eitaa logo
کانال تحلیلی بورس
6.8هزار دنبال‌کننده
10.9هزار عکس
270 ویدیو
88 فایل
کانالی متفاوت با کانال های بورسی دیگه همراه با آموزش،معرفی سهم های رایگان و پر بازده در این کانال نه vip داریم، نه سیگنال فروشی، نه خرید گروهی همه تحلیل ها، شخصی است و بس. مدیر کانال: @majiddf
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
فوق العاده س یکی از بهترین گزینه های خرید برا کسانی که به این مدل سهم ها علاقه دارن. دنیایی از حرف داره مدل فاسمین دقیقا مثل سهم های غبشهر خنصیر ... شده و برا نوسان حداقل خوبه. 1403/01/08
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
✳️ نوروزی تو این ایامی که دوستاتون رو بیشتر می بینین علاوه برا حرف های معمولی که با هم می زنین، میتونین رو نمودار ها و چارت سهم هایی که بیشتر ذهنتون رو مشغول کرده صحبت کنین. با هم بحث کنین که چرا مثلا از نقطه 950 سقوط کرد و تا محدوده 440 ریزش کرده؟ نقطه جذاب خرید کجا می تونه باشه و همچنین کجا بفروشیم بهتره؟ نقاط مینور ماژور، حمایت مقاومت، هر اندیکاتوری بلدین، هر سبک معاملاتی که دارین همش با همدیگه بررسی کنین. اشتباهات خودتون رو به تبادل بذارین. 👈اصلا عید واقعی برا یه بورسی اینه که یه نکته جدید یاد بگیره، به اشتباه خودش پی ببره و دیگه تکرار نکنه. اینجوری با همدیگه بیشتر سود می کنین و از بورس هم بیشتر لذت میبرین.
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
کویر 200 تومن که البته بعیده دیگه این عدد ببینه ولی باز تو اصلاح ها میشه خرید
از سهم خوب و بنیاد فلزی- روی که حمایت 280 رو داره 1403/03/18
کانال تحلیلی بورس
✅#کیمیا از سهم خوب و بنیاد فلزی- روی که حمایت 280 رو داره 1403/03/18
واقعا حیفه که تو ایران و بازار ایران پذیرش شده. حتی تو ریزش سال 99 هم کم ریخت و سریع خودش جمع کرد. هم مثل فاسمین از سهم های خوب گروه فلزی- روی که واقعا صد حیف که تو بورس ایران پذیرش شدن - ارزش این شرکتها در حد لول جهانی ان.
شرکتی سود ساز و بنیادی. 420 حمایت سهم. 1403/03/18
کانال تحلیلی بورس
✅#فباهنر شرکتی سود ساز و بنیادی. 420 حمایت سهم. 1403/03/18
بنیاد شرکت، عالی سود سازی شرکت، عالی تقسیم سود تو مجمع هم عالی آینده شرکت با توجه به طرح های توسعه و اقبال کشورها به فلز مس هم عالی چارتش هم بیشتر بهش نگاه کنین که عالیه(اون نقاط حمایت و مقاومت، اوج سهم بعد از فرار از منطقه تراکمی مقاومت، کف سازی عالی رو خط حمایتی ...) این سهم هم ارزش قیمت گذاری، پذیرش و معامله تو بورس بین الملل داره و به امید روزی که این شرکت های خوب ایران تو بورس های جهانی معامله بشن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا