آن سوی یک شانتاژ
🔹هیجان زدگی و شانتاژ رسانه های انگلیسی به بهانه حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران، عجیب هست و نیست.
♦️رویترز و بی بی بی سی فارسی، بلافاصله پس از انتشار خبر، ضمن برجسته سازی این ماجرای ظاهرا شخصی و ناموسی، سعی کردند ابعاد تروریستی- سیاسی به ماجرا داده و جنگ دیپلماتیک را انگاره سازی کنند.
🔹طبیعی است که ادعای فرد مهاجم درباره هفت ماه مفقودی همسرش، باید در تحقیقات روشن شود و با توجه به تابعیت همسر وی، نیازمند همکاری جمهوری آذربایجان است.
♦️واکنش شتابزده و پرخاشگرانه دولت باکو در حالی است که اگر در این ماجرا، یک همکار سفارت جمهوری آذربایجان کشته و دو نفر مجروح شده اند، در حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شیراز، ۱۳ ایرانی شهید و ۲۱ نفر مجروح شدند. و طبق بیانیه رسمی وزارت اطلاعات:
🔹"عنصر اصلی هدایت و هماهنگکننده این عملیات تروریستی، تبعه جمهوری آذربایجان بوده که از فرودگاه حیدر علیاف در باکو پرواز و از فرودگاه امام خمینی(ره) وارد ایران شده است. وی پس از رسیدن به تهران، خبر حضور خود را به عنصر هماهنگکننده در جمهوری آذربایجان اعلام نمود".
♦️دولت باکو نه درباره میزبانی تروریست های ضد ایرانی توضیح درست و قانع کننده ای ارائه کرده، و نه درباره عدم رعایت اصل حسن همجواری و میزبانی اقدامات جاسوسی و خرابکارانه صهیونیست ها . (مانند تحرکات پهپادی و خرابکارانه علیه برخی تاسیسات در داخل ایران).
🔹اما درباره رویکرد رسانه های انگلیسی گفتنی است که انگلیسی ها، چند هفته قبل با سر و صدای بسیار و فراخواندن سفیر خود از تهران، سعی کردند با یک تیر، به چند هدف برسند:
♦️هم رسوایی بازداشت جاسوس بزرگ خود (علیرضا اکبری) و اعدام وی را با شوک درمانی به حاشیه بیندازند؛ هم روحیه دیگر مزدوران را بازسازی کنند؛ و ضمنا با همراه کردن برخی دول اروپایی (مثل فرانسه و آلمان)، ایران را به جنگ سفارتخانه ای و دیپلماتیک تهدید کنند.
🔹نتیجه اما، بی اعتنایی مطلق ایران بود تا جایی که سفیر بریتانیای صغیر - همان که با جنجال فراوان رفته بود- چند روز قبل، بی سر و صدا و مخفیانه به تهران برگشت؛ تا خبط و سرشکستگی ۲۵ سال قبل در ماجرای میکونوس را تکرار نکرده باشند.
♦️با شلوغ کاری رسانه های انگلیسی درباره ماجرای سفارت جمهوری آذربایجان، به نظر رسید که آنها می خواستند شکست فاحش دو هفته قبل را از مسیر دیگری جبران کنند.
🔹اما شناسایی و اعدام شدن جاسوس بزرگ و لو رفتن بخشی از شبکه ذکور، ضربه ای نیست که به این سادگی برای انگلیسی ها فابل جبران یا کتمان باشد؛ همچنان که شکست دوم، در تهدید به جنگ سفارتخانه ای.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف اولیه ضارب حمله به سفارت جمهوری آذربایجان
#یادشهداکمترازشهادتنیست
#باشهـــداوسیّدالشُّهداتــاظهــــور
🆔 @shahid_azizzadeh
از انتشار عکس عذر میخوام
💢نگویید خانه هنرمندان
‼️بگویید خانه شیطان🙄😳🤔
⚠️ببینید چه راحت بی حجابی رو ترویج میدن به همت ضرغامی ودوستان
#یادشهداکمترازشهادتنیست
#باشهـــداوسیّدالشُّهداتــاظهــــور
🆔 @shahid_azizzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدیو
#استاد_علی_تقوی
🔴 چیزی که 40 ساله بهت نگفتند‼️
لطفا درحد توان منتشر کنید.
