eitaa logo
کانال تحلیلی بورس
6.9هزار دنبال‌کننده
10.9هزار عکس
270 ویدیو
88 فایل
کانالی متفاوت با کانال های بورسی دیگه همراه با آموزش،معرفی سهم های رایگان و پر بازده در این کانال نه vip داریم، نه سیگنال فروشی، نه خرید گروهی همه تحلیل ها، شخصی است و بس. مدیر کانال: @majiddf
مشاهده در ایتا
دانلود
به اطلاع می رساند محدوده نوسان قیمتی صندوق های طلا و گواهی سپرده سکه طلا از روز جاری مطابق با روال گذشته برای صندوق های طلا +-10 و برای گواهی سپرده سکه طلا +-5 خواهد بود.
همراه اول دیجی‌کالا را خرید 🔹سیدصادق حسینی روزنامه نگار نوشت: 🔹همراه اول، سهام‌دار اصلی دیجی‌کالا می‌شود. همراه اول توانست سهم سهامداران ازجمله سرآوا را بخرد و سهام‌ اکثریت غول اقتصاد دیجیتال را از آن خود کند. 🔹خرید دیجی کالا توسط همراه اول، بزرگترین معامله در تاریخ اکوسیستم اقتصاد دیجیتال ایران تا به امروز است.
لاستیکی ها افزایش نرخ گرفتند ؟! با توجه به افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی این شرکت ناشی از افزایش دستمزد و نرخ مواد اولیه و اثر تورمی سایر هزینه های تولید، طبق بررسی های انجام شده و براساس چارچوب ضوابط و دستورالعمل های سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، نرخ فروش کلیه محصولات این شرکت از تاریخ 1403/01/27 تا 33 درصد افزایش می یابد.
در 12ماهه 1052 ریال سود محقق کرده و 12ماهه خوبی داشت 3ماهه به سود 112 ریالی رسیده و در 6ماهه 393 ریال و 9ماهه 615 ریال بوده است 163 میلیارد ریال سود عملیاتی و 86 میلیارد ریال سود خالص در 6ماهه 497 میلیارد ریال سود عملیاتی و 304 میلیارد ریال سود خالص دارد در9ماهه سود عملیاتی 767 و سود خالص 476 میلیارد ریال بود در 12ماهه سود عملیاتی 1369 و سود خالص 815 میلیارد ریال بوده است
با سرمایه قدیم در سود تلفیقی ۲۴۷۰ ریال و در سود اصلی ۲۴۶۸ ریال محقق کرده است.
به منظور بررسی وضعیت شفافیت اطلاعاتی ناشر ، نماد معاملاتی حداکثر تا تاریخ 1403/02/09 تعلیق می گردد.
به اطلاع كليه فعالين محترم بازار سرمايه مي‌رساند، در روز جاري دامنه نوسان كليه نمادهاي معاملاتي در بازارهاي اول، دوم و سرمايه‌گذاري حرفه‌اي 1± مي‌باشد
تحرکات جزیی تو بازار
شنیده‌هایی مبنی بر افزایش نرخ دلار نیمایی در چند روز زمزمه می‌شود! در حالی که اختلاف قیمت دلار بازار آزاد با دلار نیما به ۶۰ درصد رسیده، شنیده‌های اخیر مبنی برای افزایش نرخ نیما، باعث شده که نمادهایی که به نیما مربوط می‌شوند با استقبال مواجه شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⏺ با تصمیم هیات مدیره سازمان بورس: محدودیت یک درصدی دامنه نوسان سهام، تمدید شد 🔷 طبق آخرین تصمیمات اتخاذ شده از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار، محدودیت یک درصدی دامنه نوسان سهام برای یک روز دیگر تمدید شد.
و رشد نرخ با توجه به افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی این شرکت ناشی از افزایش نرخ مواد اولیه، افزایش نرخ دستمزد و اثر تورمی سایر هزینه ها، طبق محاسبات انجام شده بر اساس ضوابط و دستورالعمل های سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان از تاریخ 1403/01/28 نرخ فروش انواع تایرهای دوچرخه و موتورسیکلت به میزان 33 درصد و انواع تیوب دوچرخه و موتورسیکلت به میزان 23 درصد افزایش می یابد.