✍🏻محسن برهانی، حقوقدان،
در گفتوگوی با «اعتماد»:
✅حاکمیت اجازه رفتارهای غیرقانونی برای مقابله با بیحجابی را ندارد
✅حقوقدانان باید مدام حقوق ملت را یادآور شوند
✅اجرای قانون به ضمانت اجرایی نیاز دارد
✅حجاب (حجاب شرعی نه پوشش انسانی عرفی ) امری فردی است
✅فقها درباره اصل حجاب اختلاف دارند
✅اصل حجاب بحث ندارد، موضوع بر سر نحوه مقابله با بیحجابی است
✅ملت حق اعتراض به مصوبات را دارند
✅نیروی انتظامی حق ارسال پیامک ندارد
✅نیروی انتظامی فقط میتواند تذکر دهد
✅ضابط حق توقیف خودرو افراد بیحجاب را ندارد
✅ممانعت از حضور مردم در مترو جرم است
✅پلمب مغازهها به دلیل بیحجابی مشتریان، گروگانگیری حیات اقتصادی جامعه است
✅رعایت حجاب خریدار، چه ربطی به صنف دارد؟
✅واحدهای صنفی پلمبشده میتوانند شکایت کنند
✅ناهی از منکر جز تذکر وظیفه دیگری ندارد
✅به دلیل رفتارهای غیرقانونی، بیحجابی افزایش یافته
واقعا باید تاسف خورد امروز افرادی بعنوان حقوق دان زیرنظر قوه قضائیه اولین کسانی هستند باعث ترویج بی حجابی و بدحجابی در جامعه اسلامی می گردند و افراد فرصت مثل محسن برهانی وقتی درموردرشادت و شهادت جوان سبزواری عنوان میکند تلف شده است کسی با ایشان برخوردی نمیکند بایدگستاخ گردد و هرگونه اراجیفی بعنوان حقوقدان در جامعه ترویج وبرای آنهم به قانون هم استناد میکند ودیگر چه انتظاری از ریشه کنی بی حجابی و بدحجابی در جامعه داریم البته بارها اعلام گردید که پشت این قضیه حجاب و عفاف باندهای قدرت و ثروت وجودداره که قوه قضائیه با ید ریشه وسرباندهای کشف حجاب و عفاف راشناسائی وبا آن برخورد قانونی بشه تا درس عبرت بشه برای دیگران که جلوی قانون ایستادگی و مقاومت میکنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شاعری علیه اشرافیت!
🔹قطعنامه ۵۹۸ که پذیرفته شد، بعضیها باورشان آمد که جنگ تمام شده! میخواستند برای خودشان زندگیِ بدون درد و دغدغهای را تجربه کنند. با عافیت، در اشرافیت. برخی هم از راهِ آمده پشیمان شده بودند.
🔸برای توجیه عافیت و اشرافیتشان لازم بود که دین را از سیاست جدا کنند، #مردم را به حاشیه برانند، خودشان را ستون انقلاب و یار امام بنامند، #حزبالله را سرگرم روضه و دعا و مستحبات کنند، و خلاصه آنکه اسلام مردم را آمریکایی کنند!
🔹اما شاعری پرشور، با شعرهایش به جنگ این ریا و تزویر آمد. نوار کاستهایش دستبهدست میچرخید، خودش هم شهر به شهر میگشت تا از اسلامی دیگر بگوید. #اسلام_ناب_محمدی.
🔸شعرهایش تجسم جنگی تاریخی بود که بار دیگر آغاز شده بود. #جنگ_فقر_و_غنا، استضعاف و استکبار، #عدالت و #تبعیض، #سادهزیستی و اشرافیگری، مبارزه و عافیتطلبی و...
🔺۱۹ سال از درگذشت #محمدرضا_آقاسی میگذرد، اما شعرهایش تنها وضعیت آن روزها را بازنمایی نمیکند، بلکه بسیاریشان هنوز تازه و حرف روز است!
برای شادی روحش فاتحهای بخوانید.
🎬 @Mostazafin_TV
🔻اصلا یادشان هست؟
🔹یکسال پیش که خبرش بهت و حیرت زیادی میان دوست و استاد و همدورهایهایش در شریف راه انداخت و خیلیها دست به قلم شدند و بعضیها مراسم گرفتند، شاید کمتر کسی فکر میکرد که اینها به حدی کوتاه مدت باشند که به یکسال نرسیده فراموش شوند و انگار نه انگار خبری بوده و اتفاقی افتاده و...
