10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی وطن پرستی حیوانات از بی وطن ها بیشتره
@bssham
🎥 بسته فیلم «رهبر شهید»
💢 معرفی مکتب شهید خامنهای در مراسمات و تجمعات در قالب اکران فیلم
🎞 مستند آقای ایرانشهر
🎞 مستند ضیاء الدین
🎞 مستند روایت رهبری
🎞 مستند تغییر مأموریت
🎞 مستند وقتی آمد
🎞مستند غیررسمی۱- راویاندفاعمقدس
🎞 مستند غیررسمی۲- هنرمندان
🎞 مستندغیررسمی۳- فعالانعلموفناوری
🎞 مستند غیررسمی۴- طنزپردازان
🎞 مستند غیررسمی۵- فعالان جهادی
🎞 مستند غیررسمی۶- انس رهبر با کتاب و اهالی فرهنگ
🎞 مستند نصر من الله
🎞 مستند یک روز بخصوص
🎞 مستند امین فارسی
🎞 مستند شاگرد امام
🎞 مستند لشکر زینبی
🎞 مستند جاذبه
🎞 مستند آقا سید
🎞 مستند خامنئی
🎞 نماهنگ سیدنا القائد
🔺 برای دانلود هر اثر جهت اکران عمومی روی اسم اثر بزنید.
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشیمونی ضدانقلاب از دعوت ترامپ به جنگ علیه ایران
@bssham
ماجرای پناهگاه
خنکای بدون مردم هرگز
پناهگاه در برابر بمب و موشک که هیچ، امام خمینی ره، پناه از گرما را بر خود حرام کرده بودند:
اوایلی که امام وارد نجف شدند، برای زیارت حضرت مسلم و اعمال مسجد کوفه و مسجد سهله به کوفه رفتند.
بعد از آن دیگر هرچه مرحوم آقا مصطفی(ره) اصرار کردند که تابستان به علت گرمای بیش از حد هوا، امام به کوفه بروند، ایشان نپذیرفتند.
اصولاً امام از گرما، بیشتر از سرما متأثر میشدند. منزل امام هم بسیار گرم بود و علاوه بر آن، ایشان نمیتوانستند مستقیماً جلوی کولر بنشینند. برای همین حاج آقا مصطفی خیلی پافشاری میکرد که امام به کوفه بروند، چون هوای کوفه خیلی با هوای نجف فرق داشت.
آنجا شط و دار و درخت بود و تقریباً همه علما ـ آقای حکیم، آقای شاهرودی، حاج سید عبدالهادی شیرازی و... در کوفه منزل داشتند و تابستانها به کوفه میرفتند.
حتی بعضی افراد روزها به کوفه میرفتند و شب بر میگشتند. مرحوم حاج آقا مصطفی به ما میگفتند که امام را برای رفتن به کوفه راضی کنیم.
آقای شیخ نصرالله خلخالی و آقای کلانتر پیشنهاد کردند که ماشین آماده میکنیم و روزها امام را به کوفه میبریم و تا دو سه ساعت از شب گذشته که هوا خیلی گرم است، آنجا میمانیم و بعد بر میگردیم.
اما امام راضی نمیشدند و بالاخره حرفی زدند که همه قانع شدند و دیگر حرفی در مورد کوفه به میان نیامد.
امام فرمودند: «رفقای من به خاطر من الآن در زندان هستند، حتی بعضیها الآن در بندرعباس هستند، در آن هوای گرم بندرعباس اسیر هستند، من در مقابل آنها چه جوابی بدهم؟ حالا در مقابل خدا هیچ، در مقابل آنها چه بگویم که برای من، برای اسلام و برای دین زندانی شدهاند؟ چرا باید به کوفه بروم؟ آنها کولر یا پنکه هم ندارند.»
و به هر حال امام راضی نشدند به کوفه بروند.
خاطرات سالهای نجف،ص 94
#پناهگاه
@bssham
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹روبیو وزیرخارجه آمریکا: دشمن اصلی ما امام دوازدهم است
🔹ما با ایران میجنگیم چون آنها معتقدند باید امام دوازدهم «مهدی» را بازگردانند، این جنگ سیاست نیست، این جنگِ آخرالزمان است.
