آن سوی یک شانتاژ
🔹هیجان زدگی و شانتاژ رسانه های انگلیسی به بهانه حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران، عجیب هست و نیست.
♦️رویترز و بی بی بی سی فارسی، بلافاصله پس از انتشار خبر، ضمن برجسته سازی این ماجرای ظاهرا شخصی و ناموسی، سعی کردند ابعاد تروریستی- سیاسی به ماجرا داده و جنگ دیپلماتیک را انگاره سازی کنند.
🔹طبیعی است که ادعای فرد مهاجم درباره هفت ماه مفقودی همسرش، باید در تحقیقات روشن شود و با توجه به تابعیت همسر وی، نیازمند همکاری جمهوری آذربایجان است.
♦️واکنش شتابزده و پرخاشگرانه دولت باکو در حالی است که اگر در این ماجرا، یک همکار سفارت جمهوری آذربایجان کشته و دو نفر مجروح شده اند، در حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شیراز، ۱۳ ایرانی شهید و ۲۱ نفر مجروح شدند. و طبق بیانیه رسمی وزارت اطلاعات:
🔹"عنصر اصلی هدایت و هماهنگکننده این عملیات تروریستی، تبعه جمهوری آذربایجان بوده که از فرودگاه حیدر علیاف در باکو پرواز و از فرودگاه امام خمینی(ره) وارد ایران شده است. وی پس از رسیدن به تهران، خبر حضور خود را به عنصر هماهنگکننده در جمهوری آذربایجان اعلام نمود".
♦️دولت باکو نه درباره میزبانی تروریست های ضد ایرانی توضیح درست و قانع کننده ای ارائه کرده، و نه درباره عدم رعایت اصل حسن همجواری و میزبانی اقدامات جاسوسی و خرابکارانه صهیونیست ها . (مانند تحرکات پهپادی و خرابکارانه علیه برخی تاسیسات در داخل ایران).
🔹اما درباره رویکرد رسانه های انگلیسی گفتنی است که انگلیسی ها، چند هفته قبل با سر و صدای بسیار و فراخواندن سفیر خود از تهران، سعی کردند با یک تیر، به چند هدف برسند:
♦️هم رسوایی بازداشت جاسوس بزرگ خود (علیرضا اکبری) و اعدام وی را با شوک درمانی به حاشیه بیندازند؛ هم روحیه دیگر مزدوران را بازسازی کنند؛ و ضمنا با همراه کردن برخی دول اروپایی (مثل فرانسه و آلمان)، ایران را به جنگ سفارتخانه ای و دیپلماتیک تهدید کنند.
🔹نتیجه اما، بی اعتنایی مطلق ایران بود تا جایی که سفیر بریتانیای صغیر - همان که با جنجال فراوان رفته بود- چند روز قبل، بی سر و صدا و مخفیانه به تهران برگشت؛ تا خبط و سرشکستگی ۲۵ سال قبل در ماجرای میکونوس را تکرار نکرده باشند.
♦️با شلوغ کاری رسانه های انگلیسی درباره ماجرای سفارت جمهوری آذربایجان، به نظر رسید که آنها می خواستند شکست فاحش دو هفته قبل را از مسیر دیگری جبران کنند.
🔹اما شناسایی و اعدام شدن جاسوس بزرگ و لو رفتن بخشی از شبکه ذکور، ضربه ای نیست که به این سادگی برای انگلیسی ها فابل جبران یا کتمان باشد؛ همچنان که شکست دوم، در تهدید به جنگ سفارتخانه ای.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف اولیه ضارب حمله به سفارت جمهوری آذربایجان
#یادشهداکمترازشهادتنیست
#باشهـــداوسیّدالشُّهداتــاظهــــور
🆔 @shahid_azizzadeh
از انتشار عکس عذر میخوام
💢نگویید خانه هنرمندان
‼️بگویید خانه شیطان🙄😳🤔
⚠️ببینید چه راحت بی حجابی رو ترویج میدن به همت ضرغامی ودوستان
#یادشهداکمترازشهادتنیست
#باشهـــداوسیّدالشُّهداتــاظهــــور
🆔 @shahid_azizzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویدیو
#استاد_علی_تقوی
🔴 چیزی که 40 ساله بهت نگفتند‼️
لطفا درحد توان منتشر کنید.
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
@vajebf00
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═
🔴جبهه بندی جدید در قفقاز به نفع ایران و ارمنستان
🔸️نمایندگان جمهوری باکو در مجمع پارلمانی اروپا به ایجاد دادگاهی برای محاکمه سران روسیه و بلاروس به دلیل شروع جنگ اوکراین رای مثبت دادند.
🔸️این رای در واقع تبلور اراده و جبهه گیری الهام علیف در مناسبات منطقه ای و جهانی است و حاکی از گرایش جدی او به بلوک غرب ارزیابی می گردد.
🔸️اما نکته مهم برای تهران اینست که در سالهای گذشته در منطقه قفقاز، معمولا ایران و ارمنستان در برابر گرجستان ، روسیه و باکو قرار گرفته بودند، ولی پس از تحولات اخیر ، روسیه ( به عنوان جانشین شوروی ) که نقش توازن بخش اصلی در قفقاز را بر عهده داشته ، به سمت جمهوری اسلامی و جمهوری ارمنستان متمایل شده و در واقع جبهه قفقاز ۳ به ۲ نفع تهران و ایروان تغییر یافته است.