🔹چهارم خرداد ۱۴۰۱، احسان قدبیگی ورودی ۹۱ مهندسی مکانیک و از ساکنین خوابگاه طرشت ۳، بر اثر انفجار منطقه صنعتی وزارت دفاع در پارچین به شهادت رسید و پس از تشییع، در زادگاهش اراک به خاک سپرده شد؛ همان روزهای اول بازار پیام تسلیت و مراسم یادبود و دیدار با خانواده و... داغ بود و حتی خیلی از طیفهای مختلف دانشجویی پیشنهاد تغییر نام مرکز کارگاهها یا سالن ورزشی خوابگاه یا حتی خوابگاه طرشت ۳ به نام احسان را دادند و قرار شد یکی از اینها انتخاب و به نام احسان قدبیگی نامگذاری شود.
🔹امروز اگرچه اولین سالگرد این اتفاق بود اما نه تنها هیچکدام از آن نامگذاریها در این یکسال اتفاق نیُفتاد، بلکه حتی در حد یک پیام تسلیت و گرامیداشت و...، در کانال گروههای دانشجویی، تشکلها، معاونت فرهنگی یا حتی کانال روابط عمومی قرار نگرفت و هرچقدر صبر کردیم تا ببینیم کسی کاری میکند یا نه، خبری نشد و تنها اتفاقی که این چند روز برای احسان رخ داد، تقدیر از پدرش در مراسم هیئتهفتگی سهشنبه و با حضور بچههای هیات الزهراء بود و بچههای خوابگاه هم این دو شب برای او مراسم گرفتند.
🔹احسان قدبیگی طبق روایت خانوادهاش در گفتگو با روزنامه، ۱۱ اسفند ۱۳۷۱ در یکی از محلههای کمبرخوردار اراک به دنیا آمد و در دوران نوجوانی علاوه بر درس، در کارگاه تراشکاری پدرش کار میکرد و بعد از طی تحصیل در دبیرستان علامه حلی اراک، در کنکور ۹۱ با رتبه ۱۰۱ مکانیک شریف قبول شد.
🔹با فارغ التحصیلی از شریف و تا قبل از استخدام در وزارت دفاع، تقریباً یک سال در یکی از شرکتهای تعمیر و نگهداری آسانسور در تهران کار کرد و چند وقتی هم در شرکتی در قم به کارهای آموزشی و طراحی مشغول شد.
🔹احسان پس از دانشگاه راهی سربازی در نیروی دریایی ارتش شد و بعد از مدتی در واحد تحقیقاتی هوافضای وزارت دفاع مشغول به کار شد و اگرچه کارشناسی ارشد دانشگاه امام حسین(ع) قبول شد و پروژه پیشنهادی خوبی هم در آن دانشگاه داشت و توانست نظر برخی اساتیدش را جلب کند اما این روند ناتمام ماند و نهایتاً پس از تقریباً دو سال و نیم فعالیت، ۴ خرداد ۱۴۰۱ براثر انفجاری که مدتی بعد گفته شد کار اسرائیلیها بوده در منطقه تحقیقاتی و صنعتی وزارت دفاع در پارچین به شهادت رسید.
🔹امروز که گذشت اما کاش نگذاریم برخی چهرههای شریف که شاید چندان به فعالیتهای دانشجویی و تشکلی خاصی شناخته نمیشدند و به اصطلاح معمولی بودند اما در اصل شخصیت بزرگی داشتند، به همین راحتی فراموش شوند و حداقل یک مراسم یا یک پیام یا حتی نامگذاری یکی از نقاط دانشگاه به نامشان را بهانهای کنیم تا گاهی اوقات در هیاهوی زندگی به یادشان باشیم.
📸مزار احسان قدبیگی در اراک و تصاویری از مادر و پدرش
🔴🔴🔴دیپلماسی عزتمندانه
در پناه اقتدار نظامی و منطقه ای
✍محمد ایمانی
🔹دیپلمات ایرانی، آقای اسدالله اسدی، در دولت برجام بازداشت شد و پس از پنج سال تحمل اسارت در اروپا، امروز آزاد شد و به وطن بازگشت. او دبیر سوم سفارت کشورمان در اتریش)، دهم تیر ماه ۱۳۹۷ در آلمان بازداشت، و سپس به بلژیک منتقل شد.
♦️آزادی این دیپلمات عزیز، با رونمایی ایران از موشک رادار گریز و نقطه زن "خرمشهر "۴ (خیبر)، با برد ۲۰۰۰ کیلومتر و سر جنگی ۱۴۰۰ کیلو گرمی همزمان بود.
🔹این اتقاق، نمادی از روند جدید، و هماهنگی و هم افزایی "میدان-دیپلماسی" است. در حالی که وزیر خارجه می گوید مداکرات برجامی همچنان در جریان است، جمهوری اسلامی ایران، نه از رونمایی بخشی از اقتدار دفاعی و موشکی خود صرف نظر می کند؛
♦️و نه سیاست خارجی و آمد و شد هیئت های دیپلماتیک با جهان فرا غرب را معطل نظر آمریکا و اروپا نگاه می دارد.
