🔴 #اهمیتسجدهشکر
🔷در اهمیت سجدهٔ شکر روایات فراوانی وارد شده است که برکاتی را به همراه دارد، لذا نباید از این مهم غافل شد. روایات ذیل را شیخ صدوق رحمهالله در کتاب شریف "من لا یحضره الفقیه" نقل کرده است.
1⃣ از سليمان بن حفص مروزى روايت كردهاند كه گفت: امام رضا عليه السّلام نامهاى بمن نوشت و در آن فرمود: در سجدۀ شكر صدبار "شكراً شكراً" يا «عفواً عفواً» بگو.
2⃣ امام کاظم علیه السلام بعد از نماز به سجده میرفتند و تا وقتی که روز بالا نمیآمد سر از سجده برنمیداشتند.
3⃣ عبد الرّحمن بن حجّاج از امام صادق عليه السّلام روايت كرده كه فرمود: هركس با داشتن وضو سجدۀ شكر بجا آورد، خداوند براى او ده نماز بنويسد و از نامۀ عمل او ده گناه بزرگ محو سازد.
4⃣ اسحاق بن عمّار از امام صادق عليه السّلام روايت كرده كه فرمود: موسى بن عمران عليه السّلام هرگاه از نماز فارغ میشد روى بر نمىتافت تا اينكه گونۀ راست را بر زمين مىنهاد و بعد گونۀ چپ را.
5⃣ امام باقر عليه السّلام فرمود: خداوند تبارك و تعالى به موسى عليه السّلام وحى فرستاد: آيا میدانى چرا از ميان مردم تو را به سخن گفتن با خود برگزيدم؟ موسى عليه السّلام عرض كرد: پروردگارا، نه نمىدانم. خداوندمتعال فرمود: من بندگانم را زير و رو كردم (آزمايش نمودم) و در ميان آن متواضعتر و فروتنتر از تو نسبت بخودنيافتم. زیرا وقتی تو از نماز فارغ ميشوى روى خود را برای من بر خاك مىنهى.
6⃣ امام صادق عليه السّلام فرمود: هرگاه بنده به سجده رود و آنقدر "يا ربّ يا ربّ" بگويد تا نفسش قطع شود، خداوند تبارك و تعالى به او گويد: لبّيك، بلى بگو حاجتت چيست تا بدهم.
7⃣و در روايت ابى الحسين اسدى - رضى اللّٰه عنه - چنين آمده است كه امام صادق عليه السّلام فرمود: حق این است که نمازگزار پس از نماز بسجده رود تا سپاس خداوند متعال را بر انعامى كه به او عطا فرموده و به انجام وظيفهاش موفّق ساخته بجا آورد، و كمتر ذكرى كه در آن بايد گفته شود سه بار گفتن «شكراً لِلّٰه» است.
💥توجه شود که مخالفین شیعه، از بابِ مخالفت با شیعیان سجدهٔ شکر را ترک و بشدت انکارش میکنند، با اینکه میدانند روایات فراوانی برایش وارد شده است. لذا در حالت تقیه سجدهٔ شکر لازم نیست.
📚من لا يحضره الفقيه، ١/٣٣١
📚الحدائقالناضرة، ٨/٣٤٦
@bynolharamyn
🔴طریقه خواند نماز اول ماه قمری
☀️ نماز اول ماه به همراه صدقه اول ماه را فراموش نکنید !
🔹 امروز ۸ آبان اول ماه #ربیع الاول میباشد
💠نماز اول ماه همانند سایر نمازهای
مستحبی دو رکعت است. در ركعت اول پس از خواندن سوره حمد سى مرتبه سوره توحيد و در ركعت دوم بعد از قرائت سوره حمد، سى مرتبه سوره قدر خوانده شود و در بعضی روایات و به سند معتبر از حضرت امام محمّد تقى منقول است که، بهتر است پس از اتمام نماز، صدقه داده شود به آنچه برای فرد ميسّر است و دعای اول ماه را بخواند که چون چنين كند، سلامتى اش را در آن ماه از خدا خريده است.
