🔹نشست کارگروه رفع تداخلات شهرستان کوهرنگ
🔹نشست مذکور با حضور: اعضای کارگروه شهرستانی برگزار گردید.
🔹حمید حسین پور مدیریت جهادکشاورزی شهرستان در نشست مذکور بیان داشتند: تشکیل جلسه کارگروه رفع تداخلات در راستای اجرای ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقا نظام مالی کشور در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برگزار گردید.
#کوهرنگ
┈┉┅━❀🍃🌺🍃❀━┅┉┈
✅ همراهی شما افتخار ماست
🔰 *اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری*
┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄
🦋@chbJahadkeshavarzii
💠عنوان: بازدید و بازرسی مستمر معاون فنی و اجرایی و بازرسان تنظیم بازار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شهرکرد، از نانوایی ها و فروشگاه های مواد غذایی در سطح بازار شهرکرد
🏠مکان: شهرستان شهرکرد
🕰 زمان: آبان ماه ۱۴۰۲
💠 هدف: رسیدگی به گزارشات سامانه ۱۲۴، رعایت قیمت های مصوب و دستورالعمل های بهداشتی، تطبیق سهمیه دریافتی با میزان مصرف روزانه، توجه به نصب نرخنامه و تعطیلی ها، وزن چانه، وزن نان و کیفیت پخت، رعایت ساعات مصوب پخت
✔️ لازم به توضیح است: بیشترین تخلفات شامل: گرانفروشی، عدم رعایت ساعات مصوب پخت و کیفیت نان بوده است.
#شهرکرد
┈┉┅━❀🍂🌾🍂❀━┅┉┈
❀━┅┉┈ همراهی شما افتخار ماست
┈┉┅━❀ اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄
بام ایران از پهنههای طلای سرخ در کشور است و زعفران تولیدی در این استان به علت شرایط مناسب کشت، عیار بالایی دارد که در صورت فراهم شدن زمینه صادرات، تجارتی پرسود را رقم خواهد زد.
چهارمحال و بختیاری مهد تولید محصولات کشاورزی متعدد از جمله بادام، گندم، جو، سیبزمینی، هلو، گردو، زعفران و.... در کشور است، عموم محصولات تولیدی در این استان از کیفیت بالایی برخوردار هستند، این استان به علت داشتن ارتفاع بالا از سطح دریا و تابش مستقیم نور خورشید قابلیت کشت بسیاری از محصولات از جمله زعفران را دارد.
در بیش از یک دهه گذشته اختاپوس خشکسالی چهارمحال و بختیاری را در بر گرفته، بنابراین کشاورزان برای تولید محصولات خود با چالش تأمین آب مواجه شدهاند، بنابراین کشت محصولات کمآب بر و اقتصادی در اولویت سازمان جهاد کشاورزی قرار گرفت و کشاورزان به کشت این محصولات ترغیب شدند.
همواره در ابتدای تغییر سیاستهای بخش کشاورزی، مقاومتهایی از سوی کشاورزان مشاهده میشود، اما اگر مزایا برای بهرهبرداران به درستی تبیین شود، این قشر نیز به تغییر الگوی کشت روی میآورند.
زعفران یکی از محصولات صادراتی با ارزآوری بالا است که به طلای سرخ در جهان مشهور است و به گفته کارشناسان، کیفیت زعفران تولیدی در چهارمحال و بختیاری از انواع مرغوب آن از هر نظر در کشور محسوب میشود و میتوان گفت بام ایران پهنه طلای سرخ است.
کشت زعفران صرفه اقتصادی بالایی دارد، قیمت هر کیلوگرم زعفران در سال گذشته بین ۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان بود.
┈┉┅━❀🍂🌾🍂❀━┅┉┈
❀━┅┉┈ همراهی شما افتخار ماست
پیشبینی برداشت ۲ تن زعفران طی سالجاری در چهارمحال و بختیاری
مجری گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در خصوص تولید زعفران در استان، اظهار کرد: ۲۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت زعفران اختصاص پیدا کرده است.
یزدان احمدزاده با بیان اینکه سطح زیر کشت زعفران در چهارمحال و بختیاری نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است، گفت: پیشبینی میشود از سطح زیر کشت زعفران در استان ۲ تن محصول برداشت شود، میانگین برداشت زعفران در هر هکتار بین ۷ تا ۸ کیلوگرم است.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از استانهای کشور دچار خشکسالی هستند، یادآور شد: به همین علت یکی از سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی کشت محصولات کمآب بر و اقتصادی مانند زعفران است.
