هدایت شده از سنا | بازیابی هویت زن
🚺🚹امحای هویت زنانه در حماسه سرایی های مردانه
▪️در ادبیات اسلامی، تقسیم خلقت انسان به مرد و زن، رنگ مردانه و رنگ زنانه به صفات انسانی زده و میان این دو تفاوت قائل شده است. اگر از برجستگی ها و فضائل انسانی که میان مرد و زنان از حیث نوع انسانی مشترک است عبور کنیم، سیمای انسان کامل در عالم واقع میان زن و مرد متفاوت است. تا آن جا که این تفاوت گاه به تضاد هم منجر می شود. یعنی برخی صفات ممدوح برای مرد، برای زن مورد مذمت خواهد بود و بالعکس.
▪️لذا اگر بپذیریم کیفیت کمال برای انسان با توجه به جنسیت اشف تفاوت های غیرقابل اجتنابی را سبب می شود، باید در ترسیم قله های انسانی به مثابه های الگوها و مطلوبها، این تمایزات جنیستی را لحاظ کنیم. خطاست اگر یک هویت را در دیگری محو کنیم یا از دریچه یکی به دیگر بنگریم. نگاه مردانه به زنان و نگاه زنانه به مردان هر دو تصویری کاریکاتوری از زن و مرد حاصل می دهد.
▪️کوتاه سخن آن که جنگ آوری، دلیری و خیبرشکنی لزوماً برای حضرت زینب (س) فضیلت محسوب نمی شود. حماسه آفرینی حضرت زینب (س) هم لزوماً متصف شدن به صفات حضرت عباس (ع) نیست. حضرت زینب (س) حماسه اش، جهادش و ایفای نقشش در چارچوب هویتی زنانه است قرائت می شود. زن اگر چه در طول تاریخ بنا به شرایط شمشیر (اسلحه) هم به دست گرفته باشد، لیکن رسالت زن ظاهراً چیزی است و رسالت مرد چیزی دیگر.
▪️برجستگی های شخصیتی زینب (س) در کربلا، صبر عظیم، مبارزه عاطفی، برانگیزش عاطفی تاریخ بشریت، مدیریت جسم و روان خاندان اهل بیت (ع)، پیگیری امتداد خون و قیام اباعبدالله (ع) و تلاش رسانه ای برای تثبیت جایگاه امامت و ولایت است و... . این ها آنقدر اساسی و مهم است که نه تنها خیبرشکنی و جنگ آوری برای یک زن را غیر ضروری رقم می زند، بلکه در امر الگوسازی و تربیت، زنان جامعه را از تلاش برای کسب فضائل مردانه بی نیاز میکند.
▪️نگاه مردانه به هویت زن را بیشتر در ورود زنان به عرصه ی ورزش های رزمی و خشن، فعالیت های نظامی، رقابت با ارزش های در اختیار مردان در قالب های گوناگون اجتماعی میتوان به وضوح مشاهده کرد، که البته در جای خود قابل بررسی است.
🚺 @sanaa_ir
« اربعین، کرب و بلا »، دست تو را می بوسد
صاحب صبر ! گدا حوصله اش سر رفته ...
#یا_زینب_ڪبری
▪️ @chadorane
هروله کردم و هاجر شدم اما رفتی
حال این پای پر از آبله ام را چه کنم
داغدار تواَم و ناله زدن حق من است
تازیانه زن بی حوصله ام را چه کنم
این همه درد در این سینه همه جای خودش
همسفر گشتن ِ با حرمله ام را چه کنم
#یا_زینب_ڪبری
▪️ @chadorane
زیارت اربعین با همه ی سفرهای کربلا فرق داره
اجتماع جهانی حول محوریت امام معصوم داره شکل میگیره...
مردم دارن میلیون میلیون میان اربعین تجدید بیعت میکنن..
این اجتماع عظیم، میتونه زمینه ساز حکومت توحیدی بشه
نصف جامعه ی توحیدی هم زنان هستن...
کسی زیارت اربعین رو فقط برای عشق و صفا و حال معنوی نره ها
این سفر یه سفر ماموریتی هست.. این زیارت زیارتِ یه عده عاشق و دلداده فقط نیست.. هر کس میره از روی انجام وظیفه بره
بذار یه وقتی که خلوته بریم که با دل سیر زیارت کنیم!! پس معلومه تو به فکر کیف شخصی ات هستی..
