🎙بسم الله الرحمن الرحیم
📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم
🔸صفحه ۳۴ قرآن کریم
🇮🇷@bso_nkh
🗒 #بدانید |•
📍ثبت نام اردوی زیارتی "راهیان نور"
🌱برای این جوانه ها،سنگ ها مانع نیستند!
🔹️بازه اعزام:
📆برادران:۱۴الی۲۰ اسفند
🔹️مهلت ثبت نام:
تا۲۵بهمن ماه
🔹️هزینه برای هر نفر:
۳۰۰هزار تومان
❗هر فرد به ازای ثبتنام ۱۰نفر خودش "رایگان" ثبتنام خواهد شد.❗
🔸️ ثبت نام اولیه:
ارسال پیامک (راهیان نور+نام و نام خانوادگی) به شماره ۰۹۳۷۲۳۶۳۸۳۰
🔸️کسب اطلاعات بیشتر:
@rahenoorcfu ارتباط با آیدی
#بسیج_دانشجویی
#دانشگاه_فرهنگیان_بجنورد
🇮🇷@bso_nkh
🗒 #بدانید |•
📌 پخش زنده رقابت های جام ملت های آسیا
ایران 🇮🇷 | قطر 🇧🇭
⏰ زمان : چهارشنبه ۱۸ بهمن ماه / ساعت ۱۸:۳۰
📍مکان : سالن همایش دانشکده علوم پزشکی اسفراین
👥ورود برای عموم دانشجویان آزاد است
#بسیج_دانشجویی
🇮🇷@bso_nkh
هدایت شده از جهادگران دانشجویی خراسان شمالی
✍ #بخوانید | نقطه عطف
❇️ چند شب پیش جمعی از فعالین جهادی کشور در حاشیه جشنواره ملی جهادگران در نشستی صمیمی خدمت رئیس جمهور رسیدند. نشستی که به قول ایشون می تونه نقطه عطفی در همکاری دولت با گروه های جهادی باشه.
📝 این نشست چندتا دستور ویژه داشت:
1⃣ استفاده از ظرفیت گروههای جهادی در مسئلهیابی، یافتن راهکارها و تلاش برای حل مسائل اولویتدار مناطق محروم از جمله فعال سازی اقتصاد روستا و مناطق محروم، اقتصاد دریا، جلوگیری از مهاجرت و رفع آسیبهای اجتماعی
2⃣ تدوین آئیننامههای لازم برای مانعزدایی و فراهم نمودن زیرساختهای حمایت حقوقی از گروههای جهادی
3⃣ رفع موانع قانونی حمایت مالی و واگذاری خدمات و پروژه ها (به شکل قانونمند) به گروه های جهادی و مردمی و در نظر گرفتن منابع حمایتی به طور خاص در عرصه فرهنگی
4⃣ بهکارگیری انسانهای توانمند، باتجربه و برخوردار از تخصص همراه باروحیه انقلابی و جهادی رشدیافته در بستر حرکتهای جهادی در ردههای مدیریتی
5⃣ مشخص نمودن سازوکار حمایت از حادثهدیدگان حرکتهای جهادی و خانوادههای آنان
6⃣ تعیین ساز و کار مشمولیت فعالان جهادی دارای اثر اجتماعی و صاحب تجربه در حل مسائل اساسی جزء مصادیق نخبگی و در زمره نخبگان کشور
7⃣ بسترسازی برای نقش آفرینی گروه های جهادی و مردمی برای امر خطیر جهاد تبیین
🔻 همه ما می دانیم تحقق این دستورات به این سادگی نیست اما بیان این دستورات، عزم دولتِ مردمی رو نشون می ده و ان شاءالله با پیگیری مداوم و صبوری ذره ذره عملیاتی می
شه.
✍ جهادنگار | صادق مفرد
▫️جهادگران دانشجویی خراسان شمالی
@jahadgaran_bso_nkh |•••
📝 بخوانید | آیا رای ندادن نشانه اعتراض به حاکمیت است؟
#شبهات_انتخابات
آیا در طول تاریخ، در یک انتخابات، صدای آراء خاموش و آراء نداده شده، شنیده شده است؟! مثلا در انتخابات آمریکا، سال ۱۹۹۶ مشارکت بسیار پایین بود. تقریبا ۴۹ درصد مردم آمریکا رأی دادند و از بین ۴۹ درصد حدود ۲۵ درصد به کلینتون رأی دادند؛ یعنی در واقع ۷۴ درصد مردم آمریکا به کلینتون رأی نداده بودند. یعنی عملا کلینتون رئیسجمهور اقلیت بود. در مقابل، انتخابات مربوط به انتخاب اوباما و انتخابات مربوط به انتخاب بایدن، جزء بالاترین مشارکتها بود. حال سوال اینجاست که آیا کلینتون کمتر از بایدن رئیسجمهور آمریکا بود؟! در عمل افرادی که رأی ندادند، تاثیری در رئیسجمهور نداشتند.
