eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
167 دنبال‌کننده
25.3هزار عکس
29.8هزار ویدیو
218 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
19.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حکایت ایران و اسرائیل، حکایت روناک و سلمان ه 😁😂👌
aac_My Video14.mp3
11.5M
🎙 گفتگوی دوستانه با جوانان با موضوع "جایگاه موسیقی در اسلام" و تفکیک موسیقی حلال و مطرب!
تفاوت شیعه در ۲ دوران... 🔰 ویراست و توئیت
۲سرداری که خارِ چشم دشمن‌اند... 🔰 ویراست و توئیت
امروز چه تاریخ قشنگی هست 03/02/01 اولین روز از دومین ماه از سومین سال قرن 😍 امیدوارم حال دلتون مثل این تاریخ مرتب و منظم باشه 💖
🔴روایت از شکست مفتضحانه رژیم اشغالگر... ✍رژیم اشغالگر یک شکست مفتضحانه بسیار بسیار بد خورد؛ صهیونیست‌ها نیامده بودند تا یک عملیات محدود و بدون هدف را انجام بدهند بلکه آمده بودند تا در همین عملیات به اهدافی برسند و بگویند که ما دستمان به داخل ایران می‌رسد؛ اما از قرار معلوم تمام طراحی‌ها و اقدامات آنها شکست خورده است. به طور خاص باید گفت بامداد امروز پس از آنکه سایت‌های راداری در جنوب سوریه هدف قرار گرفتند در ایران همه گوش به زنگ مانده و حواس‌ها جمع شد چرا که به نظر می‌رسید دشمن صهیونیستی قصد یک اقدام نظامی را دارد. 🔹بر اساس آنچه تا این لحظه دوستان به نتیجه رسیده و می‌گویند ما شاهد یک عملیات ترکیبی چند وجهی با استفاده از عناصر خائن، مزدور و منافق داخلی و همچنین استفاده از جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در یک عملیات هوایی دور ایستا با شلیک از آسمان عراق بوده‌ایم که همه آنها به صورت کامل شکست خورده است. جنگنده‌های رژیم صهیونیستی با عبور از آسمان اردن به غرب عراق رسیده و چند موشک دورایستا را به اهدافی در ایران شلیک می‌کنند. همزمان عناصر و نفوذی‌های خائن آنها با به پرواز درآوردن چند کوادکوپتر تلاش می‌کنند تا سامانه‌های پدافندی کشور را هدف قرار داده و خاموش کنند. 🔹اما پدافند که هوشیار شده بود پس از دیگری کوادکوپترها را می‌زند اما به نظر می‌رسد یکی از این ریز پرنده‌ها به پنل یک سامانه خاموش اس ۳۰۰ در این منطقه اصابت کرده و دشمن که فکر می‌کرد عناصر نفوذی و خائن داخلی‌اش کار را به نحو کامل و احسن انجام داده‌اند اقدام به شلیک موشک‌های دورایستا از غرب آسمان عراق جایی که به صورت کامل در کنترل آمریکایی‌ها است می‌کند اما این موشک‌ها به حول و قوه الهی هیچ کدام به اهداف خود نرسید. 🔹کلاهک‌های مورد استفاده در این حمله تقریباً یک چهارم تا یک ششم کلاهک‌های مورد استفاده توسط ایران در حمله ۲۶ فروردین ماه به سرزمین‌های اشغالی بود. در واقع کلاهک‌هایی که توسط پدافند ایران هدف قرار گرفت بسیار بسیار کوچک بودند و این را باید به فال نیک گرفت که چنین اهداف کوچکی هم در گستره جغرافیای بزرگ ایران که یکصد برابر سرزمین‌های اشغالی است رهگیری و منهدم شدند. در نظر داشته باشید که در حمله ایران ما با بیش از ۴ لایه پدافندی و ۱۰ طرف مواجه بودیم در حالی که اینجا تا لب مرز ما هیچ لایه پدافندی نداریم. 🔹بنابراین باید گفت که دشمن در رسیدن به هدفش بسیار ناکام بوده و شکست مفتضحانه‌ای خورد و به همین دلیل جرأت برعهده گرفتن مسوولیت این حمله را هم ندارد. 🔹به نظر می‌رسد برخی از این پرتابه‌ها پیش از رسیدن به هدف در مرکز کشور در شمال خوزستان و به محض ورود به کشور هدف قرار گرفته و منهدم شده‌اند. فعال شدن پدافند در شمال خوزستان موید این نکته است که پرتابه‌های دشمن از این منطقه در حال عبور بودند ولی دستان بلند سامانه‌های گوناگون و پیچیده پدافندی کشور توانست آنها را به زیر بکشد و اجازه عکس العمل به آن‌ها را ندهد. این اوج طراحی و اقدام دشمن علیه ایران بود در حالی که کلاهک‌های نیم تنی و ۷۵۰ کیلویی ایران پایگاه‌های مختلف رژیم را در هم کوبیدند، می‌خواست خودی نشان دهد که در آن هم شکست خورد..
