اجرای طرح صندوق بازگشت کتاب در کتابخانه خورشید برای اولین بار در سطح کتابخانه های دانشگاهی
پس از پیگیری های انجام شده و توافق در کمیته آموزش و پژوهش بیمارستان خورشید؛ طرح صندوق بازگشت کتاب در کتابخانه خورشید اجرا گردید.
با توجه به تعطیلی کتابخانه در ساعات غیر اداری و یا تعطیلات رسمی، افزایش دیرکردها بابت بسته بودن درب کتابخانه در ساعات غیر اداری و همچنین جلوگیری از آسیب و یا مفقودی کتب؛ این طرح برای اولین بار در کتابخانه خورشید اجرا می گردد.
به اطلاع اعضای محترم کتابخانه مویدالاطباء میرساند با توجه به انجام فرایند رفخوانی در کتابخانه و مرکز اطلاعرسانی پزشکی مویدالاطباء، مخزن و بخش امانت این کتابخانه از تاریخ 1403.5.27 لغایت 1403.6.7 تعطیل خواهد بود. ضمنا در طول دوره مذکور ، پرسنل کتابخانه از ساعت 12 الی 13 پاسخگوی مراجعات ضروری خواهند بود.
کارگاه مهارت کار با دادهها در Excel
✔️مهلت ثبت نام: 7 تا 27 شهریورماه، همراه با صدور گواهی برای شرکت کنندگان
♦️لینک ثبت نام: https://centlib.mui.ac.ir/student-workshop
کارگاه آشنایی و جستجو در پایگاه های بالینی
Up To Date و ClinicalKey
✔️مهلت ثبت نام: 7 تا 28 شهریورماه، همراه با صدور گواهی برای شرکت کنندگان
♦️لینک ثبت نام: https://centlib.mui.ac.ir/student-workshop
استقرار قفسه کودک و نوجوان در کتابخانه مرکز امام موسی کاظم (ع)
به اطلاع می رساند با هدف ترویج فرهنگ مطالعه، قفسه کتاب کودک و نوجوان در کتابخانه مرکز امام موسی کاظم (ع) مستقر شد. در این قفسه، مجموعهای کوچک و متنوع از کتابهای کودک و نوجوان با موضوعات مختلف از جمله داستان، شعر، علمی و آموزشی، جهت استفاده فرزندان کارکنان و کودکان حاضر در مرکز، گردآوری شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انجام پروژه رف خوانی کتابخانه مویدالاطباء:
در مردادماه 1403 فاز اول پروژه رف خوانی مخزن کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی علوم پزشکی مویدالاطباء با هدف به روز رسانی اطلاعات منابع کتابخانه در نرم افزار جامع کتابخانه ای و پایش منابع موجود در این کتابخانه با مشارکت کارکنان این کتابخانه انجام شد .
در این فاز بالغ بر 44000 نسخه منابع فارسی و لاتین و کتب مرجع در حوزه های پزشکی، پیراپزشکی و داروسازی موجود در کتابخانه اسکن شده و اطلاعات آنها تجمیع و منابع مازاد و مفقودی شناسایی گردید.
در فازهای بعدی این پروژه که در نیمه دوم سال 1403 انجام خواهد شد، ویرایش اطلاعات منابع مورد بررسی در نرم افزار جامع کتابخانه ای انجام شده و اطلاعات مربوط به موجودی منابع این کتابخانه به روز رسانی خواهد شد.
ضمن عرض خیر مقدم به مناسبت فرا رسیدن بهار علم و دانش و آغاز سال تحصیلی جدید به کلیه دانشجویان و عرض خیر مقدم به دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی1403 سلامتی بهروزی و موفقیت تحصیلی شما عزیزان را از خداوند متعال خواهانیم.
علاقه مندان می توانند جهت آشنایی با کتابخانه مویدالاطباء به لینک زیر مراجعه نمایند و با بخش های مختلف این کتابخانه آشنا شوند. https://www.aparat.com/v/z1365ht
آموزش استفاده از نرم افزار آذرسا
یکی از نیازهای استفاده کنندگان از خدمات کتابخانه های دانشگاهی، آشنایی با نحوه جستجوی اطلاعات با استفاده از این نرم افزارها برای دستیابی به اطلاعات منابعی همچون کتاب، پایان نامه، طرح های تحقیقاتی و .... است. در این راهنمای آموزشی شما با نحوه استفاده از نرم افزار آذرسا برای جستجوی اطلاعات و نحوه مشاهده اطلاعات منابع چاپی و الکترونیکی موجود در کتابخانه آشنا خواهید شد.