🔸️بدون تردید پوتین اینگونه مواضع باکویی ها را در نظر گرفته و در شرایط مناسب از آنان حسابرسی خواهد کرد و ایضا اجازه نمی دهد طرح های اردوغان و علیف در خصوص ارمنستان بدون هزینه باشد .
3.26M
✨﷽✨
🔶🔷🔶 پاسخ به شبهات تاریخی-سیاسی
۳- چرا آیت الله رئیسی که یک چهره انقلابی و ارزشی است؛ از مدیران رده بالا و میانی دولت قبلی استفاده نمود و برخی اعضای هیئت دولت نیز عملاً انقلابی و کارآمد نیستند.؟
این وضعیت، انتظارات مردم از دولت انقلابی را نه تنها برآورده نساخت؛ بلکه وضعیت و مشکلات اقتصادی کشور و تورم و گرانی را بیشتر نمود.
رئیس جمهور بدانند که با جماعت کوتوله های به ظاهر انقلابی و چهره های لیبرال مسلک دولت قبلی، نمیتوان کارهای بزرگی انجام داد؛ لذا ضروری است این بار دست به جراحی در دولت انقلابی بزنند.
پاسخ: دکتر مجید صفا تاج☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلال
باصدای ماندگار ملک مسعود بختیاری تقدیم به همه عزیزان همراه کانال لرتباران
🧚🧚🧚🧚🧚
⭕️ کشتی به گل نشسته یا غرق شده؟!
🔸کامبیز مهدی زاده: علی لاریجانی در صورت حضور در انتخابات ناخدای کشتی طوفان زده ای خواهد بود که «رئیسی» آن را به گل نشانده!
لاریجانی نشان داده دست از مبارزه نمی کشد
🔹️ کامبیز مهدی زاده، فعال سیاسی و داماد حسن روحانی درباره احتمال حضور «علی لاریجانی» در انتخابات ریاست جمهوری۱۴۰۴ به سایت مدارا گفت: لاریجانی نشان داده شخصی است که دست از مبارزه نمی کشد. در صورت حضور این بار نیامده که تنها انتخابات را شروع کند آمده که آن را به پایان برساند./مدارا
✍اولا: حمایت ایشان از لاریجانی شبیه حمایت اکبری معدوم از حسن روحانی است. اگر یک دفعه خبری منتشر شود که حسن روحاني یا دامادش جاسوس بوده اند آبروی علی لاریجانی هم می رود
✍ثانیا :نفهمیدیم که منظورش از پایان دادن به انتخابات چیست! یعنی به دوران استبداد شاهنشاهی بر می گرداند؟!
✍ثالثاً :اگر زحمات شبانه روزی رئیسی موجب به گل نشستن کشتی شده باشد باید گفت این کشتی در زمان ریاست جمهوری حسن روحانی و ریاست مجلس لاریجانی غرق شده بود و ملت ایران در انتخابات دوباره کشتی را به سطح آب هدایت کرد.
🔴یکبار به مردم پاسخ دهیم؛ چرا زورمان به بانکداری و خودروسازی داخلی نمی رسد؟
🔸سرمدی واله عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس گفت :وقتی در بودجه نویسی فاصله بین دلار واقعی و دلار دولتی قابل توجه است؛ یعنی پنجره فساد را باز گذاشته ایم .
🔸یکبار باید به مردم جواب دهیم چرا زورمان به بانکداری نمی رسد؟ چرا زورمان به خودروسازی داخلی نمی رسد؟ چرا بانک ها از گرده مردم می کشند و با سودهای ترکیبی چنان تولید کننده و کارآفرین را گرفتار می کنند که عطای تولید و اشتغال را به لقایش ببخشند و نتیجهاش بشود این بیکاری مزمن در کشور.
🔴🔴اخبار فوری و مهم اهواز و استان خوزستان :
🔺 تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAEh2Lq8KJaZUayoNNA
🔺 ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/3271426048C0b1ddb9796
🔺 سروش :
http://sapp.ir/ahwazkhabar1
🔺 روبیکا :
https://rubika.ir/joinc/BHAAGEEJ0JNAUYCIRCGLMWNCAOLITUSW
33.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 آهنگ سلام یا زهرا
🎼 به سبک سلام فرمانده
🌸 عهدمیبندم که حافظ دین وچادرت باشم
#یا_فاطمه
┄┄┅┅❅.🌼.❅┅┅┅┄
@Pishnahadatevijeh1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️ کاری نکنید تا دوباره تاریخ تکرار شود و خاک های مادریمان را دوباره پس بگیریم 🇮🇷🔥
https://eitaa.com/joinchat/1442513093C201e8f7b1d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
جوانانی که بعد از جنگ و انقلاب بدنیا آمدند حتما این کلیپ را نگاه کنند.
آخوند، پاسدار، صدا و سیما و مزدور جمهوری اسلامی هم که نیست.
این کلیپ سخنان اردشیر زاهدی داماد شاه پهلوی و سفیر اون زمان ایران تو آمریکا است.
خوب نگاه کنید تا آخر ببینید چی میگه.
