May 11
May 11
#یادداشت
👤 محمدامین شفیعخانی پژوهشگر اندیشکده حکمروایی فرهنگ و صنایع خلاق شریف
📃در رثای پیوستنگاری فرهنگی
🔻 علیرغم اهمیت موضوع «پیوستنگاری فرهنگی» و تأکید بر این اهمیت در بدنه حکمرانی فرهنگ کشور، وضعیت پیوستنگاری فرهنگی در کشور ما بسیار نامطلوب است. در این یادداشت نگاهی انتقادی به وضعیت موجود پیوستنگاری فرهنگی خواهیم داشت. ابهام ذاتی فرهنگ، نبود تجربه عملی، فقدان گفتمان علمی و مشکلات نهادی از عوامل مهم این وضعیت نامطلوب پیوستنگاری است.
📎ادامه یادداشت را در خبرگزاری مهر بخوانید:
#اندیشکده_حرف
🔹️Telegram: https://t.me/ccigt
🔹️Bale: https://ble.ir/ccigt
#یادداشت
👤 شبنم لشگری پژوهشگر اندیشکده حکمروایی فرهنگ و صنایع خلاق شریف
📃فیلترینگ ِیک صنعت
🔻 تبلیغات دیجیتال عامل اصلی رشد بازار جهانی صنعت تبلیغات است اما در ایران تصمیماتی از قبیل فیلترینگ رسانههای اجتماعی و محدودیتهایی که بر اینترنت اعمال میشود، مانعی جدی پیش روی تبلیغات دیجیتال قرار داده است. در این یادداشت به بررسی سیاستگذاریهای حوزه فناوریهای ارتباطی که معمولا بدون در نظر گرفتن تاثیر آن بر صنعت تبلیغات انجام می شود، پرداخته شده است.
📎ادامه یادداشت را در روزنامهی مستقل بخوانید:
#اندیشکده_حرف
🔹️Telegram: https://t.me/ccigt
🔹️Bale: https://ble.ir/ccigt
#معرفی_کتاب
📚کتاب راهنمای صنایع خلاق
📌 کتابهای راهنمای آکسفورد، مطالب معتبر و بهروز و تحقیقات اصلی را در یک حوزه موضوعی خاص ارائه میکنند. این کتاب نیز یکی از جامعترین آثار در رابطه با تحقیقات صنایع خلاق است و میتواند مورد توجه محققان و دانشجویان این حوزه قرار گیرد.
📌کتاب در چهار بخش سازماندهی شده است: بخش اول در مورد خلاقیت شامل خلاقیت فردی و چگونگی گسترش آن به تیمها، شبکه های اجتماعی و بازارهای کار است. بخش دوم به تولید ارزش از خلاقیت میپردازد و چگونگی سنجش عملکرد در صنایع خلاق را در نظر میگیرد. بخش سوم مدیریت و سازماندهی صنایع خلاق را با فصلهایی در مورد نقش واسطهگری در شبکههای صنعت خلاق، عدم واسطهگری و جهانیسازی به دلیل فناوری دیجیتال، مدیریت سازمانهای پروژه محور در صنایع خلاق و سازماندهی رویدادها را پوشش میدهد. بخش چهارم در مورد صنایع خلاق، فرهنگ و اقتصاد، در مورد تغییرات فرهنگی و کارآفرینی، توسعه، سرریزهای اقتصادی و سیاستهای دولت ارائه می دهد.
#اندیشکده_حرف
🔹️Telegram: https://t.me/ccigt
🔹️Bale: https://ble.ir/ccigt
#یادداشت
👤 مهسیما عبداللهیان پژوهشگر اندیشکده حکمروایی فرهنگ و صنایع خلاق شریف
📃توسعه روابط فرهنگی ایران و چین از منظر فرصتها و چالشها
🔻 با توجه به سابقۀ دوستی تاریخی و روابط دیرینۀ فرهنگی میان دو کشور ایران و چین در گذشته و توسعۀ مناسبات در عرصههای سیاسی و اقتصادی، توسعۀ مناسبات و همکاریهای فرهنگی نیز امری لازم و ضروری میباشد.در راستای گسترش همکاریهای فرهنگی دوجانبه بین ایران و چین، فرصتها و چالشهای پراهمیتی وجود دارند که توجه به آنها در طراحی سیاستهای مختلف مهم و ضروری میباشد. در این یادداشت سعی شده تا مهمترین فرصتها و چالشهای موجود در مسیر توسعۀ روابط فرهنگی دو کشور مورد بررسی قرار گیرد.
📎ادامه یادداشت را در خبرگزاری تسنیم بخوانید:
#اندیشکده_حرف
🔹️Telegram: https://t.me/ccigt
🔹️Bale: https://ble.ir/ccigt
#یادداشت
📃حلقههای میانی در عرصه فرهنگ
🔷️ مفهوم حلقههای میانی از یک رویکرد میانه گرفته شده است. رویکردی که معتقد است تصدی کامل دولت بر حوزه فرهنگ، آسیبزاست اما با بیگانه شدن دولت نسبت به فرهنگ نیز موافق نیست. ماحصل این رویکرد میانه، تشکیل لایهای است از دغدغهمندان، نخبگان و فعالان فرهنگی که مابین مردم و دولت قرار میگیرند. این قشر میانی، سه مسئولیت مهم بر دوش دارد: سیاستسازی، دیدهبانی و کنشگری درباره محصولات فرهنگی.
🔶️ سیاستسازی به عنوان قدم اول سیاستگذاری، وظیفه نخبگان است. در این مرحله با تبدیل واقعیات به مسائل و ارائه راهحل مناسب، راه برای سیاستگذاری باز میشود.دیدهبانی و رصد روند، نیاز به محققان حلقههای میانی دارد.
🔷️کنشگری درباره محصولات فرهنگی نیز عبارت از مردمیسازی امور تولید، توزیع و پایش محصولات فرهنگی است. ورود مردم به تولید محصولات فرهنگی، ضرورتی برای پویایی، تنوع و زنده بودن اقتصاد این حوزه است. همچنین پایش محصولات فرهنگی، از آنجا که مستقیما با مردم در ارتباط است، باید به وسیله آنها انجام شود. چه این پایش پسینی باشد و چه پیشینی.
متن کامل یادداشت را در اندیشکده بخوانید.
#اندیشکده_حرف
🔹️Telegram: https://t.me/ccigt
🔹️Bale: https://ble.ir/ccigt