🔹انفعال دیپلماتیک، به رویه غالب در دولت روحانی تبدیل شده بود؛ تا آنجا که با رونمایی از شهر موشکی کشورمان (در مقابل تهدید های نظامی آمریکا و اسرائیل) مخالفت می کردند؛
♦️یا حتی دو سال پس از اعلام ابطال برجام توسط آمریکا، با تصویب قانون راهبردی اقدام متقابل در مجلس مخالفت می ورزیدند! بنابراین دو برابر شدن تحریم ها در دوره پسا برجام، طبیعی ترین اتفاق بود. تلخ تر این که برخی دولتمردان دنبال واگذاری اقتدار موشکی و منطقه ای در برجام ۲ و ۳ هم بودند!
🔹در مقابل، افزایش اقتدار بازدارنده نظامی و امنیتی، در کنار گسترش مناسبات اقتصادی، سیاسی، نظامی، امنیتی و راهبردی با جهان فرا غرب، در دولت جدید جهش بی سابقه ای پیدا کرده است؛
♦️سفر های مهم آقای رئیسی به روسیه، چین، اندونزی، سوریه، ترکمنستان، تاجیکستان، عمان و قطر، و میزبانی سران کشورهای گوناگون و امضای بالغ بر یکصد قرارداد و سند همکاری، نمونه ای از این جهش راهبردی در حوزه دیپلماسی مفتدرانه است.
🔹اکنون هیچ خردمندی در کشور نمی پذیرد که گسترش همکاری ها با کشور ها و اتحادیه های فرا غرب، به برجام و FATF و اخم و لبخند بی فایده چند دولت زورگو و بد عهد غربی موکول شود؛ همچنان که نمی پذیرد به خیال دیپلماسی، تقویت بازدارندگی دفاعی و تهاجمی متوقف شود.
♦️اقتدار دفاعی و نظامی بود که سایه جنگ را از سر کشور دور کرد و تهدید های جاری و اجرایی آمریکا و رژیم صهیونیستی را عقب راند و حال آن که همان ها به موازات امتیاز گیری در برجام، در تدارک تشدید تهدید نظامی و حمله مستقیم و نیابتی به ایران بودند.
🔹توسعه تجارت خارجی، افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی، تنوع بخشی به شرکای خارجی، احیای بخشی از درآمد های بلوکه شده ایران، دلار زدایی از تبادلات و کم اثر کردن تحریم ها، زمینه سازی برای احیای کریدور های ترانزینی شمال- جنوب و شرق به غرب و ...، نوید به بار نشستن دیپلماسی عزتمندانه در سایه اقتدار نظامی و منطقه ای را می دهد و می تواند سد تحریم ها را فرو بریزد؛ سدی که در اثر دیپلماسی انفعالی و التماسی فراز آمد.
#ایران_قوی
#سواد_رسانه_ای
#ایلام_قوی
https://eitaa.com/ilameghavi
🌾🌾🌾🌾
این زنهای بی حیا رو دیدید کشف حجاب میکنند؟ با چه افتخاری قدم برمیدارند؟ انگار دانشمند هسته ای هستند!
کاش میدانستند از زمان برده داری تا همین صد سال قبل، فقط خانوم های آزاد حجاب داشتند وحجاب برای کنیز ممنوع بود و جایگاه اجتماعی نداشتند‼️
در تاریخ آمده که عده ای از کنیزان و زنان اسیر، خواسته بودند حجاب داشته باشند، پادشاه وقت اجازه نداد و گفت: حجاب فقط برای زنان باشخصیت است...
از ابتدای تاریخ، حجاب نماد عزت بوده و بی حجابی نماد ذلت، نه افتخار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗝🗝🗝🗝🗝
💎🔹🔹💎یک مسلمون پیدا نشد
در طول هشت سال
((( ادامس برجام را از دهن این موجود در بیاره و این بی حیا هم میلیونها دروغ برجامی گفت
اصل برجام اینه که در۲۷۸ صفحه فقط امتیاز از ایران گرفته اند و محدودیت ایجاد کرده اند )))
🌏🔹🔹🌏
📈📉 پدر دروغ را در اورده ،ابروی وقاحت را هم بردوبزرگترین غارتگری بیت المال را مرتکب شد
بخاطر بی عرضگی محسنی اژاه ی نه محاکمش شروع میشه
❇️❇️وخطر بزرگتر اینکه
الان خیانتهای هشت سالش داره بشدت سانسور میشه
❇️❎هرکس موظف بشه هرروز یکی از خیانتهاهایشان
را نشر دهید واقعا
✅❇️❇️✅
▪️زلنسکی در حالی ادعای کشتار مردم اوکراین با پهپادهای ایرانی را میکند که تا امروز حتی یک برگ سند، یک تصویر و یک فیلم از حمله این پهپادها به مراکز جمعیتی و منازل مسکونی به قول او مردم منتشر نکرده است؟! اصولاً اپ روزانه خبر از انهدام ۱۳۰ درصدی پهپادهای شاهد میدهد؟! خود روسها نیز در این حوزه چنان رعایت کردند که به قول نوام چامسکی که گفته بود روسیه در جنگ اوکراین اخلاق را بسیار بیشتر از آمریکا رعایت میکند. آنها در این حوزه به شدت مواظب هستند تا تلفات انسانی پایین بیاید و اگر به جای روسیه آمریکا یک طرفین جنگ بود، آیا امروز چیزی از کییف باقی مانده بود و مانند بمبارانهای وحشیانه بغداد، روسها نمیتوانند دهها فروند بمبافکن استراتژیک خود را بر فراز این شهر به پرواز درآورده و آنجا را با خاک یکسان کنند؟
▪️از زمان شروع جنگ تا این لحظه زلنسکی در قالب یک شیاد بزرگ و یک دروغگویی قهار که مرز حقهبازی و بیاخلاقی را صدها کیلومتر جابجا کرده، یک حرف راست نزده که این حرفش در مورد پهپادهای ایرانی بخواهد راست و درست باشد. او کسی بود که در جنگ نبرد سیف القدس و حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین در غزه برای رژیم صهیونیستی کمک فرستاد و اعلام کرد که این رژیم در قتل عام مردم غزه حق دفاع از خود دارد و این همان کلمات و جملاتی بود که مقامات آمریکایی و اروپایی به ویژه طرف آلمانی بارها تکرار کردهاند.