☀️دعای اول ماه قمری
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
وَ مَا مِنْ دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَ يَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَ مُسْتَوْدَعَهَا كُلٌّ فِي كِتَابٍ مُبِينٍ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
وَ إِنْ يَمْسَسْكَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلا كَاشِفَ لَهُ إِلا هُوَ وَ إِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلا رَادَّ لِفَضْلِهِ يُصِيبُ بِهِ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
سَيَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْرا مَا شَاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ
لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنْزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْدا وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
☀️وقت نماز اوّل ماه
وقت خواندن نماز اول ماه، از اوّل طلوع فجر که اوّل روز شرعى میباشد، تا پایان غروب همان روز است.
🔅التماس دعا
@bynolharamyn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 مژده اِی دوست که
🌸🍃 ماه غم و ماتم طی شد
🌸🍃 ماه غمبار صفر ،
🌸🍃 بعد مُحرّم طی شد
🌸🍃 شد حلول مه نو
🌸🍃 ماه ربیع الاوّل
🌸🍃 ماه دلخون شدن
🌸🍃 حضرت خاتم طی شد
🌸🍃 بسکه غم دید رسول
🌸🍃 از صَفر و ماه حرام
🌸🍃 مژدهاش باد که
🌸🍃 غمهای دمادم طی شد
🌸🍃 سـاقیا ماه ربیع است
🌸🍃 بِده جام مراد
🌸🍃 که دگر ، ماه غم و غصّه
🌸🍃 و ماتم طی شد
@bynolharamyn
#ایام_محسنیه
⭕️آیا میدانستید
عنوان #دهه_محسنیه اولین بار توسط شبکه های منسوب به #شیعیان_لندنی در دهان مردم انداخته شد.
💢آیا میدانستید مهم ترین هدف از مطرح کردن آن، سرکوب و تحت شعاع قراردادن #هفته_وحدت بوده‼️
❌پ ن:
اختلاف بسیاری در تاریخ سقط جناب محسن علیه السلام وجود دارد اما عده ای از عمد، دقیقا قبل از هفته وحدت شیعه و سنی، جهت دامنه دارتر کردن اختلافات بین دو مذهب، مطرح کرده اند‼️
🔴تاریخ دقیق شهادت (سقط شدن) فرزند حضرت زهرا(س) مشخص نیست، چگونه عده ای از ۲۸صفر تا ۸ ربیع را، آغاز #ایام_محسنیه میدانند؟
👇 #دلایل_را_بخوانید
🔹شهادت حضرت محسن و هجوم به بیت وحی از #قطعیات است ولی اینکه این اتفاق در چه زمانی افتاده است، مورد بحث است، مشهور شده که بلافاصله بعد از رحلت پیامبر(ص) ایام محسنیه یا دهه محسنیه بر پا می کنند.
✅دلایلی است که شهادت حضرت محسن را بلافاصله بعد از رحلت پیامبر(ص) زیر سوال می برد و این دلایل حاکی از آن است که اقلا بعد از یکماه پس از رحلت پیامبر(ص) و هجوم به خانه #وحی اتفاق افتاده است
از آنجا که چند هجوم به خانه وحی صورت گرفته و در حمله آخر منجر به #شهادت محسن(ع) و ضرب و شتم حضرت زهرا(س)شده، بعضی هجوم نهایی را با هجوم اول خلط کرده اند
✅به دلایل زیر در هجوم اول محسن(ع) #شهید نشده و پس از یک ماه این اتفاق افتاده است
دلیل اول: با توجه به حدیث امام صادق(ع) که حضرت زهرا(س) پس از مضروب شدن دچار #مریضی شدید شدند نشان از آن دارد که بعضی از تحرکات اجتماعی حضرت زهرا(س) قبل از #مضروب شدن اتفاق افتاده است.
بنابراین خطبه #فدکیه حضرت زهرا(س)قبل از هجومی بوده که منجر به شهادت حضرت محسن(ع) شده است چون نحوه حرکت ایشان به مسجد نشان از عدم بیماری ایشان دارد.
