فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👁️🎥 سردار حاجیزاده: یک موشکِ #خرمشهر به ۸۰ هدف برخورد میکند
👈🏼 اگر ۱۰۰ فروند #موشک شلیک کنیم این موشکها در سرزمین دشمن تبدیل به ۸۰۰۰ راکت میشود و به ۸۰۰۰ هدف میخورد.
#راوی
#موشک_خرمشهر
#خرمشهر۴
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و روبیکا بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
🟡🟡بخشهایی از ایران عزیزمان که در طول تاریخ با فشار و فتنه و تهدید کشورهای غربی 👈(که برخی الان در کشور به آنها آویزانند و گرز پیشرفت، حقوق بشر آنها را بر سر مردم ایران امروز میزنند و متاسفانه، جنایات ۲۰۰ سال اخیر آنها در آسیا و آفریقا و برده داری و نسل کشی و سرقت سرمایه های آنها را فراموش کردند)👉 البته نه با جنگ بلکه با توافقنامههای پادشاهان بی غیرت و دولتمردان غرب پرست و ترسوی ایرانی!
عبرت آموز اینکه آنها هم با این قراردادها می گفتند سایه جنگ از سر ایران برداشته شد!
راهی جز قوی شدن نداریم، هم وطنی که ایران واحد را دوست دارید. ببینید فتنه ها و نفوذ و نفاق برخی را.
ببینید تحریم ۴۴ ساله بانکی و اقتصادی و صنعتی و ...... و فشار حداکثری را برای قطعه قطعه کردن این سرزمین و نابودی فرهنگ و تمدنش.
حواستون باشه هدف نهایی دشمن از نفوذ و تحریک و ایجاد اختلاف و بهانه کردن حجاب و حقوق بشر و فشارهای متنوع ترکیبی به ایران امروز با صرف هزینه های هنگفت مالی و رسانه ای توسط سرویس های جاسوسی و بواسطه برخی عوامل جاهل دنیاپرست داخلی و خارجی خودی، با توجه به تنوع قومیتی و فرهنگی و دینی و زبانی که هر کدام میشود خود نوعی پتانسیل و گسل و پاشنه تحریک و اختلاف باشند؛
فقط و فقط تن دادن به تجزیه و نابودی ایران است.....
همین
هموطن ایرانی یعنی منتظر سرنوشت ویران سودان، لیبی، سوریه، افغانستان، یمن، عراق و بی ثباتی سیاسی و بی دولت شدن و نابودی خود بدست خودمان هستید؟
فکر می کنید بعد از جمهوری اسلامی نسخه غرب برای ما چیست؟
کمی فکر کنید و ناموس و داشته هایمان را شکر و محافظت کنیم.
با جانمان مثل شهدا. ان شاالله
سرپرست فرمانداری تاکستان: تشکیل جلسه شورای اداری در روستاها ، نماد خدمات صادقانه دولت مردمی است. سید جمال الدین حسینی در جلسه شورای اداری که با حضور اعضای شورای اداری در مسجد روستای خورهشت برگزار شد گفت : تشکیل جلسه شورای اداری در روستاهای سطح شهرستان ، نماد خدمات صادقانه دولت مردمی است. وی در این نشست ضمن تشکر از حضور اعضای شورای اداری در روستای خورهشت عنوان نمود : ارتباط نزدیک و خدمتگزاری به مردم از مهمترین وظایف مسئولان است و ما هم در راستای عملیاتی نمودن شعار دولت در این مکان جمع شده ایم تا برخی از مشکلات مردم را که قابل حل شدن می باشد رسیدگی نماییم که این همان نماد خدمات صادقانه دولت مردمی است. وی با بیان اینکه اینگونه ارتباطات موجب همدلی مردم و مسئولان می شود که نتیجه آن هم اعتماد مردم به دولت و نظام جمهوری اسلامی افزایش پیدا خواهد کرد. گفتنی است در این مراسم بخشدار مرکزی گزارشی در خصوص وضعیت روستا ، مسائل و مشکلات آن توضیحاتی را ارائه و هریک از مسئولان نیز توضیحاتی را در خصوص مشکلات مطرح شده در روستای مذکور بیان نمودند.
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
هدایت شده از استاد رائفی پور
ص_-بتهای-استاد-درباره-درگیری-های-اخیر-ایران-و-طالبان-8-خرداد-1402-givefastlink (5).mp3
5.93M
🖥 صحبتهای استاد #رائفی_پور درباره درگیری اخیر بین ایران و طالبان در مرزهای شرقی کشور
🔷 آیا استاد رائفیپور از طالبان حمایت کرده است!؟
🗓 ۸ خرداد ۱۴۰۲
#رائفی_پور
📝✍#استاد_رائفی_پور
@ostadraefipoor9
باید در تاریخ ثبت ڪرد
🇮🇷امام خامنه ای:
یک کتابی تازه خواندهام که خیلی برای من جالب بود. دختـر و پسـر جوان -زن و شوهر- متولّـدین دههی ۷۰، مینشینند برای اینکه در جشن عروسی شان گناه انجام نگیرد، نذر میکنند سه روز روزه بگیرند!
به نظر من این را باید ثبت کرد در تاریخ که یک دختر و پسر جوانی برای اینکه در جشن عروسی شان ناخواسته خلاف شرع و گناهی انجام نگیرد، به خدای متعال متوسّل میشوند، سه روز روزه میگیرند.
