eitaa logo
🇮🇷کانال کمیل🇮🇷
427 دنبال‌کننده
28.4هزار عکس
15.7هزار ویدیو
73 فایل
کانالی برای ارائه مطالب متنوع سیاسی،اجتماعی ، مذهبی، ادبی و طنز..... کپی از مطالب کانال آزاد است https://eitaa.com/joinchat/1446576180C08cc5661cc لینک کانال کمیل👆 آیدی:👈 Canele_komeil@ ارتباط: @n_bande
مشاهده در ایتا
دانلود
قالیباف: ملت ایران انتظار دارد پرونده ترور شهید سلیمانی با قدرت پیگیری شود رئیس مجلس شورای در دیدار نخست وزیر عراق: 🔹عراق برای تک‌تک ایرانیان از جایگاه بالایی برخوردار است. 🔹روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور در بالاترین سطح در حال تعمیق است. 🔹مسیر توسعه روابط و تبادلات تجاری و اقتصادی با عراق به عنوان شریک راهبردی و همچنین با سایر همسایگان در اولویت اول مجلس است. 🔹آمریکا حریم عراق را نقض و با گستاخی اقدام به ترور کسانی کرده که برای خرد کردن استخوان‌های تروریسم جان خود را به خطر انداخته‌اند و این موضوع ساده‌ای نیست، بنابراین پرونده بزرگ ترور آمریکایی با قدرت باید پیگیری شود. 🔸الکاظمی: دولت و ملت عراق با احترام از ایستادگی جمهوری اسلامی یاد می‌کند
🔥 آتش‌سوزی مهیب در شمال «کالیفرنیا» آمریکا 🔹آتش‌سوزی گسترده در شمال شرقی کالیفرنیا به تخلیه این منطقه و همچنین زخمی شدن دو آتش‌نشان منجر شده است. 🔹حریق، حدود ۱۷۰ ساختمان را در معرض آتش‌سوزی قرار داده و حدود ۲۳ کیلومتر مربع را دربرگرفته است.
حاکم آمریکایی عراق که رهبر انقلاب به او اشاره کردند که بود و چه کرد؟ 🔹رهبر انقلاب عصر سه‌شنبه و در دیدار الکاظمی تأکید کردند: برای آمریکایی‌ها اینکه چه فردی نخست‌وزیر عراق باشد مهم نیست؛ آنها به‌دنبال حکومتی همچون حکومت «پل برمر» حاکم آمریکایی عراق در اوایل سقوط صدام هستند. 🔹برمر، نماینده تام الاختیار «جورج بوش» پس از اشغال عراق توسط آمریکا بود که به عنوان رئیس حکومت ائتلاف موقت عراق از ۱۱ مه ۲۰۰۳ تا ۲۸ ژوئن ۲۰۰۴ (۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۲ تا ۸ تیر ۱۳۸۳) در عراق حضور داشت. 🔹نقش برمر زیر تیغ انتقادهای زیادی قرار داشته و در حکومت تحت هدایت او مبالغ زیادی پول ناپدید شد و ثروت مردم عراق به غارت رفت. 🔹دستورات او در ارتباط با خصوصی‌سازی بخش عمده زیرساخت‌ها و صنایع و معادن عراق و انحلال ارتش و مشکلاتی اقتصادی و اجتماعی ناشی از آن‌ها موارد دیگر تصمیمات اشتباه و منفعت‌طلبانه وی است. 🔹گزارش بازرس کل ویژه بازسازی عراق اعلام کرد ۹ میلیارد دلار برای بازسازی عراق احتمالاً در یک روند کلاهبرداری و فساد مالی ناپدید شده است. 🔹برمر دو روز قبل از ترک عراق، دستوری را امضا کرد که طبق آن هر فرد مرتبط با شورای حکومت موقت و دولت آمریکا در برابر قانون عراق مصون می‌شد. این شرط بعدها در قوانین عراق گنجانده شد. 🔹از آن زمان وحشیگری‌های شرکت‌های امنیتی آمریکایی در عراق مثل شرکت بلک‌واتر، نارضایتی مردم عراق را برانگیخت که به آن‌ها به چشم ارتش‌های خصوصی که با مصونیت دست به اقدام می‌زنند، نگاه می‌کنند.
