9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان
یادمان دهلاویه
__________________
@cfu_basij_wa
19.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢پشت پردهی پادشاهی دلار بر دنیا
🤑توی این سالها واژه «دلار» رو بارها و بارها توی کوچه و خیابون، رسانهها، از زبان دوست و آشنا و خلاصه همه جا شنیدیم. دلار نه تنها برای ما ایرانیها مهمه، بلکه چون ارز رسمی دنیا هست، برای بقیهی کشورهای دنیا هم مهم و تاثیرگذاره.
💵کاغذ سبز رنگی که با زیرکی آمریکاییها سالهاست داره توی دنیا پادشاهی میکنه و بازوی قدرتمند ایالات متحده برای رهبری اقتصاد و سیاست دنیاست.
💰 تو این ویدئو دلیل پادشاهی دلار و دلیل اینکه چرا یه جورایی تمام دنیا مستعمره آمریکاست رو ببینید.
_____________________
@cfu_basij_wa
💠شرح دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان
أللَّهُمَّ وَفِّقْنِی فیهِ لِمُوَافَقَةِ الْأَبْرَارِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مُرَافَقَةَ الْأَشْرَارِ وَ آوِنی فیهِ بِرَحْمَتِكَ إِلَی (فِی) دَارِ الْقَرَارِ بِإِلَهِیَّتِكَ یَا إلهَ الْعَالَمِین
خدایا! در این روز مرا بر موافقت (همراهی) مردان نیک موفق فرما، از رفاقت اشرار دور گردان و مرا در بهشت (دارالقرار) به رحمتت منزل ده. به حق الهیت و معبودیتت، ای خدای عالمیان!
🔹 پیامهای دعا
1- درخواست توفیق همراهی ابرار
2- عدم رفاقت با اشرار و بدکاران
3- بهشت محل آرامش مؤمنان
🔺نگاه کلی به موشک فاتح ۱۱۰ دست برتر حزب الله در نبرد با اسرائیل
حزب الله لبنان تعداد قابل توجهی از موشک فاتح ۱۱۰ را داراست و طبق گفته کارشناسان نظامی این موشک توانایی عبور و انهدام سامانه های پدافندی اسرائیل را دارد و نکته جالبتر این است که یک فروند موشک از نسل جدید فاتح میتواند مهمترین تأسیسات تولید برق در منطقه الخضیره در شمال فلسطین اشغالی را در کمتر از یک دقیقه نابود و به تعبیر بهتر اسرائیل و ساکنان آن را به عصر حجر بازگردانند.
بازگشت غربگرایان
به تنظیمات کارخانه!
🔹تنظیمات کارخانه ای محافل غربگرا به هم ریخته است. سال گذشته مقارن با اغتشاشات و به مدت چندین ماه، از مردم خواستند مطلقا شادی نکنند و قیافه عزادار به خود بگیرند؛ حتی اگر بازی های تیم ملی در جام جهانی فوتبال، یا شب یلدا باشد.
♦️می گفتند مردم بازار نروند، خرید نکنند و آماده حلول سال نو و نوروز نباشند! این در حالی بود که بارها و بار ها، تصاویر و ویدئو های مربوط به شرکت همین پادوهای سیاسی- رسانه ای غرب در انواع جشن ها و پارتی ها با وضعیتی زننده منتشر شد!
🔹وقتی بی اعتنایی مطلق مردم را دیدند و سکه یک پول شدند، ریل را عوض کردند و از مخاطبان خود خواستند حرمت ماه مبارک را در روز سیزده به در نگه ندارند.
♦️چند ویدئوی چند نفره هم در شبکه های خود منتشر کردند و نوشتند "رقص و شادی مردم در روز سیزده به در"؛ و حال آن که امسال بر خلاف سال های قبل، اغلب مردم به احترام ماه مبارک، به پارک ها و بوستان ها نرفته، یا دم افطار رفته بودند.
🔹به فاصله چند روز، همان جریان مدعی رقص و شادی مردم، رنگ عوض کرده و به بهانه خودکشی یک کارگردان، مجددا دم از ناامیدی و یاس و بن بست جامعه ایرانی می زند و این اقدام نکوهیده را تشویق و تمجید می کند.
♦️یادمان نمی رود که همین غربگراها چگونه در انتخابات سال 96، ده ها کارگردان و سینما گر و بازیگر مانند پور احمد را بازیچه مطامع خود کردند و سپس با خلف وعده و فشار معیشتی بر مردم، این هنرمندان را در چشم افکار عمومی از اعتبار انداختند.
🔹مشهور و دیده شدن و مورد توجه قرار گرفتن، هیجانی است که وقتی عملی می شود، فرد را کیفور می کند؛ اما چون فواره آن رو به افول می گذارد، افسردگی شدید را به ارمغان می آورد. این، تهدیدی برای سلبریتی گری است.
♦️اما از این تهدید برای سلامتی افراد که بگذریم، تهدید بزرگ تر، همان است که اکبر گنجی درباره ماموریت رسانه ای محافل غربگرا برای نابودی سرمایه امید ملت ایران (به هر بهانه ممکن) فاش کرد:
🔹«وظیفه ما کارمندان بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی، نابودی ایران و ایرانیان است. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی، مدافع حقوق بشر هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست انجام دهد، ما موظفیم با کروناهراسی انجام دهیم».
#محمد_ایمانی
________________________
@cfu_basij_wa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ترامپ:من اگر زن بودم حجاب میذاشتم
🔹ترامپ : به ما چه که برای حجاب و پوشش در کشورای مسلمان دخالت کنیم
۱۰۰۰ ساله آنها دوست دارند حجاب داشته باشند. چرا باید دخالت کنیم؟!
🔹من اگر زن بودم، نمیخواستم آرایش کنم، حجاب میذاشتم، راحت.
✍ زدن این حرفها باعث نمیشه ما بیخیال انتقام خون سپهبد قاسم سلیمانی بشویم....
_________________
@cfu_basij_wa