پسر عازم دفاع از حریم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) می شود؛
گریهی ناخواستهی این دختر، دل او را می لرزاند؛ به این دختر -به خانمش- می گوید که گریهی تو دل من را لرزاند، امّا ایمان من را نمیلرزانَد! و آن خانم می گوید که من مانع رفتن تو نمیشوم، من نمی خواهم از آن زنهایی باشم که در روز قیامت پیش فاطمهی زهرا سرافکنده باشم! ببینید، اینها مال قضایای صد سال پیش و دویست سال پیش نیست، مال سال ۹۴ و ۹۵ و مال همین سالها است،
مال همین روزهای در پیش [روی] ما است؛ امروز این است. در نسل جوانِ ما یک چنین عناصری حضور دارند، یک چنین حقیقتهای درخشانی در آنها حضور دارد و وجود دارد؛
اینها را باید یادداشت کرد، اینها را باید دید، اینها را باید فهمید. فقط هم این [یک نمونه] نیست که بگویید «آقا! به یک گل بهار نمیشود»؛ نه،
بحث یک گل نیست؛ زیاد هستند از این قبیل.
این دو -زن و شوهری که عرض کردم- هر دو دانشجو بودند که البتّه آن پسر هم بعد میرود شهید میشود؛ جزو شهدای گرانقدر دفاع از حریم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) است.
وضعیّت اینجوری است.
شهید #حمید_سیاهکالی_مرادی
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 ۱۰۰ تفاوت پادشاهان پهلوی و رهبران کنونی
حجتالاسلام والمسلمین راجی
گروه روشنگری و تبیین روایت ها 👈 گام دوم انقلاب 👇
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
👇کانال گام دوم انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
هدایت شده از کانال قزوین سلام 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکبیر ✊🏼
❌️موشک خرمشهر یکی نه ۸۰ تاست
🎬 #خدا قوت سردار عزیز
🇮🇷 🌐به کانال
🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
بپیوندید☝️
🟡برخلاف انتظار اصلاحطلبان، اردوغان در ترکیه پیروز شد؛ فهم اشتباه این جریان از تحولات منطقه و دنیایک سریال ادامهدار است
چطوری ابطحی؟
محمد سلحشور: میگویند اگر یک داوطلب کنکور تمام پرسشهای آزمون خود را غلط بزند، باید دانشآموز باسوادی باشد، چرا که انتخاب گزینه غلط در پرسشهای با پاسخ 4 گزینهای که همواره یکیشان صحیح است، نمیتواند جز با علم به گزینه صحیح باشد. حال حکایت مواضع اصلاحطلبان درباره تحولات جهانی و منطقه بیشباهت با داوطلبی نیست که خود به دنبال پیدا کردن گزینه غلط میگردد. به بیان دیگر اگر جریان غربگرا در اتخاذ مواضع خود حتی رو به بخت و اقبال و شانس آورد، باز هم باید در هر 4 پرسش سیاسی، به یک پاسخ صحیح برسد اما حالا که در تمام موضوعات بر انتخاب غلطترین گزینه تاکید دارد، یعنی خود تمایل به تجویز نسخههای مرگبار دارد؛ مسالهای که بار دیگر در جریان تحولاتی که در غرب و شرق کشورمان گذشت، نمایان شد.
جدیدترین نمونه از تجویزهای غلط اصلاحطلبان را در ماجرای درگیری مرزی با طالبان میتوان یافت. این جریان سیاسی که همواره نظام را به علت مبارزه با گروههای تروریستی مورد مؤاخذه قرار میداد، در روزهای گذشته بار دیگر (و شاید) بدون توجه به ملاحظات امنیتی و نتایج درگیر کردن کشور به یک جنگ اصطکاکی با طالبان، شیپور جنگ را به دست گرفته و قوای نظامی را به آغاز یک درگیری کلاسیک با این گروه فرامیخواند. هر چند برخورد با این گروه در جواب به شهادت رسیدن مرزبان ایرانی در درگیریهای روز شنبه امری ضروری است اما یقینا درگیر کردن کشور به یک نبرد بیسرانجام، اصطکاکآفرین و پرهزینه با جریانی که به هر شکلی حاکم فعلی همسایه شرقی ایران به حساب میآید، فرورفتن در یک باتلاق است. نیاز به دیدن لایههای پنهان تحولات نیست تا متوجه شویم چه دولتهایی از آغاز این درگیریها برای گرفتن توان نظامی کشور و ورود به یک زمین سوخته استقبال میکنند. با این حال آنچه مشخص است، تقلای اصلاحطلبان با هدف تجویز چنین نسخه غلطی برای کشور است. این جریان 2 سال پیش نیز در مواضعی هیجانی پرچم حمایت از مقاومتی را که در افغانستان وجود خارجی نداشت، برداشته بود تا با تحریک افکار عمومی، ایران را به مداخله نظامی تحریک کند. این نسخه غلط در کنار دهها مورد آشنا در سالهای گذشته نظیر تنشآفرین خواندن افزایش توان نظامی ایران، انزجار از ارتباط با دولتهای شرقی برای تضعیف نظام تحریمها، دفاع از خلع سلاح مقاومت در منطقه و... نشان از این واقعیت دارد که اصلاحطلبان حتی به صورت شانسی نیز تمایل به اتخاذ مواضع سیاسی صحیح ندارند.