▪️زلنسکی در این ویدیو که رسانه سازمان جاسوسی انگلیس یعنی بیبیسی فارسی مامور پخش آن شده و بدون شک محتوای آن را هم همین جاسوس خانه نوشته (و به شکل عجیبی از شهر سقز زیاد میکند که نمیتواند اتفاقی باشد) اسامی مکانهای را ردیف می کند و به دروغ می گوید که روسیه آنها را هدف قرار داده در حالی که حتی یک ویدیو از این اقدام روسیه تا امروز نتوانسته پخش کند؟! اینکه زلنسکی میگوید از ادامه کمکهای ایران به روسیه چه چیزی نصیب مردم ایران میشود انزوای بیشتر؛ آیا نمیداند که ایران در اوکراین دارد با آمریکا و انگلیس میجنگد؟!
▪️او خودش به خوبی میداند که میدان جنگ در اوکراین میدان جنگ این کشور با روسیه نیست که اگر چنین بود، جنگ مدتها پیش به پایان رسیده بود. او میداند که یک طرف این جنگ تمام دنیای غربی است که ملت ایران را چندین دهه است محاصره و تحریم کرده و بیشترین فشارهای، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و تهدیدهای نظامی را وارد میکند و ایران حق دارد تا علیه آنها در هر موقعیتی وارد عمل شود. ما بارها نوشتیم که اوکراین مانند عراق سوریه فلسطین یمن افغانستان آفریقا و هر کجای دیگر دنیا میدان جنگ ما با غرب است هر کجا دشمنان ایران حضور داشته باشند ما یک طرف ماجرا هستیم.
▪️رئیس جمهور یهودی و وابسته اوکراین به اندازه در این چهار دقیقه دروغ گفت و دروغ گفت که حال آدم به هم میخورد. وقتی که سربازان اوکراینی در کنار اشغالگران آمریکایی و انگلیسی عراق را به اشغال درآورده و آن جنایتها را در حق مردم عراق کردند زلنسکی آمد و از مردم عراق بابت اشغالگری عذرخواهی کند؟ چرا اشغالگری آمریکا و انگلیس و قتل عام مردم عراق، افغانستان و حضور غیرقانونی در سوریه جنگ علیه ملت یمن تحریم لبنان و ایران خوب است اما اینکه روسیه به ناتو اجازه نداده بیخ گوشش پایگاه بسازد بد است؟که
▪️زلنسکی در جایگاهی نیست که بخواهد مردم ایران را مورد خطاب قرار بدهد و کسی در ایران بخواهد بابت این حرفها تره خورد کند. او کسی بود که با دستان خودش اکراین را نابود کرد و برای منافع آمریکا و اروپا میلیونها اوکراینی را آواره نمود و صدها هزار نفر از آنها را در میدانهای جنگ سلاخی کرد... او مدتهاست که میگوید همه پهپادهای ایرانی را با پدافندهای آمریکایی و اروپایی سرنگون میکند پس چگونه شده که این پهپادها شدهاند قاتل مردم اوکراین؟! یا سرنگونی پهپادها دروغ است به یا قتلعام مردم اوکراین... نمیتواند هم انهدام بیش از ۱۰۰ درصد این پهپادها درست باشد و هم کشتار به قول زلنسکی مردم این کشور....
