رهبر انقلاب: مسائل سوریه و یمن با گفتوگو قابل حل است
امام خامنهای در دیدار با امیر قطر:
🔹سطح کنونی ارتباطات اقتصادی دو کشور بسیار پایین است و باید چند برابر شود، همچنین در مسائل سیاسی نیز زمینه برای تبادلنظرهای بیشتر وجود دارد که امیدواریم این سفر مبدأ جدیدی برای گسترش همکاریها باشد.
🔹ظلم چند دهساله صهیونیستهای خبیث به مردم فلسطین واقعیتی تلخ و ضربهای به دنیای اسلام و جهان عرب است؛ در مقابل این جنایتها، توقع ایران از دنیای عرب ورود صریح به میدان عمل سیاسی است.
🔹در قضیه سال گذشته محله شیخ جرّاح، حمایت برخی کشورهای عربی از مردم فلسطین حتی به اندازه بعضی اروپاییها هم نبود و هیچگونه موضعگیری نکردند که اکنون نیز همینگونه عمل میکنند.
🔹این رویکرد کشورهای عربی اگر از ترس رژیم صهیونیستی یا از روی طمع به آن است، باید بدانند امروز رژیم اشغالگر نه در شرایطی است که میتوان به او طمع داشت و نه از او ترسید.
🔹مسائل سوریه و یمن نیز با گفتوگو قابل حل است البته گفتوگو نباید از موضع ضعف باشد، در حالیکه طرفهای مقابل یعنی عمدتاً آمریکا و دیگران به قدرت نظامی و مالی متکی هستند.
رهبر انقلاب اسلامی: توقع از جهان عرب ورود صریح به میدان عمل سیاسی در مقابل این جنایتهای آشکار است
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار با امیر قطر، استحکام و پایداری روابط ایران و قطر را به نفع هر دو کشور دانستند و افزودند: سطح کنونی ارتباطات اقتصادی دو کشور بسیار پایین است و باید چند برابر شود، همچنین در مسائل سیاسی نیز زمینه برای تبادلنظرهای بیشتر وجود دارد که امیدواریم این سفر مبدأ جدیدی برای گسترش همکاریها باشد.
🔹 رهبر انقلاب اسلامی با تأیید سخنان امیر قطر در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، ظلم چند دهساله صهیونیستهای خبیث به مردم فلسطین را واقعیتی تلخ و ضربهای به دنیای اسلام و جهان عرب خواندند و گفتند: در مقابل این جنایتها، توقع جمهوری اسلامی ایران از دنیای عرب ورود صریح به میدان عمل سیاسی است.
🔹 ایشان با اشاره به سخنان امیر قطر درباره حوادث سال گذشته محله شیخ جرّاح، خاطرنشان کردند: در آن قضیه، حمایت برخی کشورهای عربی از مردم فلسطین حتی به اندازه بعضی اروپاییها هم نبود و هیچگونه موضعگیری نکردند که اکنون نیز همینگونه عمل میکنند.
برای اداره منطقه احتیاجی به دخالت دیگران نیست
امام خامنهای در دیدار با امیر قطر:
🔹برای اداره منطقه احتیاجی به دخالت دیگران نیست؛ صهیونیستها هر جا پا میگذارند فساد ایجاد میکنند و هیچ قدرت و امتیازی نیز نمیتوانند به کشورها بدهند.
🔹بنابراین ما کشورهای منطقه هر چه میتوانیم باید روابط خود را از طریق همفکری و همکاری تقویت کنیم.
🔹قرارهای تعیینشده بین ایران و قطر در زمانبندی معین و مشخص، عملیاتی شود.