به تو مربوط نیست!(گفت و شنود) گفت: ماجرای پاسخ اسرائیل به عملیات « ‌وعده صادق‌» چی شد؟! گفتم: چهارتا کواد‌کوپتر (ریز پرنده) توسط عوامل داخلی خود فرستادند که سه تای آن شکار شده و یکی در هوا منفجر شده است. و البته رسانه‌های صهیونیستی (و نه مقامات رسمی رژیم‌) ادعا می‌کنند که یک موشک «‌اسپارو‌» هم شلیک کرده‌اند که پوسته آن در عراق پیدا شده! ولی توضیح نمی‌دهند که کلاهک انفجاری آن کجا فرود آمده؟!‌... خبری از آن نیست! گفت: از قدیم و ندیم گفته‌اند؛ حرف راست را باید از بچه یا از دیوانه شنید! بن گویر، وزیر امنیت اسرائيل درباره این عملیات گفته است «‌مسخره و بی‌خاصیت بود‌» و یائیر لاپید، نخست‌وزیر سابق رژیم از افشاگری او عصبانی شده و گفته است «‌بن گویر با یک پیام یک‌کلمه‌ای، اسرائیل را از تهران تا واشنگتن مسخره و شرمنده کرده است‌»! گفتم: یارو برای مریدانش قُمپز در می‌کرد که از اسرار کائنات با خبر است. یک بار در حالی که میان مریدان نشسته بود چرتش گرفت و خودش را خیس کرد! از خواب که پرید به مریدان گفت؛ یکی از دوستانمان در دریا در حال غرق شدن بود، رفتم نجاتش دادم! مریدی پرسید؛ اگر درون دریا رفته‌ای چرا فقط یک تکه از شلوارت خیس شده و اگر وارد دریا نشده‌ای خیسی شلوار از کجاست؟! یارو گفت این سؤال تو دو بخش دارد؛ بخش اول که مهم نیست و بخش دوم هم به تو مربوط نیست!
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیده شهلا کیست؟ ویدئوی واکنش این زن شجاع بعد از اینکه پلیس به خانه «سیده شهلا» هجوم و به محاصره خود درآورد و آنها را در صورت عدم پایین آوردن پرچم‌های اباعبدالله الحسین تهدید به بازداشت کرد، سیده شهلا در اقدامی زینبی بدون توجه به اخطار پلیس به‌همراه فرزندان خود پرچم‌های قدیمی بر بام خانه را که متعلق به محرم ۲۰۲۲ بود، با پرچم‌های جدید محرم ۲۰۲۳ تعویض و بیعت خود را با حضرت حسین (علیه‌السلام) تجدید کرد. ماجرا از آنجا آغاز شده بود که عصر روز شنبه هشتم مرداد برابر با یکم محرم سال ۱۴۰۱، ۱۰ نفر مأمور و چند آتش نشان به خانه آقشین فرج اف رفتند؛ آنها حین پاکسازی نام امام حسین (ع) از دیوار این خانه، با مردم منطقه درگیر شدند؛ آقشین فرج‌اف از ناحیه هر دوپا جانباز جنگ قره‌باغ است؛ همسر او سیده شهلا در مقابل این اهانت ایستادگی کرد. صرفا جهت اطلاع از جمعیت بیش از ۹۵ درصدی مسلمانان جمهوری آذربایجان را در حدود ۸۵٪ شیعیان و ۱۵٪ اهل تسنن تشکیل می‌دهند.
