🔴موساد و مدعیان #اصلاحات چگونه به هم رسیدند؟!
🔹#غربگرایان مدعی #اصلاحات، با برپایی #فتنه_سبز در سال 88 و شعار "نه غزه نه لبنان"، طبق نقشه و خواسته اسرائیل عمل کردند. آنها اما در ماجرای #برجام و تقسیم کار آمریکا و اسرائیل (بازی پلیس خوب- پلیس بد)، آمریکا را تطهیر کرده و فقط اسرائیل را دشمن قسم خورده و خبیث ملت ایران وانمود کردند.
🔹"اعتراف العقلاء علی انفسهم جائز". اگر اسرائیل، دشمن ترین دشمنان ملت ایران است که هست، چرا برخی مدعیان #اصلاحات، در آشوب افکنی اخیر، همان جا ایستادند که اسرائیل ایستاده بود و جزو طراحان آشوب بود؟!
🔹صهیونیست ها در کنار آمریکا و غرب، گروهک های تروریست ورشکسته ای مثل کومله، دموکرات و منافقین را برای آشوب افکنی شرارت آمیز به میدان فراخواندند. و ضمنا سعی کردند نا امنی را به عمق ایران بکشانند.
🔹در این میان، شبکه "ایران اینترنشنال" در کنار رسانه هایی مانند بی بی سی و صدای آمریکا، از میدان داران تحریک آنلاین به اغتشاش و آشوب و جنایت و شرارت بود. این شبکه به اعتراف دو خبرنگار صهیونیست در خدمت موساد قرار دارد:
🔻"باراک راوید" خبرنگار معروف صهیونیست (خبرنگار وبگاه عبری «واللا» و وبگاه آمریکایی آکسیوس): "موساد برای برای جنگ اطلاعاتی علیه ایران، به طور منظم از شبکه ایران اینترنشال استفاده میکند".
🔻"یوسی میلمان" تحلیلگر اطلاعاتی هآرتص: "ایران اینترنشنال، شبکه متعلق به موساد به شمار می رود. موساد اطلاعات و مطالبی را که نمی خواهد به نام خودش منتشر کند، از طریق این شبکه منتشر می کند".
🔹نکته مهم دیگر این است که علی اصغر رمضانپور، سردبیر ایران اینترنشنال، قبل از فرار از کشور، معاون وزیر ارشاد در #دولت_اصلاحات ، و سردبیر روزنامه زنجیره ای آفتاب امروز و آینده نو بوده است.
🔹دستگاه های قضایی، امنیتی، انتظامی و نظامی، همان گونه که اشرار تروریست را به خاطر جنایات انجام گرفته مورد تعقیب یا مجازات قاطع قرار می دهند، باید آن طیف از مدعیان #اصلاح_طلبی را که همگام با رسانه مزدور، تحریک به آشوبگری کردند و موجب خسارات گسترده به جان و مال مردم و امنیت کشور شدند، تحت تعقیب و مجازات قرار دهند.
#سرطان_اصلاحات
🔸حدس رهبری درباره اوکراين دقيق بود
امام خامنه اي در آغاز جنگ روسيه و اوکراين در جمع دانشجويان فرمودند:
🔹«امروز دنیا در آستانهی یک نظم جدید است. این جنگ اوکراین را به نظر من باید با یک دید عمیقتری نگاه کرد. این جنگ صرفاً یک حملهی نظامی به یک کشور نیست، ریشههای این حرکتی که امروز انسان دارد در اینجا، در اروپا مشاهده میکند ریشههای عمیقی است و آیندهی پیچیده و دشواری را انسان حدس میزند که وجود داشته باشد. خب اگر فرض کنیم که این حدس ما حدس درستی باشد و دنیا در آستانهی یک نظم جدید باشد آن وقت همهی کشورها از جمله کشور ایران اسلامی ما وظیفه دارد جوری در این نظم جدید حضور سختافزاری و حضور نرمافزاری پیدا کند که بتواند منافع کشور، امنیت کشور را و ملت را تأمین کند. در حاشیه نماند، عقب نماند. اگر قرار شد که کشور بخواهد یک چنین کار بزرگی را انجام بدهد بیشترین مسئولیت بهعهدهی کیست؟ صفوف مقدم کیا هستند؟ دانشجوها، دانشگاهیان، یعنی شماها باید جلوتر از همه باشید، شماها بایستی تأثیرگذارترین قشرها باشید.»