🔰 #سخن_نگاشت | نسل جوان امروز چقدر فرمایشات امام(ره) را خوانده؟
🔺 رهبر انقلاب: بچههای امروز، نسل سوم و چهارم، از امام بزرگوار چقدر اطلاع دارند؟... بیست و چند جلد فرمایشات و نوشتههای امام امروز در دسترس است، چقدر خوانده شده اینها؟
🏷 #دیدار_معلمان
کشف ۱۴۴۵ تن کالای اساسی در ۲۴ ساعت اخیر
سخنگوی فرماندهی کل انتظامی:
🔹در سراسر کشور بیش از ۷۵۷ تن گندم و آرد، ۳۰۱ تن روغن خوراکی، ۱۵۱ تن ماکارونی، ۱۳۶ تن برنج و ۱۰۰ تن نهادههای دامی مجموعاً به ارزش هزار و ۱۹۴ میلیارد ریال کشف شده است.
🔹در این راستا ۲۵۷ متهم بازداشت و ۵۵ واحد صنفی متخلف نیز پلمب شدند.
🔺اخطاریه پلمب پلیس تهران به ۱۵۳ فروشگاه به خاطر عرضه لباسهای نامتعارف
معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران :
🔹از ۵ هزار و ۳۰۵ واحد صنفی بازدید به عمل آمد که در این راستا برای ۱۵۳ واحد اخطاریه پلمب صادر شده و چهار واحد صنفی پس از هماهنگیهای قضائی پلمب شدند.
🔹اجرای این طرح ادامه دارد و با واحدهایی که البسه نامتعارف عرضه کنند برابر قانون و مقررات برخورد میشود./تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عباس موزون مجری برنامه زندگی پس از زندگی: راستی آزمایی های ما از همه جای دنیا بهتر است
تجربه گراها نمرده اند بلکه تجربه نزدیک به مرگ داشتند.
برنامه ما ادعای مادی گراها و خدا ناباورها را باطل کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تحلیلگر عرب: تصور کنید خبرنگار فلسطینی یک دختر آمریکایی بور و چشم آبی بود آن وقت در آمریکا و دنیا چه جریانی به راه میافتاد؟
«عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه «رأی الیوم»: مایلم به شما بگویم که «شیرین ابوعاقله» تبعه آمریکا بود، آمریکایی که مدعی است برای حمایت از شهروندان خود جنگ راه میاندازد، کجاست؟ آمریکا، این مدعی رهبری جهان آزاد کجاست که درباره این موضوع صحبت کند؟
⭕️خب #یارانه_ده_برابری دولت هم که قابل برداشت شد...
دیگه #واردات_خودرو رو هم که دارن حل می کنن...
از روزی ۸۰۰ تا هم #کشته های کرونا رو رسونده به دو سه نفر..
بعد از گرونی هم اومده متواضعانه توضیح داده و منتقد رو به #جهنم حواله نداده...
از کشاورز هم داره #گندم رو تضمینی حدود #سه_برابر دولت قبل می خره...
پنج و نیم #ملیون_نفر رو هم رایگان #بیمه سلامت کرده...
از چند روز دیگه داره #حقوق_مدیران رو شفاف سازی می کنه...
تقریبا چند هزار ملیارد #بدهی_دولت قبل رو صاف کرده ...
نسبت به قبل #فروش_نفت رو چند برابر کرده توی همین شرایط تحریم...
پیمان های استراتژیک با کشورهای قدرتمند بسته ...
صادرات غیر اصولی به کشور های همسایه رو کنترل کرده...
و هزاران مثال دیگه...
اگه این ها توی این ۸ ماهه کار نیست پس چیست؟!
❎اگر مرحوم حاج شيخ عباس قمي امروز را مي ديد چه مي گفت؟!
🔸 ايشان در مفاتيح الجنان از شيخ شهيد نقل فرموده: از جمله آداب زيارت براي زنان اين است که در وقت زيارت، بايد خود را از مردان جدا كرده، و تنها به زيارت بپردازند و اگر شب به زيارت اقدام كنند بهتر است. و بايد در وضع ظاهر خود تغيير دهند، يعني لباس عالي و خوب را به لباس هاي معمولي تبديل كنند، تا شناخته نشوند، و حتي الامكان مخفي و پنهان بيرون آيند كه كمتر ديده شوند، و شناخته گردند، و نيز اگر همراه مردان زيارت كنند جايز است، اگر چه كراهت دارد.
🔹سپس مي نويسد مؤلّف گويد: از اين كلمات، كثرت قبح و زشتي آنچه فعلاً معمول شده، كه زنان به اسم تشرّف به زيارت، خود را آرايش كرده، با لباسهاي نفيس از خانه ها بيرون مي آيند، و در حرمهاي مطهر با نامحرمان برخورد مي كنند، و به بدنهاي ايشان فشار مي آورند، يا خود را متّصل به ضرايح مطهر كرده، يا روبروي مردان نشسته مشغول به زيارت خواندن شده، و حواس مردم را پريشان كرده، عبادت كنندگان از زائران و نمازگزاران و متضرّعان، و گريه كنندگان را از كار خود بازداشته، و داخل در زمره صادّين عن سبيل الله [آنان كه راه خدا را به روي بندگان خدا مي بندند] ميشوند، و غير اينها، در حقيقت، زيارت اينگونه از زنان را بايد از منكرات شرع شمرد، نه از عبادات،و داخل در محرمات دانست نه قُرُبات. از حضرت صادق (عليه السّلام) منقول است كه حضرت أمير المؤمنين (عليه السّلام) به اهل عراق فرمود:
🔸يَا أَهْلَ الْعِرَاقِ: نُبِّئْتُ أَنَّ نِسَائَكُمْ يُوَافِينَ الرِّجَالَ فِي الطَّرِيقِ أَ مَا تَسْتَحْيُونَ
به من خبر رسيده كه زنان شما در كوچه و بازار، به نامحرمان برمي خورند، آيا حيا نمي كنيد.
🔴واردات خودرو بدون سقف شد
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس:
🔹با فرمایشات رهبر انقلاب مصوبه واردات خودرو اصلاح شد و این اختیار را به دولت دادیم تا برای عامه مردم هر قدر که بتواند بازار را تنظیم کند، واردات خودرو را انجام دهد.
🔹 امروز خلاء ۵۰۰ هزار خودرویی در بازار احساس میشود که با واردات، فضا رقابتی میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ قطر و سیاست منطقهای جمهوری اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑📽 #هشدار لاشخورها با تمام توان در حال جعل و تزریق ناامیدی به جامعه هستند
🔴 بازداشت مورا در بازگشت از تهران در فرودگاه فرانکفورت
⏪پلیس آلمان هماهنگ کننده مذاکره وین را در بازگشت از تهران بازرسی کرد*
💢انریکه مورا، هماهنگ کننده مذاکرات احیای برجام در توییتی نوشت: پلیس آلمان در راه بازگشت به بروکسل از تهران، من را در فرودگاه فرانکفورت بدون هیچ توضیحی نگه داشته است.
💢 یک مقام اتحادیه اروپا در حال ماموریت رسمی با داشتن گذرنامه دیپلماتیک اسپانیایی، تلفن های همراه و گذرنامه خود را درآورده (تحویل داده ) است.
.
طبیب امانتدار
🔹یکی با واگذاری ۶۰ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی، ذخائر کشور را در حلقوم رانت خواران ریخت و تورم ۶۰ درصدی را سر سفره مردم آورد، آخرش هم با پوزخند و تمسخر مردم گفت "خود من هم صبح جمعه با خبر شدم"!
♦️یک رئیس جمهور، آبرو و محبوبیت خود را فدای توقف آن خسارت بزرگ کرده، تا آنچه را که به مصلحت مردم است به انجام برساند؛ صبح جمعه هم در میان مردم است.