این هم کار خودشونه؟
گروه گام دوم انقلاب 👇
https://eitaa.com/joinchat/1198194870C44f8b4a93b
🎥نظر اردشیر زاهدی درباره وکالت دادن به خاندان #پهلوی
✅ زاهدی میگه اینا هیچ کدوم به درد ایران نمیخورن....
گروه جنگ نرم و روشنگری گام دوم و نهایی انقلاب مهدوی👇
https://eitaa.com/joinchat/1198194870C44f8b4a93b
اسرائیل یک پروژه است نه یک کشور/ مخالفت ملتهای منطقه با عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی
سعدالله زارعی
اسرائیل یک کشور نیست بلکه یک پروژه است که هم غربیها به پروژه بودن آن اذعان کردند و هم خود اسرائیلیها.
به گزارش مشرق، رهبر انقلاب در چند سال اخیر بارها علیه فرایند عادیسازی روابط چند کشور عربی با رژیم صهیونیستی موضع گرفته و این اقدام را خیانت به اسلام و مسلمین توصیف کردهاند.
رسانه KHAMENEI.IR در گفتوگو با آقای دکتر سعدالله زارعی، استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی و کارشناس مسائل جهان اسلام به بررسی پروژه سیاسی عادیسازی و تأثیرات آن بر ملتهای منطقه پرداخته است.
اگر بخواهیم از لحاظ تاریخی بررسی کنیم، پروژه سازش و عادیسازی در برابر رژیم صهیونیستی و اشغالگر قدس از چه زمانی در بین کشورهای منطقه آغاز شد؟
بسم الله الرّحمن الرّحیم. رژیم صهیونیستی موجودیتش مرهون روابطی بود که از ابتدا با بخشی از کشورهای عربی از قبیل عربستان سعودی داشت. از ابتدا بدون همکاری بعضی از دولتهای عربی با رژیم صهیونیستی و انگلیس که ایجادکننده این رژیم بود امکان استقرار رژیم صهیونیستی وجود نداشت.
زمانی که انگلیسیها به سلطان عبدالحمید آخرین پادشاه عثمانی فشار آوردند که درباره استقرار یهودیها در فلسطین همکاری کند. سلطان گفت که اگر دو دست من قطع شود، بهتر از این است که فلسطین را بخواهیم از دست بدهیم. لذا انگلیسیها رفتند سراغ شخصیتهای دیگر که زیرمجموعه امپراتوری عثمانی قرار داشتند که از جمله آنها ملک عبدالعزیز بود که آن موقع بر منطقه نَجد حکومت میکردجایی که حدود یکششم شبهجزیره عربستان بود. در گفتوگوی بین عبدالعزیز و سران انگلیسی این توافق حاصل شد و ملک عبدالعزیز طی یک دستخطی صراحتاً اعلام کرد که با استقرار یهودیها و تشکیل دولت یهودی در فلسطین موافق است و به این کار کمک میکند. بعد هم که اسرائیلیها بهصورت محرمانه روابطی را با گروههای مختلف عربی و شخصیتهای مختلف عربی داشتند. بعدها هر گاه که شعله خشم مسلمانها علیه جنایتهای صهیونیستها بالا میگرفت، در بین خود شخصیتها و کشورهای عربی کسانی بودند که میآمدند و فلسطینیها را آرام میکردند و مانع شعلهور شدن خشم فلسطینیها میشدند. یکی از مهمترین این افراد ملک فیصل پادشاه عربستان سعودی بود. ملک خالد برادر ملک فیصل در خاطراتش میگوید من از طرف برادرم میآمدم و به فلسطینیها اطمینان میدادم که انگلیس اجازه نخواهد داد که صهیونیستها مسلّط شوند و انگلیس بهطور قطعی از حقوق شما فلسطینیها حمایت میکند و برادرم ملک فیصل این را تضمین میکند.
هر بار که سر یک قضیهای مثل آتش زدن مسجدالاقصی خشم فلسطینیها بالا میگرفت و یک موج سنگینی علیه یهودیها یا علیه دولت تازه تأسیس راه میافتاد در کشورهای عربی کسانی مثل ملک خالد عربستان و ملک حسین پادشاه اردن مأمور بودند که این خشم را مهار کنند و مهار میکردند؛ بنابراین این غده سرطانی یک غدهای بود که میتوانست قبل از اینکه بدن جهان اسلام را فرا بگیرد بهراحتی جراحی بشود، این کار به تأخیر افتاد؛ الان هم راهی جز جراحی ندارد.
پیامدهای این عادیسازی روابط برای منطقه غرب آسیا و بهویژه ملت فلسطین چیست؟
ببینید اسرائیل یک کشور نیست بلکه یک پروژه است که هم غربیها به پروژه بودن آن اذعان کردند و هم خود اسرائیلیها مثلاً بن گورین اعتراف میکنند که پدیدار شدن یک دولت مخالف مسلمانها در سرزمین مقدس فلسطین برای کنترل جهان اسلام و جلوگیری از قدرتیابی جهان اسلام و تضمین سلطه اروپا بر جهان اسلام ایجاد شده است؛ یعنی این چیزی است که هم در اسناد تاریخی هست و هم در بیانها تصریح شده که مقامات سابق اسرائیلی هم بیان کردهاند. اسرائیل یک کارکرد بیشتر ندارد و آن کارکرد این است که مانع وحدت جهان اسلام بشود. چون وحدت جهان اسلام برای غربیها خاطره سه امپراتوری قدرتمند را زنده میکند. امپراتوری عثمانی که حدود ۷۰۰ سال بر بخش عظیمی از جهان حکومت میکرد و امپراتوری صفوی و امپراتوری تیموری که در شبهقاره هند حاکم بود. برای اینکه چنین قدرتی دوباره پا نگیرد اینجا نقش ویژهای به رژیم صهیونیستی سپرده شده است.