اتفاقا اربعین باید تو شلوغی بری. باید قاطی مردم پیاده بری... این شلوغ بودنه است که صدای امام حسین رو به عالم میرسونه
هر کس میره به نیت مهاجرت و نصرت بره
هر کس میره خودش رو در کاروان عاشورا بدونه
آقا میگن واسه خانوما مناسب نیست، سخته اذیت میشن... خب اذیت بشیم.. اصلا کی گفته ما اذیت نشیم؟ اصلا کی گفته ما قراره در رفاه باشیم؟ آقا ازدحامه ممکنه محرم و نامحرمی رعایت نشه.. خب بشین فکر کن برای این موضوع طراحی کن..
اگه قیام امام حسین خانوادگی بود.. اگه قیام امام حسین رو حضرت زینب به دوش کشید پس قیام برای جامعه مهدوی به حضور زن هم نیاز داره. اگه یه پایه ی اساسی حکومت امام زمان خانمها هستن، پس خانمها باید تو برپایی این حکومت نقش داشته باشن..
...
▪️ @chadorane
هدایت شده از حجت الاسلام رضا کریمی
📌 تنها راه برون رفت از مریضی دنیاپستی
سلسله جلسات #عاشقان_حسین_قاتلان_امام
🔹هیأت زوارالزهرا سلام الله علیها
🔻محرم ۹۸
💠 @rezakarimi_ir
💠 @ZovvaralZahra
واسه کربلا گرفتن
قسمت بدم به زینب؟😞💔
#من_به_همه_گفتم_اربعین_حرم_هستم
😭😔
آخه دلت میاد که شب اربعین یه گوشه دق کرده باشم...
نگو دلت میاد که من رو سیاه ازت یه روزم جدا شم...
💐 موسسه فرهنگی هنری چادرانه
@chadorane 🍃🌸
000 هر سال همین روزا دلشوره میگیرم.mp3
8.94M
🎤 کربلایی #حسین_طاهری
🎵 آخه دلت💔 میاد...
🔊 #زمینه
📂 #بسته_صوتی_ویژه #اربعین
✨ #پیشنهاد_دانلود ✨
🔶 @zovvar_media
💠 @zovvaralzahra
هدایت شده از سنا | بازیابی هویت زن
🚗 رالی در جاده خاکی
#هویت_حقیقی_زن
🚷بیراه نیست عصر حاضر را، عصر گم گشتگی هویتی زنان نام گذاری کنیم. زن امروز زنانگی اش را گم کرده و بقولی آن چه خود دارد ز بیگانه تمنا میکند. و در این تمنا هم مع الاسف به تاخت می رود. چه کسی فکر میکرد فمینیست هایی که با جامعه پدر سالار، پدر کشتگی دارند، امروز این گونه زن را با عینک های مردانه ببینند؟ امروز ارزش های مردانه همچنان هم بر جوامع ضد مرد غالب است. از دور بازو و سرشانه ها درشت و ورزش های خشن که شاذ مصادیق است گرفته تا عرصه های اجتماعی، شغلی، تحصیلی ، اخلاقی و ... بسیاری موارد دیگر که حتی جامعه ما که ارزش های دینی را از مقابل دیده گذارنده هم نتوانسته از آن مصون بماند.
🚷خبر کوتاه است: "گابی گارسیا برای چهارمین بار قهرمان سنگین وزن زنان شد" و ماجرا به همان اندازه غمناک است که خنده دار؛ در کامنتها به طنز میخوانیم : " عجب مردی!!! ". و این به خوبی این چهره ی نچسب و غیر عادی را توصیف کرده است.
🚷زن قطع نظر این که بتواند ادای مرد را در بیاورد یا خیر پرسش این است که آیا زن مطلوب کاملاً شبیه است به یک مرد مطلوب؟ و یا باید مسیر کمال را از یک جایی به بعد به دو شاهراه تصویر کرد؟
🚷زن امروز در اندیشه های مدرن، در یک مسابقه ی بی جا با مردان است. عقب ماندن از هر امری که مردان در آن خودی نشان داده اند، در زنان یک ننگ به شمار میرود. و این ننگ و خودتحقیری تا روزی ادامه می یابد که زن یا زنانی پیدا شوند که به بهانه باز پس گیری حقوق اجتماعی خود، زنانگی شان را در ازای اثبات " زن هم میتواند " بفروشند. و این گونه جامعه به دو جنس مردها و شبه مردها تقسیم خواهد شد. لذا بدیهی است نهاد خانواده در این تقریر از انسان، چالش هایی جدی را در متحمل شود.
🚷اما جامعه غربی در مسیر آزمون و خطای خود، یک روز از تکبرش در برابر وحی پشیمان خواهد شد.
🚺 @Sanaa_ir