استاد شهید، سید مرتضی مطهری، محقق، متفکر، نویسنده و از دانشمندان اسلامشناس در قرن معاصر است که لحظه لحظه انقلاب اسلامی نقش آفرینی کرد و همواره با قلم روشنگرانه خود، در برابر شبهات و تحریفات به شیواترین بیان قیام کردهاست.
اینک نیز پس از سالها مجموعه آثار باقی مانده از این ایشان که شامل سخنرانیها و دستنوشتهها و نقد نامههای او است توسط نشر صدرا جمعآوری، بازنویسی و به چاپ رسیدهاست تا پاسخگوی سوالات بنیادین جوانان و متفکران در عصرهای گوناگون باشد.
از آشناترین آثار ایشان کتاب « آزادی معنوی » میباشد که شامل ۱۵ سخنرانی ارزشمند است و با تکیه بر خودسازی و تهذیب نفس، تلاش دارد تا ابتدا مفهوم آزادی حقیقی را تبیین کند و سپس شیوه جستجوی این گوهر دلخواه جهانی را یادآور شود.
حقیقت آزادی اجتماعی و تفاوت آن با آزادی فردی را در کتاب پیشرو دریابیم و در بخشی از آن بخوانیم:
(( انسان گاهی این جور احساس می کند که اگر آن راهی که خدا برای او معین کرده است برود،یک تأییدهایی ،یک حمایت های غیبی و نهانی هست بالاتر از عقل و فهم و فکر او که برای او کار می کند و چقدر یک چنین ایمانی آدم را نگه می دارد و برای زندگی انسان مفید است.))
📕 کتاب آزادی معنوی
✍🏻 #شهید_مطهری
❤️ | @cafee_ketab
#تیکه_کتاب
کمکم دارم میفهمم که بزرگ شدن چه اشکالهایی دارد؛ وقتی به آرزوهایی که در کودکی داشتی میرسی، میبینی آنقدرها هم که فکر میکردی جالب نبودهاند.
📕 #آنی_شرلی_در_گرین_گیبلز
✍🏻 #ال_ام_مونتگمری
❤️| @cafee_ketab
اما آدم هر قدر هم محتاط باشد ممکن نیست که همیشه خود را از آجری که ممکن است از بامی فرو افتد مصون بداند ...
📕 کتاب ابله
✍🏻 داستایوفسکی
❤️ | @cafee_ketab
📖 کتاب کار باید تشکیلاتی باشد
بررسی تشکل و کار تشکیلاتی از منظر رهبر معظم انقلاب
✍🏻 به قلم: #محمود_زارعی
✂️ تشکیلات یکی از فرایض هر گروه مردمی است که یک هدفی را دنبال میکنند. تشکیلات یعنی نظم، یعنی تقسیم وظایف، یعنی ارتباط و اتصال و زنجیرهای کار کردن؛ این معنای تشکیلات است. این چیزی است که نهفقط بد نیست؛ بلکه یک چیز خوب و بلکه یک چیز ضروری است. هیچ کاری در دنیا بدون تشکیلات پیش نمیرود. انقلاب اسلامی ایران هم بدون تشکیلات پیش نرفت و پیروز نشد.
#تشکیلات
#بسیج
❤️ | @cafee_ketab
الا ای صبح آزادی به یاد آور در آن شادی
کزین شبهای ناباور منت آواز میدادم
📖 هوشنگ ابتهاج
❤️ | @cafee_ketab
« در نگاه شلینگ ، هنر آنجا پا به صحنه مینهد که دانش ، آدمیان را قال میگذارد »
📖 آدورنو و هورکهایمر ( دیالکتیک روشنگری )
عکس: پل واینر
#هنر
#فرهنگ
❤️ | @cafee_ketab
مدرسه خیر و شر @rzchnnell.pdf
35.37M
خوب های بد ، بدهای خوب (جلد اول ) ; سومان چینانی
معرفی کتاب : اگه از اون کتاب خونایی هستی که عاشق جادو و جادو گری و قسمت های عاشقانه ی کوچیکی حتماً این کتابو باید بخونی اگه شروعش بکنی دیگه نمیتونی چشم از صفحه برداری.داستانی جذاب و هیجان انگیز و با اتفاقاتی که حتی نمی تونیم حدسشون بزنیم و همچنین جملات و متن هایی تامل برانگیز و مفهومی. این کتاب رو به همه پیشنهاد می کنم. از دستش ندین.