پشتصحنه این عادیسازیها چیست و برای بیاثر کردن آنچه راهکارهایی میتواند مدنظر قرار گیرد؟
عادیسازی به معنای پایان دادن به یک موضوع پرمناقشهای است که اگر این مناقشه ادامه پیدا بکند پایههای اسرائیل را از بین میبرد و از بین رفتن پایههای این رژیم، مقدمه از بین رفتن پایههای قدرت غرب در منطقه اسلامی است. لذا این مسئله که «اسرائیل باید استقرار دائمی پیدا بکند» به سیاست مشترک آمریکا، اروپا و خود رژیم صهیونیستی و عوامل او در منطقه تبدیل شده است. راهکارش اولاً وحدت و یکپارچگی مسلمانها است، ثانیاً در صحنه بودن فلسطینیها و خسته نشدنشان، ادامه مبارزه و ثالثاً اینکه کشورهای اسلامی از فلسطینیها پشتیبانی و حمایت کنند و مثل جمهوری اسلامی ایران، اولویت فلسطین از دستور کار سیاست خارجی کشورهای اسلامی خارج نشود.
بهعنوان سؤال آخر این پروژه سیاسی بین ملتهای منطقه از چه میزان از مقبولیت برخوردار است؟
خود غربیها نظرسنجی کردند طی چند نوبت از جمله در بحبوحه برقراری روابط رسمی بین امارات و رژیم صهیونیستی که این نظرسنجی شد در آن مقطع که خرداد ماه سال گذشته بود در آنجا گفته شد که در همه کشورهای عرب که نظرسنجی کردند مخالفت با عادیسازی و به رسمیت شناختن اسرائیل بین ۷۰ تا ۹۰ درصد بوده. حتی در امارات که تشکیلشده از یک جمعیت گسترده غیربومی و قلیلی جمعیت بومی، در آنجا هم گفته شده بود که بیش از ۸۰ درصد با عادیسازی مخالفاند؛ بنابراین موضع ملتها معلوم است. ملتها نمیتوانند با یک خاطره تلخ که اشغال سرزمین مقدس فلسطینی است کنار بیایند. لذا هر چه زمان هم میگذرد این زشتیهای اسرائیل از خاطر ملتها پاک نمیشود.
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
ترور آزادی به نام آزادی
هتک حرمت به قرآنکریم، آخرین کتاب آسمانی و ملجأ و پناهگاه مسلمانان و انسانهای آزاده دنیا در کشور سوئد و تکرار این بیحرمتی در هلند تنها ۲روز پساز حادثه سوئد، مصداق دیگری از ترور انسانیت در غرب محسوب میشود.
خبرگزاری فارس؛ یادداشت- محمدمهدی ایمانیپور: هتک حرمت به قرآنکریم، آخرین کتاب آسمانی و ملجأ و پناهگاه مسلمانان و انسانهای آزاده دنیا در کشور سوئد و تکرار این بیحرمتی در هلند تنها ۲روز پساز حادثه سوئد، مصداق دیگری از ترور انسانیت در غرب محسوب میشود. تکرار این اقدام وقیحانه در سایه سکوت و توجیه ساختارهای رسمی حکومت در سوئد و هلند، بیانگر عمق فاجعه فرومایگی و سقوط اخلاقی در این کشورها و دیگر مدعیان آزادیبیان و عقیده محسوب میشود. زمانی که توهین و اسائه ادب به ادیانالهی مصداق آزادی شمرده میشود و فحاشی به مقدسات انسانهای بیشماری در کرهزمین با کلیدواژگانی مانند «آزادی ابراز عقیده» توجیه میشود، جایگاه و شأنی برای عقلانیت و آزادی واقعی باقی نمیماند.
بهتر است مقامهای غربی یکبار برای همیشه به این سؤال مهم پاسخ دهند که محصول توهین به کتابآسمانی مسلمانان دقیقا چه بودهاست؟ آیا توجیه این اقدامهای وقیحانه ازسوی مقامهای غربی و عدمجلوگیری آنها از تکرار وقایع، فرضیه حمایت مستمر نهادهای رسمی و حاکمیتی غرب از تروریسم تکفیری و تروریسم نژادپرستانه و تنظیم رابطه میان این دو را در اذهان پررنگ نمیکند؟ آیا علتالعلل همه این وجوه، دمیدن بر کالبد «اسلامهراسی» نیست.
