eitaa logo
از هر چمن،گلی 🌼🌸🌻🌸🌼
165 دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
29.7هزار ویدیو
218 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸فاجعه تورمی روحانی چگونه در دولت سیزدهم مهار شد
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیضایی، کارشناس حوزهٔ مسکن: احتکار املاک توسط بانک‌ها باعث گرانی مسکن شده.
🔴 مسئولان مراقب باشند که قضایای تلخ مشروطیت برای ما تکرار نشود 🔰مقام معظم رهبری مدظله العالی : " یکی از عواملی که موجب مشروطیت در ایران شد، این بود که بعد از مدتی کردند کأنّه کار به سمت پیش میرود. جنجال زیاد مطبوعاتی که آن وقت همه انگیزه خودشان را این قرار داده بودند که به مقدّسات دینی حمله کنند - البته کسانی که در مشروطیت با اساس دین و مظاهر دینی و اعتقادات دینی و روحانیت و با این‌طور چیزها در مجامع به صورت قلمی و شعاری مقابله و اهانت میکردند، عدّه زیادی نبودند، اما زیاد بود - موجب شد که و که در صفوف اول مبارزه مشروطیت بودند، بتدریج شدند و کنار نشستند. وقتی چنین شد، نهضت شکست میخورد؛ و مشروطیت شکست خورد. بعد از پانزده، شانزده سال از عمر مشروطیت، دیکتاتورىِ رضاخانی به وجود آمد. این بسیار عبرت‌انگیز است. رضاخانِ قلدر و چکمه‌پوش کجا، شعار مشروطیت کجا؛ چقدر اینها با هم فاصله دارند! چرا این‌طور شد؟ چون اطمینان و مردم مؤمن سلب شد؛ کنار نشستند و از صحنه بیرون رفتند. مسؤولان بگذارند چنین حالتی در مؤمنین به وجود آید. " ✍️پ.ن: 🔻یکی از ویژگی های جمهوری اسلامی این است که نسبت به مقولات دینی و ایمان مردم خط قرمز مشخص کرده است و اجازه نمی دهد که حاکمیت و ساختار سیاسی از مفاهمی مانند غیرت، حیا و عفاف دست بکشد و نسبت به ولنگاری و ناامنی اخلاقی بی تفاوت باشد و یا با آن کنار بیاید. ⚠️مسئولین هموراه باید حواسشان را جمع کنند که مردم نسبت به این قضیه حساس هستند و اگر آنها زمانی احساس کنند که حکومت نسبت به این مقولات آمده و یا می کنند، خدای ناکرده مأیوس خواهند شد و مانند قضایای مشروطیت و سرنوشت تلخ آن در انتظار ماست.
🔰مهلا، دینامیت است! 🔻 بنا نبود که مستقیم به نام این برنامه اشاره شود اما... به نظر می‌رسد در شرایط پس از حوادث شهریور سال گذشته و ایجاد فاصله و شکاف عمیق بین گروه‌های مردم، محرم بهترین فرصت بود تا این شکاف پر شود و صورت گیرد! ♦️ شعار «در زیر خیمه اش همه یک خانواده ایم»، با هدف از بین بردن همین شکاف انتخاب شد که چه در صداوسیما و چه بعضی از هیئت‌ها و خیابان دیده می‌شود اما مهلا با این فرصت آشتی، چه می‌کند؟! مجددا با ادبیات تفرقه‌افکنانه، می‌گوید «از تو خوشش نمی‌آید»! این جمله و در مجموع برنامه، ادامه‌ی همان فیلم‌های کمدی سخیف از جمله گشت ارشاد ۳، دینامیت و ... است که چهره‌ای زشت و پلشت از مومنین نشان می‌دهد تا ضمن دین‌زدگی، بین اقشار دیگر فاصله و شکاف بیندازد! 🔻مهلا، «در زیر خیمه اش همه یک خانواده ایم» را هدف قرار داده و گویی با بسته شدن در تفرقه، پای خود را بین در گذاشت، مانع بسته شدن در شد تا دینامیتِ چند دستگی را به داخل پرتاب کنند و آشتی ملی بعد از حوادث تلخ پارسال، به هوا برود! مهلا، دینامیت است...
🔹واکنش عضو دفتر حفظ‌ و نشر آثار رهبر انقلاب به عکس درمانی سران اصلاحات خسارت ‌های سنگین مادی و معنوی فراموش نمی ‌شود و افراطیون یک جريان نمی ‌توانند با خلق یک صحنه یا بهره‌برداری از یک صحنه تصادفی و ناخواسته، نقش عوامل مؤثر در آن فتنه را کمرنگ یا محو نمایند.