در کنار این مواضع سیاسی غلط و ضدملی، نوع نگاه جریان اصلاحات به تحولات جهان و منطقه نیز نمونه مشخصی از یک هپروت سیاسی است. برای نمونه دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در حالی روز یکشنبه برگزار شد که بالا گرفتن سطح رقابت میان رئیسجمهور مستقر و رقیبش، حواسها را بیش از پیش به نتیجه این انتخابات جلب کرد. اردوغان که در 2 دهه گذشته در قالب نخستوزیر و رئیسجمهور سکاندار قوه اجرایی ترکیه بوده، به عنوان نامزدی اسلامگرا برای 5 سال دیگر در کرسی ریاست جمهور ابقا شد. بیراه نیست اگر انتخابات اخیر ترکیه را سختترین رقابت سیاسی رجب طیب اردوغان به حساب آوریم؛ انتخاباتی که رقبای وی در آن با جدیت تمام به صحنه آمدند و حتی دولت آمریکا نیز علنا جانبداری خود را از رقبای اردوغان اعلام داشت. در چنین فضایی، جراید و فعالان سیاسی اصلاحطلب که در دهههای گذشته از هر بزنگاهی برای طرح ادعای پایان عصر اسلامگرایی استفاده میکردند، با فرض اینکه اردوغان انتخابات پیش رو را به رقیب غربگرای خود واگذار میکند، به دنبال تثبیت روایت داخلی خود از این انتخابات میگشتند. در معروفترین مورد محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر محمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری که از فعالان اصلاحطلب در فضای مجازی به حساب میآید، با انتشار توئیتی درباره انتخابات ترکیه نوشت: «انتخابات ریاستجمهوری ترکیه مهمتر از انتخابات یک کشور است. جنگ سنت و مدرنیته، دینداری و سکولاریسم، شرقگرایی و غربگرایی است. در این تقابل نسلی کدام پیروز میشوند؟ هرکدام رای بیاورند، مفهوم فراترکیهای بسیاری در منطقه و نیز ایران دارد».
ناگفته پیداست صرف برخی تمایلات دینی در حزب «عدالت و توسعه» باعث نمیشود آن و قرائت سیاسیاش را نماینده اسلام سیاسی در منطقه به حساب آوریم، با این حال اکنون که اردوغان در چنین انتخابات سختی با توصیفهای ابطحی پیروز شده است، میتوان از وی به عنوان یکی از چهرههای اصلاحطلب چند سوال پرسید: با توجه به «مفهوم فراترکیهای» این انتخابات که بر ایران نیز اثر میگذارد، آیا پیروزی کاندیدایی که نماینده «سنت»، «دینداری» و «شرقگرایی» بوده است باعث میشود جریان غربگرای داخلی نیز پیام این انتخابات را دریافت کند؟ آیا جبهه اصلاحات که در 3 دهه
گذشته همواره مدعی عبور جامعه ایران از «سنت» و «دینداری» بوده است و پرچم سکولاریسم را، آن هم به شکل وارونه در دست گرفته، در سیاستهای خود تجدیدنظر میکند؟
هر چند در واقعیت، تعریف اردوغان و نظام سیاسی ترکیه به عنوان یکی از اعضای ناتو، ذیل عنوان «شرقگرا» با ابهامات زیادی روبهرو است اما با پذیرش روایت ابطحی نهایتا مردم ترکیه به «شرقگرایی» در برابر «غربگرایی» رای دادند. این رای معنادار در حالی است که مردم این کشور یک هزارم خباثتهای آمریکا را در قیاس با مردم ایران تجربه نکردهاند. در چنین شرایطی علت عصبانیت اصلاحطلبان از تقویت روابط تهران با قدرتهای شرقی چیست؟ آیا اصلاحطلبان کماکان در وهم و خیال «تنشزدایی» تصور میکنند ایران امتیازات کافی را برای همراه شدن غرب پرداخت نکرده است؟ واقعیت آن است که اصلاحطلبان در کلیشههای بیاعتبارشدهای غرق شدهاند که نسبت به واقعیات جهانی برای خود تعریف کردهاند. انتخابات ترکیه با تمام جوانب آن یک بار دیگر میزان معیوب بودن گزارههای سیاسی اصلاحطلبان را ثابت کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نئولیبنافیسم!!
بررسی لایحه نهایی عفاف و حجاب
🔻با انتشار رسمی لایحه حجاب توسط دولت و ارسال آن به مجلس، در این ویدئو به بررسی نقاط ضعف و قوت آن میپردازیم
🔻لایحه ای که با فراهم کردن امکان پرداخت هزینه برهنگی برای اقشار مرفه،...
(تا انتها ببینید)
👆👆👆👆👆👆👆👆
شما هم به کانال روشنگری انقلابیون آنلاین دعوتید. 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🙏
@engleab
#فاخته_401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نئولیبنافیسم!!
بررسی لایحه نهایی عفاف و حجاب
🔻با انتشار رسمی لایحه حجاب توسط دولت و ارسال آن به مجلس، در این ویدئو به بررسی نقاط ضعف و قوت آن میپردازیم
🔻لایحه ای که با فراهم کردن امکان پرداخت هزینه برهنگی برای اقشار مرفه،...