🔹مهم است و فرق می کند که دولتمرد، صادق باشد، مانند طبیبی امانتدار و دلسوز، خیر و صلاح مردم را بخواهد و از معالجه بیماری -ولو با داروی ناگوار- دریغ نکند؛ یا این که بیمار را بفریبد و مسکن های پوک کننده تمام اجزای بدن را برای خوش باشی موهوم بیمار تجویز نماید و او را گرفتار رنج و بیماری صعب العلاج در آینده کند.
♦️مهم است که دولتمرد، در روزهای سخت، کنار مردم و در میان آنها باشد؛ یا میان خود و مردم دیوار بکشد و حداکثر به توصیه کارگردان فیلم تبلیغاتی و انتخاباتی، این جمله را تکرار کند که: "من سالهاست وقتی بین منزل و اداره تردّد میکنم [از پشت شیشه دودی خودرو به هنگام حرکت در اتوبان!] مردم را میبینم و چهرهها را مطالعه میکنم "!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس جمهور: تا من زنده هستم اجازه نمیدهم مردم از این طرح آسیب ببینند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت صبح جمعه دو تا رئیس جمهور
🔴جدایی بحرین از ایران
۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰
♦️در روز ۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰ جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران در پی جدایی از سرزمین مادری، اعلام استقلال کرد.
جداییخواهی در بحرین زمانی پدیدار شد که این منطقه از ۱۸۹۲ میلادی تحت سلطه کامل بریتانیا درآمد. پیش از این بریتانیا از طریق انعقاد قراردادهای گوناگون کوشیده بود تا این سرزمین را تحت حاکمیت خود درآورد. نخستین قیام عمومی بحرین در مارس ۱۸۹۵ در مخالفت با شیخ عیسی بن علی نخستین حاکم از سلسله آلخلیفه شکل گرفت. این قیام با دخالت سرهنگ آرنولد ویلسون، نماینده دولت بریتانیا در خلیج فارس سرکوب شد و بازداشت و تبعید ناراضیان به «زباره» در شمال شبه جزیره قطر را در پی داشت و درگیریهای شدیدی را میان قطر و بحرین بوجود آورد. این موضوع باعث شد قطر با انعقاد قراردادی خود را تحتالحمایه بریتانیا کند. این رویداد نقطه آغاز بیش از یک قرن کشمکش سیاسی و نظامی میان بحرین و قطر بود.
در سالهای بعد به تدریج افکار عمومی در بحرین به ایران متمایل شد. انقراض سلسله قاجار در ایران و طرح ادعاهای ارضی پهلوی اول این تمایل را در میان مردم بحرین افزایش داد و از جانب دیگر بر حساسیت انگلیسیها در منطقه افزود و آنان را به تحکیم پایههای نفوذ و سلطه خود در بحرین سوق داد. این رخداد باعث شد انگلیسیها در ۱۹۲۳ میلادی شیخ عیسی بن علی را برکنار و یکی از کارگزاران خود چارلز بلگریو را در ۱۹۲۶ به عنوان مشاور امیر بحرین روانه این سرزمین کنند. اقدامات این مشاور که تصمیمگیرنده اصلی در بحرین بود افزایش نفرت عمومی نسبت به سیاستهای استعماری بریتانیا در منطقه را در پی داشت، اعتراضات مردمی آغاز شد و بلگریو در مواجهه با اولین اعتراضآمیز بحرینیها از این سرزمین خارج شد.
در دوران بعد از جنگ جهانی دوم، با گسترش تظاهرات، مخالفتهای مردمی به جنبش عمومی ضداستعماری تبدیل شد. بریتانیا میدانست که کاهش کنترل بر بحرین، به از دست رفتن سراسر خلیج فارس خواهد انجامید؛ میخواست به هر بهایی قیام مردم بحرین را سرکوب کند و در این راه دامن زدن به اختلافات مذهبی را پیشه کرد. میان شیعه و سنی تفرقه ایجاد کرد و زمینههای برخورد این دو را بوجود آورد. بدین ترتیب در دهه ۵۰ میلادی بحرین چند بار تا آستانه جنگهای خونین داخلی پیش رفت.