‍ 🔻وقتی سلبریتی‌ها منبر هم می‌روند!/ آقای پویانفر، کمتر به جمهوری اسلامی کنایه بزنید 🔹از اول ماه محرم دائما بخش‌هایی از برنامه «مهلا» با اجرای محمدحسین پویانفر، مداح استدیویی، در فضای مجازی به‌صورت گسترده بازنشر می‌شود. 🔹فصل اول برنامه مهلا، با اسپانسری روبیکا و همراه اول، سال گذشته پخش شد. در این برنامه سلبریتی‌ها می‌آمدند و از ارادت به امام حسین(علیه السلام) می‌گفتند. 🔹اما سری جدید مهلا با سال گذشته یک تفاوت مهم دارد؛ سلبریتی‌ها از تریبون مهلا برای تجویز نسخه‌های اجتماعی-سیاسی مطلوبشان استفاده می‌کنند و منبر می‌روند! 🔹به زبانی دیگر نهادهای حاکمیتی هزینه کرده‌اند که با پول بیت‌المال، برای اولین‌بار سلبریتی‌ها از قاب مهلا منبر بروند، نسخه‌های اجتماعی بپیچند، به جمهوری اسلامی کنایه بزنند و بی‌حجابی را تئوریزه کنند. 🔹در یک نمونه خانم نویسنده از بی‌حجابی صحبت می‌کند که در باغ کتاب نماز می‌خوانده است. او این نوع انحراف را امری محترم می‌شمارد و «حجاب را در سطح یک ظاهر و فرم» پایین می‌آورد! 🔹در نمونه‌ای دیگر خواننده‌ای، روضه زنانی را می‌خواند که در فتنه «زن، زندگی، آزادی» آسیب دیده‌اند و از توحش دخترانی که آرمان علی‌وردی را به خاک و خون کشیدند، سخنی به میان نمی‌آورد! مجری برنامه هم هم در مقابل نشسته و تنها سر تکان می‌دهد! 🔹گزارشگر فوتبال می‌گوید مُحرم ارتباطی با جمهوری اسلامی ندارد و در دوره پهلوی در عزاداری شرکت می‌کرده است. راست می‌گوید؛ حتما این توفیق پهلوی دوم بود که با استعانت از رضاخان به روضه.ها عمومیت بخشیده، در مقابل داعش ایستاده و پرچم سیدالشهدا(علیه‌السلام) را از لبنان تا نیجریه برافراشته است! 🔹ورزشکاری در ایام محرم که اوج شور و حال مردم است ادعا می‌کند که «مردم از دین زده شده‌اند». او می‌گوید که «به اسم دین اختلاس می‌شود» همزمان انبوهی از تاریکی و پوچی را به مخاطب تزریق می‌کند و آقای مداح به نشانه تایید سر تکان می‌دهد. 🔹برنامه دینی که در آن به حجاب توهین شود، به مدافعان امنیت طعنه بزنند و در هر قسمت به جمهوری اسلامی کنایه بزنند، مصداق «مسجد ضرار» است. همان مسجدی که با دستان پیامبر ویران شد. 🔹همه می‌توانند درباره رابطه احساسی خود با امام حسین(علیه‌السلام) صحبت کنند اما همه نمی‌توانند بالای منبر بروند و درباره دین در قامت امر اجتماعی صحبت کنند و نهایتا از پول بیت‌المال به آنها صله داده شود! 🔹با کدام سواد دینی به خود اجازه می‌دهند جای علمایی بنشینند که سال‌ها درس علوم دینی خوانده‌اند؟ کدام مرجع به سلبریتی‌ها اجازه داده که برای دین‌داری مردم نسخه بپیچند و احکام صادر کنند؟ 🔹آقای پویانفر شما با استفاده از آنتن صداوسیما مطرح شدید و با حمایت نهادهای فرهنگی به این نقطه رسیده‌اید. دیده شدن به چه قیمتی ارزش دارد؟ به قیمت طعنه و کنایه به جمهوری اسلامی یا به چالش کشیدن امر حجاب؟
مشکل اَبَر شرکت‌ها 🔹 ویراست و توئیت درباره قربانی‌شدن خرده‌فروشها در
🔴💭 | دریای خون در ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹این تصاویر متعلق به مسجد «ابن رشد» در آلمان است . موسس مسجد ( سیران آتیس) گفته : ما می خواهیم هر مسلمانی بدون تبعیض و بر اساس باور و درک خود از اسلام بتواند در این مسجد رفت و آمد و عبادت کند . در این مسجد زنان بی حجاب ، همجنسگرایان و سکولارها در کنار مسلمانان سنتی حاضر می شوند و نماز جماعت می خوانند! تفکری که امروز و در ماه محرم به دنبال کارکردزدایی از هیات است ، می کوشد با تحمیل کشف حجاب به دستگاه امام حسین، چنین آینده ای را برای همه مراکز و محافل مذهبی رقم بزند. صاحبان تریبون و منبر از یک‌سو باید مراقب باشند آتش بیار این معرکه شیطان پرستان نشوند‌ و از سوی دیگر با تبیین و پاسخگویی به شبهات القاء شده در این زمینه ، گره های ذهنی جوانان و عموم مردم را بگشایند. وظیفه صدا و سیما در این خصوص سنگین تر از بقیه است چون سلبریتی های مذهبی شهرتشان را مدیون این نهاد پر تاثیر هستند و شبهاتی که ایجاد می کنند باید از همین تریبون پاسخ داده شود و نباید مداحان و هنرمندان را به غلط در جایگاه کارشناس مذهبی بنشاند یا نسبت به اظهار نظرهای دور از تخصص آنان بی تفاوت باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 مذهبی‌های صورتی و شارلاتان‌های اصلاحطلب که تکلیف‌شان معلوم است، دوستانی که فاز جذب حداکثری و کار فرهنگی گرفته‌اند توجه کنند. کوتاه آمدن اسمش جذب نیست.
