به اطلاع ميرساند، در پايان معاملات امروز نماد معاملاتي شركتهاي لابراتوارهاي سينادارو (دسينا)، صنعت غذايي کورش (غكورش)، فروسيليس ايران (فروس)، گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو (خگستر) جهت برگزاري مجمع عادي ساليانه بهمنظور تصويب صورتهاي مالي متوقف خواهند شد.
فوری و مهم برای شرکتهای قندی!
📌 صادرات قند حاصل از شکر سفید آزاد شد
🔹مدیر کل دفتر صادرات گمرک از ابلاغ رفع ممنوعیت صادرات قند حاصل از شکر سفید به استناد رای دیوان عدالت اداری خبر داد.
#بازار
امروز 325 میلیارد تومان خروج پول حقیقی داشتیم.
ارزش معاملات خرد (سهام و حق تقدم) 2490 میلیارد تومان بود که نسبت به روز معاملاتی قبل 27% کاهش داشت.
لازم بذکر است ارزش معاملات خرد با احتساب صندوق های سهامی 3500 میلیارد تومان بود.
🔴 ابلاغ قیمت جدید خودروها، گروگان اتفاقات سیاسی!
احمد نعمت بخش دبیر انجمن خودروسازان:
◻️ شرکتهای ایران خودرو و سایپا در انتظار ابلاغ قیمتهای جدید از سوی وزارت صمت هستند اما اگر وزارتخانه بنا دارد ابلاغ قیمتها را به دولت جدید واگذار کند که بسیار ناجوانمردانه است و این کار سختی برای دولت جدید خواهد بود که در ابتدای امر مجبور به افزایش قیمت خودرو شود.
◻️ حدود ۱۵ ماه است که شرکتهای ایران خودرو و سایپا افزایش قیمت نداشتهاند، صنعت در سال گذشته گرفتار شورای رقابت بود و شورای رقابت پارسال قیمتگذاری را به وزارت صمت محول کرد؛ سازمان حمایت از مصرفکنندگان نیز قیمتهای ایران خودرو و سایپا را محاسبه کرده و اکنون معاون حمل و نقل وزارت صمت باید قیمتهای جدید را ابلاغ کند که نکرده است.
کانال تحلیلی بورس
زراعی ها افزایش قیمت فعلا ندادن و هر لحظه امکان افزایش قیمتشون هستش
زراعی ها هم همین طور افزایش نرخ نگرفتن
هدایت شده از کانال تحلیلی بورس
✅#بوعلی
بلند مدت چند ساله
اوضاع کمی سخته و رو حمایت مهم قرار داره.
1403/04/02
کانال تحلیلی بورس
✅#بوعلی بلند مدت چند ساله اوضاع کمی سخته و رو حمایت مهم قرار داره. 1403/04/02
✅#بوعلی
یه بار از محدوده 5700 نوسان داد و تا محدوده 6300 هم رشد کرد و بعدش به مقاومت خورد و اصلاح تا محدوده 5700.
فردا میتونه واکنش نشون بده
1403/04/19
کانال تحلیلی بورس
✅#بوعلی یه بار از محدوده 5700 نوسان داد و تا محدوده 6300 هم رشد کرد و بعدش به مقاومت خورد و اصلاح
✳️#بوعلی
این دومین نوسانه
✅محدوده خرید 5700
⛔️⛔️⛔️حد ضرر نوسانی تثبیت زیر 5500
❌❌❌زیر 5500 اومد حتما باید فروخت.
🖐اگه نوسان داد مثل دفعه قبل با 2 درصد سود هم خارج میتونین بشین مگر اینکه صفش و تابلوش خوب باشه.
👈یه بانک یا صندوق درامد ثابت تو ماه نهایتا 2 درصد بده، طمع نکنیم.