(تا انتها ببینید)
👆👆👆👆👆👆👆👆
شما هم به کانال روشنگری انقلابیون آنلاین دعوتید. 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🙏
@engleab
#فاخته_401
🟡درباره پسر مسعود که بیشتر یک شاخ مجازی است تا قهرمان مردمش
او در غربت لاف میزند
گروه سیاسی: احمد مسعود که 2 سال قبل در جریان قدرتگیری طالبان در افغانستان داعیه مقاومت در برابر طالبان را داشت و با احساس خطر، عطای مقاومت ظاهری در پنجشیر را به لقایش بخشید و به تاجیکستان فرار کرد، اکنون منتقد سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی ایران شده است.
در پی درگیریهای اخیر بین طالبان و نیروهای مرزبانی کشورمان، احمد مسعود نیز فرصت را غنیمت شمرد و به انتقاد از ایران پرداخت. او در حساب توئیتر خود، با انتشار مصرعی از اشعار مولانا و با کنایه به جمهوری اسلامی ایران نوشت: «نگفتمت مرو آنجا که آشنات منم». احمد مسعود ضمن معرفی ایران به عنوان حامی طالبان، به صراحت از عدم پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران از مقاومت پوشالی افغانستان انتقاد کرد.
به نظر میرسد تنها پسر احمد شاه مسعود رهبر فقید مقاومت افغانستان در برابر نیروهای شوروی و طالبان، دچار فراموشی شده و از این رو باید نکاتی را به او و البته حامیانش یادآوری کرد.
2 سال قبل، زمانی که طالبان به لطف خروج آمریکا از افغانستان و زدوبندی که در پشت پرده با ایالاتمتحده داشت، آخرین گامهای تسلط بر افغانستان را برمیداشت، احمد مسعود که پیشتر حمایت ایران از پدرش را دیده بود، درخواست کمک و پشتیبانی از غرب را به جمهوری اسلامی ایران ترجیح داد. آنهایی که تحولات افغانستان پس از خروج آمریکا را دنبال میکردند، بخوبی به یاد دارند سیاست ایران در مواجهه با طالبان و دیگر گروههای افغانستانی که هرکدام بخشی از مردم افغانستان را نمایندگی میکردند، میانجیگری برای دستیابی به صلح و آرامش بود. چنانکه طالبان و مقاومت ملی افغانستان به رهبری احمد مسعود در تهران به گفتوگو و مذاکره با یکدیگر مینشستند. با این وجود اصلاحطلبان ایران که آن روزها علم حمایت از احمد مسعود را بلند کرده بودند، بدون در نظر گرفتن شرایط افغانستان، خواستار حمایت و پشتیبانی نظامی جمهوری اسلامی از احمد مسعود بودند. اصلاحطلبانی که روزی ایستادن در مقابل داعش را هزینه اضافی بر کشور میدانستند، برای جبههای کفنپوش شدند که دل در گرو آمریکاییها داشت. این در حالی بود که احمد مسعود به جای ایران، دست به سوی غربیها، بویژه آمریکا دراز کرد. احمد مسعود جدای از درخواستهایی که پشتپرده از آمریکا و اروپاییها داشت، مرداد سال 1400 با انتشار مقالهای در روزنامه آمریکایی واشنگتنپست، ضمن طرح این ادعا که «میلیونها افغان به ارزشهای غرب باور دارند»، از آمریکا درخواست پشتیبانی تسلیحاتی کرد.
احمد مسعود در حالی امروز از جمهوری اسلامی ایران انتقاد میکند که چرا به نفع او وارد درگیری نظامی با طالبان نشد که خود به دنبال جلب حمایت غربیها بود و با پاسخ منفی آمریکا و کشورهای اروپایی مواجه شد. قهرمان توخالی اصلاحطلبان در حالی با کنایه به ایران، جمهوری اسلامی را دلیل روی کار آمدن طالبان میداند که خودش به دنبال رهبری گروههای مخالف طالبان از بیرون از مرزهای افغانستان بود و فراخوانهایی هم که برای تهییج و بسیج مردم افغانستان علیه طالبان صادر میکرد نیز با عدم استقبال همراه میشد. با این حساب باید از او پرسید بر فرض ضروری بود جمهوری اسلامی در حمایت از مقاومت ملی افعانستان وارد عمل میشد اما آیا عقلانی و منطقی بود که در حمایت از کسی دست به این کار بزند که نهتنها حمایت اکثریت مردم افغانستان را نداشت که راه نجات از دست طالبان را در دستان آمریکا و اروپاییها میدید؟!
باید به احمد مسعود که این روزها در فضای مجازی طنازی میکند یادآور شد اتفاقا او حامیان اصلی و آشنای پدرش را از یاد برده و اکنون راه رستگاری را در غرب جستوجو میکند. احمد مسعود در بهترین حالت نه رهبر مقاومت ملی افغانستان که یک شومن است که مسؤولیت اشتباهاتش را بر عهده نمیگیرد و دیگران را مقصر ناکامی خود میداند.
🟣جشن تولد نشریات غربگرا برای جنایتکار جنگی بزرگ آمریکا
در حالی که برخی نشریات غربگرا مانند شرق، برای صدسالگی هنری کیسینجر جشن تولد گرفته و ابراز ذوقزدگی کردند، یک نشریه آمریکایی تاکید کرد که وزیر خارجه اسبق این کشور، مرتکب جنایات بسیاری شده اما هرگز عذرخواهی نکرده است.