متأسفانه برخی کشورهای اروپایی نظیر سوئد و هلند، سالهاست عنوان «جامعه چندفرهنگی» را یدک میکشند، اما عملا قربانی «نژادپرستی ضداسلامی» هستند. امروز همه میدانند که آزادی در غرب از استاندارد دوگانه رنج میبرد. آنچه در غرب وجود دارد، «آزادی هدایتشده» است. براساس یک محاسبه نانوشته اما ملموس در کشورهای غربی، شکلگیری دوگانه «دین- ضددین» یا در سطحی دیگر «اسلام- ضداسلام» در بطن جوامع آنها، منتج به بروز منازعاتی پایدار خواهد شد که ثمره آن به سود دستگاههای قدرت در غرب خواهد بود. حمایت مستمر و ملموس غرب از گروههای اسلامستیز و نژادپرست و حتی زمینهسازی برای فعالیت سیاسی رسمی آنها در پارلمانها و دولتهای اروپایی، نمایانگر همین سیاست خطرناک است. فراتر از آن، غرب در تلاش است تا با ارائه تصویر و چهرهای مخدوش از اسلام و مسلمانان، زمینه را جهت بسط میدان فکری و عملیاتی این منازعه فراهم کند. تبلیغات وسیع غرب در حمایت غیرمستقیم از تروریسم تکفیری و ترویج آن بهعنوان نسخهای از اسلام، درهمین راستا قابل بررسی است.
اما محصول این سیاستگذاری خطرناک، چیزی جز تقویت همزمان تروریسم تکفیری و تروریسم نژادپرستانه در غرب نبودهاست. بهتر است دشمنان اسلام این قاعده کلان گفتمانی و امنیتی را درک کنند که «هدایت یک منازعه» به مانند «ایجاد یک منازعه» آسان نیست. شرارت گروههای ضداسلام و نژادپرستانی که امروز حکومتهای غربی دفاع از آنها را مترادف با دفاع از حق آزادیبیان و آزادی رفتار قلمداد میکنند، در آیندهای نهچندان دور، قطعا دامنگیر این جوامع خواهد شد. فراتر از آن، بروز پدیدههایی ازجمله «از خودبیگانگی اجتماعی»، «فردگرایی بهجای جمعگرایی»، «ازبین رفتن هنجارهای عمومی و اخلاقی» و... محصول چراغسبز حکومتهای غربی به گروههای هتاک و افراطی در توهین به مقدسات مسلمانان و دیگر ادیان الهی خواهد بود.
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی فراتر از محکومکردن اقدامهای موهن و هتاکانهای که در اروپا (از فرانسه تا سوئد و هلند) صورت میگیرد، روشنگری در قبال فرامتن این اقدامها و انذار به کشورهای غربی درباره بازگشت از سیاستهای بازدارنده و هزینهساز فرهنگی و اجتماعی را مسئولیت مهم خود قلمداد میکند. بدیهی است که تاریخمصرف هدایت «افراطیگری» در ذیل واژه «آزادیبیان» یا «قرآنستیزی» در ذیل واژه «آزادی» نزد ملتهای دنیا به پایان رسیده و بازی با واژگان با هدف کتمان حقایقی که درک آنها ریشه در فطرت بشری دارد، دیگر جایی در قاموس ملتهای آگاه جهان ندارد. پوستهسازی کاذب غرب برای هتکحرمت و توهین به مسلمانان و کتاب آسمانی آنها و تزیین ضدارزشها و ارائه آنها بهعنوان ارزش، یک بازی نافرجام و تمامشدهاست؛ حقیقتی که امیدواریم غرب هرچه سریعتر آن را درک کند.
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
آن سوی یک شانتاژ
به گزارش مشرق، محمد ایمانی تحلیل گر مسائل سیاسی طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت:
هیجان زدگی و شانتاژ رسانه های انگلیسی به بهانه حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران، عجیب هست و نیست.
رویترز و بی بی بی سی فارسی، بلافاصله پس از انتشار خبر، ضمن برجسته سازی این ماجرای ظاهرا شخصی و ناموسی، سعی کردند ابعاد تروریستی- سیاسی به ماجرا داده و جنگ دیپلماتیک را انگاره سازی کنند.
طبیعی است که ادعای فرد مهاجم درباره هفت ماه مفقودی همسرش، باید در تحقیقات روشن شود و با توجه به تابعیت همسر وی، نیازمند همکاری جمهوری آذربایجان است.
واکنش شتابزده و پرخاشگرانه دولت باکو در حالی است که اگر در این ماجرا، یک همکار سفارت جمهوری آذربایجان کشته و دو نفر مجروح شده اند، در حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شیراز، ۱۳ ایرانی شهید و ۲۱ نفر مجروح شدند. و طبق بیانیه رسمی وزارت اطلاعات:
"عنصر اصلی هدایت و هماهنگکننده این عملیات تروریستی، تبعه جمهوری آذربایجان بوده که از فرودگاه حیدر علیاف در باکو پرواز و از فرودگاه امام خمینی(ره) وارد ایران شده است. وی پس از رسیدن به تهران، خبر حضور خود را به عنصر هماهنگکننده در جمهوری آذربایجان اعلام نمود".
دولت باکو نه درباره میزبانی تروریست های ضد ایرانی توضیح درست و قانع کننده ای ارائه کرده، و نه درباره عدم رعایت اصل حسن همجواری و میزبانی اقدامات جاسوسی و خرابکارانه صهیونیست ها . (مانند تحرکات پهپادی و خرابکارانه علیه برخی تاسیسات در داخل ایران).