▪️یادمان به پرونده سرنگونی هواپیمای مسافربری نرفته است که همین زلنسکی برای خوشامد آمریکا چه رفتاری کرد و چگونه همه چیز را در راستای منافع آمریکا و انگلیس هدایت کرد. یادمان نرفته که در طول دو دهه گذشته دولتهای مختلف اوکراین تعهدات و قراردادهایی که با ایران بسته بودند را برای خوشآمد آمریکا و رژیم صهیونیستی اجرا نکردند. یادمان نرفته که همین زلنسکی همواره از ادعاهای صهیونیستها، آمریکا و انگلیس علیه ایران حمایت کرده و در طول این سالها در همه مجامع بینالمللی علیه ایران رای دادند....
@syriankhabar
🇮🇷🇮🇷🇮🇷میان فقیر و غنی فاصله ایجاد مکن!
میخواهیم بگوییم اگر دست روی دست بگذاریم، از دل معضل «نابرابریهای آموزشی» معضلات دیگری خارج خواهد شد «عقبماندگی» و «توسعه نیافتگی» فقط یکی از آنهاست.
به گزارش مشرق، جعفر بلوری طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت:
۱- فصل امتحانات دانشآموزان است. مدارس دولتی و غیردولتی و انواع دیگر مدارس، سخت مشغولند و دانشآموزان نیز- بسته به سطحی که در آن درس میخوانند- یا مشغول امتحانات پایان نوبت دوم هستند، یا از امتحانات فارغ و وارد تعطیلات شدهاند. این ایام علاوه بر امتحانات، فصل سَوا کردن و جذب دانشآموزان از سوی برخی مدارس هم هست! مدارسی که بعضا با دریافت شهریههای نجومی تلاش میکنند، شرایط آموزشی را برای دانشآموزان فراهم کنند که شاید برای ما دهه پنجاهیها که از دبستان تا دیپلممان را در مدارس دولتی درس خواندهایم، شبیه به یک رویاست.
شهریهها از حدود ۲۰ میلیون تومان شروع میشود تا... و بهترین معلمها و بهترین دانشآموزان با آزمونهای ورودی و شرط معدل جذب میشوند. خلاصه این که، بهترین معلمها، بهترین محیط آموزشی، بهترین همکلاسیها و بهترین امکانات آموزشی برای طیفی از دانشآموزان «سَوا» میشود و طبیعی است نتیجه جمع و مهیا شدن این «بهترین» ها برای این طیف از دانشآموزان میشود، وارد شدن به بهترین دانشگاهها، انتخاب بهترین رشتههای تحصیلی و رسیدن به بهترین آینده شغلی.
حالا کمی حال و روز دانشآموزان و اولیایی را تصور کنید که، وضعیت اقتصادیشان طوری نیست که بتوانند، برای یک سال تحصیلی دهها میلیون تومان بدهند. یا اگر میتوانند مثلا، ۲ یا ۳ فرزند محصل دارند! آنها میمانند و مدارسی که از بهترین معلمها و بهترین دانشآموزان تُهی شده چرا که همه آن «بهترین» ها با مشوقهای مالی و غیر مالی و ترفندهای تبلیغاتی و تجاری جذب مدارس پولی شده است.
۲- اینجا نه قصد جسارت به مدارس دولتی و معلمان زحمتکش و دانشآموزان عزیز را داریم و نه میخواهیم نان مدارس غیردولتی و پولی را آجر کنیم. اینجا صرفا در حال تحلیل «واقعیتی» هستیم که در سیستم آموزشیمان جریان دارد و تا این «واقعیت» پذیرفته نشود و تا وجود این «آسیب» به رسمیت شناخته نشود، نمیتوان راهحلی برای آن یافت.
ما به دنبال تبیین شرایطی هستیم که «نابرابری آموزشی» را موجب شده و صدای خانوادههای زیادی را هم در آورده است. برای درک اهمیت این مسئله همین بس که بدانیم، یکی از مهمترین نقاطی که به طور مستقیم با توسعه و پیشرفت همهجانبه و پایدار یک کشور در ارتباط است، همین مدارس و همین مبحث مهم آموزش و پرورش و همین دانشآموزان عزیز است.
