eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
166 دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
29.8هزار ویدیو
218 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨شبکه رادیویی «کان» اسرائیل به نقل از یک مقام عالی رتبه وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نوشت: حمله ایران یکی از سخت ترین حملات پدافند هوایی ثبت شده در جهان است. ما در سطحی بالاتر از حد انتظار مورد حمله قرار گرفتیم.
🍀هل سالم‌ترین دیکلوفناک و عضله باز کن و مسکن دنیاست ! اگر کمر درد، درد عضلانی یا رماتیسم دارید هر وقت چای دم میکنید یا لای برنج یک دانه «هل» درسته قرار دهید جالبه بدونید هل ضد سرفه است، همچنین کبد 🍃❤️💚🍃🍃🌷🌹🍃
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️✨ راه های گوناگون ابراز محبت به خانم ها حجت الاسلام دهنوی👆👆 بفرستید برای آقایون😊
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹کاری که ایران کرد، نیم میلیارد نفر نتونستند 🎥تحلیلی از حمله ایران به رژیم صهیونیستی که بی‌بی‌سی مجبور به پخش آن شد.
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️هم اکنون/حمله پلیس به مرکز یهودیان تورات در محله میاشیریم . 🔹علت دستگیری این یهودیان انتشار مطلب در فضای مجازی و اظهار خوشحالی از عملیات ایران بوده است. ✍میشه یهودی باشه اما صهیونیست نباشه و شرف داشته باشه!
🍀 👈 یعنی مرتکبِ گناه نشدن ؛ یعنی ترس از چیزهایی که راهِ آسمان را به رویت می‌بندد ، یعنی مواظبِ چشممان باشیم مواظبِ گوشمان باشیم به چراغ قرمزِ دین که رسیدیم ، ترمز کنیم و از حرام پرهیز کنیم ، شاه کلید اصلیِ رابطهٔ با خدا همین است . 👈 یعنی در محیط گناه هم وارد نشوی ، و مرتبه‌ای بالاتر از تقواست ، بعضی افراد تقوا پیشه می‌کنند، اما در محیطی که گناه است وارد می‌شوند و می‌گویند ما مرتکب گناه نمی‌شویم ، و این جایز نیست و از ورع به دور است . ✅ حضرت‌ مهدی عجل الله، چنین خصوصیاتی دارند ، علاوه بر این ، زرق و برق دنیا چشمشان را نمی‌گیرد و حضرت هم از آنان بیعت می‌گیرد، که طلا و نقره را پس‌انداز و گندم و جو ذخیره نکنند . ⬅️ جاذبه‌های دنیایی دلِ آنان را نمی‌لرزاند و تأثیری در آنان ندارد ، چنان ممتازند که پیامبر‌ اکرم ﷺ آنان را بهترینِ امّتش می‌داند . 🔷🔹رعایت این قوانین و چهارچوب‌ هاست که انسان را نزدِ خدا و بندگانش محبوب‌ خواهد کرد ، پس بدانید برای یار امام زمان عجل الله شدن باید تقوای الهی و ورع پیشه کنیم . 👈 یعنی چه⁉️ یعنی انجام واجبات و ترک محرمات و ترس از دست دادن توجه به ⬅️ خدا و ولیّ خدا [ امام زمانمان ] 🔴🔴 ، تقوا فقط انجام واجبات و ترک محرمات نیست ، بالاترین تقوا توجه تمام و کمال به امام زمان عجل الله و درک غربت و مظلومیت حضرت و در پی آن یاری و زمینه سازی برای ظهور ایشان است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید این بدبخت فلک زده بعداز دو روز از کما خارج شده . چی میگه 😂😂 آنوقت یه عده مزدور بی شرف  داخلی با همراهی فسادطلبان غربزده میگن  ۹۹ درصد از پهپادها و موشک ها رو  در آسمان رهگیری ومنهدم کردند.         😳😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️عالم برجسته الازهر مصر: خدا ایرانیان را نگهبان اسلام نمود 🔹پیامبر خدا (ص) در تفسیر آیه ٣٨ سوره محمد (ص) فرمودند: «آن ملتی که در صورت رویگردانی اعراب از دین، خداوند آنها را نگهبان دین می کند، قوم سلمان (ایرانیان) هستند.» ✍🏻 مصطفی گودرزی 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایشان حجت الاسلام امیری فر از نزدیکان احمدی نژاد در دوره ریاست جمهوریه که داره چند تا افشاگری سنگین درباره احمدی نژاد میکنه ...
🇻🇪🇮🇷مادورو:فاشیسم های صهیونیست با همراهی آمریکا باعث هرج و مرج و نقض قوانین بین المللی هستند رئیس جمهور ونزوئلا در واکنش به پاسخ ایران: 🔹اگر کشوری به سفارت آمریکا در هر جای جهان حمله می کرد،آمریکایی ها به آن کشور حمله می کردند. 🔹فاشیسم های صهیونیست با همراهی آمریکایی ها باعث هرج و مرج در منطقه غرب آسیا و نقض قوانین بین المللی هستند.