مراسم استقبال از نودانشجومعلمان پردیس شهید چمران
صبح روز سهشنبه مورخ ۲۳ آبان سال جاری، مراسم استقبال از دانشجومعلمان جدید الورود پردیس شهید چمران در سالن اجتماعات برگزار شد. در این مراسم حجت الاسلام علیخانی؛ معاون محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان ابتدا در مورد اهمیت شغل شریف معلمی و حقوق دانشگاهیان در دوران دانشجویی سخن گفتند. ایشان در ادامه با محکومیت جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی به تبیین گستردگی این جنایات پرداختند. وی بیان داشت: «در دنیا نیرو های نظامی با نظامیان می جنگند و کشته می دهند اما نظامیان این رژیم غاصب از آنجایی که توان رویارویی با نیروهای حماس را ندارند، زنان و کودکان مظلوم غزه را می کشند.»
در ادامه مراسم دکتر اولی، سرپرست محترم مدیریت امور پردیس های استان تهران به مسائل و درگیری های روز منطقه در غزه و لزوم اهمیت دادن به این موضوع با توجه به روحیه ی ظلم ستیزی به عنوان یکی از صفات با ارزش انسانی و اسلامی اشاره کردند. ایشان در پایان با توصیه به اینکه:«شما در آینده باید به دانش آموزان تان یاد دهید که عادل باشند، با ظلم مبارزه کنند و به دنبال حق و حق جویی باشند.» به سخنان خود خاتمه داد.
در پایان معاونین محترم پردیس شهید چمران به همراه دیگر مسؤولین این پردیس در خصوص حیطه وظایف کاری و اهمیت شغل معلمی نکاتی را متذکر شدند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @chamran_cfu
با سلام و احترام .
قابل توجه دانشجویان ورودی ۱۴۰۲:
با توجه به این که تعداد زیادی از دانشجویان در اردوی مبدا ثبت نام نکرده اند لذا کلیه کلاس ها طبق برنامه اعلامی برگزار خواهد شد.
با احترام
آموزش پردیس شهید چمران
۲۴ آبان؛ روز بزرگداشت علامه طباطبایی
علاّمه طباطبایی(ره)، در همه محافل علمی و فرهنگی به عنوان مفسری بزرگ و فیلسوف و حکیمی الهی مطرح است؛ درخشش او در صحنه تفسیر و عرصه حکمت، گرچه سایر ابعاد علمی آن بزرگ را تحت الشعاع قرار داده است، ولی جایگاه علمی او در سایر رشته های معارف اسلامی، چون فقه، اصول، رجال، حدیث و علومی چون جبر، مقابله، هندسه، حساب استدلالی، هیئت قدیم و جدید، فنون ادب فارسی، مباحث تاریخی و اجتماعی، و مبانی و نظریات مکاتب مادی بسیار چشم گیر است.
بیشتر بخوانید: hawzah.net/fa/Occation/View/39866
گزارش تصویری از زحمات همکاران بخش خدمات در نظافت محوطه پردیس شهید چمران
@chamran_cfu
ساعات فعالیت مرکز مشاوره پردیس شهید چمران
به آگاهی دانشجویان عزیز میرساند مرکز مشاوره پردیس شهید چمران به منظور خدمت رسانی در امر مشاوره طبق جدول ذیل فعالیت میکند:
🔹یکشنبه و پنجشنبه ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۹:۳۰ دکتر علی فرهادیان
گفتنی است ساختمان مرکز مشاوره در سمت جنوب آشپزخانه قرار دارد.
@chamran_cfu
روز اول اردو مبدا ورودی های ۱۴۰۲ اردوگاه شهید هاشمی نژاد بهشهر
بسیج دانشجویی پردیس شهید چمران
@chamran_cfu