فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کشاورزی هفته در صد ثانیه
🔷سرخط مهم ترین اخبار کشاورزی هفته در استان چهارمحال و بختیاری
🔶بسته خبری، ۲۸ فروردین الی ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
#بسته_خبری
#جهاد_کشاورزی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
╭═━ ๑ ❀ 🌱 ❀ ๑ ━═╮
eitaa.com/chbJahadkeshavarzii
t.me/chbagriculternews
https://sapp.ir/chb.agri
╰═━ ๑ ❀ 🌱 ❀ ๑━═╯
حال و هوای ماه رمضان جور عجیبی دلنشین است .
آدم یادِ کودکی اش می افتد .
یادِ سادگیِ آن روزها
یک سفره ی بی ریا ،
یک جمع صمیمی ،
و یک عالمه اشتیاق و بیتابی
دلم برایِ آدم های نابِ آن روزگار تنگ شده ،
برایِ تمامِ حالِ خوبی که داشتیم !
برایِ هرچیزِ کوچکی که دنیایمان را قشنگ تر می کرد .
آخ که یک استکان چای و خرما موقع افطار چقدر می چسبید !
هیچوقت یادم نمی رود ؛
بچه که بودم دلم میخواست همه فکر کنند طاقتِ روزه گرفتن دارم ، موقعِ افطار ، من سیر بودم و جعبه های خرما ، زولبیا و بامیه ، نصفه بود ، هیچ کس به رویم نمی آورد ، همه می گفتند قبول باشد ...
و شک ندارم خدا هم با لبخندی پدرانه ، حاضریِ روزه هایم را می زد .
خدا مهربان تر از این حرف هاست ، همین که سرِ سفره ی کرامتش نشستی ، ارادتت را می پذیرد ...
اما کاش که در این فرصتِ بینظیر ؛ خوبی هایمان را تمدید می کردیم ، برایِ خدا ، خوردن یا نخوردنِ ما فرقی نمی کند !
عمیق تر نگاه کنیم ! رمضان ؛ تمرینِ انسانیت و بردباری است ، نه تمرینِ گرسنگی ...
#ماه_مبارك_رمضان
#وفات_حضرت_خديجه
#حضرت_خديجه
💠امام باقر علیه السلام
🔸لكُلِّ شَيْءٍ رَبِيعٌ وَ رَبِيعُ اَلْقُرْآنِ شَهْرُ رَمَضَانَ
🔹هر چيزي بهاري دارد و بهار قرآن، ماه رمضان است
📗الکافي ج2 ص630
@chbJahadkeshavarzii🌿
ماه عاشقی
قرائت جزء يازدهم قرآن کریم
ثواب قرائت تقدیم میشود به روح پاک شهیدان:
سپهبدحاج قاسم سلیمانی
جهادگر مرتضي نجفي
جهادگر يادعلي برزگر
اموات همكاران:
غفور احمدزاده
روحشان شاد به ذکر صلوات و بهره مند از قرائت قرآن کریم جزءيازدهم
#ماه_مبارك_رمضان
#بهار_قران
#رمضان
💠 ترتیل جزء یازدهم قرآن کریم
🔹این جزء از آیه 93 سوره توبه آغاز و تا آیه 5 سوره هود ادامه دارد.
🔸در این جزء بخشی از توبه، یونس، و بخشی از هود قرار دارد.
#ماه_مبارك_رمضان
#بهار_قران
#رمضان
💠دعای روز یازدهم ماه رمضان
🔹اللّهُمَّ حَبِّبْ إِلَی فِیهِ الْإِحْسَانَ وَ کرِّهْ إِلَی فِیهِ الْفُسُوقَ وَ الْعِصْیانَ وَ حَرِّمْ عَلَی فِیهِ السَّخَطَ وَ النِّیرَانَ بِعَوْنِک یا غِیاثَ الْمُسْتَغِیثِینَ
🔸خدایا در این ماه نیکی را پسندیده من گردانده و نادرستیها و نافرمانیها را مورد کراهت من قرار ده و خشم و آتش برافروخته را بر من حرام گردان، به یاریات ای فریادرس دادخواهان
#ماه_مبارك_رمضان
#بهار_قران
#رمضان
#دعای_هر_روز_ماه_رمضان
در راستای بهبود تغذیه خانوارهای روستایی و ایجاد باغچه سلامت صورت پذيرفت
تهیه و توزیع بذر سبزیجات مختلف شامل تره، ریحون، گشنیز، جعفری، شاهی و شوید توسط واحد زنان روستايي مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری در بين زنان روستايي شهرستانهاي ده گانه همراه با آموزش كشت،داشت، و برداشت نموده است
۱۲هزار میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان چهارمحال و بختیاری پرداخت شد
مدیر شعب بانک کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: این بانک در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان واجدشرایط در استان پرداخت کرده است.
هوشنگ طاهری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا مجموع پرداخت تسهیلات بانک را بیش از ۱۳هزار میلیارد ریال عنوان و تاکید کرد: ۹۳ درصد از این میزان تسهیلات برابر ۱۲ هزار و ۱۴۳ میلیارد ریال به بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری پرداخت شد.
وی افزود: این میزان تسهیلات کشاورزی به افزونبر ۲۴ هزار نفر از متقاضیان واجدشرایط در زیربخشهای مختلف مانند کشتهای گلخانهای، کشت گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی، شیلات، دام و طیور، دام عشایر، مکانیزاسیون کشاورزی، تولید بذور گواهی شده و طرحهای گردشگری پرداخت شده است.
