.
♻️ نقد منصوبین رهبری، درست یا غلط؟!
🔹بخش اول
🔰 برخی عزیزان دلپاک، وقتی از منصوبین امام خامنهای انتقادی میکنیم، احساس گناه میکنند! انتقاد از منصوبین رهبری را مایه تضعیف جایگاه ایشان میدانند. برخی هم توقع دارند که منصوبین ایشان، عاری از هر خطا و نقدی باشند، بیعیب و نقص!
این درحالی است که رهبر معظم انقلاب، خود چنین نگاهی را غلط و انتصاب از طرف رهبری را دلیلی برای غلط بودن انتقادها یا مصون بودن منصوبین رهبری از خطا و اشتباه نمیدانند.
در این بیانات ایشان تأمل کنید:
«در زمان امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام که مثال عدل و تقواست، دیگر شما از امیرالمؤمنین که کسی را عادلتر و با تقواتر سراغ ندارید!
مگر حُکّامی که بر ولایات مسلّط بودند و خودِ امیرالمؤمنین علیهالسلام فرستاده بود، همه «ابوذر» و «سلمان» بودند!؟
خیر! چهار نفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت. ما بقی، #آدمهای_عوضی بودند. تاریخ را بردارید نگاه کنید!
این تاریخ است. یکی از استانداران امیرالمؤمنین زیاد ابن ابیه بر منطقهی وسیعی حاکم بود. بسیاری از این قبیل، در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند.
امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام، سرداربزرگ جنگش عبیدالله بن عباس بود که میدانید چه کار کرد. شبانه رفت با معاویه که آن طرف بود، مذاکره کرد. پول گرفت، لشکرگاه خودش را ترک کرد و به دشمن پناهنده شد!» (۵ تیر ۱۳۷۵)
farsi.khamenei.ir/speech-content?id=4010
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
#تاثیر_همنشین_در_رفتار
ناپلئون بناپارت امپراطور فرانسه روزی به تیمارستان (خانه دیوانگان) وارد شد، دید یک نفر را با زنجیر به دیوار بستهاند. از وضع رقت بار آن دیوانه متاءثر شد، و رئیس تیمارستان را خواست و گفت: چرا این دیوانه را با زنجیر به دیوار بسته ای؟ گفت: این دیوانه حرفهای بدی می زند.
ناپلئون گفت: چه میگوید؟ قربان او میگوید: من ناپلئون بناپارت هستم.
ناپلئون خنده ای کرد و گفت: مانعی ندارد، بگذارید یک دیوانه خود را ناپلئون بداند.
رئیس تیمارستان گفت: نباید اجازه بدهم او این حرف را بزند، زیرا ناپلئون بناپارت خودم هستم.
ناپلئون از شدت خنده نتوانست خود را نگه دارد، زیرا فهمید که رئیس تیمارستان بر اثر تماس دائم با دیوانگان، همانند آنها حرف می زند.
🔻در هر یک از ادارات، و شرکت ها نیز کارمندان اخلاق ارباب رجوع را برمیدارند.
مثلا؛ در دادگاه اکثرا با ارباب رجوع با عصبانیت برخورد میکنند، زیرا؛ از بس دعوا و درگیری میبینند ناخودآگاه تاثیر می پذیرند.
🔻سعی کنیم که تاثیر گذار خوبی ها باشیم، نه تاثیر پذیر بدی ها.
زیرا؛ انسان شبیه به کسانی میشود که بیشترین رابطه را با آنها دارد.
♦️لذا حضرت فرمود: همنشين خوب نعمت و همنشين بد، بلا و مصيبت است.
#حدیث_تصویری
https://eitaa.com/joinchat/815333562Cf516a20880
✅بین الصلات شماره79☝️☝️
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای دیدار حاج مومن با #امام_زمان (عج) در مسجد سردزک: من تا امام زمانم رو نبینم غذا نمیخورم...
🔸مسجدی بسیار زیبا و قدیمی که فراموش شده است.
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
باسلام و عرض ادب
👈اولین جشنواره جهادگران استان قزوین
❌️فقط تا ۳۰ خرداد
🔵با محوریت: عمران و محرومیت زدایی، سبک زندگی جهادی و شهدای جهادگر، بهداشت و سلامت، زنان و خانواده، اقصتاد مقاومتی و اشتغال زایی، کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، آموزش تحصیلی، روستا و عشایر، پدافند غیرعامل، امدارسانی و مدیریت بحران، امنیت مردم پایه، جهاد و خدمت مومنانه و ویروس منحوس کرونا برگزار می گردد.
