اردوگاه اصولگرایان اتفاق افتاده است».
- سردبیر نشریه «صدا» (سردبیر بعدی روزنامه هم میهن)، ۱۶ آذر ۱۳۹۸ در گفتوگو با انصاف نیوز: «چرا روحانی، چهار روز قبل از گرانی بنزین، آن گونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام میکند فلان قدر کسری بودجه داریم؟... مهمتر از همه، اعلام کرد به توافقات پشت پرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره با آمریکا مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی خندیده است. اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیر کارشناسی و اطلاع رسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود».
۶) روشن است تغییر ریل خسارتباری که در دولت قبل چیده شد، دشوار و زمانبر است. حتی دبیرکل حزب کارگزاران، با اشاره به میراث تورمی موجود میگوید «آواربرداری از اقتصاد، یک دهه طول میکشد». همین گونه است زدودن رسوبات تهاجم فرهنگی و اخلاقی به فرهنگ عمومی کشور. اما آنچه مسیر پر پیچ و خم اصلاح را کوتاه میکند و به اقدامات تحولی برکت میدهد، غیرت و مسئولیت شناسی در مقیاسی همدلانه و هم افزایانه است. اکنون، همسویی سه قوه منسوب به جریان انقلابی، مورد حقد و کینه دشمنان، و آماج انواع تخریبهاست. چرا که اگر این همسویی از لفظ فراتر برود و رنگ و بوی اقدام همدلانه به خود بگیرد، قادر است بسیاری از موانع پیشرفت کشور و رونق معیشت مردم را از سر راه بردارد. عنوان انقلابی، لازم است اما کافی نیست. حتی انقلابی بودن تک تک قوا، کفایت نمیکند. بلکه باید به این دریافت متعالی برسند که به مثابه چرخهای تحول و پیشرفت، باید با یکدیگر همپوشان و همافزا باشند. در این صورت است که میتوان امیدوار بود روزنههای تعرض به حریم عمومی و مرزهای امنیت، اقتصاد، سیاست و فرهنگ و رسانه بسته شود و رفتارهای اخلالگرانه و قانونشکنانه، برای مرتکبان پر هزینه گردد.
۷) رهبر انقلاب، ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، در جلسه آسیب های اجتماعی، مسئولان را به اهتمام ویژه نسبت به مشکلات مردم توجه دادند و فرمودند: «اهمیت کار را، بزرگی مسئولیت را، خطرات ناشی از آن را آدم توجه بکند، آن وقت میفهمد که چقدر باید در این زمینه تلاش کرد و شب و روز نشناخت. چگونه یک مسئول یا یک عنصر مؤمن و انقلابی میتواند این کار بلندمدت را شبانه روزی و با تمام وجود پی بگیرد و خسته نشود؟ وقتی که حس کند خود او، جزئی از آن خانواده است و مشکل مردم، مشکل اوست. ما، مردم را باید عائله خودمان بدانیم. ما مسئولین کشوریم دیگر. این ملت، این کشور، این مرزها، این فضای زندگی، عائله ماست. در واقع باید اهتماممان به وضعیت مردم، مثل اهتمام به داخل خانواده خودمان باشد». مردم، به عنوان عقبه مستحکم انقلاب، در راهپیماییهای حماسی ۱۳ آبان و ۲۲ بهمن و روز قدس، و نماز عید فطر و شبهای قدر و تشییع پر شکوه شهدا، حجت را بر مسئولان تمام کردهاند. باید با همین پشتوانه عظیم مردمی و سرمایه اجتماعی، به مصاف اشرار و تروریستهای اقتصادی، فرهنگی، رسانهای و سیاسی رفت و سرمایه امید و اعتماد عمومی را تقویت کرد. اینجا مجال بروز اقتدار و عقلانیت انقلابی در جنگ ارادهها (جنگ ترکیبی) است. سه قوه باید به ویژه در موضوع جنگ اقتصادی و جمع کردن بساط ثروتهای باد آورده که به قیمت در شیشه کردن خون مردم فراهم میشود، در کنار مردم بایستند و مجرمان دانه درشت را نقره داغ کنند.