از طرفی جنگ کانال سوئز و هجوم نظامیان انگلیسی به مصر، سبب افزایش تنفر اعراب خلیج فارس و به ویژه مردم بحرین نسبت به انگلیس و همچنین ترویج احساسات ناسیونالیستی عربی در این کشور شد، اما این احساسات غالباً توسط پلیس غیربومی بحرین سرکوب میشد.
از اواسط قرن بیستم ادعاهای تاریخی ایران در مورد حاکمیت بر بحرین جدی شد. مجلس شورای ملی در آبان ۱۳۳۶ لایحهای را تصویب کرد که به موجب آن بحرین استان چهاردهم ایران اعلام شد و دو کرسی خالی برای نمایندگان «استان چهاردهم» در نظر گرفته شد. این اقدام و تهدید ایران در مورد تحریم هر سازمان و مجمع بینالمللی که بحرین را به رسمیت بشناسد، موضوع را پیچیده کرد. اما فشار بریتانیا به شاه به دست کشیدن ایران از ادعاهای ارضیاش نسبت به بحرین انجامید.
در ۱۳۴۷ شاه طی دیدارش از هند گفت: «اگر مردم بحرین مایل نباشند به کشور ما ملحق شوند هرگز به زور متوسل نخواهیم شد و هر کاری که بتواند اراده مردم بحرین را به نحوی که نزد همه جهانیان به رسمیت شناخته شود، نشان دهد خوب است.» شاه استقلال بحرین را منوط به نظر مردم بحرین کرد و این عمل در تاریخ ایران سابقه نداشت. همان زمان اسدالله علم نیز به سفیر انگلیس در مورد این راه حل اعتراض میکند. او در کتاب خاطراتش در روز ۲۱ مرداد ۱۳۴۸ خود آورده است: «به سفیر انگلیس گفتم ما هیچگاه نمیتوانیم چنین پیشنهادی را تصویب و در برابر ملت ایران توجیه کنیم.»
ایران سعی داشت تا سرنوشت بحرین در یک همهپرسی تعیین شود، در حالی که دولتهای بحرین و بریتانیا با آن مخالفت کردند. در نتیجه ایران و بریتانیا توافق کردند تا به جای برگزاری همهپرسی، از سازمان ملل متحد خواسته شود سرنوشت سیاسی این سرزمین را از طریق یک نظرسنجی از میان گروهها و طبقات مختلف تعیین کند. حکومت بحرین که تحت نفوذ بریتانیا بود برای تأثیرگذاری بر نتیجه نظرخواهی مصمم شد تا ساختار جمعیتی این سرزمین را با اکثریت دادن به عربها دگرگون کند. در این راستا هزاران فلسطینی و نیروی کار عرب از کشورهای منطقه به بحرین هجوم آوردند.
ادامه 👇👇
چند کلام حرف حساب !؟
🔴جدایی بحرین از ایران ۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰ ♦️در روز ۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰ جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران د
👆👆
♦️جالب اینکه شاه نیز متوجه خطر نظرخواهی در مورد استقلال بحرین شد و به علم گفت: «به سفیر تکرار کن که اگر من پیشنهادش را بپذیرم مرتکب خودکشی شدهام. اگر این خودکشی در راه حفظ منافع ملت ایران بود، چندان اهمیتی به آن نمیدادم ولی به عقیده من این طرح خیانت به منافع ملی است، بدین جهت نمیتوانم آن را بپذیرم.»
با این حال نظرخواهی از روز ۱۰ فروردین ۱۳۴۹ آغاز شد و ویتوریو وینتسپیر گیچیاردی، دیپلمات ایتالیایی و مدیر دفتر سازمان ملل در ژنو از سوی اوتانت، دبیرکل وقت سازمان ملل مأمور انجام این کار شد. وی پس از پایان مأموریت دو هفتهای خود در بحرین گزارش برداشتهای خود از صحبت با مردم و گروههای بحرین را که به ادعای وی از علاقه آنان به استقلال حکایت میکرد تسلیم دبیرکل نمود.
