فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارنست همینگوی یکی از بزرگترین نویسندگان قرن بیستم است که از افسردگی رنج میبرد. او که تلاش کرد از طریق شوک درمانی خود را معالجه کند موفق نشد و در سال ۱۹۶۱ با شلیک گلوله خودکشی کرد.
نیچه فیلسوفی که فلسفه غرب را در قرن بیستم زیر و رو کرد از افسردگی شدید، حمله های میگرنی و حتی نشانه های جنون رنج میبرده! او حتی مدت زیادی در یک آسایشگاه روانی بستری بوده!
پابلو پیکاسو که پایه گذار سبک کوبیسم در جهان است در دورهای از زندگی دچار افسردگی شدیدی شد. در طول این دوره تمام نقاشی هایش را با موضوع و مفهوم غم و حزن و اندوه کشید و رنگ آبی عنصری جدا نشدنی از آثارش بود. بعدها به این برهه از زندگیش "دوره آبی پیکاسو" میگفتند.
#قدیمی
#کمیاب
🪆برای تماشای خاص ترین تصاویر عضو شوید ⛰
👉 @Bygone
میدان اعدام تهران که در زمان قجرها ساخته شد، ابتدا به نام «پاقاپوق» معروف بود.
میان این میدان تپهای خاکی بود که بر روی آن ستون آجری کوتاهی را ساخته بودند و بر روی آن "قاپوق" یا تختهبَند برای شکنجه یا ثابت نگه داشتن فرد قبل از سر بریدن به کار برده میشد.
میرغضبها با گرداندن محکومان در شهر و مجبور کردن آنها به گدایی برای خود پول جمع میکردند واگر رهگذران پولی نمیدادند با زدن مجرم سعی میکرد دل مردم را به درد بیاورد تا پولی بدهند.
همچنین حق تیغ پولی بود که میرغضب در زمان اجرای حکم سر بریدن مجرم از خانواده او دریافت میکرد، برای آنکه با درد کمتری گردن مجرم را ببرد.
اما بعد از مشروطیت سربریدن برای مجازات مجرم عملی وحشیانه به حساب آمد به همین دلیل بجای آن تپهٔ خاکی و قاپق، تختگاهی دیوار دار ساخته شد که بر رویش تیرک چوبی و طناب دار نصب کردند.
و به این صورت عمل سربریدن جای خود را به اعدام با طناب دار داد که با تغییر شیوهٔ اعدام، نام میدان هم از "پاقاپوق" به "اعدام" تغییر یافت.
#قدیمی
#کمیاب
🪆برای تماشای خاص ترین تصاویر عضو شوید ⛰
👉 @Bygone