eitaa logo
چند کلام حرف حساب !؟
3.4هزار دنبال‌کننده
35.1هزار عکس
35.4هزار ویدیو
167 فایل
﷽ 👈گلچین اخبار و مطالب ناب خبری ✅ تماس با مدیر: @ فعلا مقدور نمیباشد
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴بنی صدر:زمین بدیم تا زمان بگیریم! نیروها می خواستن عقب نشینی کنن؛ پیرمرد برنو به‌دست پرسید کجا میرین؟گفتن:بنی صدر گفته عقب نشینی کنید پیرمرد گفت:بنی صدر غلط کرده من میگم بایستیدوهمه ایستادن جانانه تا پیروزی،و این پیرمرد کسی نبود جز آیت الله حیدری ایلامی. ۳۰۰۰_شهید_ایلامی
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴جاسوسی روزانه تکنولوژی از زندگی مردم/ حقایق ترسناک از میزان اطلاعاتی که ابزارهای هوشمند از ما دارند! اگر از ابزارهایی از قبیل موتورهای جستجوی گوگل و اپل یا الکسای آمازون استفاده می‌کنید حتما این ویدئو را ببینید و برای دوستان خود نیز ارسال کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تصویر سازی زیبا از شهید بزرگ مقاومت، یار دیرین حاج قاسم، فرمانده شاخه نظامی حزب الله لبنان، شهید سیدمصطفی بدرالدین
🔴شهادت ١١ سرباز وطن در ٩ ماه سپری شده از سال ١۴٠٠ 🔹از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۱۱ سرباز در حوادث مختلف در اقصی نقاط کشور به شهادت رسیده‌اند. سال ۹۹ نیز ۱۳ نفر از سربازان با شجاعت جان خود را فدای کشور کرده و به خیل شهدا پیوستند./ همشهری
🔴فوت ۱۱۹ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته
⭕ آل‌داود در گفت‌وگو با آنا: 💠تبدیل جنگ ابزار به جنگ افکار/ تأثیر ناامنی روانی از هزاران بمباران بیشتر است 🛑پژوهشگر فضای مجازی گفت: در عصر حاضر جنگ ابزار به جنگ افکار تبدیل شده و دشمن با گسترش ناامنی روانی به‌دنبال اجرای برنامه‌های خود است 🛑در بحث غفلت از جنگ نرم که رهبر معظم انقلاب در جلسه اخیر خودشان با نخبگان به آن اشاره کردند چند نکته حائز اهمیت است. یکی از مهم‌ترین اهداف دشمن در حوزه جنگ نرم مأیوس کردن و ناامیدسازی مردم و مسئولان است. این مأیوس کردن منجر به نوعی اختلال روانشناختی به نام «درماندگی آموخته شده» که با بمباران اطلاعاتی اخبار جعلی و پیام‌های منفی بزرگنمایی مشکلات و سانسور کردن موفقیت‌ها و پروپاگاندای سیاه رسانه‌ای همراه است. 🛑 این اختلال روان‌شناختی در نهایت منجر به تقویت روحیه «ما نمی‌توانیم» در ملت‌ها می‌شود. باتوجه به اینکه فضای مجازی در ایران فضایی رها شده، بی‌ضابطه و بی‌قانون است دشمن از این فضا سوء استفاده می‌کنند و عوامل دشمن در داخل کشور نیز از این رها شدگی برای رسیدن به اهداف خود بهره می‌برند. در واقع دشمن می‌خواهد نخبگان را از ساختن وطن خود مأیوس سازد. برای مقابله با گسترش این تفکر باید بدانیم اکنون در چهار حوزه آماده شویم که عبارتند از قدرت سخت، قدرت نرم، قدرت هوشمند و قدرت هنرمندانه. رهبر فرزانه انقلاب نیز در این زمینه فرمودند: «از ابزار هنر برای تأثیرگذاری استفاده شود.» در عصر حاضر بازو پیاده‌سازی این قدرت‌ رسانه‌ها و اپلیکیشن‌های مجهز به هوش مصنوعی هستند. 🌐
🔴سناتور آمریکایی: جمهوری‌خواهان قدرت بگیرند، دوباره توافق با ایران را پاره می‌کنند 🔹«تام کاتن» با جوسازی علیه مذاکرات وین نوشت: توافق هسته‌ای بایدن-ایران حتی از آنچه قبلاً حاصل شده بود بدتر خواهد بود و وقتی جمهوری‌خواهان (در آمریکا) قدرت بگیرند، مجدداً پاره خواهد شد./ فارس
🔴‏یعنی مردم باربادوس ریاست ملکه بریتانیا بر کشورشان را کنار می گذارند و راه جمهوری را در پیش می گیرند اما مردم کانادا و استرالیا هنوز به ریاست شاه کشور دیگری بر کشورشان رضایت می دهند؟
🔴 دروغی به نام یکی بخر دو تا ببر! 🔹برخی از موارد جزء لایه های پنهان گرانی در اقتصاد به حساب می آیند مثل اشانتیون های خارج از عرف. 🔹در واقع هیچ فروشنده و تولیدکننده ای جنس خود را به ضرر نمیفروشد پس در وضعیت یکی بخر دوتا ببر حداقل صد درصد سود کشیده شده و در وضعیت دوتا بخر سه تا ببر حداقل پنجاه درصد سود لحاظ شده است. 🔹اگر این کار فقط توسط مغازه دارها انجام بشود آسیبش برای اقتصاد کمتر است ولی وقتی توسط کارخانه ها انجام میشود یک حجم بالایی از گرانی را وارد بازار میکند در حالی که اگر کارخانه ها اشانتیون خارج از عرف ندهند قاعدتا قیمت پایین تری روی محصولشان درج میشود. 🔹مطالبه ای که هست این است که مجلس و دولت باید مدیریت حراج داشته باشند و با وضع قانون مناسب و اجرای آن از لایه های پنهان گرانی جلوگیری کنند.