بله! مبحث توسعه و پیشرفت ارتباط مستقیمی با آموزش و پرورش دارد و نمیتوان نقش آموزش و پرورش را در این حوزه، ندید یا کم شمرد. میخواهیم بگوییم اگر دست روی دست بگذاریم، از دل معضل «نابرابریهای آموزشی» معضلات دیگری خارج خواهد شد «عقبماندگی» و «توسعه نیافتگی» فقط یکی از آنهاست: «به نظر بنده بعضی هنوز قادر نیستند نقش آموزش و پرورش را در پیشرفت همهجانبه کشور درک کنند. یک خطای راهبردی در بین برخی از مسئولین در گذشته وجود داشته که خسارتهایی هم وارد آورده و آن کوچکانگاری این دستگاه حیاتی است. بعضی آن را به صورت یک مزاحم نگاه کردند. اینها را من که عرض میکنم، چون حرفهایی را از خود افراد شنیدهام. به صورت یک مجموعه مصرفی نگاه میکردند و به بنده میگفتند که مثلاً فرض کنید فلان قدر از بودجه کشور صرف آموزش و پرورش میشود. دنبالهاش چیست؟ دنبالهاش برونسپاری است یعنی به چشم یک مزاحم به آموزش و پرورش نگاه میکردند.به نظر بنده عبور از گردنههای دشوار پیشرفت که ما دنبال پیشرفت همهجانبه کشور هستیم، در این مسیر گردنههای دشواری وجود دارد، بدون کمک آموزش و پرورش عبور از این گردنهها ممکن نیست.» (سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، روزمعلم، دیدار معلمان)
پیش از این به یکی دیگر از معضلات خطرناک عدم اصلاح این شرایط، تحت یادداشتی با عنوان «بله ما مافیا هستیم!» پرداخته بودیم و اینجا به دلیل اهمیت و ارتباط آن با موضوع این یادداشت، مجبوریم تکرارش کنیم. بخوانید:
۳- ما مهدکودکهای لاکچری با شهریههای سرسامآور داریم که در آن انواع آموزشها را به کودکان زیر ۶ سال میدهند و در مقابل مهدکودکهایی هم داریم که در آن فقط از کودکان با یک وعده غذای ساده، صرفا «نگهداری» میشود. همه این دو گروه کودک هم که وارد مدرسه ابتدایی و متوسطه میشوند، بسته به شرایط مالی والدینشان، از یکدیگر جدا میشوند (سَوا میشوند) ثروتمندها و مُتِمَوِلین وارد مدارس خاص و بقیه وارد مدارس معمولی و دولتی میشوند.
ادامه👇👇👇 صفحه ۲
صفحه ۲
مرحله بعد ورود به دانشگاه است...با وجود امر غیرمنطقی «کنکور» و ساختار آموزشی که برشمردیم، صرفا و صرفا کسانی میتوانند وارد رشته- شهرهای پرطرفدار و اصطلاحا «پولساز» شوند که، در طول تحصیلشان (از مهدکودک تا دبیرستان) پول بیشتری خرج کردهاند. این یعنی، «هُل» دادن والدین به سمت مدارس پولی چرا که والدین میبینند، اگر وارد چنین مدارسی نشوند و اگر در این حوزه، هزینههای سنگین نکنند، امکان قبول شدن فرزندانشان در دانشگاهها و رشتههای پرطرفدار تقریبا محال است. به عبارت دیگر با توجه به نحوه ورود به دانشگاهها و رقابتی بودن این مسئله (کنکور) امروز بدون حضور در مدارس پولی و خاص و بدون صرف هزینههای سنگین کلاسهای کنکور، امکان قبولی در رشته-شهرهای پرطرفدار تقریبا هیچ است.
۴- چند پاراگراف بالا را دوباره مروری کنید. نقش «پول» خیلی برجسته است، نیست!؟... وقتی آن کارشناس ما، استاد دانشگاه ما، مهندس ساختمان و پزشک ما، در دوران آموزش و از همان دوران مهدکودک تا ورود به دانشگاه، «هزینه» میکند به این امید که در رشتههای پر طرفدار و پولساز قبول شود، به این هم فکر میکند که پس از فارغالتحصیلی، هزینهها خود به خود جبران خواهند شد! این یعنی ما در کنار پرورش کارشناس و نخبه و استاد، آنها را «تاجر» هم بار میآوریم.
اینجاست که گاهی با مهندسان ساختمانی مواجه میشویم که به خاطر پول، به ساخت ساختمان غیراستاندارد، مهر تایید میزند. یا با پزشکی مواجه میشویم که جان بیمار برایش در اولویت نیست و تا هزینه درمان را ندهی، بیمارت را عمل نمیکند! اینجاست که فاجعههایی از جنس متروپل رخ میدهد و...
۵- یکی از ویژگیهای مدارس دولتی دهه پنجاه و شصت این بود که، معلمهای عالی، خوب و متوسط همینطور دانشآموزان قوی، متوسط و ضعیف و سایر امکانات آموزشی در کنار هم بودند و همین مسئله به کمک همه دانشآموزان میآمد.
چون امکانات آموزشی برای متمولین و ثروتمندان مثل امروز «سَوا» نمیشد و ثروتمند و غیر ثروتمند از امکانات آموزشی برابر استفاده میکردند، امکان موفقیت و رسیدن به آینده بهتر، برای «همه دانشآموزان» به طور مساوی مهیا بود.