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
@vajebf00
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═
🔴جبهه بندی جدید در قفقاز به نفع ایران و ارمنستان
🔸️نمایندگان جمهوری باکو در مجمع پارلمانی اروپا به ایجاد دادگاهی برای محاکمه سران روسیه و بلاروس به دلیل شروع جنگ اوکراین رای مثبت دادند.
🔸️این رای در واقع تبلور اراده و جبهه گیری الهام علیف در مناسبات منطقه ای و جهانی است و حاکی از گرایش جدی او به بلوک غرب ارزیابی می گردد.
🔸️اما نکته مهم برای تهران اینست که در سالهای گذشته در منطقه قفقاز، معمولا ایران و ارمنستان در برابر گرجستان ، روسیه و باکو قرار گرفته بودند، ولی پس از تحولات اخیر ، روسیه ( به عنوان جانشین شوروی ) که نقش توازن بخش اصلی در قفقاز را بر عهده داشته ، به سمت جمهوری اسلامی و جمهوری ارمنستان متمایل شده و در واقع جبهه قفقاز ۳ به ۲ نفع تهران و ایروان تغییر یافته است.
🔸️بدون تردید پوتین اینگونه مواضع باکویی ها را در نظر گرفته و در شرایط مناسب از آنان حسابرسی خواهد کرد و ایضا اجازه نمی دهد طرح های اردوغان و علیف در خصوص ارمنستان بدون هزینه باشد .
3.26M
✨﷽✨
🔶🔷🔶 پاسخ به شبهات تاریخی-سیاسی
۳- چرا آیت الله رئیسی که یک چهره انقلابی و ارزشی است؛ از مدیران رده بالا و میانی دولت قبلی استفاده نمود و برخی اعضای هیئت دولت نیز عملاً انقلابی و کارآمد نیستند.؟
این وضعیت، انتظارات مردم از دولت انقلابی را نه تنها برآورده نساخت؛ بلکه وضعیت و مشکلات اقتصادی کشور و تورم و گرانی را بیشتر نمود.
رئیس جمهور بدانند که با جماعت کوتوله های به ظاهر انقلابی و چهره های لیبرال مسلک دولت قبلی، نمیتوان کارهای بزرگی انجام داد؛ لذا ضروری است این بار دست به جراحی در دولت انقلابی بزنند.
پاسخ: دکتر مجید صفا تاج☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلال
باصدای ماندگار ملک مسعود بختیاری تقدیم به همه عزیزان همراه کانال لرتباران
🧚🧚🧚🧚🧚
⭕️ کشتی به گل نشسته یا غرق شده؟!
🔸کامبیز مهدی زاده: علی لاریجانی در صورت حضور در انتخابات ناخدای کشتی طوفان زده ای خواهد بود که «رئیسی» آن را به گل نشانده!
لاریجانی نشان داده دست از مبارزه نمی کشد
🔹️ کامبیز مهدی زاده، فعال سیاسی و داماد حسن روحانی درباره احتمال حضور «علی لاریجانی» در انتخابات ریاست جمهوری۱۴۰۴ به سایت مدارا گفت: لاریجانی نشان داده شخصی است که دست از مبارزه نمی کشد. در صورت حضور این بار نیامده که تنها انتخابات را شروع کند آمده که آن را به پایان برساند./مدارا
✍اولا: حمایت ایشان از لاریجانی شبیه حمایت اکبری معدوم از حسن روحانی است. اگر یک دفعه خبری منتشر شود که حسن روحاني یا دامادش جاسوس بوده اند آبروی علی لاریجانی هم می رود
✍ثانیا :نفهمیدیم که منظورش از پایان دادن به انتخابات چیست! یعنی به دوران استبداد شاهنشاهی بر می گرداند؟!
✍ثالثاً :اگر زحمات شبانه روزی رئیسی موجب به گل نشستن کشتی شده باشد باید گفت این کشتی در زمان ریاست جمهوری حسن روحانی و ریاست مجلس لاریجانی غرق شده بود و ملت ایران در انتخابات دوباره کشتی را به سطح آب هدایت کرد.