مردم برای تغییر، میتوانند پای صندوق بیایند و شرایط را آن طور که میخواهند تغییر دهند. پس اینکه کسی بگوید من رأی نمیدهم که صدایم شنیده شود، درست نیست!
📚 برگرفته از کتاب #یک_صندوق_شبهه اثر #حجت_الاسلام_راجی
🇮🇷@bso_nkh
📝بخوانید | حضور مردم در انتخابات و رأی دادن به یک کاندیدا چه تأثیری میتواند در حل مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور داشته باشد؟
#شبهات_انتخابات
پیشنهاد میشود برای یک لحظه به جواب این سؤالها فکر کنید:
• آیا مطلوب است که مجلس با تصویب لایحه رتبهبندی معلمان و حقوق سربازان و وام ازدواج و... در تقویت معشیت مردم کمک کننده باشد یا موانع بیشتر بتراشد؟
• تقویت خدمات درمانی با خصوصی شدن صورت گیرد یا با دولتی بودن؟
• مجلس دولت را به تأمین بودجه از طریق نفت سوق میدهد یا تاکید بر رونق تولید در صادرات میکند؟
• مجلس با نظارت بر عملکرد دولت با اعطای حقوق نجومی به مدیران برخورد و پیگیری میکند یا استقبال نیز میکند؟
• قوانین و لوایحی به دنبال حمایت از تولیدکننده داخلی توسط مجلس به دولت ابلاغ میشود یا با رقابت با کالای خارجی او را تنها میگذارد؟
پاسخ به هر کدام از این سؤالات بر زندگی شخصی شما تأثیر گذاشته و زندگی شما را متحول میکند، قابل توجه است که اختیار تمام این موضوعات با مجلس شورای اسلامی است.
سیاستهای دولتها کاملاً متفاوت و گاه متضاد است و تأثیر سیاست دولتها بسیار واضح خود را در زندگی مردم نشان میدهد بهعنوانمثال به گزارش بانک جهانی آمار فقر از ابتدای انقلاب تا سال ۹۲ از ۴۲ درصد به ۸.۱ درصد رسید و متأسفانه با روی کار آمدن دولت یازدهم و بعد دوازدهم این عدد بهشدت افزایش پیدا کرد که تأثیر رأی را کاملاً نشان میدهد.
📚 برگرفته از کتاب #یک_صندوق_شبهه اثر #حجت_الاسلام_راجی
🇮🇷@bso_nkh
📝بخوانید | کجا بودیم،کجا هستیم
#یادداشت_دانشجویی
#هسته_بینالملل
در ابتدای امر باید بگویم که ان شاءالله اگر توفیق باشد، این یاداشتها سلسلهای از مطالب به هم پیوسته خواهد شد، در مورد اینکه موقعیت کشور عزیزمان قبل از انقلاب چگونه بوده و بعد از شکل گیری نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی چگونه است.
باید برای این کار، یک مقایسه تطبیقی میان دوران قبل از انقلاب و بعد از انقلاب داشته باشیم.
ابتدا با مقایسه شرایط حضور در منطقه میان حکومت پهلوی و جمهوری اسلامی آغاز میکنیم. برای شروع باید به چند فاکتور و مقوله توجه کرد.
در سال 1962 شورشی موسوم به شورش ظفار و تحت حمایت اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی و جمهوری خلق چین در استان ظفار کشور عمان ایجاد شد که در آنجا طرف درگیری که در این ماجرا ورود پیدا میکند، ایران است.
خب باید ابتدا به این سوال پاسخ داد که ورود ایران به نفع حاکمیت عمان چه جایگاهی را برای ایران ترسیم میکرده است؟ حتی چرا ایران باید خود را وارد چنین جنگ داخلی کند؟
پاسخ این سوال مشخص است. کشوری که حتی توان تصمیمگیری درستی در رابطه با جنگ و حملات خود ندارد، چطور میتواند تصمیم بگیرد که آیا در جنگ ظفار وارد شود یا خیر؟!
