هدایت شده از KHAMENEI.IR
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️لحظاتی از آخرین دیدار روز گذشته (سهشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳) شهید اسماعیل هنیه با رهبر انقلاب اسلامی
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه:
خونخواهی مهمان عزیزمان را وظیفه خود میدانیم
رژیم صهیونیستی زمینه مجازات سخت را برای خود فراهم ساخت
🔹️در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت این رهبر شجاع و مجاهد برجسته به امت اسلامی و جبهه مقاومت و ملت سرافراز فلسطین تاکید کردند: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدام زمینهی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود میدانیم.
✏️ متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
✏️ بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
ملت عزیز ایران!
✏️ رهبر شجاع و مجاهد برجستهی فلسطینی جناب آقای اسماعیل هنیه در سحرگاه دیشب به لقاءالله پیوست و جبههی عظیم مقاومت عزادار شد. رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانهی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینهی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت.
✏️ شهید هنیه سالها جان گرامیاش را در میدان مبارزهئی شرافتمندانه بر سردست گرفته و آمادهی شهادت بود، و فرزندان و کسان خود را در این راه تقدیم کرده بود. او از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت، ولی ما در این حادثهی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفهی خود میدانیم.
✏️ اینجانب به امت اسلامی، به جبهه مقاومت، به ملت شجاع و سرافراز فلسطین و بالخصوص به خاندان و بازماندگان شهید هنیه و یکی از همراهانش که با وی به شهادت رسیده است، تسلیت عرض می کنم و علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سید علی خامنهای
۱۰ مرداد ۱۴۰۳ مصادف با ۲۵ محرم ۱۴۴۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
داغ ابراهیم بر دل ماند و اسماعیل رفت
یکخبر،تسکینِاین درد است:"اسرائیل رفت!"
💕رفاقت تا شهادت💕
@byatbashohada
➖➖➖➖
❌آنچه ما را آزار میدهد شرمندگی و احساس خجلت در برابر مظلومان #فلسطین است...
شهادت #اسماعيل_هنية در تهران بسیار دردناکه؛ مهمتر اینکه، مهمان ایران بود؛ دشمن در خاک ما این خباثت را انجام داده.
انتقام خون هنیه اول به گردن ماست. اول وظیفه ماست...
👤مدرسیان
❌مهمان ما را هدف قرار دادند.
آبروی ما را هدف قرار دادند.
در تهران هدف قرار دادند.
از اتفاق کنسولگری سخت تر و سنگینتر
اِنّا للّه و اِنّا اِلیهِ راجعون🕯
مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلً
شهادت سردار سرافراز جبهه مقاومت، جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس را به رهبر انقلاب و امت شهید پرور مقاومت تبریک و تسلیت عرض میکنیم.
«إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ!!✊»
شھیدنظامۍمیرھتلفنبزنہ؛
چشمشبہنـامحرممیوفتہ و
فقطسہروزگـریـهمی کنه...!
میگہ:
خدایامننفھمـیدم
چشممبہناموسمردمافتادھ
اینجورےشھیدشدن!(:
حالایہعـدھتارنگحاشیـہقرنیہ
چشمطرفمقابلروهمتہوتوش
رودرنیارنولڪننیستن🚶♂
-مواظبچشمهامونباشیم
◝ #تلنگرانه ✨🥲