#عاشقانه
#کتاب_الکترونیک
❤️ | @cafee_ketab
#تیکه_کتاب
مامان من یک آرزو تو زندگیش داشته. فقط یه آرزو. هیشکی اینو نمیدونه. حتی بابا هم نمیدونسته. مامان از بچگی آرزو داشته كه وقتی شوهر کرد، شوهرش براش گل بیاره. اما بابام هیچ وقت اینو نفهمیده.
📕 #اخرین_نسل_برتر
✍ #عباس_معروفی
❤️ | @cafee_ketab
اگر شما نیاز به راهنمایی گام به گام برای جداسازی عادتهای خوب و عادتهای بد و در نتیجه اصرار به عادتهای خوب و ترک عادتهای بد دارید، باید کتاب عادتهای اتمی را حتما بخوانید. جیمز کلیر این کتاب را در سال ۲۰۱۸ میلادی منتشر کرد و از آن موقع تاکنون جزء پرفروشترین آثار نیویورک تایمز بوده است. پایهی اصلی کتاب کلیر روی تغییرات یک درصدی قرار دارد؛ بدین معنی که اگر فرد بتواند عادتهای خود را تنها یک درصد در هر روز بهبود بخشد، نتایج چشمگیری را در زندگی خود احساس خواهد کرد.
کلیر در کتاب عادتهای اتمی توضیح میدهد که نیاز به پیگیری اهداف بزرگ از جانب فرد نیست؛ کما اینکه اگر تمرکز روی اهداف بیاید، امکان شکستهای سنگین وجود دارد. بنابراین راهی که کلیر پیشنهاد میدهد این است که فرد برای تغییر عادتهایش نیاز به تمرکز روی فرآیند آن دارد. بحث دیگری که این کتاب به آن توجه میکند این است که انسان برای تغییر عادتهایش، نیازمند تغییر هویت خود است. کلیر به مخاطبش گوشزد میکند که تغییر هویت از « من میخواهم » به « من هستم » آغاز میشود. جیمز کلیر دوباره این نکته را گوشزد میکند که فرد برای تغییر عادت نیاز به تمرکز روی فرآیند دارد، بدینگونه که فرد نیاز نیست روی آنچه میخواهد به دست آورد متمرکز شود بلکه نیاز است روی کسی که میخواهد به آن تبدیل شود تمرکز کند.
📕 کتاب عادت های اتمی
✍🏻 #جیمز_کلیر
❤️ | @cafee_ketab
آفتابا چه خبر؟!
این همه راه آمدهای
که به این خاکِ غریبی برسی؟!
ارغوانم را دیدی سرِ راه؟
مثلِ من پیر شدهست؟
چه به او گفتی؟
او با تو چه گفت؟!
نه! چرا میپرسم؟!
ارغوان خاموشست
دیرگاهیست که او خاموش است...
آشنایانِ زبانش رفتهاند
ارغوان... ویرانست
هر دومان... ویرانیم!