اگر کمی با دقت بیشتر به تحولات عرصه بینالملل در آن زمان توجه کنیم، درمییابیم که شرایط آن زمان کاملا یک شرایط دو قطبی حاکم بر منطقه بوده است، فلذا هر کشوری که در آن زمان قرار بر نقش آفرینی داشته، باید با ورود به هر تحولی به نفع یکی از این دو قدرت در عرصه جهانی قرار میگرفتهاست. مگر آنکه جزء دسته کشور های غیر متعهد میبوده است که ایران در دوران پهلوی در بلوک غرب قرار داشت و طرفدار جبهه غرب بود. همانطور که گفته شد، شورشیان ظفار طرفداران کمونیستهای شوروی و جمهوری خلق چین بودند.
خب طبیعتا ایران باید به نفع یکی از این دو وارد عمل میشد و در این جنگ نیز به طرفداری از جریان غرب و بلوک غرب وارد میدان شد.
حال با کمی مقایسه میان این جنگ و وارد شدن ایران در مقابله با داعش در عراق و سوریه در مییابیم که چقد تفاوت میان این دو رویکرد وجود دارد!
درست است که شرایط بین المللی با آن دوران متفاوت است، اما یک نکته را نباید فراموش کرد. جمهوری اسلامی نه تنها از طرف کسی یا قدرتی در عرصه بین الملل مجبور نشده است تا وارد این جنگ شود، بلکه از سوی قدرت های بزرگ تهدید به نابودی توسط این گروهک تروریستی (که خودشان آن را ایجاد کرده اند) میشود.
در مقابل این ایران است که روسیه را مجاب و ملزم میکند تا به نفع طرف درگیر خود وارد عمل شود.
یعنی نه تنها ایران به نفع هیچ قدرتی وارد عمل نشد و مستقلانه در جنگ وارد عمل شد، که حتی یکی از قدرت ها را نیز وادار به حضور و فعالیت نظامی در منطقه نمود تا شرایط را برای متحدان خودش فراهم کند که پیروز میدان شوند. این همان نگاهی است که جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی در منطقه ایجاد کرده و امروز ثمره اش انصار الله یمن، حزب الله لبنان، حزب الله کردستان و دیگر گروه های مقاومت در اقصی نقاط این منطقه است. بله فرق میکند. که چه حکومتی با چه رویکردی ایجاد شود و عمل کند.
✍محمدکاظم فهندری، دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی دانشگاه بجنورد
🇮🇷@bso_nkh
📣بدانید | آیا روند بیحجابی در ایران طبیعی است؟
👤با ارائه حجتالاسلام والمسلمین راجی
🗓 ۱۹ بهمن ماه
🕙ساعت ۲۲
🖥شبکه افق سیما بصورت زنده
🇮🇷️@bso_nkh
4_5917992835377797665.mp3
5.31M
🎙بشنوید |• 💢 مجلس اونا یا مجلس ما؟! 🤔
🔻در این قسمت از رادیو میشنوید:
• مجلسی که فقط برای ۵ روز تشکیل شد!
• انتخاب نماینده ها قبلا به جای مردم توسط یک نفر انجام میشد!
• رکورد بی سابقه در سطح جهان!
▫️ فرکانستو تنظیم کن رو موج رادیو انتخابات...
🎙گویندگان: فرزانه شاه محمدی ، مبینا جعفری
📌 ۲۳ روز تا انتخابات
#رادیـــــــو_انتخابات 📻
🇮🇷 @bso_nkh
1_9641519443.pdf
1.49M
📝 بخوانید | بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی به مناسبت عید مبعث پیامبر(ص)
۱۴۰۲/۱۱/۱۹
🇮🇷 @bso_nkh
📸 #ببینید |•
📌شروع فعالیت قرارگاه انتخاباتی بسیج دانشجویی شهید دیالمه از نماز جمعه
▫️این قرارگاه با هدف مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تشکیل شده و در روز های پیش رو در فضاهای مختلف شهر با رویکرد تبیینی، پاسخ به شبهات و گفتگو با مردم فعالیت میکند.
#انتخاب_تاثیرگذار
#مجلس_تاثیرگذار
🇮🇷@bso_nkh