۸) گویا امیر مومنان(ع) همین امروز به خطبه ایستاده و نهیب میزند: «أأَلاَ تَرَوْنَ إِلَی بِلاَدِکُمْ تُغْزَی، وَ إِلَی صَفَاتِکُمْ تُرْمَی؟ آیا نمیبینید شهرهای شما مورد هجوم قرار گرفته و نیروهای قدرتمند شما هدف تیر واقع شده است؟» (خطبه ۲۳۸)؛ «مَا تَنْتَظِرُونَ بِنَصْرِکُمْ رَبَّکُمْ أَمَا دِینٌ یَجْمَعُکُمْ وَ 👇👇
لَا حَمِیَّهًْ تُحْمِشُکُمْ. چرا در یاری پروردگارتان درنگ میکنید. آیا دینی که شمارا فراهم سازد و غیرتی که در برابر دشمن خونتان را به جوش آورَد، نیست؟». (خطبه ۳۹)؛ «مَا تَنْتَظِرُونَ بِنَصْرِکُمْ وَ الْجِهَادِ عَلَی حَقِّکُمْ، الْمَوْتُ أَوِ الذُّلُ لَکُمْ... لِلَّهِ أَنْتُمْ أَمَا دِینٌ یَجْمَعُکُمْ وَ لَا مَحْمِیَّهًْ تَشْحَذُکُمْ؟ برای نصرت و پیروزی خود و جهاد بر حقّتان، منتظر چه هستید؟ مرگ یا ذلّت!؟...شگفتا از شما! آیا دینی نیست که شما را جمع کند؟ و حمیّتی نیست که شما را آماده کار نماید؟». (خطبه ۱۷۹ نهجالبلاغه).
امروز هم میشود غیرت و حمیت به خرج داد، به قلب دشمنان زد و سوز سینه امیر مومنان(ع) را فرو نشاند: «وَ قَدْ رَأَیْتُ جَوْلَتَکُمْ وَ انْحِیَازَکُمْ عَنْ صُفُوفِکُمْ تَحُوزُکُمُ الْجُفَاهًُْ الطَّغَامُ وَ أَعْرَابُ أَهْلِ الشَّامِ... وَ لَقَدْ شَفَی وَحَاوِحَ صَدْرِی أَنْ رَأَیْتُکُمْ بِأَخَرَهًٍْ تَحُوزُونَهُمْ کَمَا حَازُوکُمْ... همانا، از جای کنده شدن و بازگشت شما در صفها را دیدم. فرومایگان گمنام و بیاباننشینان از مردم شام، شما را پس میرانند، حالی که شما گزیدگان عرب، و جاندانههای شرف، و پیشقدم در بزرگواری، و بلند مرتبه و والامقام هستید. سرانجام سوزش سینه ام فرو نشست که در واپسین دم دیدم، آنان را راندید، چنان که شما را راندند، و از جایشان کندید، چنان که از جایتان کندند». (خطبه ۱۰۷ نهجالبلاغه)
پایان پیام/
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 #گروه_گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
#کانال_گام_دوم_انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
🟪 🟩 🟨 چرا پیک منافقین از تاجزاده تا شاهزاده را به خط کرده است؟ / میرحسین موسوی جادهصافکن پهلوی شد!
یک فعال برانداز: آیا همایش منافین برای حمایت از میرحسین و بیانیه ایشان بود یا برای تشکیل ائتلاف از تاجزاده تا شاهزاده؟ این دو نه معادل هم هستند و نه اصولاً ربطی به هم دارند!
سرویس سیاست مشرق- باوجود گذشت چند روز از برگزاری همایش اینترنتی منافقین با عنوان «برای نجات ایران» که با مدیریت اردشیرامیرارجمند و به شکل کلابهاوسی برگزار شد، اخبار بهدستآمده از فریب برخی از شرکتکنندگان این همایش و بروز اختلافات در میان طیفهایی از براندازان حکایت دارد.
این فریب سایبری از جایی آغاز شد که برگزارکنندگان این نشست در هنگام دعوت از عناصر سازمانی مرتبط با سرپل منافقین (اردشیر امیر ارجمند) در داخل کشور به این اشخاص تأکید کردهاند که این همایش در چارچوب حمایت از بیانیه میرحسین موسوی و طرح ۳ مرحلهای وی هست، اما پس از برگزاری همایش مزبور و ترکیب شرکتکنندگان که شامل تجزیهطلبان، ملیگرایان سکولار، مارکسیستها، نئولیبرال، جریانهای الحادی چون ملی-مذهبیها، عناصر مرتبط کانونهای شورشی و سلطنتطلبان مشخصشده است که هدف از این اجماع گروهکی هماهنگ کردن همه این اضداد به سود رضا ربع پهلوی بوده است.
