📖 بازخوانی | خدمات انقلاب اسلامی به زنان در بیانات حضرت آیتالله خامنهای
🔺رهبر انقلاب در بیاناتشان در دیدار جمعی از اقشار مختلف بانوان با اشاره به خدمات انقلاب اسلامی به زنان فرمودند:
🌸 «یک مسئله که متأسّفانه وقت نیست من در این زمینه صحبت کنم، خدمت جمهوری اسلامی به زنان است؛ ... ما نصف عمرمان را تقریباً در دورهی قبل از انقلاب گذراندیم. در دورهی پیش از انقلاب، زنان فرزانه، فهمیده، دانشمند، تحصیلکرده، اهل تحقیق و صاحب پژوهش در زمینههای مختلف، انگشتشمار بودند؛ اینهمه استاد دانشگاه زن، اینهمه پزشک متخصّص و فوق تخصّص زن، اینهمه دانشمند محقّق در بخشهای مختلف ــ اینکه میگویم بخشهای مختلف واقعاً جاهایی است که خودم رفتهام، دیدهام، بازدید کردهام ــ دانشهای پیشرفته، فنّاوریهای پیشرفته، زنان دانشمند، زنان فرهیخته آنجا مشغول کار هستند. این در پیش از انقلاب سابقه نداشت؛ این کاری است که انقلاب کرد»
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز ما بسیجی مجازی می خواهیم، جنگ نرم خطرناکتر از جنگ سخت است، هشیار باشیم!
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتقاد حجت الاسلام پناهیان به نیروهای انقلابی
⚠️ نقطه قوت دشمن کجاست و نقطه ضعف ما کجاست؟
👈 گاهی باید به جای تعقیبات نماز، صفحات خوب فضای مجازی را لایک کنیم
و اما شمخانی....
🔸رئیسی به مطالبه تغییر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پاسخ داد و سعیدرضا عاملی از دبیری این شورا برکنار شد
🔹 بالاخره پس از یک سال و نیم از عمر دولت سیزدهم، رئیس جمهور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی را تغییر داد. یکی از انتقادات و مطالبات مهم از دولت رئیسی، تاخیر در جابجایی مدیران جایگاههای مهم و تاثیرگذار بوده است؛ در پی غائله پائیز ۱۴۰۱ ضعف دبیرخانه سه شورای عالی مهم کشور یعنی شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی فضای مجازی خود را نشان داد و آثار مخرب این ضعف در مدیریت و کنترل اغتشاشات بر پیکره جامعه ضربه وارد کرد.
🔹اکنون در اولین تغییر در خصوص تحقق مطالبه تغییرات سه گانه در این سه شورا، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییر کرد و سعیدرضا عاملی که با پیشنهاد حسن روحانی به این سمت منصوب شده بود، از این شورا رفت.
انتقاد به عملکرد شورای انقلاب فرهنگی در بیان دلسوزان فرهیخته انقلاب و همچنین در سخنان رهبر فرزانه انقلاب، محدود به دوره دبیری عاملی نبوده و نیست اما دوران مدیریت او را شاید بتوان ضعیف ترین دوره شورای عالی انقلاب فرهنگی نامید. به خصوص در دوره ریاست حسن روحانی که تقریبا تمایلی به حضور در جلسات نداشت و در همان معدود حضورش هم با انتقادات شدید از سوی اعضای برجسته و انقلابی شورا مثل حسن رحیم پور ازغدی مواجه شده بود.
🔻اکبری، حامی ماندن شمخانی در دبیرخانه شعام
اکنون نوبت ایجاد تحول و تغییر در دو دبیرخانه مهم دیگر است. علی شمخانی بی شک گزینه جدی تغییر است؛ به ویژه با اجرای حکم اعدام علیرضا اکبری معاون سابق او و یکی از مدیران نزدیک به شمخانی طی سالیان گذشته به جرم جاسوسی و ارتباط با ام آیسیکس، گمانه زنیها درباره رفتن شمخانی جدی تر شده است.
🔹هر چند فارغ از این مساله، نحوه مدیریت دبیرخانه این شورا در اغتشاشات اخیر به خصوص در مورد نحوه مقابله با سلبریتیها و برخی رسانه ها سوال برانگیز بود و مورد انتقاد کارشناسان و چهره های انقلابی قرار داشت.
🔹اما بررسی سوابق اکبری ما را متوجه یک نکته مهم می کند که نقش نفوذیها در ابقا و دوام مدیریت برخی مدیران ناکارآمد چقدر جدی و تاثیرگذار است. اکبری در یادداشتی که سایت دیپلماسی ایرانی در سال ۹۶ آن را منتشر کرده، تلاش می کند ابقای شمخانی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی را به نفع نظام و کاری عاقلانه جلوه دهد. طبیعی است اکنون که موقعیت اکبری برای ما برملا شده آن یادداشت را با نگاه دیگری می خوانیم.