طاهری تصریح کرد: بانک کشاورزی چهارمحال و بختیاری در سال گذشته از محل اعتبار بند (خ) ماده ۳۳ قانون برنامه ششم توسعه کشور و خط مشی وصول مطالبات این بانک، ۲۹ هزار و ۶۲۸ فقره از تسهیلات بدهکاران را به مبلغ ۶ هزار و ۵۷۶ میلیارد ریال و به روش امهال تعیین تکلیف کرد.
وی یادآور شد: در سال گذشته ۲۴۲ میلیارد ریال تسهیلات به یکهزار و ۶۶۷ نفر از دارندگان کشاورز کارت چهارمحال و بختیاری برای خرید نهادههای کشاورزی پرداخت شده که بانک کشاورزی استان در این خصوص رتبه نخست کشور را کسب کرده است و پرداخت این تسهیلات در سال جدید نیز همچنان ادامه دارد.
مدیر شعب بانک کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: بانک کشاورزی در راستای انجام مسولیتهای اجتماعی خود، ۲ مدرسه در روستاهای چهارده فلارد شهرستان لردگان و شیخمحمود شهرستان اردل احداث و تحویل ادارهکل آموزش و پرورش استان داده است.
طاهری گفت: بانک کشاورزی هماکنون در حال ساخت یک مدرسه دیگر در روستای طارم بازفت شهرستان کوهرنگ است.
─┅═༅🍃🍏🍎🍃༅═┅─
📖◁ عواملی که باعث سکته مغزی میشود؛
💬. نخوردن صبحانه
💬. پرخوری بخصوص در شب
💬. مصرف بی رویه دخانیات
💬. استفاده زیاد قند و شکر
💬. آلودگی هوا
💬.کمبود خواب
💬.پوشاندن سر به هنگام خواب
💬.کار کشیدن از مغزتان در هنگام بیماری
💬.کاهش افکار مثبت
🥗راههای جلوگیری از سکته مغزی
🌀.کاهش فشار خون بالا
🌀.کنترول بیماریهای قلبی
🌀.کاهش کلسترول بالا(<•حذف روغن های مایع و جامد!•
🌀.کنترول دیابت •حذف قند و شکر•
🌀.مدیریت چاقی •حذف فست فود ها•
🌀.نکشیدن سیگار و قلیان •دخانیات•
🌀.مدیریت استرس
🌀.فعالیت بدنی
─┅═💐༅═┅─
@chbJahadkeshavarzii🌿
مبارزه با علفهای هرز در مزارع چهارمحال و بختیاری ۸۰ درصد افزایش یافت
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره روند افزایشی مبارزه با علفهای هرز در مزارع گندم و جو برای بهبود باردهی محصول، گفت: مبارزه با علفهای هرز در سطح ۲۴ هزار هکتار از مزارع استان اجرا شد که ۸۰ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.
فرشید شبانی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به افزایش خشکسالی و گران شدن قیمت سم، افزود: این عوامل هیچ تاثیری بر کاهش سمپاشی نداشته است.
وی اظهار داشت: سموم استفاده شده برای کنترل علفهای هرز پهن برگ بیشتر علفکُش "توفوردی"و علفکُش "گرانستار" و برای علفهای هرز نازک برگ گندم علفکُش "تاپیک" و علفهای هرز نازک برگ جو علفکش "نابواس" است.
به گفته وی، مبارزه شیمیایی با علفهای هرز در سطح ۱۰ هزار و ۲۲۰ هکتار از اراضی گندم آبی اجرا شده است که از این سطح، هشت هزار و ۹۹۳ هکتار مبارزه با علفهای هرز پهن برگ و یکهزار و ۲۲۷ هکتار مبارز با علفهای هرز نازک برگ است.
وی اظهار داشت: در اراضی گندم دیم استان نیز مبارزه در سطح هشت هزار و۱۸۲ هکتار انجام شد، که از این سطح هفت هزار و ۴۲ هکتار مبارزه با علفهای هرز پهن برگ و یکهزار و ۱۴۰ هکتار مبارز با علفهای هرز نازک برگ است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه مبارزه شیمیایی با علفهای هرز جو در سال زراعی جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۲ برابری داشته است، افزود: در سال زراعی جاری در سطح پنج هزار و ۶۲۳ هکتار از اراضی جو دیم و آبی استان مبارزه شیمیایی با علفهای هرز انجام شده است.
شبانی به مبارزه شیمیایی با سن غلات در استان اشاره کرد و گفت: تاکنون چهار هزار و ۱۰۴ هکتار از اراضی گندم و جوی استان برای آفت سن غلات سمپاشی شده است.
وی با اشاره به افزایش دمای استان در اردیبهشتماه امسال افزود: کشاورزان باید با همراهی کارشناسان پهنه و کارشناسان ناظر جهادکشاورزی، نسبت به بررسی از مزارع خود اقدام کنند و به محض مشاهده آفت سِن گندم، نسبت به سمپاشی مزرعه با سموم توصیه شده اقدام کنند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه استانداردی برای مصرف سموم آفتکش وجود ندارد، گفت: میزان مصرف سموم آفتکُش بسته به نوع آفت ، بیماری و علفهای هرز، تراکم جمعیت آنها، تعداد نسل و بیولوژی آفات، اقلیم، نوع محصول و نوع آفتکش متفاوت است.
وی اظهار داشت: متوسط میزان مصرف انواع آفتکش در استان در سالگذشته برابر با ۱۸۰ گرم ماده موثر در هکتار بود که این میزان در کشور برابر با ۸۵۰ گرم در هکتار و در دنیا یکهزار و ۲۰۰ تا یکهزار و ۴۰۰گرم است.
شبانی افزود: علفهای هرز یکی از عوامل کاهنده عملکرد محصولات کشاورزی هستند که باید در راستای کنترل آنها مبارزه موثر و به موقع انجام شود.