در هنگام برگزاری این همایش رضا علیجانی از عناصر ضدانقلاب خارج از کشور طی تماسی با برخی از افراد برای شرکت در این همایش مدعی شده است که شعار موردتوافق همایش مزبور جهت همبستگی ملی، «از تاجزاده تا شاهزاده» هست و بر همین اساس افراد خارج از کشور را با شعاری غیر از شعار حمایت از بیانیه میرحسین موسوی به میدان آورده است.
گفتهشده است که رضا علیجانی عضو تشکیلاتی گروهک آمریکایی ملی‑مذهبی از جانب منافقین مأموریت داشته است تا شبکه داخلی ضدانقلاب را برای این همایش به خط کند. علیجانی در اوایل دهه شصت و در هنگام جنگ مسلحانه گروهکها علیه نظام عضو تشکیلات تروریستی آرمان مستضعفین بوده و تحت تأثیر آرای علی شریعتی سمپات منافقین گردیده است.
در دهه هفتاد و در اوج فعالیتهای روزنامههای زنجیرهای، علیجانی با هدایت شبکه نفوذ به ماهنامه ایران فردا نزدیک به گروهک نهضت آزادی نزدیک شده و زمینه همکاریاش با اصلاحطلبان رادیکال فراهم میگردد. این شخص پس از فتنه سال ۸۸ از کشور متواری شده و به پاریس مقر سیاسی منافقین میرود.
رضا علیجانی در طی حضور در فرانسه ارتباطات ازهمگسسته خود با گروهک تروریستی منافقین را بازیابی کرده است، این فرد در میان ضدانقلاب و هممسلکان خود نیز فردی بدنام است تا جایی که به دلیل رفتارهای سمپاتیک به نفاق از شاخه ملی‑مذهبیها در اروپا اخراج شده است. رضا تاجیک روزنامهنگار مقیم فرانسه درباره رفتارهای این عنصر تروریستی نوشته است:
علیجانی تلاش کرد، دوستان و مخالفان خودش را از گردونه حذف کند. او در این راه از هیچ کثافتکاری فروگذار نکرد؛ از نشت دادن اطلاعات تا تهمت و تخریب افراد، او فقط میخواست مرکز ثقل اپوزیسیون خارج از کشور باشد. در این راه او حتی از تهمت زدن به همسر خودش هم دریغ نکرد! اشاره این فعال سیاسی به دورانی است که همسر این سرپل نفاق به دلیل رفتارهای خشونتآمیز از جانب علیجانی از فرانسه به تهران آمده و به دلیل فشارهای روانی واردشده درگذشت.
عکس/ رضا علیجانی از همکاری با آرمان مستضعفین تا باند معدوم مهدی هاشمی
از تاجزاده تا شاهزاده به خط شدند!
هماهنگ کردن عناصر گروهکی در داخل و خارج از کشور توسط شبکه مادر در اغتشاشات قابلتوجه است، علیجانی در این ماجرا نقش «پیک منافقین» را بر عهده داشته است. او در تماسهای ایمیلی و نیز تلگرامی با برخی از این عناصر به آنها اعلام کرده است که شبکه براندازی دانشگاه جورج تاون دچار شکست قطعی شده و سازمان سیا برای ادامه حیات اغتشاشات نیاز به یک شبکه تازهنفس دارد.
علیجانی به این افراد گفته است که میتوان زیر بیانیه تروریستی میرحسین موسوی جمع شده و همه عناصر ضدانقلاب از تاجزاده تا شاهزاده را متحد کرد. پیشازاین و در جلسه پاریس علیجانی، امیرارجمند و محمدجواد اکبرین با یکدیگر تفاهم کرده بودند تا براندازان داخلی و خارجی را به سود منافقین به خط کرده و میان آنها ارتباط ارگانیک ایجاد کنند.
محمد سهیمی از فعالان اپوزیسیون خارج از کشور روایت دقیقتری از این ماجرا را به دست میدهد.