🔹در واقع اکنون سوال این است آیا یادداشت اکبری به عنوان نفوذی سرویسهای بیگانه در مدیریت کشور، در راستای انجام ماموریتها و نقش محوله اش بوده یا صرفا از روی علاقه و نگاه شخصی ماندن شمخانی را توجیه کرده است؟ هر چند نگاه شخصی و علاقه فردی که در حال انجام ماموریت برای دشمن است نمی تواند معیارها و سنجههای دقیق عقلانی و انقلابی داشته باشد و می توان گفت با هر نیتی این یادداشت نگاشته شده، قطعا نفع انقلاب و مردم در آن لحاظ نشده بوده است.
🔹اکبری در بخشهایی از یادداشت خود می نویسد: «آقای روحانی، شروع بسیار قدرتمندی در شورایعالی امنیت ملی داشت. از نیمه سال ٦٨ به بعد، دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی، انصافا یکی از مقتدرترین، منظم ترین، پرکار ترین و ثمر بخش ترین نهادهای اندیشه ساز، سامانده، و اداره کننده امور امنیت ملی نظام شد...... با انتخاب آقای روحانی به عنوان رییس جمهور دوره یازدهم، زمینه برای بازگشت منطق امنیت ملی، بر دستگاه های مربوط، از جمله مغز و مرکز تصمیم سازی و کنترل امور، شورایعالی و دبیرخانه امنیت ملی، فراهم شد.»
🔹اکنون شاید معما حل گشته و روشن است منظور اکبری از بازگشت منطق امنیت ملی بر مغز و مرکز تصمیم سازی نظام چه بوده است. اما عجیبتر اینکه او در ادامه می نویسد: «پیشتر نیز عرض کرده ام که، بدون تعصب و بدون تردید، اگر آقای شمخانی در موضع دبیری شورایعالی امنیت ملی نبود، ایجاد توافق و هماهنگ سازی دیگر اقطاب و نهادهای قدرت در کشور، بر سر مساله ای مانند برجام، بسادگی امکان نداشت.»
🔹شاید اکنون وقت آن است که کلیه روندهای منجرشده به امضای برجام یکبار دیگر توسط نهادهای امنیتی بازنگری شود و نقش نفوذیهایی مثل اکبری در روند تصمیم سازی مسئولان و تصویب خسارتنامه ای به نام برجام برای مردم روشن شود؛ از سوی دیگر نقش مسئولان بالادستی مثل روحانی و ظریف در رشد و نقش آفرینی افرادی مثل اکبری نیز باید مشخص شود.
🔹اکنون با برکناری سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی امیدها برای رفتن شمخانی و ایجاد تحول جدی و منطبق با رویکردهای دولت سیزدهم در این دبیرخانه نیز دو چندان شده است.
جاسوس ها کلا حلقههای حمایتی و هدایتی داخلی و خارجی دارند
وقتی داخل تیم مذاکره کننده برجام چهار جاسوس شناسایی میشود و دستگیر میشوند قطعاً
شاه مهره های جاسوس ها هنوز
فعالند و هستند
ظریف
عراقچی
حسین فريدون
حسن فریدون
نوبخت
جهانگیری
واعظی
آخوندی
زنگنه
اردکانیان
نمکی
کلانتری
ربیعی
علی لاریجانی
بهزاد نبوی
سعید حجاریان
معصومه ابتکار
اینا تعدادی از بازیکنان شاه مهره های غربزده خائن داخلی جاسوس قطعا هستند
🔴 فرانسویها حواله هیزم گرفتند
آلمانیها سراغ زغالسنگ رفتند،
انگلیسیها خاک مدفوع گربه سوزاندند،
سوئدیها با پتو رفتند سر کار،
آنوقت توی ایران در سردترین زمستان ۱۵سال اخیر
هنوز گاز جایی قطع نشده،
عدهای نابخردانه برای مدیریت گاز، هشتگ زمستان سخت میزنند و مسخره میکنند درست مثالِ کبکی که سرشو زیر برف کرده وفهمی از دنیای پیرامون نداره...
گزارشی که برای علیرضا اکبری پخش کردن رو دیدید ؟؟؟
۸۴ دستگیر شده، بعد اومده بیرون و رفته خارج کشور ، اما « سال ۹۲» دوباره برگشته و پست مقام هم گرفته
سال ۹۲....
چه بلاهایی که از #سال_۹۲ بر سر کشور آمد…
روزنامه کیهان: وزارت اطلاعات، علیرضا اکبری را بدون آنکه دولت انگلیس متوجه شود بازداشت کرده بود و چند ماه از طریق او به سرویس اطلاعاتی انگلیس اخبار جعلی میداد و انگلیس به تصور آنکه این اطلاعات را از جاسوس خود دریافت کرده است دست به اقدامات فاجعهباری زده و علاوه بر خسارات زیادی که متحمل شده، برخی از سرنخهای داخلی و خارجی آن نیز لو رفته است.
sardar ebrahimpoor 14011014.mp3
30.69M
🅾⭕️🅾 سخنان بسیار مهم و امیدآفرین و مستند سردار ابراهیم پور در جمع طلاب در رابطه با پشت پرده جریانات اخیر.