نشریه وُکس در تحلیلی نوشت: جشن تولد صدسالگی «هنری کیسینجر» اخیرا در باشگاه اقتصادی نیویورک در منهتن برگزار شد. حضار یکصدا میگفتند: «تولدت مبارک، هنری عزیز». کیسینجر چند روز پیش از آن شمع کیک تولد 100سالگیاش را فوت کرد و سپس دستاش را شبیه «ریچارد نیکسون» رئیسجمهور اسبق ایالات متحده بالا برد.
میراث کیسینجر به عنوان استراتژیست جنگ سرد، مشاور بانفوذ ریچارد نیکسون و جرالد فورد رؤسای جمهوری اسبق و نماینده دیپلماسی آمریکا کماکان پابرجا باقی مانده حتی اگر مدت زمان زیادی از ترک دولت و مناصب رسمی توسط او گذشته باشد. این در حالیاست که او عمر بیشتری در مقایسه با همتایاناش داشته است. علیرغم سابقه تسهیل شرایط بروز جنایات در جهان، کیسینجر کماکان در مورد چگونگی پایان جنگ در اوکراین یا جلوگیری درگیری با چین اظهارنظر میکند. او باعث طولانیتر شدن جنگ ویتنام شد. او سبب شد درگیری به لائوس و کامبوج گسترش یابد. همچنین، در جریان صدور فرمان بمباران توسط او از سال 1969 میلادی به این سو 150 هزار شهروند غیر نظامی در کامبوج جانشان را از دست دادند. کیسینجر از رهبران پاکستان و اندونزی حمایت کرد رهبرانی که هریک 200 هزار نفر را در کشورهای همسایه کشته بودند. او همچنین ژنرالهای ارتش آرژانتین که دهها هزار نفر از آرژنتینیها را ربوده و ناپدید ساخته بودند در آغوش گرفت و از ژنرال پینوشه در شیلی حمایت کرد.
کیسینجر هرگز به دلیل تصمیمات مرتبط با خارج از کشور عذرخواهی نکرد و رهبران کمی از ایالات متحده تا به امروز چنین کردهاند. «کریستوفر هیچنز» متفکر و نویسنده انگلیسی در سال 2001 میلادی در یکی از آثارش این موضوع را مطرح کرد که کیسینجر مسئول ارتکاب حمایت جنگی بوده و باید محاکمه شود. کیسینجر به ندرت به پرسشهای خبرنگاران در مورد جنگ ویتنام پاسخ میدهد. کیسینجر به اصل «عذرخواهی نکنید»پایبند بوده است. این بخشی از چگونگی مقاومت و زنده ماندن ریگان، بوش و ترامپ در عرصه سیاسی بود. کیسینجر این الگو را ایجاد کرد که شما میتوانید سیاست خارجی را مانند شطرنج بازی کنید و مجبور نیستید در داخل کشورتان برای پیامدهای فاجعهبار تصمیماتتان در کشورهای دیگر پاسخگو باشید. روشهایی که نیکسون و کیسینجر برای دور زدن نظارت دموکراتیک در سیاست خارجی به کار گرفتند به یک معیار تبدیل شد. در نتیجه این روند بود که دولت بوش چنین شیوهای را برای بیاعتبار کردن منتقدان و انتشار اطلاعات نادرست در مورد حمله به عراق به کار گرفت.
«کارولین آیزنبرگ» استاد تاریخ در دانشگاه هافسترا میگوید: «کیسینجر هرگز عذرخواهی نکرده است. این در حالیاست که او در کشتار تعداد زیادی از مردم در لائوس و کامبوج نقش داشته است اما گویا مصون از انتقاد بوده است». این یکی از ویژگیهای مداوم آمریکا در جنگ است. بیست سال پس از حمله فاجعهبار و نادرست ایالات متحده به عراق «جورج دابلیو بوش» رئیسجمهور سابق خود را به یک دولتمرد بزرگ تبدیل کرده و به ندرت با پرسشهای دشوار در مورد جنگ روبهرو شده است. بوش در گافی در سال 2022 میلادی خود به نوعی افشاگر تصمیماتاش بود زمانی که گفت «تصمیم یک نفر برای آغاز یک تهاجم کاملا غیرقابل توجیه و وحشیانه به عراق» و سپس با خنده حضار مواجه شد و با اصلاح کلاماش گفت منظورش اوکراین و جنگ پوتین علیه آن کشور بوده است. با این وجود، هیچگونه پاسخگویی واقعی برای رئیسجمهور سابق ایالات متحده و حلقه درونی او برای آغاز حمله به عراق و سایر جنگهای پس از 11 سپتامبر که تا امروز ادامه دارد صورت نگرفته است.
در کنفرانسی در کتابخانه کندی در سال 2006 در مورد ویتنام «برایان ویلیامز» مجری پنلی با حضور کیسینجر بود و از او پرسید: «آیا چیزی وجود دارد که بخواهید برای آن عذرخواهی کنید؟» کیسینجر این پرسش را «بسیار نامناسب» خواند و گفت: «ما باید با این فرض شروع کنیم که افراد جدی با در نظر گرفتن منافع ملی و منافع جهانی تصمیمات جدی میگیرند». در باشگاه اقتصادی نیز هیچ پرسشی از سوی رسانهها از کیسینجر پرسیده نشد.