🟢علاقه مندان به شرکت در این جشنواره آثار خودر را تا تاریخ 30 خردادماه 1402 به آیدی @sazandegi_qaz یا تلفن تماس 09011810406 در پیام رسان های داخلی با مشخصات کامل خود شامل نام و نام خانوادگی، نام پدر، کدملی، آدرس و تلفن تماس ارسال فرمایند.
#جهادامیدآفرینی
#بسیج_سازندگی_استان_قزوین
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
نگاهی به تحصیلات همسران رؤسای جمهوری ایران:
• عفت مرعشی - همسر مرحوم رفسنجانی (اطلاعاتی در دست نیست)
• زهره صادقی - همسر سید محمد خاتمی ( اطلاعاتی در دست نیست!)
• صاحبه عربی - همسر حسن روحانی (اطلاعاتی در دست نیست!)
• دکتر جمیله علمالهدی - همسر سیدابراهیم رئیسی: دکتری فلسفه تعلیم و تربیت از دانشگاه تربیت مدرس و دانشیار و عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی. مؤسس و رییس پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی. مؤلف بیش از ۱۰ عنوان کتاب.
واضح هستش که اصلاحطلبها بخاطر چی دارن از صبح خودکشی میکنن؟😂
|📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
اگر ظریف به جهان آرا می آمد، از او چه می پرسیدم؟
در سالهای گذشته بارها تلاش کردیم تا در برنامه تلوزیونی زنده جهان آرا به عنوان یکی از برنامه های سیاسی و پر مخاطب صدا و سیما میزبان آقای ظریف باشیم. اما همانطور که پیش بینی میکردیم ایشان حاضر به یک گفتگوی صریح و چالشی نشد؛ به همین خاطر برخی از سوالاتی که در نظر داشتم از ایشان بپرسم را همینجا منتشر می کنم تا اگر ایشان در آینده مجددا در گفتگوهای دورهمی با هوادارانش در کلاب هاوس یا هر جمع دیگری حاضر شد، دوستانشان این سوالات را از ایشان بپرسند، شاید واقعا این پرسشها پاسخی هم داشته باشد:
1️⃣ شما بارها بر خوب بودن برجام تاکید کرده اید. این چه توافق خوبی است که طبق بند 37 آن (مکانیسم ماشه) اگر ایران از نقض عهد طرف مقابل شکایت و تا انتها هم شکایتش را پیگیری کند، تحریم ها علیه خود ایران بر می گردد؟ در تاریخ روابط بین الملل تا حالا کدام کشور چنین چیزی را علیه خودش امضا کرده؟
2️⃣ سال 92 آقای روحانی و برخی دولتمردان مانند شما گفتند با توافق هسته ای تحریم ها لغو و اقتصاد ایران بهبود پیدا می کند. چرا به یکباره چند سال بعد از اجرای برجام و بعد از اینکه امریکا از آن خارج شد در دی ماه 97 در گفتگو با روزنامه خراسان گفتید اصلا هدف از برجام اقتصادی نبوده؟ چرا از ابتدا این مساله را بیان نکردید؟ فکر می کنید اگر همان سال 92 صادقانه به مردم گفته می شد هدف از برجام اقتصادی نیست و یک پروژه سیاسی و امنیتی است، اساسا مردم به آقای روحانی رای می دادند؟
3️⃣ بارها ادعا کردید که در برجام مطالبات نظام را انجام دادید و خطوط قرمز را هم رعایت کردید اما رهبر انقلاب در 1 فروردین 95 در سخنرانی عمومی خود در مشهد فاش کردند که در برجام برخی از خطوط قرمز نظام توسط شما نقض شده و حتی خود شما هم به آیت الله خامنه ای گفته اید که نتوانستید برخی خطوط قرمز را رعایت کنید. لطفا بفرمایید دقیقا کدام خط قرمز را نتوانستید رعایت کنید و در آن صحبت تاریخی با رهبر انقلاب درباره رعایت نشدن خطوط قرمز چه گفتید؟ و آیا از ایشان به خاطر نقض خطوط قرمز نظام عذرخواهی کردید؟
4️⃣ چرا وقتی دکتر فواد ایزدی در سال 94 به شما هشدار داد که دولت بعدی امریکا می تواند با یک امضا از برجام خارج شود، این حرف واقع بینانه را رد کرده و تاکید کردید که امریکا نمی تواند این کار را انجام دهد؟ علت خیال پردازی شما در اعتماد به دولت بعدی امریکا چه بود؟