🔴یکبار به مردم پاسخ دهیم؛ چرا زورمان به بانکداری و خودروسازی داخلی نمی رسد؟
🔸سرمدی واله عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس گفت :وقتی در بودجه نویسی فاصله بین دلار واقعی و دلار دولتی قابل توجه است؛ یعنی پنجره فساد را باز گذاشته ایم .
🔸یکبار باید به مردم جواب دهیم چرا زورمان به بانکداری نمی رسد؟ چرا زورمان به خودروسازی داخلی نمی رسد؟ چرا بانک ها از گرده مردم می کشند و با سودهای ترکیبی چنان تولید کننده و کارآفرین را گرفتار می کنند که عطای تولید و اشتغال را به لقایش ببخشند و نتیجهاش بشود این بیکاری مزمن در کشور.
🔴🔴اخبار فوری و مهم اهواز و استان خوزستان :
🔺 تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAEh2Lq8KJaZUayoNNA
🔺 ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/3271426048C0b1ddb9796
🔺 سروش :
http://sapp.ir/ahwazkhabar1
🔺 روبیکا :
https://rubika.ir/joinc/BHAAGEEJ0JNAUYCIRCGLMWNCAOLITUSW
33.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 آهنگ سلام یا زهرا
🎼 به سبک سلام فرمانده
🌸 عهدمیبندم که حافظ دین وچادرت باشم
#یا_فاطمه
┄┄┅┅❅.🌼.❅┅┅┅┄
@Pishnahadatevijeh1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️ کاری نکنید تا دوباره تاریخ تکرار شود و خاک های مادریمان را دوباره پس بگیریم 🇮🇷🔥
https://eitaa.com/joinchat/1442513093C201e8f7b1d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
جوانانی که بعد از جنگ و انقلاب بدنیا آمدند حتما این کلیپ را نگاه کنند.
آخوند، پاسدار، صدا و سیما و مزدور جمهوری اسلامی هم که نیست.
این کلیپ سخنان اردشیر زاهدی داماد شاه پهلوی و سفیر اون زمان ایران تو آمریکا است.
خوب نگاه کنید تا آخر ببینید چی میگه.
این هم کار خودشونه؟
گروه گام دوم انقلاب 👇
https://eitaa.com/joinchat/1198194870C44f8b4a93b
🎥نظر اردشیر زاهدی درباره وکالت دادن به خاندان #پهلوی
✅ زاهدی میگه اینا هیچ کدوم به درد ایران نمیخورن....
گروه جنگ نرم و روشنگری گام دوم و نهایی انقلاب مهدوی👇
https://eitaa.com/joinchat/1198194870C44f8b4a93b
اسرائیل یک پروژه است نه یک کشور/ مخالفت ملتهای منطقه با عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی
سعدالله زارعی
اسرائیل یک کشور نیست بلکه یک پروژه است که هم غربیها به پروژه بودن آن اذعان کردند و هم خود اسرائیلیها.
به گزارش مشرق، رهبر انقلاب در چند سال اخیر بارها علیه فرایند عادیسازی روابط چند کشور عربی با رژیم صهیونیستی موضع گرفته و این اقدام را خیانت به اسلام و مسلمین توصیف کردهاند.
رسانه KHAMENEI.IR در گفتوگو با آقای دکتر سعدالله زارعی، استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی و کارشناس مسائل جهان اسلام به بررسی پروژه سیاسی عادیسازی و تأثیرات آن بر ملتهای منطقه پرداخته است.
اگر بخواهیم از لحاظ تاریخی بررسی کنیم، پروژه سازش و عادیسازی در برابر رژیم صهیونیستی و اشغالگر قدس از چه زمانی در بین کشورهای منطقه آغاز شد؟
بسم الله الرّحمن الرّحیم. رژیم صهیونیستی موجودیتش مرهون روابطی بود که از ابتدا با بخشی از کشورهای عربی از قبیل عربستان سعودی داشت. از ابتدا بدون همکاری بعضی از دولتهای عربی با رژیم صهیونیستی و انگلیس که ایجادکننده این رژیم بود امکان استقرار رژیم صهیونیستی وجود نداشت.