«مت داس» فعال سیاسی و مشاور سناتور سندرز که اکنون عضو بنیاد کارنگی است میگوید: «بخش بزرگی از میراث هنری کیسینجر، فساد سیاست خارجی آمریکاست. این امر مرز بین سیاست خارجی و منافع شرکتها را محو می کند اگر نگوییم کاملا از بین میبرد».
🔵دستان کیسینجر به خون 3 میلیون انسان آغشته است به جای جشن تولد محاکمهاش کنید
مجری آمریکایی برنامه «اماسانبیسی» در یک برنامه تلویزیونی به مناسبت 100 سالگی کیسینجر گفت: دست کیسینجر حداقل به خون ۳ میلیون نفر در جهان آغشته است و او باید بهجای جشن تولد محاکمه میشد.
شنبه گذشته «هنری کیسینجر» وزیر خارجه پیشین آمریکا صدساله شد! بسیاری در شبکههای اجتماعی به این مسئله واکنش نشان دادند. «مهدی حسن» مجری سرشناس شبکه آمریکایی «اماسانبیسی» نیز در یک برنامه تلویزیونی در واکنش به این مسئله گفت: «من میخواهم به این روش 100 سالگی هنری کیسینجر را ماندگار کنم. میخواهم در مورد افراد زیادی که در سرتاسر جهان نتوانستند بهخاطر حمایتهای کیسینجر از دیکتاتورهای ظالم، رژیمهای ظالم، جنگهای بیرحمانه و جرائم جنگی، 60 سالگی، 70 سالگی یا 100 سالگی خود را ببیننند صحبت کنم.»
وی افزود: «بیایید از آسیای شرقی شروع کنیم. جنگ ویتنام که در آن کیسینجر به طرز تمسخرآمیزی برنده جایزه صلح نوبل شد آن هم بهخاطر پایان دادن به جنگی که خود او آن را طولانی کرده بود. او این جنگ را بهطور غیرقانونی و مخفیانه به کشورهای لائوس و کامبوج هم کشاند. طبق گزارشی که توسط وزارت دفاع آمریکا در سال 1973 منتشر شد. حالا میدانیم که شورای امنیت با رهبری کیسینجر تمام 3875 دفعه بمبارن کامبوج در سالهای 1969 و 1970 و روشهای درز نکردن اخبار این حملات به روزنامهها را تایید و مدیریت کرد...خود او در جریان یک حمله هوایی در کامبوج دستور داد هرچیزی که پرواز میکند و هرچیزی که حرکت میکند را بمباران کنند. همانطور که دیدهبان حقوق بشر در سال 2001 اشاره کرد بمباران هوایی ویتنام جنوبی با نظارت کیسینجر حدوداً 350 هزار شهروند لائوسی و 600 هزار شهروند کامبوجی را به کام مرگ کشاند. هفته گذشته سایت تحلیلی اینترسپت نوشت: براساس اسناد ارتش آمریکا کیسینجر شخصاً بیشتر از آنچه قبلاً ثبت شده بود مسئول مرگ شهروندان کامبوجی است. با این حال کیسینجر هرگز بهخاطر اقداماتی که در لائوس و کامبوج مرتکب شده است عذرخواهی نکرد.»
این مجری آمریکایی ادامه داد: «به آرژانتین میرویم جایی که در سال 1976 دولت مردمی «اواپرون» در اثر کودتا با یک شکارچی نظامی جایگزین شد آن شکارچی بعدها «جنگ کثیف» را رقم زد. این جنگ با تأیید و تشویق کیسینجر منجر به کشته شدن مخالفان سیاسی و دانشجویان اتحادیههای تجاری شد. به گزارش گاردین برآوردها نشان میدهد حدوداً 30 هزار نفر در جنگ کثیف آرژانتین دستگیر، شکنجه و کشته شدند که جسد بسیاری از آنها هرگز کشف نشده است. به تیمور شرقی میرویم جایی که توسط اندونزی در دسامبر 1975 اشغال شد. این تجاوز که به اعتراف سازمان ملل حداقل 100 هزار کشته برجای گذاشت با چراغ سبز کیسینجر انجام شد. در حمله پاکستان به بنگلادش در 1971 که صدها هزار بنگالی کشته و میلیونها نفر آواره شدند کیسینجر با قاطعیت از ژنرالهای پاکستانی حمایت کرد. به عقیده تاریخدان معروف گرک کرندین یک محاسبه ساده نشان میدهد که بین 3 تا 4 میلیون نفر در اثر اقدامات هنری کیسینجر کشته شدهاند. چه کسی پاسخگو است؟ عدالت کجاست؟»
🟡برخلاف انتظار اصلاحطلبان، اردوغان در ترکیه پیروز شد؛ فهم اشتباه این جریان از تحولات منطقه و دنیایک سریال ادامهدار است
چطوری ابطحی؟
محمد سلحشور: میگویند اگر یک داوطلب کنکور تمام پرسشهای آزمون خود را غلط بزند، باید دانشآموز باسوادی باشد، چرا که انتخاب گزینه غلط در پرسشهای با پاسخ 4 گزینهای که همواره یکیشان صحیح است، نمیتواند جز با علم به گزینه صحیح باشد. حال حکایت مواضع اصلاحطلبان درباره تحولات جهانی و منطقه بیشباهت با داوطلبی نیست که خود به دنبال پیدا کردن گزینه غلط میگردد. به بیان دیگر اگر جریان غربگرا در اتخاذ مواضع خود حتی رو به بخت و اقبال و شانس آورد، باز هم باید در هر 4 پرسش سیاسی، به یک پاسخ صحیح برسد اما حالا که در تمام موضوعات بر انتخاب غلطترین گزینه تاکید دارد، یعنی خود تمایل به تجویز نسخههای مرگبار دارد؛ مسالهای که بار دیگر در جریان تحولاتی که در غرب و شرق کشورمان گذشت، نمایان شد.
