فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 «پوتین جنگو شروع میکنه، بمبافکنها بمباران میکنن و من در حالیکه اسلحه تو دستمه، شلوارمو خراب میکنم».
🔹این بخشی از دیالوگ ولادیمیر زلنسکی مربوط به زمانی است که بازیگر نقشهای کمدی بود و بخاطر همین شهرت، رییسجمهور اوکراین شد. حالا در بحبوحه تنش میان روسیه این بخش از دیالوگ زلنسکی در دوران بازیگری مورد توجه کاربران روس قرار گرفته است.
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴وقتی شفافیت در شهرداری کرمان، صدای بقیه رو درمیاره!
🔴 عذرخواهی ها در حد حرمت شکنی اتفاق افتاده در جشنوار فیلم فجر نیست
▪️آیت الله اعرافی، مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور:
در برخی مراسمهای کشور و به ویژه جشنواره فجر اتفاقاتی رخ داد که شایسته نبود و در برخی موارد عذرخواهیهایی کردند که در حد آن حرمتشکنیها نبود. ارزشهای اخلاقی اسلامی و فرهنگی نشانه این ملت بزرگ بوده است.
▪️ ما مدافع هنر انسانی، پاک، اخلاقی و نشاطآور هستیم، اما هنر نباید در دامهای شیطانی و هنجارشکن قرار بگیرد و جبران این حریمشکنیها خواسته ملت است.
🔴پیشروی گام به گام دشمن / وقوع یک ابرفاجعه
اتفاقی که در حال بروز است ، آنقدر وخیم است که به هیچ وجه نمیتوان تصور کرد چه بلایی بعد از آن بر سر کشور خواهد آمد!
بعد از کشف حجاب ، تغییر نگرش مردم نسبت به ورود سگ به داخل زندگی بود!
اینبار اما کار بیخ پیدا کرده است!
اظهار نظر مدبرانه و برنانه ریزی شده آن نویسنده ، در واقع تست و ثبت میزان واکنش و شدت بازخورد جامعه ایرانی به مسئله روابط نامشروع و در قدم دوم پذیرش فرزندان حاصله از زِنا است!
قبح زنازادگی بریزد ، شکست انقلاب حتمی است!
قدم بعدی عادی سازی همجنس بازی است!
پی نوشت : جدا از بحث دین ، در هر فرهنگی درجای دنیا مسئله ازدواج و نقطه متقابل و ضد آن فاحشگی و زنا وجود دارد!
آقایان یک ابرفاجعه هویتی و بنیان بَرکن رُخ داده!
این سطح از واکنش یعنی موفقیت و برداشتن قدم های بعدی شان!
حواستان هست آن روز چه چیزی در جامعه تقریبا زیر سوال رفت!!!
🔴تخلفها در وام بدون ضامن کم شد اما ادامه دارد!
🔹درحالیکه وزیر اقتصاد شرط سپرده گذاری در پرداخت وام بدون ضامن را تخلف دانسته و بر پیگیری این موضوع تاکید کرده است، برخی از شعب بانکها همچنان شرط گردش حساب و یا سپرده گذاری را مطرح میکنند و در مجموع گزارشها حاکی از آن است که شرایط عجیب غریبی که پیش از این از سوی بانکها برای پرداخت این وام مطرح میشد، کمتر شده است.
🔴هشدار تند معاون بایدن به روسیه درباره اوکراین
🔹«کامالا هریس» در کنفرانس امنیتی مونیخ بار دیگر هشدار مقامهای واشنگتن به مسکو درباره تبعات «حمله روسیه به اوکراین» را تکرار کرد.
🔹هریس گفت: بنیان و اساس امنیت اروپا در اوکراین در معرض تهدید مستقیم قرار گرفته است. اگر روسیه بیشتر (از قبل) به اوکراین حمله کند، آمریکا و شرکای ما هزینههای قابل توجه و بیسابقهای را تحمیل خواهند کرد./فارس
🔴 حاشیه پر رنگ تر از متن
در روزهای اخیر شاهد واکنش های مختلفی به اظهارات نویسنده فیلمنامه فیلم سینمایی «نمور» که در بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد هستیم.
خانم نوشین معراجی، نویسنده فیلمنامهٔ این فیلم، در نشست خبری پس از نمایش فیلم در جشنواره، اظهاراتی کرد که موجب واکنش های متفاوتی از طرف جامعه و شخصیت های فرهنگی و دینی و... شد.
اما عجیب اینجاست که همه به این اظهارات توجه داشتند، ولی فراموش کردند این مطالب در مقام دفاع از وقایعی بود که در فیلم «نمور» بیان شده است.