اما درباره رویکرد رسانه های انگلیسی گفتنی است که انگلیسی ها، چند هفته قبل با سر و صدای بسیار و فراخواندن سفیر خود از تهران، سعی کردند با یک تیر، به چند هدف برسند:
هم رسوایی بازداشت جاسوس بزرگ خود (علیرضا اکبری) و اعدام وی را با شوک درمانی به حاشیه بیندازند؛ هم روحیه دیگر مزدوران را بازسازی کنند؛ و ضمنا با همراه کردن برخی دول اروپایی (مثل فرانسه و آلمان)، ایران را به جنگ سفارتخانه ای و دیپلماتیک تهدید کنند.
نتیجه اما، بی اعتنایی مطلق ایران بود تا جایی که سفیر بریتانیای صغیر - همان که با جنجال فراوان رفته بود- چند روز قبل، بی سر و صدا و مخفیانه به تهران برگشت؛ تا خبط و سرشکستگی ۲۵ سال قبل در ماجرای میکونوس را تکرار نکرده باشند.
با شلوغ کاری رسانه های انگلیسی درباره ماجرای سفارت جمهوری آذربایجان، به نظر رسید که آنها می خواستند شکست فاحش دو هفته قبل را از مسیر دیگری جبران کنند.
اما شناسایی و اعدام شدن جاسوس بزرگ و لو رفتن بخشی از شبکه ذکور، ضربه ای نیست که به این سادگی برای انگلیسی ها فابل جبران یا کتمان باشد؛ همچنان که شکست دوم، در تهدید به جنگ سفارتخانه ای.
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
وقتی رهبرانقلاب فرمود: «وای بر ما»
به گزارش مشرق، محسن مهدیان فعال رسانه ای در کانال تلگرامی خود نوشت:
یکم. خانواده رفوگران را خیلی ها به درستی به "خودکار بیک" و "مداد سوسمار نشان" می شناسند. خانواده ای که سالیان سال در حوزه تولید لوازم تحریر فعال بوده اند.
شاید تاریخی ترین بخش زندگی این خانواده مربوط به دادخواهی شان نزد رهبری انقلاب است. زمانیکه به جهت فشار برخی سازمان های دولتی در حوزه تولید، مجبور شدند شکایتی به دفتر رهبری بنویسند. حضرت آقا نیز بعد از خواندن نامه رفوگران به آقای ناطق نوری می نویسد: "خدا کند اینگونه که اینها(خانواده رفوگران) می گویند درست نباشد. والا وای بر من، وای برما. اگر این درست باشد اگر این ظلم ها در کشور درست باشد در قیامت چه پاسخی خواهیم داد؟"
این ماجرا را آقای ناطق نوری مفصل در خاطرات خود آورده اند.
دوم. اخیرا در خبرها آمده بود که زمان صدور مجوزهای کسب وکار کاهش یافته و امضای طلایی حذف شده است. اتصال به درگاه ملی صدور مجوز و پنجره واحد یک جزء از بسته کلان بهبود محیط کسب وکار است. با این حال در همین مسیر نیز برخی نهادها بصورت آشکار کارشکنی می کنند. اجرای این قانون موجب تسهیل در صدور مجوزها فسادزاست. دستگاه هایی که مانع شوند مجرمند؛ اما همچنان معدود نهادهای دولتی بی اعتنا به این قانون هستند.
سوم. اقتصاد تولید محور را کسانی می توانند پیش ببرند که به جهت نگرشی ۲ مساله را با خود حل و فصل کرده باشند.
نگرش اول نگاه به حق الناس است. اینکه متوجه باشند چطور با مانع تراشی در مسیر کسب وکار، تولیدکننده و سرمایه گذار و کارگر و خانواده ها و همه کسانی که مستقیم و غیرمستقیم متصل به تولید هستند را تحت الشعاع قرار می دهند.
نگرش دوم نگاه جهادی به اقتصاد است. نگاهی که عملیات دشمن را در اقتصاد می بیند و تحلیل کلان از صحنه اقتصادی دارد. اقتصاد امروز صحنه یک جنگ آشکار است. ژنرال های امروز این مقاومت مقدس تنها و تنها تولید کننده ها هستند. مسوولی که چنین نگاهی به تولید کننده نداشته باشد و او را مجاهد عرصه اقتصاد نداند نمی تواند در این راه خدمت کند.
چهارم. در تعبیر رهبرانقلاب از "وای بر من" و " وای بر ما" دقیق شدید؟ این خاطره سطح و عمق ماجرا را نشان می دهد. مسوولی که سهمی در محیط کسب وکار و تولید دارد وقتی کار مردم عقب می افتد باید همین اندازه احساس درد کند. سخت نیست؛ به خود رجوع کند و قضاوت کند.
در این جنگ ترکیبی کسانی می توانند مدیر باشند که هم به جهت فردی خودساخته باشند و هم تحلیل کلان و متناسب با دشمنی های دشمن داشته باشند. فرقی نمی کند چه در اقتصاد و چه فرهنگ و چه رسانه و .... اینجا صحنه مجاهدت است.
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
ساترا: در برابر قانونشکنی فیلیمو میایستیم
اطلاعیه ساترا درباره تخلفات فیلیمو: در برابر قانونشکنی میایستیم
به گزارش مشرق، به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، به دنبال انتشار برخی اخبار مبنی بر درخواست رئیس رسانه ملی از رئیس جمهور درباره توقف فعالیت پلتفرم فیلیمو، ساترا اطلاعیه ای صادر کرد.