زمانی که انگلیسیها به سلطان عبدالحمید آخرین پادشاه عثمانی فشار آوردند که درباره استقرار یهودیها در فلسطین همکاری کند. سلطان گفت که اگر دو دست من قطع شود، بهتر از این است که فلسطین را بخواهیم از دست بدهیم. لذا انگلیسیها رفتند سراغ شخصیتهای دیگر که زیرمجموعه امپراتوری عثمانی قرار داشتند که از جمله آنها ملک عبدالعزیز بود که آن موقع بر منطقه نَجد حکومت میکردجایی که حدود یکششم شبهجزیره عربستان بود. در گفتوگوی بین عبدالعزیز و سران انگلیسی این توافق حاصل شد و ملک عبدالعزیز طی یک دستخطی صراحتاً اعلام کرد که با استقرار یهودیها و تشکیل دولت یهودی در فلسطین موافق است و به این کار کمک میکند. بعد هم که اسرائیلیها بهصورت محرمانه روابطی را با گروههای مختلف عربی و شخصیتهای مختلف عربی داشتند. بعدها هر گاه که شعله خشم مسلمانها علیه جنایتهای صهیونیستها بالا میگرفت، در بین خود شخصیتها و کشورهای عربی کسانی بودند که میآمدند و فلسطینیها را آرام میکردند و مانع شعلهور شدن خشم فلسطینیها میشدند. یکی از مهمترین این افراد ملک فیصل پادشاه عربستان سعودی بود. ملک خالد برادر ملک فیصل در خاطراتش میگوید من از طرف برادرم میآمدم و به فلسطینیها اطمینان میدادم که انگلیس اجازه نخواهد داد که صهیونیستها مسلّط شوند و انگلیس بهطور قطعی از حقوق شما فلسطینیها حمایت میکند و برادرم ملک فیصل این را تضمین میکند.
هر بار که سر یک قضیهای مثل آتش زدن مسجدالاقصی خشم فلسطینیها بالا میگرفت و یک موج سنگینی علیه یهودیها یا علیه دولت تازه تأسیس راه میافتاد در کشورهای عربی کسانی مثل ملک خالد عربستان و ملک حسین پادشاه اردن مأمور بودند که این خشم را مهار کنند و مهار میکردند؛ بنابراین این غده سرطانی یک غدهای بود که میتوانست قبل از اینکه بدن جهان اسلام را فرا بگیرد بهراحتی جراحی بشود، این کار به تأخیر افتاد؛ الان هم راهی جز جراحی ندارد.
پیامدهای این عادیسازی روابط برای منطقه غرب آسیا و بهویژه ملت فلسطین چیست؟
ببینید اسرائیل یک کشور نیست بلکه یک پروژه است که هم غربیها به پروژه بودن آن اذعان کردند و هم خود اسرائیلیها مثلاً بن گورین اعتراف میکنند که پدیدار شدن یک دولت مخالف مسلمانها در سرزمین مقدس فلسطین برای کنترل جهان اسلام و جلوگیری از قدرتیابی جهان اسلام و تضمین سلطه اروپا بر جهان اسلام ایجاد شده است؛ یعنی این چیزی است که هم در اسناد تاریخی هست و هم در بیانها تصریح شده که مقامات سابق اسرائیلی هم بیان کردهاند. اسرائیل یک کارکرد بیشتر ندارد و آن کارکرد این است که مانع وحدت جهان اسلام بشود. چون وحدت جهان اسلام برای غربیها خاطره سه امپراتوری قدرتمند را زنده میکند. امپراتوری عثمانی که حدود ۷۰۰ سال بر بخش عظیمی از جهان حکومت میکرد و امپراتوری صفوی و امپراتوری تیموری که در شبهقاره هند حاکم بود. برای اینکه چنین قدرتی دوباره پا نگیرد اینجا نقش ویژهای به رژیم صهیونیستی سپرده شده است.
پشتصحنه این عادیسازیها چیست و برای بیاثر کردن آنچه راهکارهایی میتواند مدنظر قرار گیرد؟