آیا منتقدین متوجه بودند در فیلم، داستانی روایت شده که خانم معراجی در دفاع از آن مجبور به بیان آن مطالب سخیف و غیرشرعی شده؟
چرا به اصل فیلم پرداخته نمی شود و مورد اعتراض قرار نمی گیرد؟ در فیلم دختر خانواده بعد از ارتباط.... با پسری که به او علاقه دارد، باردار شده، اما پسر او را رها کرده به خارج از کشور می رود، برادر بزرگ خانواده برای حفظ آبروی خانواده فرزند را از خواهر جدا کرده و او را به عقد رفیقش در می آورد و فرزند این رابطه... را با خود به خارج از کشور می برد.
خانم نوشین معراجی برای توجیه حلال زادگی این فرزند و دفاع از بیان این نوع رابطه در فیلم، چنین اظهاراتی کرده است.
مسولین جشنواره اول باید پاسخ دهند چگونه این فیلم با این نوع نگاه غیرشرعی و فمینیستی به جشنواره فجر راه یافته و در بخش سودای سیمرغ به نمایش درآمده و آیا قرار است این فیلم که به اذعان منتقدین سینما بسیار ضعیف ساخته شده که حتی موجب تمسخر تماشاچیان و منتقدین بوده و با هدف القاء افکار فمینیستی و زیر سوال بردن غیرت خانواده های ایرانی ساخته شده، در سینماها به اکران درآید؟
چرا کسی به نمایش فیلم و محتوای آن که قرار است در برابر چشمان دختران و پسران و جوانان این جامعه که ارزش های دینی الویت آن است، اعتراض نمی کند و فقط به دفاع بلاوجه نویسنده فیلم پرداخته می شود؟
این پرداختن به حاشیه و غفلت از اصلِ فاجعه نیست؟
رها کردن اصل که ترویج تفکرات فمینیستی و زیر سوال بردن روابط اخلاقی و شرعی در خانواده مسلمان ایرانی مهمتر است یا اظهارات نویسنده در دفاع از آن؟
آیا با عذرخواهی خانم نویسنده اکران این فیلم هم در آینده ممنوع می شود یا باید شاهد نمایش فیلم در سینماهای سراسر کشور باشیم؟
البته به گمان من ساخت فیلم با این موضوع، و راه یافتن آن به جشنواره فجر با وجود ضعف های فاحش در ساخت و اظهارات نویسنده در دفاع از قبح شکنی فیلم، هدفدار بوده و پررنگ کردن حاشیه(اظهارات نویسنده) برای دور شدن اذهان از اصل ماجرا(داستان فیلم) است که قرار است در آینده بهنمایش در آید.
چه بسا همین حاشیه کنجکاوی مخاطبان برای تماشای فیلم را دو چندان کرده و به فروش گیشه آن کمک کند.
✍ فاطمه میرزاییان
🔴 دولت حسن روحانی رکورددار جهش اجاره مسکن در ۳۸ سال اخیر
🔹براساس آمارهای بانک مرکزی و مرکز آمار ایران، نرخ تورم سالانه اجارهبهای مسکن در نیمه اول سال ۱۴۰۰ به رقم ۶۳/۷ درصد رسیده که بالاترین و شدیدترین جهش نرخ تورم اجارهبهای مسکن از سال ۱۳۶۲ تاکنون است.
🔹این آمار نشان میدهد از سال ۱۳۶۲ تا پایان ۱۳۹۵ بالاترین نرخ تورم مربوط به سال ۱۳۷۵ و دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی با ۳۶/۴ درصد و سال ۱۳۷۶ با تورم ۲۸/۹ درصد بوده است.
🔹در دولت احمدینژاد نیز رکورد رشد سالانه اجارهبهای مسکن مربوط به سال ۱۳۸۷ با ۲۸/۹ درصد بوده است.
🔹اما در دولت روحانی نرخ تورم اجارهبها با ۲۰/۷ درصد در سال ۱۳۹۲ شروع شده و طی سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۷ بین ۸ تا ۱۵ درصد در نوسان بوده با اینحال، در سال ۱۳۹۸ تورم اجارهبهای مسکن به ۲۷/۵ درصد؛ در سال ۱۳۹۹ به ۴۲/۷ درصد و در نیمه اول سال ۱۴۰۰ به ۶۳/۷ درصد رسیده است.
🔹قابل ذکر است نرخ تورم ۶۳/۷ درصدی اجارهبهای مسکن طی سال جاری درحالی است که میانگین تاریخی آن طی سالهای ۱۳۶۲ تا ۱۳۹۸ حدود ۱۷ درصد بوده است.