جهت مشاهده ویدیو راهنمای آموزشی به لینک زیر مراجعه نمایید. https://aparat.com/v/zit7yw7
"کارگاه جستجو در پایگاه PubMed"
✔️مهلت ثبت نام: 15 تا 18 مهرماه همراه با صدور گواهی برای شرکت کنندگان
♦️لینک ثبت نام: https://centlib.mui.ac.ir/student-workshop
🔶 کارگاه "جستجو در پایگاه های اطلاعاتی فارسی"
🟧 ویژه پژوهشگران و دانشجویان
💢 مدرس: خانم فرزانه فخاری
⏰ زمان: چهارشنبه 25 مهرماه ساعت 12:30 الی 14
🏫 مکان: سالن آموزش مویدالاطباء
✔️مهلت ثبت نام: 15 تا 25 مهرماه
🔶همراه با صدور گواهی برای شرکت کنندگان
♦️لینک ثبت نام: https://centlib.mui.ac.ir/student-workshop
معرفی پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
معرفی پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی با توجه به اهمیت و نقش اطلاعات علمی در توسعه کشور و ایجاد بستری مناسب جهت جمع آوری مطالعات محققان و جلوگیری از اتلاف هزینه ها در امور پژوهشی و تحقیقاتی در کشور و با توجه به اهمیت و نقش علوم و فناوری اطلاعات در تحقیق جامعه اطلاعاتی، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی در سال 1383 راه اندازی گردید. این پایگاه بزرگ استنادی با بیش از پانزده سال فعالیت، همگام با آخرین پیشرفت های علمی، با هدف اهمیت دادن به نقش مدیریت دانش ملی و حفظ میراث علمی کشور و انتقال آن به نسل های آینده، با دو ویژگی جامعیت و روز آمدی به عنوان تنها بانک اطلاعات علمی با دسترسی آزاد( Open- Access) در کشور به نشانی WWW.SID.ir فعالیت نموده و خدمات خود را از طریق بانک های نشریات علمی، مجامع علمی،طرح های پژوهشی در کنار سایر خدمات به مخاطبان خود ارائه می دهد. این ویدئو به معرفی پایگاه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی پرداخته است.
جهت مشاهده این ویدئو به لینک زیر مراجعه نمایید. https://www.aparat.com/v/ajvd0l5
سامانه کتب الکترونیک کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (libdoc.mui.ac.ir)
امور کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با هدف تسهیل دسترسی استفادهکنندگان از کتابخانه های دانشگاه به کتب علمی جدید اقدام به راهاندازی سامانه کتب الکترونیکی کتابخانههای دانشگاه نموده است.
از طریق این سامانه کاربران قادر خواهند بود که به متن کامل کتب الکترونیکی موجود در سطح کتابخانه های دانشگاه دسترسی داشته باشند.
جهت استفاده از این سامانه لازم است کاربران از طریق شبکه داخلی دانشگاه (پردیس و سایر مراکز تابعه دانشگاه) و بدون اتصال به VPN اقدام نمایند.
به منظور آشنایی با این سامانه کلیپ بالا را مشاهده نمایید. https://aparat.com/v/othhky6
افزونه Easypubmedicine یک اکستنشن یا افزونه مرورگر کروم است که گزینهها و امکاناتی را جهت مقایسه رتبهبندی مجلات، ترجمه عنوان و چکیده و دسترسی به متن کامل مقالات را به دیتابیس Pubmed اضافه میکند.دراین راهنمای آموزشی شما با نحوه کار با این افزونه در پایگاه pubmed آشنا خواهید شد.
جهت مشاهده این ویدئو به لینک زیر مراجعه نمایید.
https://aparat.com/v/bwzekf6
قابل توجه پژوهشگران عزیز
دسترسی به پایگاه اطلاعاتی Reaxys از طریق سامانه دانش لینک امکان پذیر می باشد.
پایگاه اطلاعاتی Reaxys امکان جستجو در حوزه شیمی و علوم وابسته را فراهم میآورد.
http://mui.daneshlink.ir/Forms/Public/OnlineLibrary.aspx
"سلسله کارگاههای کاربرد ابزارهای هوش مصنوعی در پژوهش"
✅️ویژه پژوهشگران و دانشجویان
🟧همراه با صدور گواهی برای شرکت کنندگان
▶️جلسه اول:
✔️مدرس: خانم نسیم ابراهیمی
✔️زمان: دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳
✔️مکان: سالن آموزش مویدالاطباء
✔️مهلت ثبت نام: ۲۳ تا ۲۸ آبان ماه
🟡لینک ثبت نام:
https://centlib.mui.ac.ir/student-workshop
برگزاری جلسه اول "کارگاه کاربرد ابزارهای هوش مصنوعی در پژوهش"
این کارگاه در روز دوشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۳ با تدریس خانم نسیم ابراهیمی و با حضور تعدادی از دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در کتابخانه مویدالاطباء برگزار شد. این کارگاه با هدف معرفی ابزارهای هوش مصنوعی در پژوهش، کاربرد چت باتها و تدوین پرامیت برگزار گردید.
"سلسله کارگاههای کاربرد ابزارهای هوش مصنوعی در پژوهش"
✅️ویژه پژوهشگران و دانشجویان
🟧همراه با صدور گواهی برای شرکت کنندگان
▶️جلسه دوم:
✔️مدرس: خانم نسیم ابراهیمی
✔️زمان: دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳
✔️مکان: سالن آموزش مویدالاطباء
✔️مهلت ثبت نام: ۲۳ آبان تا ۵ آذر ماه
🟡لینک ثبت نام:
https://centlib.mui.ac.ir/student-workshop