🔴این کلاه کجا و آن کلاه کجا؟! 🔸اخیراً تعدادی از سلبریتی‌ها به حکم قضایی صمدی، بلوکات و بایگان معترض شده‌اند مبنی بر اینکه ما سابقاً نقش‌هایی در سریال‌های تلویزیون بازی کرده‌ایم که در آن‌ها کلاه بر سر می‌‌گذاشتیم، چرا به آن نقش‌ها خرده نمی‌گرفتید و پای سریال‌هایمان می‌نشستید؟!
🔸حجاب در جمهوری اسلامی ایران اجباری نیست، از پوشش کامل تا شل حجاب در دایره‌ی پوششِ اختیاری این حاکمیت قرار دارند؛ لکن آنچه جرم است :بی‌حجابی کامل» یعنی نداشتن پوششی برای سر و بخش‌هایی از بدن است که مصداق عملی نقض قانون و غیرشرعی‌ ست. 🔸از آن‌جا که سازمان‌های هنری از سر بی‌غیرتی دینی، ضابطه‌ای بر مبنای دین‌مداری خود تعیین نکردند، طی سال‌های متمادی پوشش هنرمندان از حدود الهی خارج شد؛ حتی صداوسیما هم با پخش فیلم‌های سینمایی و پذیرش آرایش‌های تند بازیگران در سریال‌ها و مجریان برنامه‌های تلویزیونی، مسئولین مربوطه را مثل قورباغه‌ی آب‌پز زنده زنده پخت. 🔸نمونه شاخص این تحولِ تفکر، در توئیت‌های شاذ وزیری که سابقه‌ی ریاست بر صداوسیما دارد دیده می‌شود. 🔸بنابراین سلبریتی جماعت داخلی و آن‌ور آبی هرجا از لغت «حجاب اجباری» استفاده کردند، در حال دادن آدرس غلط به مخاطبین خود بوده و حماقت ذاتی و خیانت عملی خود را اثبات می‌کنند. 🔸در شرایط تب‌آلود امروز جامعه اگر فردی بدون حجاب یا مثلا با کلاه در ملاء عام حاضر شود نه تنها مصداق عملی مجرمانه، غیرقانونی و حرام شرعی است بلکه با توجه به هجمه‌های چندماهه‌ی اخیر و شمشیرهای تیزشده رسانه‌های بین‌المللی برای پوشش عفیفانه‌ی ایرانیان، این عمل «حرام سیاسی» نیز محسوب می‌شود؛ و کسی که کشف حجاب می‌کند فقط بی‌قانون نیست بلکه یک «عمله‌ی سیاسی» برای اهداف «حاکمیت‌های استکباری» است. 🔸اگر این حرام سیاسی از جانب «اهل هنر» انجام شود، ضریب هنجارشکنی آن بیشتر شده به تبع آن باید «مجازات درخور» یک عمله‌ی سیاسی برای آن‌ها اعمال شود. 🔸حضور بازیگران زن با کلاه در سریال‌های تاریخی، مسبوق به سابقه است که شکل ظاهری آن در نتیجه «اهمال‌کاریِ مسئولین» مربوطه و بی‌تفاوتی‌شان نسبت به حرام شرعی و عادی‌سازی تدریجی آن است. لکن با همه این تفاسیر آن کلاه بر سر گذاشتن با این کلاه بر سر گذاشتن که جرم‌انگاری شده از زمین تا آسمان «تفاوت اثر» دارد.