5️⃣ در هر دوره که شما در تیم مذاکره کننده حضور داشتید، یکی از اعضای تیم مذاکره کننده به جرم امنیتی یا جاسوسی بازداشت شد. در دولت خاتمی آقای موسویان و در دولت روحانی آقای دری اصفهانی. شما رفتارهای مشکوکی از این افراد در حین مذاکرات دیده بودید؟
6️⃣ مهر سال 92 در دانشگاه تهران گفتید امریکا با یک بمب می تواند سیستم دفاعی ایران را از بین ببرد. جدای از اینکه این حرف غلط بود اما آن لحظه که این سخن را گفتید دقیقا پیش خودتان فکر نکردید که به عنوان وزیر خارجه یک کشور نباید چنین حرفی را بزنید؟ فکر نمی کردید که عواقب بیان این حرف توسط وزیر خارجه یک کشور چیست؟ و از آن مهمتر، بعدا که رهبر انقلاب در واکنش به سخن شما گفتند برای مسئولان تور نظامی برگزار شود تا توانمندی های نظامی کشور را ببینند، آیا در این تورها شرکت کردید یا خیر؟ امروز نظرتان درباره پهپهادهای ایرانی و موشک هایپرسونیک چیست؟
7️⃣ بارها از روابط خوب خودتان و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی سخن گفته اید. اما چطور رابطه شما با ایشان خوب بوده اما این شهید حاضر نشد خبر سفر بشار اسد به تهران را از قبل به شما اطلاع دهد و همین مساله هم باعث دلخوری شما و استعفا از وزارتخارجه در سال 97 شد؟ سردار سلیمانی شما را چگونه می شناخت که حاضر نبود از قبل چنین خبری را به شما بگوید؟
8️⃣ سردار سلیمانی در اسفند 97 در اجلاسیه کنگره بزرگداشت شهدای کرمان گفته بود: «دشمن با توافق برجام دوم می خواهد ریشه جریانهای اسلامی را بخشکاند» به نظر شما ایشان در برجام یک چه خطر و انحرافی را دیده بود که معتقد بود دشمن با برجام دو میخواهد ریشه جریان های اسلامی را از بین ببرد؟
9️⃣ حالا که صادقانه بعد از چند سال نظرتان را درباره ترکمانچای اعلام کردید که خیلی هم توافق بدی نبوده و از دید شما قابل دفاع است و همچنین با انتشار یادداشتی بیان کردید که کلمه سازش نباید بار منفی داشته باشد، صادقانه نظرتان را در باره جدایی بحرین و آرارات و بخش های دیگری از خاک ایران در زمان پهلوی اول و دوم بیان بفرمایید. به نظر شما این اتفاقات نیز مانند ترکمانچای و برجام ناشی از ضرورت و ناچاری بوده و قابل دفاع است یا خیر؟
🔟 امروز که اشکالات متعدد برجام مشخص شده و تحریمهای بعد برجام بیش از زمان تحریمهای قبل برجام است، حاضرید 100 سکه ای که به عنوان پاداش برجام دریافت کردید به بیت المال برگردانید؟
امیرحسین ثابتی
@Sabetitelegram ✅
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
👤"مولوی عبدالحمید"
اطلاعیه دفتر عبدالحمید:از سفر حج مولوی عبدالحمید ممانعت شد.
اول اینکه بر طبق فرمایشات خود جناب مولوی عبدالحمید بهتره که خودشون هم مثل فقرا زندگی کنن و هزینه سفر حج ایشون تقدیم فقرا بشه، دوم اینکه از سفر حج ایشون ممانعت نشده بلکه با درخواست بدون نوبت سفر حجشون مخالفت شده،جناب مولوی عبدالحمید دو بار در سالهای ۹۳ و۹۷ به سفر حج تمتع مشرف شدن در حالیکه مردم عادی ۱۵_۲۰سال بعد از ثبت نام حج نوبتشون میشه، چرا این آقا در طول ۱۰ سال باید سه بار بره مکه؟ ایشون مگه چه برتری نسبت به بقیه مردم دارن؟
حج آدم دروغگو قبول نیست، اول توبه کن آقای عبدالحمید
✅ #به_اشتراک_بگذارید
https://eitaa.com/khezreznde
🗣 جنگِ امروزِ ما، جنگِ روایتهاست.