با اعطای این گزارش، شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ۲۷۸ خود را در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۴۹ صادر کرد که در آن خواسته مردم بحرین مورد تایید قرار گرفته بود. این قطعنامه به دولتهای ایران و بریتانیا ابلاغ شد. آن دوره در فضای سیاسی ایران موافقان و مخالفانی دراین باره وجود داشت؛ البته مخالفین جدایی بحرین در بین سیاسیون بسیار اندک و بیشتر محدود به اعضای حزب پانایرانیست بود. فراکسیون پارلمانی این حزب که در دوره بیست و دوم مجلس شورای ملی دارای ۵ نماینده بود با محوریت محسن پزشکپور رهبر این تشکل پس از طرح قصد دولت برای موافقت با جدایی بحرین، دولت امیرعباس هویدا را به استیضاح کشاند.
در سال ۱۳۴۹ دولت هویدا گزارشی را مبنی بر جدایی مجموعه جزایر بحرین از ایران به مجلس شورای ملی آورد که مورد مخالفت شدید پانایرانیستها قرار گرفت. از آن جمله پزشکپور بود که در مخالفت با این گزارش، سخنرانی مشهوری ایراد کرد و با «خیانت» نامیدن تصمیم دولت هویدا، وی را به چالش کشید. هرچند این نطق و گریه پزشکپور هنگام ایراد آن همان زمان سر و صدای بسیاری به پا کرد اما بعدها ناصر انقطاع در کتاب «پنجاه سال تاریخ با پانایرانیستها» مدعی شد این مخالفتها صوری و نمایشی و از سوی دولت دیکته شده بود.
به هر ترتیب چه مخالفتها با طرح جدایی بحرین صوری بود و چه از روی دلسوزی، به جایی نرسید و در بهار سال ۱۳۵۰ شمسی تهران و منامه مرزهای دریایی میان خود را تعیین و تصویب کردند و روابط دوجانبه را در همه زمینهها آغاز نمودند. اینچنین بود که جزیره بحرین در روز ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ رسما استقلال خود را از سرزمین مادری اعلام کرد و ایران نخستین کشوری بود که یک ساعت پس از اعلام استقلال، آن کشور را به رسمیت شناخت. در ۲۵ آذر ۱۳۵۰ بحرین رسماً عضو سازمان ملل متحد شد و به عنوان یکصد و بیست و نهمین عضو آن درآمد. از آن پس تاریخ ۱۶ دسامبر برابر با ۲۵ آذر به عنوان روز ملی بحرین شناخته میشود.
خودروهای وارداتی شهریور به ایران میرسند
دبیر انجمن واردکنندگان خودرو:
🔹نخستین خودروهای وارداتی اواخر شهریور راهی بازار میشوند.
🔹از همان ماه اول ما شاهد کاهش قیمتها خواهیم بود چرا که واردات خودرو شوک به بازار وارد میکند.
#خودرو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴عبرت/رابطه با آمریکا یعنی کاپیتولاسیون/
مارا فروختند
♦️چراغانی کردندپای کوبی کردند
اگرمن جای اینها بودم میگفتم بیرق سیاه بزنند
♦️سرانجام با پیروزی انقلاب به پیشنهاد هیات وزیران و تصویب شورای انقلاب در تاریخ 23 اردیبهشت 1358، حق کاپیتولاسیون و امتیازات و ملحقات آن برای همیشه و به طور نهایی لغو شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حضور رئیسی در میدان بهمن تهران و گفتوگو با مردم
♦️رئیسجمهور صبح امروز در یکی از مراکز اصلی توزیع مرغ تهران و یکی از فروشگاههای زنجیرهای حضور یافته و ضمن گفتگو با مردم، از نزدیک در جریان وضعیت توزیع برخی کالاها و مشکلات مربوط به آن قرار گرفت.