جدیدترین نمونه از تجویزهای غلط اصلاحطلبان را در ماجرای درگیری مرزی با طالبان میتوان یافت. این جریان سیاسی که همواره نظام را به علت مبارزه با گروههای تروریستی مورد مؤاخذه قرار میداد، در روزهای گذشته بار دیگر (و شاید) بدون توجه به ملاحظات امنیتی و نتایج درگیر کردن کشور به یک جنگ اصطکاکی با طالبان، شیپور جنگ را به دست گرفته و قوای نظامی را به آغاز یک درگیری کلاسیک با این گروه فرامیخواند. هر چند برخورد با این گروه در جواب به شهادت رسیدن مرزبان ایرانی در درگیریهای روز شنبه امری ضروری است اما یقینا درگیر کردن کشور به یک نبرد بیسرانجام، اصطکاکآفرین و پرهزینه با جریانی که به هر شکلی حاکم فعلی همسایه شرقی ایران به حساب میآید، فرورفتن در یک باتلاق است. نیاز به دیدن لایههای پنهان تحولات نیست تا متوجه شویم چه دولتهایی از آغاز این درگیریها برای گرفتن توان نظامی کشور و ورود به یک زمین سوخته استقبال میکنند. با این حال آنچه مشخص است، تقلای اصلاحطلبان با هدف تجویز چنین نسخه غلطی برای کشور است. این جریان 2 سال پیش نیز در مواضعی هیجانی پرچم حمایت از مقاومتی را که در افغانستان وجود خارجی نداشت، برداشته بود تا با تحریک افکار عمومی، ایران را به مداخله نظامی تحریک کند. این نسخه غلط در کنار دهها مورد آشنا در سالهای گذشته نظیر تنشآفرین خواندن افزایش توان نظامی ایران، انزجار از ارتباط با دولتهای شرقی برای تضعیف نظام تحریمها، دفاع از خلع سلاح مقاومت در منطقه و... نشان از این واقعیت دارد که اصلاحطلبان حتی به صورت شانسی نیز تمایل به اتخاذ مواضع سیاسی صحیح ندارند.
در کنار این مواضع سیاسی غلط و ضدملی، نوع نگاه جریان اصلاحات به تحولات جهان و منطقه نیز نمونه مشخصی از یک هپروت سیاسی است. برای نمونه دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در حالی روز یکشنبه برگزار شد که بالا گرفتن سطح رقابت میان رئیسجمهور مستقر و رقیبش، حواسها را بیش از پیش به نتیجه این انتخابات جلب کرد. اردوغان که در 2 دهه گذشته در قالب نخستوزیر و رئیسجمهور سکاندار قوه اجرایی ترکیه بوده، به عنوان نامزدی اسلامگرا برای 5 سال دیگر در کرسی ریاست جمهور ابقا شد. بیراه نیست اگر انتخابات اخیر ترکیه را سختترین رقابت سیاسی رجب طیب اردوغان به حساب آوریم؛ انتخاباتی که رقبای وی در آن با جدیت تمام به صحنه آمدند و حتی دولت آمریکا نیز علنا جانبداری خود را از رقبای اردوغان اعلام داشت. در چنین فضایی، جراید و فعالان سیاسی اصلاحطلب که در دهههای گذشته از هر بزنگاهی برای طرح ادعای پایان عصر اسلامگرایی استفاده میکردند، با فرض اینکه اردوغان انتخابات پیش رو را به رقیب غربگرای خود واگذار میکند، به دنبال تثبیت روایت داخلی خود از این انتخابات میگشتند. در معروفترین مورد محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر محمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری که از فعالان اصلاحطلب در فضای مجازی به حساب میآید، با انتشار توئیتی درباره انتخابات ترکیه نوشت: «انتخابات ریاستجمهوری ترکیه مهمتر از انتخابات یک کشور است. جنگ سنت و مدرنیته، دینداری و سکولاریسم، شرقگرایی و غربگرایی است. در این تقابل نسلی کدام پیروز میشوند؟ هرکدام رای بیاورند، مفهوم فراترکیهای بسیاری در منطقه و نیز ایران دارد».