از آن سو کارشناس و نخبه «تاجر مسلک» هم کمتر بود. کارشناس و نخبهای که «پول» اولویت اول و آخرش باشد، کمک زیادی به توسعه کشور نخواهد کرد و به احتمال زیاد برای کسب پول بیشتر، مهاجرت خواهد نمود. خلاصه این که باید به کمک مدارس دولتی رفت ضعفها را جبران و آن ذهنیتی که میگوید «مدارس دولتی ضعیف است» را اصلاح کرد. باید به قول رهبر انقلاب در دیدار معلمان «نباید جوری باشد در کشور که وقتی گفته میشود مدرسه دولتی اولین چیزی که مقابل انسان نقش میبندد، ضعف مدرسه است.
وقتی به مدرسه دولتی کم اعتنایی کنیم، معنایش این است که اگر کسی بنیه مالیاش آنقدر نبود که بتواند در مدرسهای که شهریه میگیرد ثبتنام کند، ناچار است که تن به ضعف بدهد؛ یعنی کسی که بنیه مالی ندارد، بنیه علمی هم نداشته باشد. این بیعدالتی محض است و به هیچ وجه قابل قبول نیست.» (همان)
۶- بخش پایانی یادداشت پیش روی را به نقل حکایتی درسآموز از حضرت امیر علیهالسلام زینت میدهیم. حکایتی که میتواند و باید الگوی عمل همگان و مخصوصاً مسئولان و دستاندرکاران محترم امور کشورمان باشد.
آوردهاند، روزی حضرت امیر علیهالسلام، میثم را دید که طبقی از خرما پیش روی نهاده و به فروش آن مشغول است. جناب میثم، خرماهای مرغوب را از خرمای نامرغوب جدا کرده بود! امیرالمومنین علیهالسلام علت را پرسید و میثم گفت؛ مولای من بدیهی است که خرمای مرغوب از نامرغوب گرانبهاتر است، از این روی هرکدام را به تناسب میزان مرغوبیت آن میفروشم. حضرت، صدا به اعتراض بلند کرده و فرمود ای وای من! میثم که از یاران باوفای امیر مومنان و از دلدادگان جان برکف حضرتش بود، سراسیمه میشود و بر خود میلرزد که مگر چه خطایی از من سر زده است؟ و حضرت زبان به ملامت میگشایند که با این کار در جامعه مسلمین شکاف میاندازی و مردم را به فقیر و غنی تقسیم میکنی... و نقل کردهاند که با دستهای مبارک خود، خرماها را درهم آمیخته و فرمودند؛ میثم! خرماها را درهم بفروش و میان فقیر و غنی فاصله ایجاد مکن!
پایان پیام🇮🇷
گروه روشنگری و تبیین روایت ها 👈 گام دوم انقلاب 👇
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
👇کانال گام دوم انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
🔘🔘🔘بیایید این اخلاق رهبری را تمرین کنیم
رهبر انقلاب در دیدار نمایندههای مجلس، از آنها تقدیر کرد؛ اینکه انقلابی آمدند و انقلابی ماندند. تا به حال دقت کردهاید؟ این اخلاق در رهبر انقلاب دامنهدار و پرسابقه است.
به گزارش مشرق، محسنمهدیان طی یادداشتی در روزنامه همشهری نوشت: رهبر انقلاب در دیدار نمایندههای مجلس، از آنها تقدیر کرد؛ اینکه انقلابی آمدند و انقلابی ماندند. تا به حال دقت کردهاید؟ این اخلاق در رهبر انقلاب دامنهدار و پرسابقه است. وقتی اقدام مثبتی از دولت هم میبینند تقدیر میکنند؛ مثل کار و تلاش دولتیها. یک وقتهایی از یک مسئول تقدیر میکنند، یک وزیر یا یک نهاد؛ مثلا تقدیر از وزیر کشور یا ستاد فرمان امام برای واکسن و ... .
وقتی مسئولی هم کنار گذاشته میشود باز مراقبت میکنند زحمات او نادیده گرفته نشود. گویی تجربه یک مسئول را غنیمت میدانند و اجازه نمیدهند این علم و تجربه کنار گذشته شود؛ نمونهاش دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی؛ آقای شمخانی.
جالب اینکه در این خصوص به جناحبندیها نیز فکر نمیکنند. برای او کار و خدمت مهم است؛ علم، تجربه و هویت افراد را تکریم میکنند و تا وقتی خود را درون انقلاب تعریف میکنند به آنها توجه دارند.
حتی وقتی دولت یا مسئولی دورهاش تمام میشود نیز اجازه نمیدهند درباره عملکرد آنها بیانصافی شود؛ یک نمونهاش نیز دولت گذشته. وقتی از عقبماندگیهای دهه ۹۰ میگویند به عوامل مختلف ازجمله سهم تحریمها اشاره میکنند که نکند همه نقصها به پای یک دولت نوشته شود.
چنین اخلاقی را کجا سراغ داریم؟ کمتر کسی از مسئولان است که اینطور نسبت به خدمات دیگران قدردان باشد. این اخلاق سیاسی، آموزنده است.