وی طی مقالهای مینویسد:
آخرین این همایشها روزهای جمعه و شنبه گذشته، ۲۱ و ۲۲ آوریل ۲۰۲۳، در پاریس برگزار شد. در آغاز که خبر این همایش منتشر شد، برگزارکنندگان ادعا کردند که این نشست در حقیقت همایش یاران خارج از کشور ممیر حسین موسوی و حمایت از بیانیه مدتی پیش ایشان است. ولی وقتی اسامی سخنرانان و همینطور سخنرانیهای برخی از آنها منتشر شد، برای بسیاری، ازجمله نگارنده، تردیدهایی جدی درباره نیت واقعی برگزارکنندگان واقعی این نشست به وجود آمد.
ادامه👇👇👇
این تردیدها وقتی تشدید شد که نگارنده به بخشی از سخنرانی نیره توحیدی که در همایش استنفورد نیز شرکت داشت، گوش کرد.
او سخنرانی خود را چنین آغاز کرد، از طرف شما [برگزارکنندگان] جناب رضا علیجانی از من خواستند که من هم از راه دور با شما صحبتی کنم و نظر کلی خود را در این ارتباط مطرح کنم. من با نقلقولی از طرف خود ایشان که هم از لحاظ زبانی و هم از لحاظ مفهوم سیاسیاش خیلی جالب بود به نظر من، شروع میکنم حرفم و که گفتند باید «از شاهزاده تا تاجزاده باهم متحد شویم» با چنین مضمونی؛ یعنی در این همبستگی ملی که باید ایجاد شود، بهعنوان اولین ضرورت لازم برای گذار از حکومت ما یک جبهه وسیع برای یک همبستگی ملی ایجاد کنیم که شخصی مثل مصطفی تاجزاده و شاهزاده رضا پهلوی، همه اینها را در بربگیرد!
سهیمی با تأکید بر روشن ابعاد این همایش چند پرسش را به این شرح مطرح کرد:
🟦اولی آنکه آیا همایش برگزارشده برای حمایت از میرحسین و بیانیه ایشان بود یا برای تشکیل ائتلاف «از تاجزاده تا شاهزاده»؟ این دو نه معادل هم هستند و نه اصولاً ربطی به هم دارند!
🟦دوم، آیا همانطور که توحیدی گفت که علیجانی با ایشان تماس گرفت، کسی که با زندانیان و فعالان سیاسی داخل کشور هم تماس گرفت و دعوت به شرکت کرد، علیجانی بود؟
🟦سوم، اگر علیجانی با زندانیان و فعالان سیاسی داخل کشور تماس نگرفت، چه کسی با آقایان تاجزاده، سعید مدنی، احسان شریعتی و حسین رفیعی و همچنین افرادی چون کدیور و علیرضا رجائی در خارج از کشور تماس گرفت و دعوت به شرکت نمود؟
🟦چهارم، آن شخصی که باشخصیتهای بالا تماس گرفت، به آنها درباره هدف این همایش چه گفت؟ آیا به این افراد گفته شد که برای حمایت از میرحسین و بیانیه او همایش برگزار خواهد شد و یا برای ائتلاف از تاجزاده تا شاهزاده؟
پنجم، آیا شخصی که با زندانیان و فعالان سیاسی داخل کشور تماس گرفت، به آنها اطلاع داد که از تجزیهطلبان و سلطنتطلبان هم دعوتشده و یا فقط از برگزاری همایش «حامیان بیانیه موسوی» حرف زد و با همین سخن آنها را برای ارائه فیلم و مقاله قانع کرد؟
این محورها و پرسشها از جانب ضدانقلاب بهخوبی نشان میدهد که هدف از برگزاری کلاس آموزشی برای عناصر داخلی و خارجی چه بوده است. ترکیب شرکتکنندگان در همپوشانی عناصر مؤثر بر گعدههای آشوب در میان فعالان صنفی، دانشجویان و برخی احزاب سیاسی با گرایشات رنگینکمانی (از مارکسیستها تا سلطنتطلبان و منافقین) علامت آن است که شبکه آشوب در تلاش میکند تا با ایجاد یک خط ممتد و نقطهچینی همه اضداد را اینبار در جای مناسب خودروی پازل قرار داده و بهتدریج آن را تکمیل کند.
برخلاف شبکهسازی صورت گرفته از سوی گردانندگان نشست جورج تاون این بار گروه هماهنگکننده تلاش میکند تا خطاهای قبلی را ترمیم کرده و اشتباهات اساسی گذشته را تکرار نکند. بازی دادن به مهرههای داخلی و تعیین نقش و نمای جدید برای هرکدام از عناصر نشانههای روشنی در خود دارد.