ناگفته پیداست صرف برخی تمایلات دینی در حزب «عدالت و توسعه» باعث نمیشود آن و قرائت سیاسیاش را نماینده اسلام سیاسی در منطقه به حساب آوریم، با این حال اکنون که اردوغان در چنین انتخابات سختی با توصیفهای ابطحی پیروز شده است، میتوان از وی به عنوان یکی از چهرههای اصلاحطلب چند سوال پرسید: با توجه به «مفهوم فراترکیهای» این انتخابات که بر ایران نیز اثر میگذارد، آیا پیروزی کاندیدایی که نماینده «سنت»، «دینداری» و «شرقگرایی» بوده است باعث میشود جریان غربگرای داخلی نیز پیام این انتخابات را دریافت کند؟ آیا جبهه اصلاحات که در 3 دهه
گذشته همواره مدعی عبور جامعه ایران از «سنت» و «دینداری» بوده است و پرچم سکولاریسم را، آن هم به شکل وارونه در دست گرفته، در سیاستهای خود تجدیدنظر میکند؟
هر چند در واقعیت، تعریف اردوغان و نظام سیاسی ترکیه به عنوان یکی از اعضای ناتو، ذیل عنوان «شرقگرا» با ابهامات زیادی روبهرو است اما با پذیرش روایت ابطحی نهایتا مردم ترکیه به «شرقگرایی» در برابر «غربگرایی» رای دادند. این رای معنادار در حالی است که مردم این کشور یک هزارم خباثتهای آمریکا را در قیاس با مردم ایران تجربه نکردهاند. در چنین شرایطی علت عصبانیت اصلاحطلبان از تقویت روابط تهران با قدرتهای شرقی چیست؟ آیا اصلاحطلبان کماکان در وهم و خیال «تنشزدایی» تصور میکنند ایران امتیازات کافی را برای همراه شدن غرب پرداخت نکرده است؟ واقعیت آن است که اصلاحطلبان در کلیشههای بیاعتبارشدهای غرق شدهاند که نسبت به واقعیات جهانی برای خود تعریف کردهاند. انتخابات ترکیه با تمام جوانب آن یک بار دیگر میزان معیوب بودن گزارههای سیاسی اصلاحطلبان را ثابت کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمانی که بعد از جنگ به بهانه سازندگی رفسنجانی گفتند دوران بسیج به پایان رسیده و نیروهای نظامی به پادگان برگردند و نیازی به بسیج نیست.
بسیج دانشجویی و طلبه
پاسخ صریح و واضح و دندانشکن امام در آذر ۶۷
کار بسیج تمام نشده است.
این کلیپ مستند را حتما نگاه کنید.
هدایت شده از کانال قزوین سلام 💠
سینمای ایران هیچگاه تحریم نمیشود
رئیس سازمان سینمایی:
🔹چند صباحی است که اخباری مبنی بر تحریم سینمای ایران شنیده میشود. تحریم، ادبیات انسانهای ضعیف است و هر تحریمی از روی ضعف مطرح میشود.
🔹جهان تک قطبی سینما دیگر به پایان رسیده، سینمای ایران هیچگاه تحریم نمیشود.
🔹دو سه نفری که قبلاً در سینما بودند و حالا دفتر و دستکی راه انداختهاند و علیه مام وطن و سینما اقدام میکنند به جایی نمیرسند.
🔹تمام هنرمندانی که در جریان بیانیه «تفنگت را زمین بگذار»، «می تو» و اغتشاشات و خانمهایی که دچار مشکل شدند همگی مورد عفو رهبری قرار گرفتند و اینک میتوانند فعالیت کنند.
tn.ai/2903597
🇮🇷 🌐به کانال
🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
بپیوندید☝️
🔴طرح ضدایرانی زلنسکی برای تحریم ۵۰ ساله
🔹️رییس جمهور اوکراین در ادامه همنوایی با متحدان غربی این کشور در مطرح کردن ادعای حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین، طرحی را برای تحریم ۵۰ ساله ایران به پارلمان این کشور ارائه کرده است.
👆این همون زلنسکی که الان طرح ضدایرانی برای تحریم ۵۰ ساله ایران داده
👆همونی که اصلاحطلبا، لباس رنگ پرچمش پوشیدن ازش حمایت کردند 😑 و احمدی نژاد منحرف هم سال پیش باهاش تماس گرفت و تحسین و تشویقش میکرد برای مقاومت و جنگیدنش با روسیه😑
اصلاحطلبان و منحرفینی که اینقدر کوته فکر و احمقند و همیشه با دشمنان مردم ایران، همسویی میکنند🤨😒🤨
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ سخنگوی سازمان مالیاتی: شرکت داروگر توسط سازمان امور مالیاتی تعطیل نشده و مالک این هلدینگ کارگران را گروگان گرفته است
🔹 مهدی موحدی:
مالک هلدینگ داروگر ۱۴۰۰ میلیارد بدهی دارد.
🔹 مالک هلدینگ برج سعادتآباد و املاک جردن و 70 خودروی دپو شده دارد.
🔹 سازمان مالیاتی 24 هزار میلیارد تومان بدهی این شخص را آزاد کرد که بتواند حقوق کارگران را پرداخت کند.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
https://eitaa.com/joinchat/2596339970C11dbf78d1e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🌹جشن ولادت با سعادت امام رضا علیه السلام برگزار می گردد.
زمان: چهارشنبه ۱۰خرداد ۱۴۰۲
مکان : مسجد جامع شهرک یحیی آباد
ساعت :۱۷:۰۰
سخنران :سردار سالار آبنوش
مولودی خوان : حاج محمد اطهری نسب
ستاد برگزاری جشن میلاد امام رضا علیه السلام شهرک یحیی آباد
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1