✍🏻 ابتهاج
❤️ | @cafee_ketab
مرگ در قاموس ما از بی وفایی بهتر است
در قفس با دوست مردن از رهایی بهتراست
فاضل نظری
#ناب
❤️ | @cafee_ketab
تقصیر تو نبود (رهایی از شرم ناشی از سوءاستفاده در دوران کودکی با استفاده از نیروی شفقت به خود) اثر بورلی انگل نویسنده و درمانگر مشهور در سال 2015 منتشر شد. بورلی که به مدت سیوپنجسال در زمینهٔ تخصصی مشاوره به بزرگسالانی که در کودکی قربانی سوءاستفاده بودهاند کار کرده است؛ دریافت چیزی که بیشتر از همه مراجعانش را میآزارد شرم فلجکننده است: شرمی کشنده که میتواند بر تمام جنبههای زندگی این افراد تأثیر منفی بگذارد. بنابراین او در کتاب تقصیر تو نبود با کمک برنامهٔ قدرتمند و مؤثر شقفت به خود، به خوانندگانش یاد میدهد چطور با خودسرزنشی، افکار منفی و شرم مقابله کنند.
📕 کتاب تقصیر تو نبود
✍🏻 #بورلی_انگل
❤️ | @cafee_ketab
«چه کسی باور میکند که عمر خاطره، بیشتر از عمر زخم است؟»
✍🏻 غادة السمان
❤️ | @cafee_ketab
سحر آمدم به کویت که ببینمت نهانی
«ارنی» نگفته گفتی دو هزار «لن ترانی»
✍🏻 علامه طباطبایی
💙 | @cafee_ketab
" ای کاش جای این همه دیوار و سنگ
آیینه بود و آب و کمی پنجره
موسیقی سکوت شب و بوی سیب
یک قطعه شعر ناب
و کمی پنجره … "
✍🏻 قیصر امین پور
❤️ | @cafee_ketab
#تیکه_کتاب
تعجبآور نیست که مردانِ زیادی پشت دیواری ساختگی زندگی میکنند یا درون سنگر عاطفیشان پنهان میشوند و با نقاب بیاحساس بیتفاوتی این سو و آن سو میروند.
این رفتارها به این علت است که در لحظههای حیاتی زندگیشان با کسانی که میشناسند و برایشان احترام قائلاند به گفتگو مینشینند و درست در لحظۀ صداقت و آسیبپذیری کسی به آنها میگوید: «ای مرد، شور احساسات را درآوردهای.»
📕 #نقاب_مردانگی
✍ #لوئیز_هووز
❤️ | @cofee_ketab
کتاب سال بلوا به صورت اول شخص در ذهن یک زن به نام – نوشافرین – اتفاق می افتد و شروع آن به گونه ای است که مستقیما داخل داستان پرت می شویم. یعنی نویسنده در ابتدای کتاب سراغ حاشیه نمی رود و خواننده را مستقیم وارد اصل داستان می کند. در ادامه به مرور ذهنیت ها و شخصیت های کتاب سال بلوا و کلیت داستان برایمان مشخص می شود.
کتاب سال بلوا حاوی خاطراتی است که در ذهن نوشافرین مرور می شود.
نوشا دختر سرهنگ نیلوفری است. سرهنگی که برای پیمودن پله های ترقی به سنگسر (مکانی که داستان کتاب در آن اتفاق می افتد) آمده است و تصمیم دارد آینده ای باشکوه برای دخترش رقم بزند اما…
اما نوشا عاشق کوزه گری غریب می شود و تمام وجودش را تقدیم او می کند، با این حال تقدیر، تصمیم دیگری برای نوشا گرفته است و…
#معرفی_کتاب
#سال_بلوا
❤️ | @cafee_ketab
دیروز به یاد تو و آن عشق دل انگیز
بر پیکر خود پیرهن سبز نمودم
در آینه بر صورت خود خیره شدم باز
بند از سر گیسویم آهسته گشودم
#فروغ_فرخزاد
#شعر
❤️ | @cafee_ketab
#تیکه_کتاب
معذرت خواستن هم
ممکن است وابستگی ایجاد کند،
آدم اگر مرتب بجا و نابجا
از دور و بریهایش عذر تقصیر بطلبد
تقصیرهایش زیاد میشود!
📕 #بعد_از_عشق
✍ #الیف_شافاک
❤️ | @cafee_ketab