۳۰ نفر از عوامل اصلی گرانی ارز دستگیر شدند رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت: 🔹۳۰ نفر از عناصر کلیدی و سر شبکه های دلالی بازار ارز که گرانی ارز را در روزهای اخیر رقم زده بودند دستگیر شدند. 🔹در بازرسی از مخفیگاه متهمان در مجموع ۸۰ میلیارد ریال ارز مبلغ ۲۷۴ هزار و ۶۳۰ دلار، ۳۷ هزار و ۲۵۰ یورو، ۹ هزار و ۱۴۰ لیر ترکیه، یک هزار و ۳۵۰ پوند و یک هزار و ۱۲ درهم و... به علاوه ۱۰ دستگاه پوز کشف شد.
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا در انجام امور دینی افراط و تفریط وجود دارد؟ 🔹حجت‌الاسلام رفیعی پاسخ می‌دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️شعر خوانی مادری خطاب به دخترش در محضر مبارک مقام معظم رهبری 👆👆👆 بسیار زیبا🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مایکل کوگلمن، معاون خاورمیانه مرکز تحقیقاتی ویلسون آمریکا: 🔸توافق تهران -پکن به طور خودکار می‌تواند ایران را در زمینه اقتصادی و نظامی به کشوری قدرتمند و تاثیرگذار تبدیل کند. 🔸این قرارداد برای آمریکا یک شکست به حساب می‌آید چون توافق بین دو رقیب مهم سیاسی آمریکا صورت گرفته و این پیام را به جهان می‌فرستد که آمریکا نمی‌تواند جلوی قدرتمندتر شدن رقبایش را بگیرد.
تیشرت نمونه سال! متاسفم بخاطر رئیس جمهورمون😀
⭕️کاهش قیمت مسکن با استفاده از طرح کارت اعتباری مصالح ساختمان/ امکان تامین مصالح از طریق تهاتر کارت 🔸ختایی، مدیرعامل بازار تهاتر ایرانیان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹با ظرفیتهای ایجاد شده دربخش ساختمان سازی امکان تامین مصالح از طریق تهاتر کارت های بازار تهاتر فراهم شده است. 🔹انبوه سازان استان های مختلف تقاضاهای فعال ندارند از بازار تهاتر و از وزارت راه توقع داریم این تقاضاها را فعال کند. 🔹قول می دهم در قسمت بازار تهاتر و کارت های تهاتر نه تحریم تاثیر دارد و نه نوسانات نرخ ارز. 🔹ما مصالح رابه صورت عمده از کارخانه داران می خریم و کارت تهاتر می دهیم از طرفی این مصالح را به انبوه سازان می دهیم و برایشان اقساط ۳ ساله می بندیم و چون در این ۳ سال قیمت مصالح برای انبوه سازان ثابت مانده پس قیمت ملک هم ثابت می ماند. 🔹با استفاده از کارت اعتباری مصالح ساختمانی علاوه بر آنکه حتى تا ۷۰ درصد از ظرفیت های خالی كارخانجات فعال می شود شاهد کاهش قیمت تمام شده ساخت و همچنین ارزان تر شدن مصالح ساختمانی می شود. 🔹با این روش بیش از ۲۵ درصد صرفه جویی در ساخت مسکن اتفاق می افتد.
حاجی میرزایی: ۵۰ درصد دبیرستانی‌ها را باید سمت هنرستان‌ها هدایت کنیم وزیر آموزش و پرورش: 🔹ماموریت داریم ۵۰ درصد دانش‌آموزان متوسطه را به سمت هنرستان‌ها هدایت کنیم که اکنون این آمار ۳۵ درصد است، با هدف قانون برنامه توسعه فاصله ۱۵ درصدی داریم. 🔹باید تمام دانش‌آموزان دوره نظری در زمان فارغ‌التحصیلی، حداقل یک مهارت را بلد باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرکی فهمید شازده پسر!!!😖 چی گفت؟ جایزه داره😁 کوروش آسوده نخواب بیا ترجمه کن بعد بخواب😄😅😅
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اقتدار رهبری مقابل اولی نیست و آخرین هم نخواهد بود ۳۳ سال پیش پاسخ قاطع و جالب رهبر معظم انقلاب به خبرنگار آمریکایی را ببینید ‌ تد کاپل خبرنگار آمریکایی، مهرماه سال 1366 مصاحبه‌ای با حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای داشت و در آن گفت‌وگو از ایشان راجع به لحن مقامات جمهوری اسلامی در مواجهه با آمریکا پرسید ‌ اگر رهبر انقلاب آن زمان مثل دولتمردان غرب‌زده ما رفتار میکرد باید با لبخند و نشستن کنار غرب، قهقهه میزد و امتیازات برجامی میداد ولی اقتدار را در سخنانش بشنوید!