34.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سامانه کتب الکترونیک کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان چیست؟؟ (libdoc.mui.ac.ir)
امور کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با هدف تسهیل دسترسی استفادهکنندگان از کتابخانه های دانشگاه به کتب علمی جدید اقدام به راهاندازی سامانه کتب الکترونیکی کتابخانههای دانشگاه نموده است.
از طریق این سامانه کاربران قادر خواهند بود که به متن کامل کتب الکترونیکی موجود در سطح کتابخانه های دانشگاه دسترسی داشته باشند.
💢 جهت استفاده از این سامانه لازم است کاربران از طریق شبکه داخلی دانشگاه (پردیس و سایر مراکز تابعه دانشگاه) و بدون اتصال به VPN اقدام نمایند.
جهت مشاهده معرفی اولیه این سامانه کلیپ بالا را مشاهده نمایید.
با سلام
به اطلاع میرساند کارگاه "آشنایی با نحوه استفاده از منابع اطلاعاتی در کتابخانه" بدلیل تغییر ساعات کار دستگاههای دولتی بجای ساعت 12-10 ، از ساعت 9 الی 11 برگزار می شود.
با سلام
پیرو تصمیمات ستاد مدیریت بحران در خصوص تعطیلی دستگاههای دولتی با هدف کاهش مصرف انرژی، سالنهای مطالعه کتابخانه مویدالاطباء نیز فردا یکشنبه ۷ مرداد تعطیل می باشند.
برگزاری کارگاه " آشنایی با نحوه استفاده از منابع اطلاعاتی در کتابخانه"
اولین کارگاه از سری کارگاه های مدرسه تابستانه سواد اطلاعاتی با هدف معرفی و نحوه دسترسی به منابع علمی و اطلاعاتی دانشگاه با تدریس خانم نرگس دوازده امامی در روز شنبه ۶ مردادماه ۱۴۰۳ با حضور تعدادی از دانشجویان و اعضای هیأت علمی در کتابخانه مویدالاطباء برگزار شد.
برگزاری جلسه شورای مسئولان کتابخانه های دانشگاه:
در روز چهارشنبه ۳ مردادماه ۱۴۰۳ جلسه مسئولان کتابخانه های دانشگاه با حضور مدیر محترم اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، سرپرست امور کتابخانه های دانشگاه ، مسئولان کتابخانه های دانشگاه و کارشناسان ستاد امور کتابخانه ها در محل کتابخانه مویدالاطباء برگزار گردید. در این جلسه پیرامون اصلاحات انجام شده در آیین نامه خدمات کتابخانه های دانشگاه، ارزشیابی عملکرد کتابخانه ها، وضعیت داده ها در نرم افزار جامع کتابخانه ای آذرسا و مشارکت کتابخانه ها در زمینه اطلاع رسانی بحث و تبادل نظر شد.
هدایت شده از Narges.emami
برگزاری کارگاه " آشنایی با نحوه دستیابی به اطلاعات در نمایه های معتبر جهانی: پایگاه های: Scopus, Pubmed, Web Of Science"
دومین کارگاه از سری کارگاه های مدرسه تابستانه سواد اطلاعاتی با هدف معرفی، آشنایی و جستجو در سه پایگاه اسکاپوس، وب آو ساینس و پابمد با تدریس خانم دکتر فتانه وهابی در روز دوشنبه ۸ مردادماه ۱۴۰۳ با حضور تعدادی از دانشجویان و اعضای هیأت علمی در کتابخانه مویدالاطباء برگزار شد.
برگزاری کارگاه "کاربرد اصطلاحنامه های تخصصی در جستجوی اطلاعات پزشکی: آشنایی با اصطلاحنامه های Mesh و Embase"
سومین کارگاه از سری کارگاه های مدرسه تابستانه سواد اطلاعاتی با هدف معرفی، جستجو و استفاده از اصطلاح نامه های تخصصی پزشکی با تدریس آقای دکتر محمدعلی برومند در روز چهارشنبه ۱۰ مردادماه ۱۴۰۳ با حضور تعدادی از دانشجویان و اعضای هیأت علمی در کتابخانه مویدالاطباء برگزار شد.