♨️حرفای یک دختر چادری تو شبکه مجازی که بیشترین لایک را گرفت!! شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! ﺑﺒﯿﻦ ﻋﺰﯾﺰﻡ ... ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻦ ﻣﻦ ﮐﻪ ﭼﺎﺩﺭ ﺳَﺮَﻣﻪ ﻋﻘﻠﻢ ﻧﻤﯿﺮﺳﻪ ﮐﻪ ﺁﺩﻡ ﺑﺎ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﺭﺍﺣﺖﺗﺮ ﻭ ﺁﺯﺍﺩﺗﺮِ! ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻦ ﺯﯾﺮ ﭼﺎﺩﺭﻡ ﮐﻮﻟﺮ ﮔﺎﺯﯼ ﺭﻭﺷﻦِ... ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﮔﺮﻣﻪ! ﺍﺻﻦ ﺩﺍﻏﻪ ! ﻻﮎ ِﻗﺮﻣﺰ ﻧﻤﯿﺰﻧﻢ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﯽ ﺳﺮ ﺩﺭ ﻧﻤﯿﺎﺭﻡ ﻻﮎ ﭼﯽ ﭼﯿﻪﻫﺎ.! ﺑﯿﺎ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺑﺒﯿﻦ ﻫﺮ ﺭﻧﮕﯽ ﻻﮎ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﺩﺍﺭﻡ ! ﺧﻮﺑﻢ، ﺑﻠﺪﻡ ﺑﺰﻧﻢ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺘﻪ، ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﯽ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﭼﻮﻥ ﻣﺎﻧﺘﻮﯾﯽ ﮐﻪ ﺯﯾﺮ ﭼﺎﺩﺭ ﺗَﻨَﻤﻪ ﺯﺷﺘﻪ، ﻧُﭻ! ﮐﻠﯽ ﻫﻢ ﭘﻮﻝ ﻣﺎﻧﺘﻮﻣﻮ ﺩﺍﺩﻡ! ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ﻧﻤﯿﺑﯿﻨﯿﺶ. ﺣﺎﻻ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﻫﯿﭽﯽ.. ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ ﭼﺎﺩﺭ ﻣﺸﮑﯽ ﭼﻘﺪﺭ ﮔﺮﻭﻥ ﺷﺪﻩ؟؟ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺘﺎﺏ ﮐﻨﯽ ﺳﺮ ﻧﮑﺮﺩﻧﺶ ﺑﻪ ﺻﺮﻓﻪ ﺗﺮﻩ ﺍﮔﻪ ﺷﻤﺎ ﺷﺎﻝ ﻣﯿﺨﺮﯼ ۵ ﺗﻮﻣﻦ، ﻣﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﺎﻝ ﺑﺨﺮﻡ n ﺗﻮﻣﻦ ﮐﻪ ﺯﯾﺮ ﭼﺎﺩﺭ ﻭ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺗﺎﺑﺴﺘﻮﻥ ﭼﺮﻭﮎ ﻧﺸﻪ! ﮐﻪ ﺑﺎﻓﺘﺶ ﺟﻮﺭﯼ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻟﺒﻪﺍﺵ ﺩﺭﺳﺖ ﻭﺍﯾﺴﻪ ﺑﺒﯿﻦ ﻣﻨﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺭﻭﺳﺮﯼ ﻭ ﮐﯿﻒ ﻭ ﮐﻔﺶ ﻗﺮﻣﺰﻡُ ﺑﺎ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﻭ ﺷﻠﻮﺍﺭ ﺳﻔﯿﺪ ﺳِﺖ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺑﺎ ﻏﺭﻭﺭِ ﺗﻤﺎﻡ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﻗﺪﻡ ﺑﺮﺩﺍﺭﻡ ﻭ... ﺍﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﺍ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯿﺸﻪ ﻣﻦ ﺭﻭﯼ ﺩﻟﻢ ﭘﺎ ﺑﺬﺍﺭﻡ ﻭ ﯾﻪ *"ﺧﺎﻧﻢ ﭼﺎﺩﺭﯼ"* ﺑﺎﺷﻢ ... ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﺍ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯿﺸﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﭼﺎﺩﺭﻡ ﺑﺎﺷﻢ چون بهم ثابت شده که هر چی تنگتر بپوشم بالاتر نیستم... _بلکه کالاترم...._ چون یاد گرفتم که (( جنس ارزون مشتری‌های زیادی داره ) ⛔️هر روز شالهایتان عقب‌تر ⛔️مانتوهایتان چسبان ‌تر ⛔️ ساپورتتان تنگ‌تر ⛔️رژ لبتان پررنگ‌تر میشود ❓بنده‌ی کدام خداییید؟🔴 ❓دل چند نفر را لرزانده‌اید؟🔴 ❓کدام مرد را از همسر خود دلسرد کرده‌اید؟🔴 ❓اشک چند پدر و مادر و همسر شهید را درآوردید؟🔴 ❓چند دختر بچه را تشویق کرده‌اید که بعدها بی حجابی را انتخاب کند؟🔴 ❓چند زن را به فکر انداخته‌اید که از قافله مُد عقب نمانند؟🔴 ❓آهِ حسرت چند کارگر دور از خانواده را بلند کرده‌اید؟🔴 ❓پا روی خون کدام شهید گذاشتید؟🔴 ❓باعث دعوای چند زن و شوهر، بخاطر مدل تیپ زدن و آرایش کردن شدید؟🔴 ❓چند زوج را بهم بی اعتماد کرده‌اید؟🔴 ❓ نگاه‌های یواشکی چند مردی که همسرش دارد کنارش راه میرود، به تیپ و هیکلت افتاد؟🔴 ⛔️نگاه‌های هوس آلود چند رهگذر و... 🔥 🔥 🚫چطور؟ 🔥باز هم میگویی، دلم پاک است! 🚫چادری ها بروند خودشان را اصلاح کنند؟ 😑باز هم میگویی، مردها چشمشان را ببندند نگاه نکنند؟ 🚫جامعه چاردیواری اختیاری تو نیست❗️ 🔻 من اگر گوشه ای از این کشتی را سوراخ کنم، همه غرق میشوند. 🔥میتوانم گاز سمی اسپری کنم و بعد بگویم، شما نفس نکشید؟ ⛔️چرا آنقدر در حق خودت و دیگران ظلم میکنی؟⛔️ ﻭﻗﺘﻲ ﮐﻪ میگوﻳﻨﺪ "ﻋﻠــی(ﻉ)" ﻏﺮﻳﺐ ﺑﻮﺩ ، ﻟﻌﻨﺖ میکنیم ﻣﺮﺩﻣﺎﻥ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺭﺍ؛ ﻭقتی ﮐﻪ میگوﻳﻨﺪ "ﺣﺴﻴـــﻦ(ﻉ)" ﻏﺮﻳﺐ ﺑﻮﺩ ، ﻟﻌﻨﺖ میکنیم ﻣﺮﺩﻣﺎﻥ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺭﺍ؛ ﻭﺍی ﺑﻪ ﺭﻭﺯی ﮐﻪ ﺑﮕﻮﻳﻨﺪ ﻣﻬـــﺪی(ﻋﺞ) ﻏﺮﻳﺐ ﺑﻮﺩ، ﻟﻌﻨﺘﻤﺎﻥ ﻣیکنند… ...اللهم عجل لولیک الفرج... اگر یک نفر را به او وصل کردی برای سپاهش تو سردار یاری.
🚨 🔹کلیپی در فضای مجازی در حال نشر است. یک فرد با لباس نظامی به یک خانم بی‌حجاب لگد می‌زند! ⭕️ اولاً این تصویر مربوط به سال گذشته است! ⭕️ ثانیاً نوع پوشش این فرد طوری است که در پلیس بودنش شک است. ⭕️ ثالثاً این ترفند رسانه‌ای دشمن است تا با شروع طرح نور که پلیس دارد به کسانی که حجاب ندارند تذکر میده فضا را دوباره آلوده و متشنج کنند. 🔹مردم ما هوشیار هستند، و فریب چنین ترفندهایی رو نمی‌خورند!