در این اطلاعیه آمده است؛ طبق قانون کلیه پلتفرمهای ارایه دهنده خدمات صوت و تصویر فراگیر، موظفند قبل از تولید و انتشار مجموعههای نمایش خانگی اقدام به اخذ مجوز از ساترا به عنوان نهاد قانونی تنظیم گر صدا و تصویر در فضای مجازی نمایند. پلتفرم فیلیمو بدون اخذ مجوز قانونی تولید سریال «سقوط» اقدام به تولید این مجموعه و همچنین بدون اخذ مجوز انتشار، اقدام به انتشار آن نموده است. این اقدام غیر قانونی علیرغم تذکرات و مکاتبات پیاپی ساترا و یادآوری فرایند قانونی اخذ مجوز و بی توجهی مکرر این پلتفرم صورت گرفته است. با توجه به تکرار تخلفات این پلتفرم در گذشته، گزارش تخلف جدید فیلیمو به نهادهای نظارتی و قضایی گزارش و در این خصوص اطلاع رسانی شد. فارغ از محتوای سریال سقوط بی توجهی آشکار و عمدی پلتفرم فیلیمو به قانون و زیر پا گذاشتن مقررات علت پیگیری ساترا در راستای وظایف قانونی آن میباشد و در این خصوص برای تحقق اجرای قانون همه نهادهای مربوطه از جمله شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی تابع این شورا نیز در جریان تخلف مذکور قرار گرفتند. مکاتبه رییس رسانه ملی با رییس جمهور در جایگاه ایشان به عنوان رییس شورای عالی فضای مجازی صورت گرفته و در آن ضمن ارایه گزارش تخلفات این پلتفرم درخواست اقدام قانونی شده است. سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی تاکید میکند در کنار فعالان تولید محتوا در فضای مجازی و در راستای حمایت از آنان همچنان به وظایف خود عمل میکند و در مقابل، در برابر هر گونه قانون شکنی و بی توجهی به حقوق مخاطبان و سایر فعالان، اقدامات قانونی لازم را انجام خواهد داد و در این راستا در مقابل تخطی و تخلف و سرکشی در برابر قانون کوتاه نخواهد آمد.
کابوس ۸۰ سالگی
خودشان میگویند در طول تاریخ، ۸۰ سالگی دولتمان را ندیدهایم! به کتابهایشان هم که مراجعه کنیم، همین گزاره درست از آب درمیآید. یهود، به روایت خودش یکبار حکومت متحد در دوره حضرات داوود و سلیمان (ع) داشته است که بعد از وفات حضرت سلیمان، شیرازه این حکومت متحد ازهمپاشیده و کشورشان تجزیه میشود. ازقضا خودشان مجموعه حکومت این دو پیامبر الهی را کمتر از ۸۰ سال میدانند. بعدها در سال ۱۱۰ قبل از میلاد، با فروپاشی امپراتوری سلوکی، «حشمونیان» یا خاندان مکابی که پیشتر در نواحی یهودینشین نفوذی داشتند، اعلام حکومت مستقل کردند که دولتشان تا سال ۳۷ قبل از میلاد بیشتر دوام نیاورد، یعنی بازهم کمتر از ۸۰ سال. بعد از آنها یهودیان تا چندین سال در سیطره رومیان بودند که نهایتاً به دست رومیان سرکوب و در جهان پراکنده شدند. دولت سوم صهیونیستی که از نیمه قرن گذشته میلادی فلسطین را اشغال کرده هم البته وضع بهتری از آن دو ندارد و از همینالان هم نگران «نفرین ۸۰ سالگی» است. حدود پنج سال است که در سرزمینهای اشغالی مرتباً این نگرانی به زبان میآید. در کنفرانس سال ۲۰۱۷ «هرتزلیا» بود که «رووین ریولین» رئیس اسبق این رژیم از وجود اختلاف موجود در سطح هویتی و نگرشی در میان صهیونیستها اظهار نگرانی کرد و آن را نشانی از تکرار همان کابوس ۸۰ سالگی دانست. همانطور که در آن دو بار گذشته نبود انسجام میان قبائل بنیاسرائیل موجب سقوط دولت یهودی شده بود، ریولین از وجود چهار قبیله نامتحد در سرزمینهای اشغالی خبر داده بود که میتوانند زمینه فروپاشی این رژیم را فراهم آورند؛ اما یک جمله او از همهچیز بنیانکنتر بود: «آیا ما میتوانیم به این حقیقت که نیمی از ساکنان [در سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸](فلسطینیان و یهودیان حریدی) خود را بهعنوان اتباع صهیونیسم نمیشناسند و سرود رسمی این رژیم (هاتیکوا) را نمیخوانند. تن دهیم؟» ترس از نفرین دهه هشتم البته به او هم منحصر نمانده و بارها توسط دیگر سران این رژیم همچون ایهود باراک، نتانیاهو، نفتالی بنت و اخیراً هم اسحاق هرتزوگ (رئیس کنونی رژیم) تکرار شده است. نکته جالب اینکه اتفاقاً آنهایی در حال