فراخوان تشکیل گروه سرود در دانشگاه فرهنگیان استان تهران
امور فرهنگی و تربیتی دانشگاه فرهنگیان استان تهران در نظر دارد برای حضور مؤثر و موفق در جشنوارههای تئاتر و سرود و جشنواره اقوام و هم چنین درجهت ارتقاء فرهنگی دانشجو معلمان استان تهران، گروه سرود دانشجو معلمان دختران و دانشجو معلمان پسران استان تهران را تشکیل دهد. به همین منظور مستدعی است دستور فرمایید کارشناسان محترم فرهنگی ضمن تبلیغ مؤثر و اطلاعرسانی به دانشجو معلمان به صورت مجازی و فیزیکی (چاپ پوستر پیوست و قراردادن در معرض دید دانشجو معلمان در پردیسها و مراکز)، افرادی که سابقه فعالیت در هنرهای آوایی و شنیداری دارند ویا به این حوزه علاقمند هستند، را مطابق جدول ذیل به این اداره کل معرفی نمایند.
نام و نام خانوادگی شماره دانشجویی کدملی پردیس/مرکز شماره تماس رشته تحصیلی
@chamran_cfu
مراسم روضه توسل به
حضرت زهرا سلام الله علیها
سخنران: حجةالاسلام علیخانی
با نوای ذاکرین اهلبیت علیه السلام
_________________________
زمان : سهشنبه ۶ آبان ماه از نماز ظهر و عصر
مکان :مزار شهید گمنام پردیس شهید چمران
هیئت الزهرا سلام الله علیها
@chamran_cfu
💠جلسه ساماندهی امور پشتیبانی و نیروهای آشپزخانه (طبخ و توزیع)
✅در راستای بهبود خدمات نیروهای آشپزخانه در پردیس شهید چمران، در روز دوشنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۴ جلسه ای با حضور و همراهی صمیمانه آقای آهنجان، معاون محترم توسعه منابع و امور دانشجویی ، و آقای دکتر قادری، معاونت امور دانشجویی استان تهران و جمعی از همکاران آشپزخانه در دفتر ریاست پردیس شهید چمران انجام شد.
✅دکتر قادری ضمن بررسی روند اجرایی نیرو های طبخ، تاکید کرد امور پشتیبانی و خدمات باید دقیق و روی برنامه ریزی انجام شود.
@chamran_cfu
قابل توجه دانشجویان فارغالتحصیل سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰
به اطلاع میرساند، آن دسته از دانشجویانی که فرایند فارغالتحصیلی آنان به اتمام رسیده است و به هر دلیل در سامانه هدف بستانکار میباشند (بهجز دانشجویان اضافهسنواتی)،
لطفاً حداکثر ظرف چند روز آینده، نام و نام خانوادگی، کد ملی و منطقه محل خدمت خود را از طریق پیامرسان به امور مالی پردیس آقای محرابی @USEF57 اطلاع دهند.
⚠️ لطفاً دقت فرمایید تا از ثبت در سند واریزی سازمان جا نمانید.
با تشکر و احترام
امور مالی پردیس شهید چمران
پیام دوم و پیگیری نهایی ---- لطفاً در جریان باشد بستانکارانی که اطلاعات ارسال نکنند ، زین پس ما هیچ مسوولیتی نسبت به آنها نداریم و هیچ گونه پیگیری در آتی انجام نخواهد شد.
@chamran_cfu