🔰 اعتراف به «اهمیت ایران در نظم جدید جهانی»
▪️ تأملی در مقالۀ اخیر روزنامۀ «وال استریت ژورنال»
✍️ سید محمدحسین دعائی
📝 خلاصۀ مطالب:
🔸 در روزهای گذشته، مقالۀ اخیر روزنامۀ «وال استریت ژورنال»، با تیترِ "Iran’s New Friends: Russia and China"، با موضوعِ «اتحاد ایران، روسیه و چین» و به قلمِ «دیوید اس کلود» ـ خبرنگار مستقر در دبی ـ بازخوردها و تحلیلهای مختلفی را بهدنبال داشته است. در همین رابطه به چند نکته اشاره میکنم:
🔹 همانطور که انعکاس مقالۀ مورد بحث با عنوانِ «انقلابی جدید و بزرگ در راه است» ـ که نه در تیتر و نه در متن مقاله، اثری از آن نیست ـ نادرست بود، بسیاری از ترجمهها و تفسیرهایی که از این مقاله و طرح ضمیمهشده به آن ارائه شد هم غلط بود.
🔸 بهعنوان مثال، در این مقاله از «ایران»، بهعنوان یک "Junior partner" برای «روسیه» و «چین» یاد شده است. اما بعضیها با اعتماد به برگردان ابتدائی گوگل، این ترکیب را به «شریک کوچک» ترجمه کرده و آن را تحقیرآمیز دانستهاند. غافل از آنکه تحلیلگرانی قبلا از همین ترکیب، برای توصیف نسبتِ «روسیه» با «چین» استفاده کردهاند و معنای دقیق آن، «شریک جوان، تازهوارد و دارای مسئولیت، قدرت یا نفوذ کمتر» است.
🔹 مهمترین سخن مقالۀ مورد بحث، تصریح بر «آشکارشدن نشانههای یک نظم جدید جهانی» و ارائۀ تحلیلی از «نقشآفرینی بازیگران مختلف ـ از جمله ایران ـ در این نظم جدید» است؛ همان سخن مهمی که در طول یکسال گذشته و مدتها پیش از آنکه خیلیها به آن بپردازند، بارها از سوی «رهبر معظم انقلاب» مورد تأکید قرار گرفته بود، اما عدهای کوتولۀ کندذهن و کجفهم یا تعدادی غربزدۀ مکار و نابهکار، با کمال حماقت یا وقاحت، به انکار یا تمسخر آن میپرداختند و هنوز هم از رو نمیروند.
🔸 روزنامۀ «وال استریت ژورنال»، بر موفقیتِ «ایران» در پیوستن به یک «اتحاد ضدغرب» (Anti-Western alliance)، با حضورِ «روسیه» ـ که ایالات متحده و برخی از هنجارهای نظم بین المللی را به چالش کشیده ـ و «چین» ـ که میتواند نظم جهانی مبتنی بر قوانین بین المللی را در هر نقطهای از دنیا تغییر دهد ـ تأکید میکند؛ و این یعنی:
اولا هندسۀ سیاسی جهان، بهنفعِ «شرق» و ضدِ «غرب»، در حال تغییر است؛
و ثانیا «ایران»، با نقشآفرینی جدی در روندها و فرایندهای منجر به این تغییر، توانسته است «بقاء» و «امنیت» خود را تضمین کند.
🔹 اعتراف به موفقیتها و دستاوردهای «ایران» در نتیجۀ اتحاد با «روسیه» و «چین»، مطلب دیگری است که در مقالۀ «وال استریت ژورنال» به چشم میخورد. خروج از شرائط موسوم به انزوا، باز کردن یک کانال اقتصادی جدید، عبور از مانع تحریم، نجات از فوریت توافق هستهای با غرب، تقویت بنیۀ نظامی خود در خاورمیانه و نهایتا تضعیف جایگاه ایالات متحده و متحدانش در منطقه، بعضی از موفقیتها و دستاوردهای ایران است که مقالۀ مذکور به آنها اشاره میکند.
🔸 در کنار ارائۀ گزارشی از تحولات جاری در جهان، «القاء یک خط تبلیغی جامع برای حمله به جمهوری اسلامی و جلوگیری از تداوم موفقیتهای او» نیز یکی از اهداف البته پنهانِ «وال استریت ژورنال» از انتشار این مقاله است؛ همان خطی که میتوان از «تأکید بر ناسازگاری تعامل ایران با روسیه و چین، با شعار نه شرقی، نه غربی» بهعنوان چکیدۀ آن یاد کرد. حال آنکه این شعار، منافیِ «سلطهپذیری سیاسی»، «وابستگی اقتصادی» و «التقاط معرفتی» است، نه منافیِ «همکاریهای استراتژیک»، «علیه دشمن مشترک دارای اولویت»، «برای تأمین منافع ملی»؛ همان همکاریهایی که از منطق علوی، عقلائیِ «دشمن دشمن تو، دوست توست» تبعیت کرده و حتی اذهان بسیط کودکان و نوجوانان هم ضرورت آن را درک میکنند، اما ذهن عدهای مثلا سیاستمدار و تحلیلگر، خیر.
🔹 پاراگراف آخر مقالۀ «وال استریت ژورنال»، با ارائۀ این جمعبندی که گسترش روابطِ «ایران» با «روسیه» و «چین»، او را بهقدری قوی نخواهد کرد که بتواند «آمریکا» را از منطقه بیرون کرده یا «اسرائیل» را نابود کند، از مهمترین نگرانی غرب برای آیندۀ تحولات جهانی، پرده برداشته است؛ همان آیندهای که البته اعتراف مقالۀ مورد بحث به تأثیر جبههبندیهای جدید در «افزایش طول عمر جمهوری اسلامی برای مدتی نامحدود»، قطعیبودن وقوع آن را نوید میدهد.
#مرکزهدایتفضایمجازیبصیر
https://eitaa.com/joinchat/4197974043Cc847276a8b
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
https://splus.ir/joingroup/ADxEZXCKVcasFdOAN6wcMg
نیروی دریایی سپاه موشک کروز دوربرد برتر از تاماهاوک دریافت کرد.
چندین ناو نیروی دریایی سپاه موشک های کروز جدید قدر-۴۷۴ را با برد ۲۰۰۰ کیلومتر دریافت کردند. اینها شامل کشتی جنگی اقیانوس پیما شهید مهدوی و ناوهای جنگی کلاس شهید سلیمانی - نسل جدیدی از ناوهای موشکی به سبک کاتاماران…
32.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 رهبر معظم انقلاب:
«این را من به شما عرض بکنم: امروز جهان در آستانهی یک نظم جدید است؛ یک نظم بین المللی جدید در پیش است برای دنیا، در مقابل نظم دوقطبیای که بیست و چند سال پیش بود ـ آمریکا و شوروی؛ غرب و شرق ـ و در مقابل نظم تکقطبیای که بوش پدر، بیست و چند سال پیش اعلام کرد. ... امروز دنیا در آستانهی یک نظم جدید است. ... خب اگر فرض کنیم که این حدس ما حدس درستی باشد و دنیا در آستانهی یک نظم جدید باشد، آن وقت همهی کشورها، از جمله کشور ایران اسلامیِ ما وظیفه دارد جوری در این نظم جدید حضور پیدا کند ـ حضور سختافزاری و حضور نرمافزاری ـ که بتواند امنیّت کشور را و منافع کشور را و ملّت را تأمین کند، در حاشیه نماند، عقب نماند.» (۱۴۰۱/۲/۶)
#خاکریز_خاطرات
🔴 ترس افسر عراقی از یک بمب خطرناک ‼️
در عملیاتِ #بیتالمقدس
در منطقه ما کمپی برای اسکان و نگهداری اسرا زده بودند.
اسیر عراقی را در آنجا دیدم که قد نسبتاً بلندی داشت
و لباسش نشان میداد، باید از فرماندهان باشد.
متوجه شدیم فرمانده تیپ ۴۸ پیاده از لشکر۱۱ عراق است.
از او پرسیدیم: "چطور شد شما در درگیری با ایرانی ها، شکست خوردید؟"
یکی از بسیجیها را نشانم داد و گفت:
«این !! این از یک بمب خطرناکتره!!
این بشر اصلاً از هیچ چیز نمیتره !!
🎤 راوی: جناب سرهنگ امجدی (از فرماندهان ارتش ج.ا.ا )
دوران #جنگ_تحمیلی
ا🔹💠🔹🔹💠🔹💠🔹🔹
#اسیر_عراقی_رو_به_قبله_برای_ما_دعا_كرد!!
🌷در گردان ۱۸۲ تیپ ۸۴ خرم آباد، مسئول حمل غذا از آشپزخانه به خط مقدم بودم. حدود ساعت ۱۰ شب نیروهای مستقر در خط ضمن تماس با فرماندهی گروهان، خبر دادند «نیروهای دشمن نزدیک هستند، احتمالاً قصد نفوذ دارند.» آماده باش اعلام شد و نیروها با مواظبت بیشتر، منتظر اتفاق یا خبری بودند.
🌷با روشن شدن هوا خبر رسید که دو نفر از نیروهای ارتش عراق زیرپیراهنِ شان را به علامت تسلیم نشان داده و داوطلبانه خود را تسلیم نیروهای ایرانی کردهاند. افسر گروهان پس از بازجویی از اسرا به من گفت: «این دو نفر را به قرارگاه گردان تحویل دهید.» با توجه به اینکه از دست رژیم بعثی صدام خلاصی یافته و از سوی نیروهای ایرانی پذیرایی شدند، خیلی خوشحال بودند!
🌷مرتب عکس فرزندان و خانوادهاشان را به ما نشان میدادند. برایشان تعجبآور بود که کسی با آنها کاری ندارد! در گوش آنها خوانده بودند که ایرانیها اسرای عراقی را شکنجه میکنند! اما ملاحظه کردند نه تنها از اذیت و آزار خبری نیست، بلکه به آنها محبت هم میشود.
🌷هنگام تحویل آنها به قرارگاه، ساعتهایشان را به ما تقدیم کردند اما نپذیرفتیم. از آنها اصرار از ما انکار، رفتار مهربانانه سربازان ایرانی برای آنها خیلی عجیب بود. موقع خداحافظی یکی از اسرا سرش را روی شانهام گذاشت و به شدت میگریست، به عربی چیزهایی میگفت. به دوستم گفتم: ترجمه کن ببینم چه میگوید؟
🌷....دوستم گفت: او میگوید این همه عاطفه و مهربانی را از کجا یاد گرفتهاید؟ گفتم: از فرماندهان به ویژه از امام خمینی. اسیر عراقی رو به قبله ایستاد و برای ما دعا کرد. در پایان گفت: نمیدانستم ایرانیها اینقدر استعداد دارند. با چشمانی اشکآلود با ما خداحافظی کرد.
راوى: رزمنده دلاور ابوالقاسم اخلاقی از استان یزد
📚 كتاب "نَمى از ایثار"
🛑 ظهور با قطع امید از همه دولت ها...
💠 امام صادق عليه السّلام فرمودند:
«اين امر [ظهور قائم] نخواهد شد تا اينكه هيچ صنفى از مردم باقى نماند مگر اينكه بر مردم حكومت كند تا كسى نگويد: «اگر حاكم مىشديم به عدالت رفتار مىكرديم» سپس قائم به حقّ و عدالت قيام خواهد كرد.»
(غیبت نعمانی/دارالکتب الاسلامیه/باب۱۴ ح۵۳)
🚨🚨🚨 «نکته حیاتی:» 🚨🚨🚨
❌ با تغییرات دولت ها و جایگزینی اشخاص در طول ۱۲ قرن از تاریخ غیبت، کلام ائمه اطهار واضحتر گردید که بدون حضور امام و حجت معصوم، نمیتوان به عدالت و نجات حقیقی دست یافت بلکه بدون حکومت امام، وضعیت هر روز هولناک تر می شود.
🕋 اما اگر ما به مرحله قطع امید از غیر رسیده و مطابق عهد غدیر امید و نجات را فقط بدست امام زمان عجل الله بدانیم آن وقت برای فرج حضرت استغاثه می کنیم که مطابق احادیث، قطعا در ظهور تعجیل صورت میگیرد و چه بسا همین امسال ظهور تحقق می یابد.
💔 امام زمان (عجل الله) فرمودند:
أَكْثِرُوا الدُّعَاءَ بِتَعْجِيلِ الْفَرَجِ فَإِنَّ ذَلِكَ فَرَجُكُم
«در تعجيل فرج زياد دعا كنيد كه همانا فرج شما نیز در آن است.»
(بحارالأنوار،ج53،ص180،باب31)
🤲🏻 الهی بحق زینب عجل لولیک الفرج
20.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 موی خودمه ،به خودم مربوطه !؟...
بسم الله الرحمن الرحیم
"حکیم بی بدیل ایران زمین!"
🌎بیست و پنجم اردیبهشت ماه،
روز بزرگداشت مردی است که عمر گرانبهایش را صرف فرهنگ و ادب این سرزمین کهن ایران کرد و برای جاویدان نگاه داشتن زبان پارسی تک تک لحظات زندگی اش را گذاشت.
✅شاعری که توجّه جهانیان را به خود جلب کرده و زبان شان را به تحسین اثر جاودانه اش، "شاهنامه"، واداشته است.
✅ حکیم ابوالقاسم فردوسی توسی، شاعر بزرگ ایران زمین در سال 329 هجری قمری در توس خراسان چشم به جهان گشود.
✅ بیشتر کارشناسان بر این عقیده اند او از سی سالگی سرودن اثر جاوید خود، "شاهنامه" را آغاز کرد و موفق شد در طی سی سال آن را به پایان برساند.
امروزه به دلیل این اثر ارزشمند از وی به عنوان بزرگترین سراینده پارسیگو یاد می کنند و به او حکیم سخن، حکیم توس و استاد سخن نیز می گویند.
✅ فردوسی در طول زندگی ۸۶ ساله اش اثری بی مانند را از خود بر جای گذاشت؛ "شاهنامه" اثری حماسی و منظوم مشتمل بر 60/000 بیت است که برای ما ارزش بسیاری دارد.
✅ وی در سال 416 هجری قمری دیده از جهان فرو بست و پیکرش در باغی در توس خراسان به خاک سپرده شد. بعدها در فراز و نشیب تاریخ آرامگاه هایی برای وی احداث کردند تا اینکه امروز شاهد بنایی با معماری سبک و سیاق ایرانی، بر فراز مزار او هستیم که سالانه هزاران نفر به بازدید آن می روند.
✅ بر این باوریم که:
"فردوسی"، یکی از شخصیت های بزرگ ایران است که به این راحتی ها نمی توان از کنار نامش و خدمتی که به مردم این سرزمین کرده است، گذشت.
روز او بهانه ای است تا بیشتر و بیشتر این شاعر عزیز را بشناسیم و از اینکه رد پای چنین مرد بزرگی در تاریخ مان است، "بر خود ببالیم".!
📚تحقیق و نگارش:
سعید رهنمائیان⚘
چناربن کشتله گتاب بابل
۱۴۰۲/۲/۲۵
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشاراتی با نام «اسماء الزهراء» ،که فقط کتب جول اوستین، و تفکر نوین، چاپ میکرد!!؟😳🤔
مجوز انتشارات رو به نام حضرت زهرا میگیرند ،کتب تفکرات انحرافی غربی رو چاپ میکنند!!!؟؟
نمایشگاه یک بازرس و ناظر اهل فن ندارد؟!!