تکرار مکرر این خطر هستند که نه خاخام هستند و نه ظاهرشان به رمالان و پیشگویان شباهتی دارد! همه ظاهر و اندیشههایی سکولار و مدرن دارند که از نفرینی تاریخی ترسیدهاند. به نظر میرسد این ترس فراگیر در میان سیاستمداران صهیونیست، بازتابی از واقعیتی در جامعه ساکنان سرزمینهای اشغالی است؛ واقعیتی که اینقدر هویدا شده که دیگر قابل پنهان کردن نیست. شکافهای اجتماعی این جامعه بهزوربههمچسباندهشده اگر تا پیشازاین در کتابها و مقالات قابلشناسایی بود، اینک و این سالها در کف خیابانها قابلمشاهده است. اگر در گذشته، مسئله اصلی اسرائیلیها اعراب و مسلمانان همسایه خارج از فلسطین اشغالی ۱۹۴۸ بود، اینک جنگ به داخل خانه غصبی کشیده است. از عادیترین مشکل مقابل اسرائیل یعنی مسئله فلسطینیان داخل سرزمینهای اشغالی هم بگذریم، اوضاع در داخل جامعه یهودی بسیار بغرنجتر است. شکاف چپ و راست، متدین و سکولار و حتی شکافهای درون دینداران و وضعیت جوامع اقلیتی مهاجر همچون فلاشهها و روستباران مجموعهای از بحرانهای پیچیده سیاسی و اجتماعی را برای این رژیم آفریده که برای سران تلآویو تداعیکننده آن نفرین تاریخی است. بحران سیاسی که خود را در نیمه عمر کوتاه دولتهای اشغالگر نشان میدهد، بخشی از قرائن آشکار حرکت این رژیم در سراشیب سقوط است. ناپایداری و نبود انسجام اجتماعی در حال یافتن ابعاد امنیتی است و نتایج و پیامدهای آن در این حوزه برای تلآویو تا حدی روشن شده است. در واقع میتوان گفت نگرانیای که برخی نخستوزیران و رؤسای رژیم صهیونیستی قبلاً آن را هشدار داده بودند، بیش از همیشه به سرنوشت این رژیم نزدیک شده است. آنان بارها گفته بودند ما بیش از آنکه نگران اسقاط اسرائیل به دست دشمنان بیرونی و همسایگان مسلمانش باشیم، میترسیم که اسرائیل از درون فروبپاشد. اینک «فروپاشی از درون» بیش از همیشه به رژیم غاصب صهیونیستی نزدیک شده و زرادخانه اتمی، نیروی هوایی مجهز به جنگندههای اف-۳۵ و حتی کمکهای میلیارددلاری سرمایهداران صهیونیست جهان هم نمیتواند مانع آن شود. «کابوس ۸۰ سالگی» دیگر تنها در لابهلای سطور «تنخ» یا «تلمود» نیست، خیابانهای اشغالشده فلسطین هم آن را فریاد میزند.
وقتی کریمی بچه بود
امیر دریادار عبدالله معنوی، فرمانده ناوشکن سبلان در دوران دفاعمقدس طی یادداشتی، به استوری توهینآمیز اخیر علی کریمی، مزدور دشمنان ایران درباره شهدای نیروی دریایی ارتش در مواجهه با ناوگان آمریکا در سال ۱۳۶۷ واکنش نشان داد و نوشت: من سرباز ایرانی، خود به عنوان فرمانده ناوشکن سبلان در درگیری با ناوگان آمریکا در ۲۹ فروردین ۶۷ با همه اعتقاد و علاقهام به خاکم و عقیدهام مینویسم. خیلی خلاصه در جواب آقای علی کریمی عرض کنم که ایشان خود میتوانند از آمریکاییها سوال کنند که اگر جای ما با آنها در این درگیری عوض میشد، آیا جرأت حضور در دریا را داشتند؟ شاید آقای علی کریمی که در سالهای جنگ بچهای بیش نبود، نداند ولی ملت ایران آگاه است که نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نه تنها در همان ماههای اول جنگ، سرنوشت نیروی دریایی رژیم بعث عراق را درهم پیچید، بلکه در طول جنگ تحمیلی هم به رغم تمام کمکها و تلاشهای شرق و غرب و دولتهای حاشیه جنوبی خلیجفارس، آن امنیت لازم را در خلیجفارس برقرار کرد تا هیچگاه شرایطی که ایران در طول جنگهای اول و دوم جهانی به رغم بیطرفی در جنگ با آن مواجه بود، حاصل نشود. اما درباره درگیری با ناوگان آمریکا اعلام کنم که هیچگاه نه دولت آمریکا و نه ناوگان دریایی آمریکا به طور علنی وارد جنگ نشدند، یعنی آمریکاییها حتی جرأت پخش یک اعلامیه ساده را هم نداشتند که بگویند آماده جنگ هستند. بنابراین در روز موعود، عملیاتی را پایهریزی کردند که از لحاظ تخصصی و دیدگاه دریایی جز عملیات تروریستی نام دیگری را نمیتوان روی آن گذاشت! یعنی اگر ناوگان آمریکا جرأت اعلام هرگونه عمل خصمانهای داشت، حالا باید آقای علی کریمی در عزای نابودشدگان آمریکایی قلمفرسایی میکرد.