⭕️درخواست نهادهای امنیتی از مردم شریف ایران
در صورت مشاهده هرگونه فعالیت های مشکوک حوالی مدارس و مراکز آموزشی، مراتب را با ستاد خبری وزارت اطلاعات (113) در میان بگذارند.
⚠️ سرنخ بسیاری از کیس های امنیتی ،اخبار مردمی بوده است و بزرگترین مشکلات امنیتی با گزارشات مردم غیور در وزارت اطلاعات مرتفع گردیده است.
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مهم
🔺️بازداشت یکی از عناصر متهم به حملات سمی به دانش آموزان دختر، پشت دیوار مدرسه
منتظر آغاز جیغهای سلبریتی ها و بوقچیهای دشمنان هستیم!
همینها که الآن دایه مهربانتر از مادر برای دانش آموزان دختر شده اند، از چند وقت دیگر حامی جلادان و مسموم کنندگان خواهند شد!
✅ جنگ شناختی یعنی چی؟!🤔
🔰 جنگ شناختی یعنی نوک پیکان نقد و تهاجمت را بجای دشمن، به سمت حاکمیت بچرخانی
🔰 جنگ شناختی یعنی به جای دیدن رد پای دشمن در تلاطمات و آشوبها و حوادث، به دنبال قصورات و اشتباهات مسئولان بگردی!!
🔰 جنگ شناختی یعنی خودزنی نه دشمن زنی!!
🔻 حال؛ شما بگوئید، ما در فضای مجازی، مشغول چه هستیم؟!
#فتامل
✍️سید احمد رضوی
#خبر_خوب
افزایش۳ برابریِ ثبتنام نخبگان برای بازگشت به کشور
🔹معاون علمی رئیسجمهور: تعداد نخبگانی که امسال در طرح #بازگشت_به_کشور (کانکت) ثبتنام کردهاند، نسبت به سالهای گذشته ۳ برابر شده.
🔹در سالهای گذشته تعداد نخبگانی که ثبتنام کرده بودند حدود ۶۰۰ نفر بوده؛ این آمار امسال به حدود ۱۷۰۰ نفر رسیده.
🔹آییننامه منسجمی برای حمایت از نخبگان در حوزههای مختلف تدوین شده.
🔷در سالهای اخیر ۲۶۰۰ نفر از #نخبگان در دانشگاههای برتر جهان به کشور بازگشتهاند و ۲۳۰ #شرکت_دانش_بنیان توسط آنها تأسیس شده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استقرار منافقین در باکو؟ علیف رو به پایان؟
🔹️ دیدارهای علیف بادکوبه ای با مقامات آلبانی این سوال را در ذهن مطرح کرده که آیا قرار است گروهک نفاق هم به زودی در باکو دوشادوش برادران داعشی و صهیونیست خود حاضر شوند؟ در همین خصوص ایران پیام هایی صریح درباره این غلط بزرگ علیف بادکوبه ای را به وی یادآور شده است..
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 آژیر قرمز!
❌❌توجه توجه!
⛔️ صدایی که هم اکنون میشنوید، اعلام خطر یا وضعیت قرمز است...
🎥تجهیز سعودیها برای یک جنگ بزرگ و بی سابقه علیه ایران
🔹 چرا این هشدار جدی گرفته نمیشود؟!
مسمومیتها احتمالا تابشی هستند🌙🌙
🔴 نطر متخصص بیوتکنولوژی درباره مسمومیت دانش آموزان
🔹️ دکتر مهدی خزاعی: در مورد بحث مسمومیت دانش آموزان من با توجه به شواهد و قرائن و گستردگی آلودگیها و مسمومیتها نقش گاز و یا هر نوع مادهای سمیتزا را منتفی میدانم.
🛰️ به نظرم این یک نوع سلاح تابشی است که از طريق امواج ماکروویو و با هماهنگی برخی پردازشگرهای ماهواره و برخی از تلفنهای همراه به مراکز و مجتمعات تابش میگردد و تعدادی را دچار مشکلات نوروپاتی و خسارات عصبی میکند.
🗺️ باید منتظر اثرات این حمله بر پادگانها، مساجد خوابگاهها و همه این دست مجتمعات که دارای کد بر روی نقشههای هوایی هستند باشیم.
⚠️ امیدوارم تحليل من اشتباه باشد زیرا از این پس جنگهای ترکیبی و ماورایی بسیار سخت قابل کنترل خواهند بود!
🧠 شواهد نشان از استشمام 20 نوع بوی مختلف بوده که این نشان از اختلال عصبی است تا بوی یک ماده مسمومیتزا یا شیمیایی.
✍ به نظر میرسد کم کم نقش 5G پر رنگ تر میشود.
➖ ➖ ➖ ➖ ➖
⭕️❌ #بسیار_مهم و #فوری ❌⭕️
در برنامه دیشب (شنبه) جهان آرا پشت پرده سناریوی برهم ریختن مدارس دخترانه بررسی شد، با حضور دکتر بیژن پیروز؛ عضو هیات علمی دانشگاه تهران
خیلی جالب بود،دکتر پیروز توضیح دادن سالهای قبل مشابه این اتفاق برای مدارس افغانستان افتاده و دقیقا توی اون موارد هم هیچ گونه علایمی از سم و آلودگی و ... در نمونه خون و ادرار و... بچه ها دیده نشده بود.
بعد گزارش سازمان بهداشت جهانی رو در این باره (در افغانستان) خواندن، که در واقع علت ایجاد و گسترش فضای نگرانی دائمی و بعد با ایجاد یک عامل فیزیکی مثل صدای انفجار، بوی بد و .... در اثر اون فضای ترس و استرسی که از قبل ایجاد شده ،بیماری اتفاق میافته!
میگفتن در واقع منشأش فیزیکی نیست! یه جورایی انگار عاملش روحی روانی هست اما آنقدر ترس غالب میشه که منجر به عوارض جسمی میشه و واقعا بچه ها بیمار و مسموم میشن.
یعنی انگار ما با انتشار دائمی اخبار مسمومیت و شایعه ها و علت های احتمالی و من درآوردی و ... خودمون داریم اون فضای نگرانی دائمی رو برای بچه ها ایجاد میکنیم و گسترش میدیم.
بهتره در این زمینه به بچه ها آگاهی بدین و بهشون بگین که نباید اصلا نگران باشند تا ان شاء الله از این بازی رسانه ای هم به سلامت عبور کنیم .
لطفاً این پیام رو منتشر کنید تا به گوش همه دانش آموزان سرزمینم برسه و این توطئه هم خنثی بشه.
هدایت شده از از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
✨دنیای بهشتآسا
در اعیاد موالید ائمّه، از گذشته تجلیل میکنیم؛ امّا در عید نیمه شعبان، همهى نگاه به آینده است؛ یعنى این نگاه دو چیز را با خود دارد: یکى امید، یکى تلاش. دلهاى افسرده در نهایت گرفتارى و تنگنا، یک روزنهى روشن و درخشانى به یک دنیاى نورانى و بهشتآسا در مقابل چشمشان مىبینند و به آینده امید دارند.
۱۳۹۴/۰۳/۱۲
#امید_و_پیشرفت