عملیات پهپادی و موشکی سپاه علیه پایگاه بالگردی تروریستهای آمریکایی العدیری
🔹روابط عمومی سپاه:
🔹بامداد امروز نیروی دریایی سپاه طی یک عملیات ترکیبی پهپادی و موشک های بالستیک پایگاه بالگردی تروریستهای آمریکایی العدیری را مورد ضربه قرار دادند.
🔹در این موج حمله یگان موشکهای بالستیک نیروی دریایی سپاه بصورت دقیق مراکز آماده سازی و تعمیرات بالگردهای پایگاه، مخازن سوخت بالگرد و هواپیماها و ساختمان فرماندهی این پایگاه تروریستی را مورد اصابت قرار داده و به شدت تخریب گردید.
🔹بعد از این موج هجوم ، آتش مهیبی در این پایگاه ایجاد شده و هنوز دودهای پر حجم و سیاه از این پایگاه بلند است و از فاصله های دور قابل مشاهده است.
💯با ما همراه شوید💯
https://eitaa.com/chamchamali
بنابر اطلاعات موثق، کماندوهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با همکاری عزیزان حشدالشعبی عراق، در یک عملیات پیش دستانه، با حمله به محل استقرار کماندوهای آمریکایی در اربیل عراق، ۳۵ نفر از مأموران ویژه آمریکایی را به اسارت گرفته و ساعاتی قبل آن ها را به داخل کشور انتقال دادند!
👈کاربران عراقی مدعی شدن که ایران چتربازان آمریکایی که قصد هلیبورن و ورود به ایران داشتند را، به صورت کامل کشته و یا اسیر کردن!💪👌
👈 آقای لاریجانی دبیرشورای امنیت ملی هم تلویحاً این خبر رو تایید کردند.
💯با ما همراه شوید💯
https://eitaa.com/chamchamali
🔴 بانکها تا ساعت ۱۳:۳۰ باز هستند
🔹با تصمیم بانک مرکزی در راستای خدماترسانی مناسب بانکها به مردم در شرایط فعلی، بانکهای مختلف کشور موظفند امروز (یکشنبه) از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰ به مشتریان خود خدمات ارائه کنند.
🔹با اعلام بانک مرکزی، تعداد نیروهای هر بانک ۲۰ تا ۵۰ درصد نسبت به شرایط عادی است.
💯با ما همراه شوید💯
https://eitaa.com/chamchamali
📌 فوری
علمالهدی:
با تشخیص خبرگان رهبر انتخاب شد و حکمش بزودی توسط آیت الله بوشهری ابلاغ عمومی میشه.
💯با ما همراه شوید💯
https://eitaa.com/chamchamali
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اینا رو دیدی؟
حالا برقص! وطن فروش
💯با ما همراه شوید💯
https://eitaa.com/chamchamali
♨️ حمله به انبار نفت فردیس ۶ شهید و ۲۱ مصدوم داشت
معاون سیاسی استاندار البرز:
🔹حمله به انبار نفت فردیس ۶ شهید و ۲۱ مصدوم داشت.
🔹باوجود خسارات و تلفات، شبکه سوخترسانی استان پایدار است.
🔹آتشسوزی ناشی از این حادثه ظرف چند ساعت آینده به طور کامل خاموش خواهد شد.
💯با ما همراه شوید💯
https://eitaa.com/chamchamali
جزییات موج ۲۸ عملیات مقتدرانه وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا امیرالمومنین (ع)
🔹اهداف آمریکا و رژیم صهیونیستی در «موج بیست و هشتم» عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک «یا امیرالمؤمنین علیهالسلام» زیر ضرب موشکها و پهپادهای ایرانی قرار گرفتند.
🔹زیرساختهای «پایگاه هوایی الازرق» به عنوان بزرگترین و فعالترین پایگاه تهاجمی جنگندههای متجاوز آمریکایی در چند نوبت مورد هدف قرار گرفت.
🔹اهداف نظامی در «تل آویو» و «بئرالسبع» در سرزمینهای اشغالی مورد اصابت موشکهای «خبیر» با سر جنگی فوق سنگین قرار گرفتند.
🔹حجم و عمق تهاجمات نیروهای مسلح ج.ا به دشمن در ساعات و روزهای آینده درپی توحش ارتش های متجاوز و جنایتکار آمریکا و رژیم صهیونیستی توسعه خواهد یافت و دستاوردهای آن به سمع و نظر ملت شریف ایران خواهد رسید.
💯با ما همراه شوید💯
https://eitaa.com/chamchamali
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨🚨 تصاویری از پالایشگاه حیفا که پس از اصابت موشک های ایران در آتش می سوزد.
✍ جنگ در این لحظه برای دشمن وارد مرحله سکوت خواهد شد
💯با ما همراه شوید💯
https://eitaa.com/chamchamali
حزبالله هم همزمان با ایران، حملات موشکی را آغاز کرد
🔹منابع لبنانی گفتند که همزمان با این دور از حملات، حزب الله هم حملات موشکی به سمت شمال فلسطین اشغالی را آغاز کرده است.
🔹منابع اسرائیلی خبر دادند که ایران در جریان حمله به تلآویو از موشکهای بارشی استفاده کرده است.
💯با ما همراه شوید💯
https://eitaa.com/chamchamali
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صحنهای دیگر از پیامدهای موشکهای ایرانی در پتخ تیکوا
💯با ما همراه شوید💯
https://eitaa.com/chamchamali