استدعا داریم در وقت مناسب حتما تا آخر گوش کنید و نشر دهید.
فوق العاده است.
منتظر اتفاقات بزرگ و راهبردی در منطقه و دنیا باشید.
قدر این رهبر را بدانید.
♦️ فعلا تیتر این باشه: برای جنگ داخلی آماده شوید...!!
🔸 100 روز پس از تلاش برای جنگ داخلی در ایران، حالا چشم ها به تلاویو
🔸 نتانیاهو: این روند ما را درگیر جنگ داخلی خواهد کرد/ ما هم خدایی داریم...
#شبنامه
۱۴۰۱/۱۰/۲۵
🔺 رژیم صهیونیستی در مدیریت رسانههای خود تاکنون بسیار کوشیده بود که کلماتی مانند "جنگ داخلی" ، "کشور در آتش" ، "جنگ خیابانی" و ... به رسانه هایش راه پیدا نکند.
در دهه هشتم البته با در نظر گرفتن تاریخ یهود به کار بردن چنین کلماتی اجتناب ناپذیر است.
آن هم در حالی که در طول تاریخ یهود، هیچ وقت و هرگز هیچ حکومتی نتوانسته از دهه هشتم عبور کرده و در این نقطه، #تجزیه یا نابودی یا #جنگ_داخلی حقیقت این رژیم بوده است...
حالا همین کلمات دارد از سوی مقامات رژیم صهیونیستی مطرح میشود.
دیشب در شهرهای بزرگ فلسطین اشغالی تظاهراتی گسترده برپا بوده است و در یک نمونه در شهر تلاویو چیزی در حدود 100 هزار نفر به خیابان آمده اند.
🔺 بسیاری از مقامات در رژیم صهیونیستی در ساعات اخیر یکدیگر را تهدید کرده اند.
در یک نمونه از این تهدیدها بنی گانتز وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی گفته است: اگر دولت به برنامههای خود در مورد اصلاح سیستم قضایی ادامه دهد، برای آغاز جنگ داخلی فشار میآورد و از اسرائیلیها خواهد خواست تا برای اعتراض به خیابانها بیایند و کابینه را مثل یک زلزله بلرزانند.
در طرف دیگر نتانیاهو در نشست کابینه ی رژیم در ساعاتی قبل گفته است: از اپوزیسیون میخواهم دنبالهروی شعارهای آتشینی که نتیجهای جز فروپاشی اسرائیل و جنگ داخلی ندارد، نکنند.
🔺 این همه ماجرا نیست و هاآرتص هم در یادداشتی در همین خصوص آورده است: معلوم نیست معترضان باید از چه کسی بیشتر بترسند: تماشاگران بیاحتیاطی که میدانند تحت رهبری بنگویر چراغ سبزی برای حمله به چپها داده شده و یا پلیسی که از وزیر مسئول آنها (بنگویر) دستور دریافت کرده تا پاسخ سختی به تظاهرکنندگان ضد دولتی بدهد...
بیش از صد روز پس از ناآرامی های ایران که به بهانه درگذشت مهسا امینی اتفاق افتاد؛ همچنان همه از "جنگ داخلی" میگویند.
اما دیگر نه برای ایران، بلکه برای رژیم صهیونیستی ...
صد روز پیش در چنین روزهایی بن گویر وزیر داخلی رژیم صهیونیستی یک مراسم جشن ترتیب داده و در آن با یهودی های کرد به رقص پرداخته و در حالی که همگی لباس محلی به تن دارند شروع به رقص کردی میکنند.
این رخدادها برای زمانی ست که آنها ایران را در آتش میدیدند و خوشحال بودند از رخدادهایی که انصافا تجزیه طلبها در آن سنگ تمام گذاشتند.
حالا همه وضعیت فلسطین اشغالی را به نظاره نشسته اند.
🔺 مسئله مهم و قابل تأمل درباره این ناآرامیها این است که عمق پوشالی بودن تهدیدات رژیم صهیونیستی را هم عیان کرد.
رژیم صهیونیستی اخیرا به تهدید ایران پرداخته و اقدام به اظهار نظرهایی تنش آفرین کرده بود. اظهار نظرهایی که البته پاسخی درخور از سوی ایران دریافت کرد.
مسئله اما اینجاست که تهدیدات رژیمی که در کمتر از یک هفته بعد از تهدید کردن به چنین اوضاعی می افتد را چطور میتوان باور کرد؟ اگرچه هیچ وقت نباید دشمن را دست کم گرفته و از آن غافل شد، اما جمعیت صد هزار نفری شب گذشته اثبات کرد که رژیم، قبل از آنکه بخواهد به تقابل با کشوری اصیل به نام ایران فکر کند، باید برای آتشی که در خیابانهایش شعله ور است فکری کند...
امروزِ تلاویو، فردای ریاض و دیگر دشمنان ملت ایران است.
چقدر درست است این جمله : ما هم خدایی داریم...
#آقای_تحلیلگر
#فروپاشی_اسرائیل