🔴 انگلیس خبیث
♦️تصویر فروشنده دوره گردی که عمده اجناسش وافور است. (حوالی سال ۱۲۹۰شمسی)
♦️دولت انگلیس برای معتاد کردن مردم، ابتدا عواملش را مأمور نمود، تبلیغ کنند که تریاک درمان تمامی دردهاست. مردم ایران که در آن زمان به دلیل فقر و کمبود پزشک از بیماریها رنج میبردند، به این ماده مخدر معتاد شدند. تریاک به عنوان یک داروی خانگی جای خود را در میان ایرانیان باز کرد و پس از مدتی دولت انگلیس اعلام کرد که سوختهی تریاک را با قیمت مناسب میخرد.
🔸بدین ترتیب عدهی بیشماری از مردم برای کسب درآمد، تریاک را که به مقدار فراوان و قیمت ارزان در دسترس بود میخریدند و پس از کشیدن، سوخته آن را به قیمت چند برابر میفروختند. این شیوه جزء مشاغل روزانه بعضی افراد شده بود و ناگهان به خود آمدند که عدهی زیادی گرفتار اعتیاد شده بودند.
این روش خبیثانه انگلیس برای سرگرم کردن مردم به اعتیاد وچپاول منابع ایران بود.
📚 منبع: مواد مخدر واعتیاد؛ عبدالحسین شاکری
🪆برای تماشای خاص ترین تصاویر عضو شوید ⛰
👉 @Bygone
تصویری ازناصرالدین شاه در کنار مادرش مهد علیا و یگانه خواهر تنی اش، عزت الدوله که همسر امیرکبیر بود .
حاصل ازدواج عزت الدوله با امیرکبیر دو دختر به نامهای تاجالملوک و همدم الملوک بود که به ترتیب با پسرداییهای خود مظفرالدین میرزا (مظفرالدین شاه بعدی) و مسعود میرزا (ظل السلطان بعدی) ازدواج نمودند. محمدعلی شاه از این لحاظ نوه مشترک ناصرالدینشاه، امیرکبیر، و عزت الدوله بوده است .
پس از عزل امیر و قتل فجیع اش، عزت الدوله که هنوز در مرگ شوهر سیاهپوش بود، به فرمان مادر ابتدا با میرزا کاظم خان (پسر میرزا آقاخان نوری) و سپس با شیرخان اعتضادالدوله و بعد از آن با یحیی خان مشیرالدوله ازدواج نمود.
✍مدیر👩🏻💻
واقعا میدونستید اینا فامیلن ؟😱😁
🪆برای تماشای خاص ترین تصاویر عضو شوید ⛰
👉 @Bygone
عکسی بینظیر از چند زن بهمراه بچه هایشان در دوره قاجار
از دنیای زنان قاجار
اسامی در پشت عکس اینچنین نوشته شده :
۱.حسن ولد مشهدی رسول برادر آقاحسین عمو اوغلی ۲.خواهرمیرزاعلیمحمد و عیال مشهدی رسول ۳.صغرا خواهر علیمحمد و مادر مشهدی اصغر نجار ۴. مامان عیال در بچگی خواهر مشهدی اصغر نجار ۵. عبدالعلی نهانی پسر علیمحمد ۶. صغری عیال علیمحمد و مادر عبدالعلی نهانی ۷. حاجی خانم دختر علیمحمد خواهر عبدالعلی نهانی ۸.والده مقام عبدالعلی نهانی عیال علیمحمد خواهر آقا صادق صباغ (بزاز) ۹. سکینه دختر عبدالله بقال عمه زاده عبدالعلی نهانی عیال حاج ستار فرش فروش ۱۰.میری پسر عبدالله بقال عمه زاده عبدالعلی نهانی ۱۱. آقا حسین پسر مشهدی رسول عمو اوغلی اسکندانی ۱۲ دختر کربلایی عبدالله
.
.
🪆برای تماشای خاص ترین تصاویر عضو شوید ⛰
👉 @Bygone