✅ابن ابی الحدید در توصيف چگونگي آمدن حضرت فاطمه(س) به مسجد براي ايراد خطبه فدكيه آورده است كه آن حضرت با پوشش كامل در ميان جمعي از زنان در حالي كه #چادرش بر اثر بلندي به زير پاهايش ميرفت و همچون رسول خدا(ص) راه ميرفت، به مسجد آمد. با توجه به اين تعبير كه: «ما تخرم من مشيه رسولالله؛ راه رفتنش هيچ تفاوتي با راه رفتن رسول خدا(ص) نداشت»، ميتوان چنين نتيجه گرفت كه تا هنگام ايراد خطبه، هنوز هجمهاي به خانه حضرت فاطمه(س) صورت نگرفته بود، زيرا در صورت حمله و مضروب شدنِ آن حضرت، نوعِ حركت او نميتواند معمولي باشد تا راوي آن را به راه رفتنِ رسول خدا(ص) #تشبيه كند.
✅مسئله بعدی رفتن حضرت زهرا(س) به خانه مهاجر و انصار برای جذب نیروست. بنا بر نقل سلمان فارسي، پس از غصب خلافت و فدك، اميرالمؤمنين(ع) همراه حضرت فاطمه(س) و حسنين شب هنگام به درِ خانه مهاجران و #انصار رفته و آنان را به همراهي براي بازپسگيري حق خويش فرا خواندند. از آنجا كه بنا بر روايت سلمان، پس از حمله مهاجمان به خانه حضرت فاطمه(س) و واقعه سقط جنين، آن حضرت به طور مداوم و پيوسته بستري بود
تا به #شهادت رسيد، ميتوان چنين نتيجه گرفت كه تا زمان ملاقاتهاي شبانه آن حضرت با مهاجر و انصار، هنوز حملهاي به خانه او صورت نگرفته بود؛ زيرا در صورتِ وقوع حمله، آن #حضرت ديگر توان رفتن به در خانة تعداد زيادِ مهاجران و انصار(حتي فقط اهل بدر) را نداشت.
✅دلیل دوم :اعزام #سپاه اسامه است، طبق برخي شواهد هجوم به خانه حضرت فاطمه(س) بعد از برگشت سپاه اسامه صورت گرفته است.
✅حضور #شخصی به نام بریده بن حصیب اسلمی که در جریان هجوم به منزل حضرت زهرا(س) نامش آمده و در سپاه اسامه نیز بوده است، گویای این مطلب است که این اتفاق نمی تواند در روزهای اول ماه #ربیع افتاده باشد چون سپاه اسامه تقریبا بیش از یک ماه بعداز رحلت پیامبر(ص) به مدینه باز گشت. بریده در این جریانات طرفدار حضرت علی(ع) بوده است.
📚طبری دلائل الامامة.صفحه ۱۳۴
📚 ابنابي الحديد، ۲۶۳
📚 سليمبن قيس الهلالی۱۵۳
📚تلخيص الشافي صفحه ۵۰ تا ۷۸
#منتشرکنید
@bynolharamyn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃💜┄┅═✼💟✼═┅┄💜🍃
گردیده شعار هر مسلمان صلوات
تاریخچه عترت و قرآن صلوات
بر شیعه بود نشانه حق طلبی
از اول عمر تا به پایان #صلوات
آن چشمه ی جوشنده اکسیر حیا ت
انگیزه ی خلقت است و آیینه ی ذات
بشنو که فرشتگان همه می گویند
بر #خاتمانبیامحمدصلوات
🍃💜┄┅═✼💟✼═┅┄💜🍃
@bynolharamyn
ز عشقت سوختم ای جان، کجایی
بماندم بی سر و سامان، کجایی
نه جانی و نه غیر از جان، چه چیزی
نه در جان نه برون از جان، کجایی
"ز پیدایی خود پنهان بماندی"
چنین پیدا چنین پنهان، کجایی
هزاران درد دارم لیک بی تو
ندارد درد من درمان، کجایی
چو تو حیران خود را دست گیری
ز پا افتادهام حیران، کجایی
ز بس کز عشق تو در خون بگشتم
نه کفرم ماند و نه ایمان، کجایی
بیا تا در غم خویشم ببینی
چو گویی در خَم چوگان، کجایی
ز شوق آفتاب طلعت تو
شدم چون ذره سرگردان، کجایی
شد از طوفان چشمم غرقه کشتی
ندانم تا درین طوفان کجایی
چنان دلتنگ شد عطار بی تو
که شد بر وی جهان زندان، کجایی...
#اللهمعجللولیکالفرج
@bynolharamun