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حمایت جانانه جمیله شیحی، سلبریتی و بازیگر مشهور تونسی از دروازه‌بان تیم ملی زنان ایران در برنامه زنده! 🔹بازیگر مشهور جهان عرب به اتفاقاتی که برای زهره کودایی، دروازه بان تیم ملی زنان ایران افتاد، این چنین واکنش نشان داد: 🔹"چرا باید معیار های واهی باعث شود به یک بازیکن خانم در سطح بین المللی توهین شود؟! چرا زورشان به یک زن رسیده؟ آیا می توانند به یک مرد چنین جسارتی بکنند؟!"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴عملیات طالبان ضد داعش در ننگرهار افغانستان به گزارش خبرگزاری ایران پرس، نظامیان طالبان صبح روز سه‌شنبه، يک منزل مسکونی واقع در منطقه زنگويی در ولایت ننگرهار را هدف عملیات قرار داده‌اند و صدای سلاح سبک و سنگين و انفجار شنیده می‌شود. منابع طالبان گزارش دادند، احتمال دارد عناصر داعش در اين منزل مسکونی مخفی شده باشند. پیش از این، محمد بشير، رئيس اداره استخبارات طالبان در ولایت ننګرهار گفت، تاکنون بیش از ۳۰۰ عضو گروه تروریستی داعش در مناطق مختلف افغانستان از جمله ننگرهار تسلیم گروه طالبان شده‌اند.
🔴 نمایشگاه اختصاصی ایران در سوریه دیده نشد!/ مغفول ماندن دستاوردهای نمایشگاه دمشق در سایه ضعف اطلاع رسانی 🔹دیروز رضا فاطمی امین به طور رسمی دومین نمایشگاه تخصصی ایران در سوریه را افتتاح کرد. وزیر صمت در شرایطی شخصا برای افتتاح این نمایشگاه به دمشق رفته بود که روابط تجاری و بازرگانی ایران و سوریه در سال‌های مدیریت دولت روحانی روبه افول رفته بود و حالا فاطمی امین شخصا به دمشق رفته تا این رابطه سرد تجاری را بازسازی کند. 🔹با این وجود به نظر می‌رسد این نمایشگاه بزرگ که با حضور 164 شرکت ایرانی گشایش یافته، چندان مورد توجه رسانه‌های داخلی ایران قرار نگرفته و به نوعی دستاوردهای آن در فضای رسانه‌ای کشور مغفول مانده است! اگر چه رصد رسانه‌های سوری نشان می‌دهد این نمایشگاه مورد استقبال گسترده فضای رسانه‌ای سوریه قرار گرفته است. 🔹بررسی‌های خبرنگار «نود اقتصادی» نشان می‌دهد دولت رئیسی در راستای سیاست تعمیق روابط تجاری با کشورهای منطقه بر خلاف دولت گذشته، تلاش زیادی برای برگزاری این نمایشگاه کرد، به شکلی که در دو ماه گذشته اکثر مدیران ارشد وزارت صمت، سازمان توسعه تجارت، وزارت خارجه و سفارت ایران در دمشق برای برگزاری این نمایشگاه رایزنی گسترده‌ای با طرف‌های سوری انجام دادند. 🔹سفر رضا فاطمی امین با اکثر معاونین خود به دمشق هم در نوع خود متمایز بود و انتظار می‌رفت بیشتر مورد توجه رسانه‎ها و افکار عمومی قرار گیرد. مدیران وزارت صمت در روزهای اخیر مذاکرات فشرده‌ای را به طور شبانه روزی با مقامات تجاری و سیاسی سوریه انجام دادند تا در یک زمان کوتاه تغییرات محسوسی در روند تجارت ایران با سوریه اتفاق بیفتد، ولی به نظر می‌رسد ضعف در تیم اطلاع رسانی تاثیر زیادی روی دیده نشدن این تلاش‌ها در داخل کشور داشته است. 🔹ادامه فعالیت تیمی که در دولت روحانی مسئولیت روابط عمومی وزارت صمت را برعهده داشت از دلایل این ناکامی است. چراکه تیم فعلی ارتباطی با رسانه‌های انقلابی و حامی دولت رئیسی ندارد و آنها را در خلاء خبری قرار داده است تا نتوانند دستاوردهای این سفر بسیار مهم را پوشش دهند.