@bssham
22.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺تأملی در ماهیت شهادت آگاهانه امام شهید انقلاب اسلامی
🔹این موضوع نیاز به تحلیل الهیاتی و معرفتی دارد؛ حضرت آقا اصلا غافلگیر نشدند؛ برای فهم این رفتار باید فلسفه ۳ مرحله ای قیام امام حسین علیه السلام را با خواندن کتاب "همرزمان حسین علیه السلام" از رهبر انقلاب متوجه شد.
۳ مرحله قیام امام حسین علیه السلام:
▫️در قدم اول تشکیل حکومت که در میانه مشخص شد چنین چیزی محقق نمی شود.
▫️در قدم دوم به دنبال امر به معروف و نهی از منکر بودند.
▫️و در قدم نهایی، واجب دیگری عیان می شود و آن حفظ اصل اسلام و دوری از مرگ ذلیلانه است و حضرت آقا تعبیر "انقلاب در انقلاب" را آورده اند.
▫️کوفی اگر تراز لازم نصرت را داشت کار به مرحله سوم نمی رسید.
🔸این شهادت نقطه عطفی بود برای بیداری بخشی و اقامه و قیام جهانی، از سوی دیگر ایشان در واقع با این کار در مقابل مردم و کشور خط دفاعی ایجاد کردند.
🔸نباید اجازه دهیم آگاهی بخشی این خون پاک متوقف شود!
#پناهگاه
@bssham
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا آخرین نفس ایستادهایم
🔹ویدیو کامنت سخنان رهبرشهید
#رهبر_شهید
@bssham
ماجرای پناهگاه
پناهگاه برای خانمها
وقتی امام نپذیرفتند به پناهگاهی که برای ایشان ساخته شده بود بروند همه ما دلهره داشتیم . هم آیت الله خامنه ای و هم آقای هاشمی و همه دوستان ما می گفتند این طور صحیح نیست. لذا آمدیم کنار در اتاق امام یک جایی را به عنوان دالان درست کردیم . وقتی مشغول درست کردن آن بودیم امام فرمودند: پناهگاه نسازید! گفتم می خواهیم برای زنها درست بکنیم. امام گفتند: خوب این دیگر مربوط به خانم هاست. به خدا قسم امام در آن قسمت که ما به عنوان دالان ساخته بودیم هرگز حتی رفت و آمد نمی کردند. یعنی از در اتاق که بیرون می آمدند توی حیاط می رفتند تا از آنجا رد نشوند!
برداشتهایی از سیره امام خمینی (س)، ص 106
#پناهگاه
@bssham
با اطلاع یقینی عرض میکنم رزمندگان ما با روحیه بسیار بالا و حس انتقام خون امام شهیدشان در حال جهادند. توقع آنان از مردم فقط حفظ خیابانهاست. خستگی معنا ندارد.
ایرانِ پیروز در این جنگ، ایران دیگری خواهد بود.
#علیرضا_زادبر
@bssham
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوجوانان دهه نودی پیراهن مسی را آتش زدند
باید پسر باشی و عاشق فوتبال تا بفهمی این بچه های اوج عشقشون به رهبرشون به نمایش گذاشتن، ساده از کنار این سوزاندنها رد نشید...
#دهه_نودیها
#رهبر_شهید
@bssham
ماجرای پناهگاه
از بیرون دارم میبینم!
در روزهای اول جنگ از تیم مهندسی ستاد مشترک ارتش، شخصی به جماران آمد و یک محل ضد بمب برای امام درست کرد. وقتی که آنجا را می ساختند امام گفتند: «من به آنجا نمی روم.» ظرف چهار یا پنج ماه آن محل درست شد. اتاقی بود به شکل L با ابعاد 5 متر در 4 متر امام تا آخر هم به درون آن پناهگاه نرفتند. حتی من یک مرتبه به امام گفتم: شما بیایید و حداقل اینجا را ببینید. امام گفتند: از همین بیرون پیداست و از بیرون دارم می بینم که ساختمان آن چیست. امام هیچ گاه داخل آن پناهگاه نرفتند.
پابه پای آفتاب، ج1، ص 112
#پناهگاه
@bssham
19.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه خارج کردن یک مادر و کودک در زیر آوار
حمله رژیم صهیونیستی به یک مجتمع مسکونی
اللهم عجل لولیک الفرج 😔😔😔
@bssham