قدردانی، خودش یک راهبرد است؛ راهبردی فراتر از راهبرد مدیریتی؛ بلکه یک راهبرد تربیتی است. یکی از قواعد اصلی رشد انسانها به ظهور کشاندن داراییهاست. ماجرا را در ابعاد یک جامعه ببینید و نه حتی تکتک افراد. وقتی آنچه از خیرات یک جامعه به بروز و ظهور میکشیم جامعه وجودش مستعد افاضه داراییها و نعمات بیشتر میشود. این راهبرد براساس منطق قرآنی لَئِن شَکرتُم لَاَزیدَنَّکم است.
راهبرد شکر، تنها برای مدیریت سیاسی کشور هم نیست؛ گویی مهمترین ثمرهاش یک درس برای زندگی است. برای زندگی فردی آدمها و سبک تعامل اجتماعی افراد.
درس اصلی این است؛
قدردان و شاکر باشیم. قدم اول شاکر بودن نیز این است که ابتدا نعمت را ببینیم. داراییها را ببینیم و سر دست بگیریم. دیدن داشتههای ما، خودش جزئی از شاکری است. اگر در زندگی شخصیمان و با اطرافیان این اخلاق را تمرین کنیم در فضای سیاسی جامعه نیز با همین سبک رفتار میکنیم.
ثمره اصلی این اخلاق این است که هم حرکت و داشتهها را میبینیم و امیدوار خواهیم بود و هم نقصها را در نسبت با داراییها میسنجیم و با کمترین کسری و ضعف و آسیبی از کوره در نمیرویم و دچار سستی و رخوت نمیشویم.
و از همه مهمتر وقتی نعمتها را در کنار نقصها دیدیم متوجه اراده حق در پس همه امور میشویم؛ گویی ظهورش همه جا هست تا در دل مشکلات راه را باز کند.
بیایید تمرین کنیم.
گروه روشنگری و تبیین روایت ها 👈 گام دوم انقلاب 👇
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
👇کانال گام دوم انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
🍎استفاده از خاکشیر بصورت دو منظوره🍎
ضد اسهال: اگر خاکشیر را در آب سرد ترکیب و میل کنید، باعث درمان اسهال می شود.
۲- اگر در آب گرم ترکیب و میل شود، درمان کننده یبوست خواهد بود!
نکته: خاکشیر قاتل کبد چرب است (یک تا دو یاشق غذاخوری در یک لیوان آب با مقداری عسل شیرینش کنید)» ۱۴٠۲/۳/۵
@mhg12871388
🍎🍎🍎🍎🍎🍎
📷تصویری از دو آخوند جریان اصلاحات ناصر نقویان و محمد علی ابطحی
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
بازدید فرماندهی حوزه و مسول سازندگی حوزه مقاومت بسیج حضرت ابوالفضل علیه السلام قاقازان شرقی از عرصه های پیشنهادی اردوی های جهادی و جهت تهیه مصالح و هماهنگی و برنامه ریزی برگزاری اردوی جهادی در تابستان.
علاقمندان به شرکت در اردوهای جهادی میتوانند با برادر محمد امین محمدی مسول بسیج سازندگی حوزه ارتباط گرفته اعلام آمادگی نمایند.
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
بازدید فرماندهی حوزه و مسول سازندگی حوزه مقاومت بسیج حضرت ابوالفضل علیه السلام قاقازان شرقی از عرصه های پیشنهادی اردوی های جهادی ، جهت تهیه مصالح و هماهنگی و برنامه ریزی برگزاری اردوی جهادی در تابستان.
علاقمندان به شرکت در اردوهای جهادی میتوانند با برادر محمد امین محمدی مسول بسیج سازندگی حوزه ارتباط گرفته اعلام آمادگی نمایند.
ضمناً در صورتیکه خانواده معسر و نیازمند که نیاز به کمک رسانی و انجام تعمیرات ساختمانی دارند به بسیج سازندگی حوزه و فرماندهان پایگاهها اطلاع دهید.
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
♦️تلفات سنگین طالبان در درگیری امروز / افزایش تعداد کشتهها به ١٢ نفر
🔹تلویزیون افغانستان اعلام کرد در درگیری امروز ١٢ نفر کشته و ٣۶ نفر زخمی شدهاند
🔹پیشتر فرماندهی فراجا کشورمان از تلفات سنگین طالبان خبر داده بود./
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
مهدی احمدی سرباز مرزبانی که در درگیری با طالبان به شهادت رسید
🔹تصویر سرباز وظيفه "مهدی احمدی" که در حين حراست و پاسداری از مرزهای عزت و شرف ايران اسلامی در درگيری مسلحانه با نیروهای تحت امر طالبان در نقطه صفر مرزی ايران و افغانستان به فيض عظمای شهادت نائل آمد؛ شهید مجرد و ساكن استان خراسان شمالی بود. اخبار سپاه قدس
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1