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جین ماریوت کیست؟
آشنایی بیشتر با جین ماریوت، جاسوس MI6 در ایران که به عنوان سفیر انگلیس در پاکستان انتخاب شده است
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
رمزگشایی از خبرسازی رسانههای آمریکایی در مورد توافقات جدید میان تهران و واشنگتن
🔹طی روزهای گذشته برخی رسانههای آمریکایی با انتشار اخباری که هیچیک از مقامات واشنگتن و تهران تاکنون آن را تأیید نکردهاند از گفتگو میان مقامات این کشور با دیپلماتهای جمهوری اسلامی ایران خبر دادهاند.
🔹موضوع قابل توجه در جریانسازی جدید رسانههای آمریکایی، پنهانسازی ادعاهای قبلی واشنگتن در مورد موضوعیت نداشتن تداوم دیپلماسی با ایران پس از اغتشاشات پائیز گذشته در کشورمان است.
🔹در حالی که ایران همواره بر ضرورت تداوم گفتگو برای دستیابی به توافق با هدف رفع تحریمها تاکید داشته و هیچگاه از این رویکرد راهبردی عدول نکرده، جریانسازی رسانههای غربی به صورتی است که گویا ابتکار عمل در اختیار طرف غربی بوده و هست!
🔹بسیار روشن است که پس از اقدامات فعال و موثر ایران در تداوم همکاری با آژانس، مدیریت اغتشاشات داخلی و رفع تنش کمسابقه در مراودات منطقهای، اینک طرف غربی است که راهی به غیر از همراهی با ابتکارات ایران ندارد.
🔹در این میان دو پرونده از موارد چهارگانه ادعایی آژانس بسته شده و مسیر همکاری فنی و حقوقی میان دو طرف از سنگلاخهای بهانهجوییهای سیاسی تا حدودی فاصله گرفته است.
🔹ناامیدی غربیها از اغتشاشات، به بار نشستن راهبرد دیپلماسی همسایگی دولت سیزدهم و آغاز مناسبات ایران و عربستان، همگی دلایل بسیار محکمی است که میتواند موجب خروج طرف غربی از توهم نتیجهبخش بودن سیاست افزایش فشار برای امتیازگیری شده باشد.
🔹گرچه هیچ یک از مقامات ایران و آمریکا تاکنون خبرهای منتشره در مورد آغاز گفتگوها و دستیابی به توافق را تأیید نکردهاند، اما واکاوی دقیق شرایط جدیدی که ذکر آن رفت، موضوع شکلگیری نوعی از گفتگوی با واسطه میان تهران و واشنگتن بهویژه در موضوع آزادی زندانیان دو طرف و رفع انسداد از منابع مالی ایران را محتمل مینماید.
🔹بیان این موضوع از سوی دو رسانه معتبر آمریکاییِ مرتبط با دستگاههای سیاسی و امنیتی آمریکا، نشان میدهد که کاخ سفید بهدنبال انتقال نشانههای مثبت برای تغییر مسیر چندماه گذشته و بازگشت به میز مذاکرهای است که ایران هیچگاه آن را ترک نکرده است.
۲۶ خرداد ۱۴۰۲
🔴 هم جلوی مردم را گرفته ایم و هم خودمان انجام نمی دهیم!
🔰 رویکردی که در جمهوری اسلامی دنبال می شود این است که مردم در امر به معروف و نهی از منکر، فقط باید در مرحله #زبانی باشند و مرحله #عملی امر به معروف و نهی از منکر به عهده #حکومت است.
از همین رو، اگر کار به مرحله عملی برسد، مردم از مسئولین انتظار دارند که با موارد خلاف شرع و خلاف قانون به صورت قاطعانه برخورد کنند و در این زمینه به حکومت اعتماد می کنند.
⏪ یعنی شایسته نیست که از یک طرف به مردم بگوییم که شما وارد مرحله عملی نشوید و از آن طرف، برخی از مسئولین مربوطه هم وظیفه خود را انجام ندهند و به جای مقابله عملی و بازدارنده، راه تساهل و تسامح با ولنگاران و زیرپاگذاشتن قانون را پیش بگیرند❗️
⚠️در این شرایط، حق مردم پایمال خواهد شد.
۲۶ خرداد ۱۴۰۲