#پکرمان
هم سهم خوبی بود که دیگه وقت گذشت
همه این سهم ها رو با نمودار تو کانال گذاشتیم اگه دقت کرده باشین
#خگستر شوینده ستران ثاخت وخارزم غزر کحافظ خودرو خساپا ولساپا ومهان شیران آپ وبانک وبیمه کاوه شکربن غشهداب ......
پالایشی ها فروشنده بودن
#مهم #فوری
فروش خودرو در بورسکالا تصویب شد/در راستای بررسی طرح ساماندهی صنعت و بازار خودرو در مجلس شورای اسلامی، عرضه خودرو در بورس کالا با اکثریت آرا در کمیسیون صنایع به تصویب رسید.
پیش از این علیرضا رزمحسینی وزیر صمت عنوان کرده بود عرضه خودرو در بورس از دستور کار مجلس خارج شده با این حال به گفته علی جدی نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در جلسه روز یکشنبه این کمیسیون ورود خودرو به بورس کالا مورد تایید تمامی اعضای کمیسیون صنایع قرار گرفته است.
طرح ساماندهی صنعت و بازار خودرو که قرار است سهشنبه هفته جاری در کمیسیون صنایع نهایی شود، طرحی متعلق به مجلس دهم بود که حالا نمایندگان مجلس یازدهم با تغییراتی، این طرح را در دستور کار دارند.
طرح یاد شده در مجلس دهم مصوب شد اما با مخالفت شورای نگهبان بر سر بند واگذاری سهام خودروسازان به بخش خصوصی در این دور از مجلس به سرانجام نرسید. حالا نیز فروش خودرو در بورس کالا بهعنوان مهمترین بند طرح ساماندهی خوانده شده که بهرغم مخالفت دولت ظاهرا مجلس در اجرای آن اصرار زیادی دارد. پیش از این برخی از نمایندگان کمیسیون صنایع با ادعای رشد قیمت خودرو با بند عرضه این محصول در بورس کالا مخالفت کرده بودند. با این حال روز یکشنبه طرح یاد شده به تصویب اکثریت نمایندگان حاضر در کمیسیون رسیده است.
کانال تحلیلی بورس
#خگستر عبور از 350-360 خیلی مهمه امروز حقوقی خگستر هم خیلی فروخت سیو سود همیشه تو مقاومت ها پیشنه
#خگستر
فعلا به مقاومت خورده
امید داریم بتونه رد کنه
هدایت شده از کانال آنالیز سهم ها
#تاپکیش
#افشای_اطلاعات_بااهمیت - (انعقاد قرارداد مهم - گروه الف) منتهی به سال مالی 1400/09/30 شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش
1399-11-26 13:19:48 (722048)
➖➖➖➖⬇️⬇️⬇️⬇️