۶/۲/۴۰۱
🔸اکنون پس از گذشت قريب به 5 ماه از آن جنگ به اهميت سخنان اين حکيم بزرگ بيشتر پي ببريم
1. تحريم همه جانبه روسيه از سوي امريکا و اروپا
2.قطع گاز روسيه به اروپا
3. انفجار لوله گاز روسيه به اروپا توسط امريکايي ها به منظور مستاصل کردن اروپا و روسيه براي مدت طولاني
4. احتمال حمله هسته ای روسيه به انگليس و آلمان
5. تهديد روسيه به برگزار نشدن بازی هاي جام جهاني قطر
6. احتمال حمله موشکي روسيه به منابع و تاسيسات نفتی و گازی سعودی و امارات به دنبال جايگزينی انرژی روسيه
.و.....
🔸نکته مهم ديگري که مورد غفلت قرار گرفته است بخش دوم صحبت هاي رهبري است که مراکز دانشگاهي بايد تاثير گزارترين قشر براي تامين منافع و امنيت کشور و ملت باشندو با نشست هاي علمي و تخصصي براي اين شرائط ويژه فکري کنند متاسفانه در سايه غفلت برخي مسوولان ،دشمن می خواهد اين مراکز مهم را به مراکز رويارويي دانشجويان و آشوب تبديل کند تا منافع ملت و کشور تامين نشود.
تا دير نشده بياييم فرمایشات مقام معظم رهبری را برای تامین امنیت و مصالح کشور جدی بگیریم
#اتفاقات_اوکراین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی آقای خامنهای به روایت براندازا و مخالفان:
#رهبر_فقط_سید_علی
هدایت شده از من انقلابی هستم✌
🔴 مهدی فخيم زاده :
🔹 من را تهدید میکنید؟ خانواده ام را تحت فشار قرار میدهید؟! برای چه؟! برای اینکه به نظام لگد بزنم؟! آنقدر با شرف هستم که به سفره ای که از آن نمک خورده ام بی حرمتی نکنم.
👌دورود بر شرفت
#ایران
⭕️ تعطیلی رادیو بیبیسیفارسی و عربی به خاطر مشکل مالی
🔻شبکه انگلیسی «بیبیسی» اعلام کرد که به دلیل مشکلات مالی ضمن تعدیل صدها نفر از کارکنانش، رادیوهای زبان فارسی و عربی خود را تعطیل خواهد کرد.
🔻بر اساس طرح در نظر گرفته شده برای تعدیل نیرو و تعطیلی رادیوهای بیبیسی عربی و بیبیسی فارسی، تاکنون ۳۸۲ نفر از کارکنان اخراج شدهاند.
🔻در همین خصوص، مدیران شبکه بیبیسی اعلام کردهاند که مجبورند به میزان ۲۸.۵ میلیون پوند در بخش خدمات بینالمللی بیبیسی صرفهجوییکنند تا این سرویس بتواند به فعالیت ادامه دهند.
--------------------------
به زبان ساده یعنی : ۲۸/۵۰۰/۰۰۰ هزار پوند خرج سالیانه بی بی فارسی و عربی بوده است !؟
اینها عاشق مردم ما نیستند .
پس خود را ارزان(گرفتن تابعیت ، گرین کارت و غیره) نباید فروخت .
الان به نظرتون انگلیسی که به مخالفان جمهوری اسلامی ایران این جوری از پول مالیات مردمش میلیاردی هزینه میده، خیرخواه مردم ماست؟
.
🔴 ۸ نفر از اشرار مسلح ناامنیهای زاهدان #دستگــیر شدند از گروهگهای معاند و تجزیه طلب بودند
در حال حاضر امنیت در استان برقرار است
🔸شمس آبادی دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان:
🔹تاکنون ۸ نفر از اشرار مسلح که قصد افزایش دامنه ناامنیها را داشتند، دستگیر شدهاند.
🔹حمله کنندگان به پاسگاه انتظامی وابسته به گروهکهای معاند و تجزیه طلب بودهاند
🔹گروهکهای ضد تمامیت ارضی کشور از آنها اعلام حمایت کردهاند که این اقدام آنها هیچ ارتباطی به مردم نداشته است.
🔹در حال حاضر امنیت در استان برقرار است.
.
رهبر معظم انقلاب اسلامی:
«همه دنیا و همه کشورهای دنیا روی فضای مجازی خودشان دارند اعمال مدیریت میکنند. اما ما افتخار میکنیم به اینکه فضای مجازی را «ول» کردیم. این افتخار ندارد. این به هیچ وجه افتخار ندارد؛ فضای مجازی را باید مدیریت کرد. باید از این امکان مردم استفاده کنند. فضای مجازی بلاشک برای مردم وسیله آزادی است و خیلی هم خوب است. اما نباید این وسیله را در اختیار دشمن گذاشت که بتواند علیه کشور و ملت توطئه کند. دشمنان دارند از این فضا استفاده میکنند.»
«امروز قوت در فضای مجازی حیاتی است؛ امروز فضای مجازی حاکم بر زندگی انسانها است در همه دنیا؛ و یک عدهای همه کارهایشان را از طریق فضای مجازی پیش میبرند؛ قوت در این زمینه حیاتی است. یا مثلاً قوت در زمینه بهداشت و درمان حیاتی است؛ که بحمدالله در این زمینه محققان و پزشکانمان و کسانی که در این راه خبره هستند کار زیادی انجام دادهاند.»
«مسئله مدیریت فضای مجازی جزو مسائل مهم ما است. این مسئله، مسئله بلندمدت هم نیست بلکه مسئله کوتاهمدت و میانمدت و جزو مسائل نزدیک ما است که باید به آن توجه شود. امثال اینها مسائل کلیدیای وجود دارد. توجه کنید دچار حاشیهها نشوید، دچار مسائل فرعی و بی اولویت نشوید.»
«یک مسئله که من اصرار دارم روی آن تکیه بکنم، مسئله فضای مجازی است؛ خب فضای مجازی خیلی مهم است. آقایانی که در زمینه فضای مجازی نظراتی دارند و ابراز میکنند و گاهی میگویند که این جزو زندگی اصلی مردم است -که ما هم قبول داریم؛ الان واقعاً فضای مجازی، یک بخش حقیقی از زندگی مردم شده؛ حالا دولت الکترونیک و از این قبیل که به جای خود محفوظ است- شکی نیست اما آنچه عرض من است و من روی آن تکیه میکنم این است که فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریت میشود؛ بحث این است.»
«فضای مجازی یک چیزی نیست که آدم بتواند مثل یک آب روانی هر جور که میخواهد از آن استفاده بکند؛ دیگران دارند این آب را به یک سمتی که خودشان میخواهند هدایت میکنند؛ آنها دارند این فضا را مدیریت میکنند. خب وقتی که ما میدانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی را -که ما هم دستاندرکار آن هستیم و مبتلابه ما است- هدایت و مدیریت میکنند و ما نمیتوانیم در مقابل آن بیکار بنشینیم.»
«ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم در اختیار آن مدیری که دارد پشت پرده، فضای مجازی را اداره میکند. عوامل مسلط بینالمللی در این زمینهها از لحاظ خبردهی، خبررسانی، تحلیل دادهها و امثال گوناگون به شدت فعال هستند: هزاران کار دارد روی فضای مجازی انجام میگیرد.»
«برای خاطر این است که بنده روی مسئله شبکه ملی اطلاعات این همه تأکید میکنم. این شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی که تشکیل دادهایم و بنده اصرار داشتم و دارم که این شورا تشکیل بشود و رؤسای محترم در آن شرکت کنند و تصمیمگیری کنند و اجرا کنند، به خاطر اهمیت این مسئله است؛ نمیشود این مسئله را رها کرد. و من می بی نم که آن اهتمام لازم به خرج داده نمیشود.»
«دانشگاههای نظامی ما هم باید برای مقابله با تهدیدهای نوبهنو و جدید، برنامه داشته باشند؛ این باید در پژوهشهای دانشگاهها مورد توجه قرار بگیرد: برای مقابله برنامه داشته باشند. علاوه بر این، اصلاً تهدیدهای جدید را پیشبینی کنند؛ یعنی شما مثلاً فرض کنید امروز تهدیدهای فضای مجازی وجود دارد که ۱۰ سال پیش به این صورت وجود نداشت و ممکن است چند سال بعد از این هم تهدیدهای دیگری از همین قبیل به وجود بیاید؛ افراد بافکر ما بنشینند و با استفاده از خرد جمعی و پژوهشهای دانشگاههای ما اینها را پیشبینی کنند. این باید بخش مهمی از فعالیت دانشگاههای ما باشد و دانشگاهها حرف جدی باید در این زمینه برای گفتن داشته باشند.»
وزیر فعلی ارتباطات و نهادهای مربوط به موضوع فضای مجازی امروز باید پاسخگو باشند، چرا برای توسعه و بالا بردن کیفیت پلتفرم های داخلی، تعلل کرده اند. چرا مانند چین و برخی ازین کشورهای جنوب شرق آسیا، پلتفرم های ملی و باکیفیت نداریم. یکسال زمان کمی نبوده...
وزیر سابق که علم دار مخالفت با ساماندهی فضای مجازی است، بجای توییت پرانی و اینستابازی، به دادگاه بابت ترک فعلهایش در ۴سال فراخوانده شود.
آقای واعظی وزیر اسبق نیز مورد سوال و مواخذه قرارگیرد، چه کرده و چرا در لبه استفاده تاریخی از بسترهای مجازی، آن زمان اقدامی برای ساماندهی صورت نگرفته...
مسئولان ذی ربط فراخوانده شوند...
✍️ استاد علی نصیریان : این دیگر اسماش اعتراض نیست، تیکه پاره کردن وطن است
#هنرمند_باشرف