شبکه یابی جدید به معنای جنگ خیابانی یا ستاد انتخاباتی؟
استفاده از توان نیروهای اجتماعی داخلی برای اثرگذاری بیشتر روی تصمیمسازیهای خارجی نشانههای دیگری نیز دارد، تغییر گفتمان در سیاست ورزی برخی احزاب اصلاحطلب داخلی ازجمله حزب اتحادملت در روزهای پس از اغتشاشات نیز نشانهای بر هماهنگی آنها با خط جدید ترسیمی از سوی شبکه مادر است، حتی این تغییر گفتمان در سیاست ورزی به تصویب شورای سیاست گذاری این حزب رادیکال اصلاحطلب نیز رسیده و بهتمامی اعضای کمیته امور شعب و رؤسای شعب استانی این حزب ابلاغشده است!
شورای مرکزی این حزب تأکید کرده است که تغییرات کلان در ساختار و سیاستهای حکمرانی در پایان دهه ۹۰ به اینسو و انسداد به وجود آمده در نظام انتخاباتی کشور که انتخابات را از معنا تهی کرده و عملاً الگوی سیاست ورزی انتخابات محور پاسخگوی مطالبات جامعه سیاسی کشور نیست و ما به ضرورت تغییر گفتمانی به سمت «سیاستورزی جامعهمحور» حرکت کردهایم.
حزب اتحاد در جمعبندی نهایی خود تصریح کرده است که امروز دیگر نمیتوان از شرکت در انتخابات به هر قیمت دفاع کرد و جامعه نسبت به اکت سیاسی منتج به انتخابات از جانب اصلاحطلبان بیتفاوت شده است، به همین منظور باید ستادهای انتخاباتی را به سود یک خط جدید شبکه یابی کرد.
این حزب همچنین با تأکید بر راهبرد «جامعه توانا، دولت توانا» معتقد است، ما باید به سمت قدرتمند شدن جامعه و توانمندسازی نهادهای اجتماعی حرکت کنیم و به «سازمانیابی اجتماعی» کمک کنیم. گفته شده است که حذف بهزاد نبوی از معادلات پشت پرده در دوره سوم از حیات جبهه اصلاحات را باید به معنای در مدار رادیکالیسم این احزاب ذیل آشوب سازی با کُد مهسا باید خواند!
البته این کادرسازی جدید عناصرآشوب بازهم شکننده است، در ترکیبسازی جدید هرکدام از اضداد از ظن خود به شبکه جدید متصل شده است، برخی این نقطهیابی را به معنای جبهه سیاسی ضدانقلاب تفسیر میکنند؛ برخی دیگر آن را ستاد انتخاباتی میدانند و تعدادی دیگر آن را سرپل همکاری با گروهکهای بدنامی چون منافقین کردهاند، این تفسیرهای نامرتب برای آگاهان اشاراتی قابلتوجه دارد، ائتلاف جدید از تاجزاده تا شاهزاده خیلی زودتر از موعد مقرر به پایان خط رسیده است.
پایان پیام/
🇮🇷 ☫ 🇮🇷 #گروه_گام_دوم_انقلاب
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
#کانال_گام_دوم_انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
🟦 🟦 🟦 مسئولانی که باید مثل بیحجابها رصد شوند/ "هژمونی ایران"؛ هماورد قدرتهای نخست جهان
ایران اسلامی هماکنون به "هژمونی ایران" و قدرت چتر تبدیل شده و این هژمونی به گواه دوست و دشمن توان برخورد با قدرتهای ظالم دنیا را نیز دارد.
سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابهلای اخبار و اتفاقات کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیلها و پیشینههایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم میگذاریم. ۷:۳۰ هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.
نقش اجرا نشدن یک قانون در ایجاد "فتنه اقتصادی"
مسئولانی که باید مثل بیحجابها رصد شوند
اسماعیل حسین زهی، عضو کمیسیون عمران مجلس در مصاحبه ایسنا پیرامون معضل خانههای خالی با بیان اینکه ما در شهرهای بزرگ شاهدیم که برخی از بنگاههای اقتصادی خانه ساخته و آنها را خالی از سکنه نگه داشته و این خانه ها را به عنوان یک دارایی ثابت برای خود لحاظ می کنند، تصریح کرد: مجلس یازدهم بر این اساس "قانون اخذ مالیات از خانه های خالی" را به تصویب رساند تا سازمان امور مالیاتی، وزارت اقتصاد و وزارت راه به سراغ شناسایی خانه های خالی رفته و از خانه های خالی به صورت پلکانی مالیات اخذ کنند. بر اساس این ساز و کار به نفع افراد است که خانه های خود را اجاره داده تا خالی از سکنه نماند.
او میافزاید: علیرغم اینکه این قانون بسیار در بهبود وضعیت بازار مسکن و برقراری تعادل بین عرضه و تقاضا در این بازار موثر بود ولی آن طور که باید اجرایی نشده است.
این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه با اشاره به اعلام شهردار تهران مبنی بر وجود ۳۵۰ هزار واحد مسکونی خالی در شمال شهر بیان کرد: از نظر بنده شاید حتی بیش از این رقم در تهران خانه خالی وجود داشته باشد و نیاز است که همه بخش ها دست به دست هم داده و آنها را شناسایی کنند.
حسینزهی با بیان اینکه رضایت چندانی از اجرای قانون اخذ مالیات از خانه های خالی نداریم، گفت: دستگاه ها باید پای کار بیایند و خانه های خالی را شناسایی کنند. آنگاه به نفع مالکان این خانه ها است که واحدهای خود را اجاره دهند و بدین ترتیب شاهد برقراری تعادل بین عرضه و تقاضا در بازار مسکن خواهیم بود. [1]
اظهارات این نماینده محترم مبنی بر اجرا نشدن قانون اخذ مالیات از خانههای خالی در حالی است که همه میدانیم معضل افزایش قیمت مسکن و اجارهخانه به شدت جان مردم را آزرده و از طرفی اجرای کارای قانون مذکور به راحتی میتواند موجب کاهش قیمت مسکن و اجارهخانه شود.
پس چرا شاهد اجرای کارای این قانون نیستیم و علت تعلل مسئولان دولتی در اجرای این قانون چیست!؟
کدام نهاد نظارتی و قضایی بایستی به این ترک فعل محرز که جان مردم را آزرده است ورود کند!؟
در برخی محافل تحلیلی گفته میشود برخی مسئولان از آنجا که معتقدند ذینفع عمده مسئله مسکن؛ قشر متوسط رو به بالا و مرفهین هستند و از قضا همین قشر حساسیتهای بیشتری نیز نسبت به فرایندهای سیاسی دارند؛ پس نباید اقدام به ناراضیسازی آنها کرد تا رضایت برساختهی آنها در موسم انتخابات به کار بیاید.
ما اگرچه قضاوت درباره این تحلیل را بر عهده مخاطبان محترم میگذاریم اما نمیتوان از این نکته به سادگی گذشت که تعلل و اهمال در قبال اجرای قانون مهم "اخذ مالیات از خانههای خالی" عواقب بسیاری سوئی دارد و حتی میتواند به عنوان کاتالیزور برای طرح بانیان آشوب در ایجاد "فتنه اقتصادی" نیز عمل کند.
"رأی خوب مردم" در هژمونیهای عادل دموکراتیک، مشکلات را حل میکند
"هژمونی ایران"؛ هماورد قدرتهای نخست جهان
علاالدین بروجردی، از نمایندگان ادوار مجلس و رئیس کمیته دوستی ایران و چین، روز یکشنبه گذشته طی سخنانی در آیین روز ملی خلیج فارس در بوشهر گفته است: ایران اسلامی و نیروهای نظامی آن امروز نقشی راهبردی در مدیریت منطقه خلیج فارس دارند.
به گزارش ایرنا، او میافزاید: پیش از انقلاب اسلامی سفیر آمریکا با یک تماس تلفنی برای مدیریت کشور تعیین تکلیف میکرد اما امروز ورق برگشته و نمونه آن دستگیری نیروهای شناور آمریکایی است که به اشتباه وارد حریم ایران شدند.
بروجردی گفته است: جایگاه و هدایت رهبری نقشی اساسی در این زمینه ایفا کرده و ایران را در ریلی قرار داده که توان برخورد با قدرتهای نخست دنیا را دارد. [2]
*مسئله مهم تبدیل شدن ایران به "هژمونی ایران" بایستی بیش از این مورد اقتراح و توجه رسانهها و خواص کشور قرار گیرد.
👇👇👇ادامه