احمدزاده با تاکید بر اینکه در سالجاری ۱۵ تن پیاز زعفران در بین کشاورزان چهارمحال و بختیاری توزیع شده است، عنوان کرد: این اقدام بهمنظور تشویق کشاورزان به کشت زعفران انجام شده است.
مجری گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: کشاورزان زعفرانکار باید قبل از طلوع آفتاب اقدام به برداشت زعفران کنند، اگر بعد از طلوع آفتاب برداشت زعفران انجام شود، خواص زعفران کاهش پیدا میکند.
وی با اشاره به اینکه زعفران تولیدی در چهارمحال و بختیاری بهعلت ارتفاع بالا از سطح دریا و اقلیم آب و هوایی عیار بالایی دارد، خاطرنشان کرد: برداشت زعفران در این استان بهصورت دستی انجام میشود، در بحث مکانیزاسیون در برداشت و فرآوری زعفران جای کار بسیار است که به همین منظور تسهیلات برای خرید ماشینآلات در اختیار کشاورزان قرار میگیرد.
┈┉┅━❀🍂🌾🍂❀━┅┉┈
❀━┅┉┈ همراهی شما افتخار ماست
مسئول ترویج و آموزش کشاورزی اداره جهاد کشاورزی شهرستان کیار نیز در خصوص خواص غذایی زعفران ، اظهار کرد: زعفران یکی از محبوبترین چاشنیهای غذایی در جهان محسوب میشود که به علت مواد موثره موجود در آن خواص بالایی دارد.
حیدریان با بیان اینکه زعفران یک طعمدهنده و رنگدهنده طبیعی برای غذا است، عنوان کرد: زعفران به تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت حافظه، تقویت قلب کمک میکند، همچنین خواص ضد التهاب و ضد سرطان نیز دارد و به کاهش استرس کمک میکند، دمنوش زعفران موجب کاهش اشتها در فرد نیز میشود
وی با اشاره به اینکه گیاه زعفران ارزش اقتصادی بسیار بالایی دارد، یادآور شد: به همی علت کشت این محصول مورد استقبال کشاورزان قرار گرفته است.
شهرستان کیار یکی از شهرستانهای چهارمحال و بختیاری است که سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان قابل توجه است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار با اشاره به اینکه سطح زیر کشت گیاهان دارویی در شهرستان کیار ۱۳۰ هکتار است، اظهار کرد: از این سطح حدود ۴۰ هکتار به کشت زعفران اختصاص پیدا کرده است، سطوح اختصاص یافته به کشت زعفران در این شهرستان اغلب یکپارچه و بالای یک هکتار است.
امرالله اسماعیلی افزود: زعفران تولیدی در شهرستان کیار نسبت به سایر مناطق چهارمحال و بختیاری از کیفیت و کمیت بالاتری برخوردار است.
وی بیان کرد: مزارع زعفران در شهرستان کیار بهصورت کشت مکانیزه با تراکم مناسب هستند، همچنین از کودهای عالی در این مزارع استفاده میشود که عملکرد برداشت را نیز بالا برده است، آبیاری نیز به صورت منظم انجام میشود.
┈┉┅━❀🍂🌾🍂
❀━┅┉┈
ضرورت گرایش کشاورزان به سمت کشت محصولات کم آب بر و اقتصادی
در شرایطی که مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی از اهمیت بالایی برخوردار است، باید کشاورزان به سمت کشت محصولات کم آب بر و اقتصادی سوق داده شوند، این مسئله نیازمند تقویت ترویج و آموزش کشاورزی است.
کشورهای خارجی از مشتریان ثابت زعفران تولیدی در کشور هستند، مستعد بودن چهارمحال و بختیاری برای کشت زعفران میتواند یک تجارت پرسود را رقم بزند.
اکنون فصل برداشت طلای سرخ در چهارمحال و بختیاری است، با توجه به اینکه این محصول در صورت صادرات میتواند ارزآوری بالایی برای کشور داشته باشد، باید زمینه بازاریابی و صادرات آن فراهم شود، عمده زعفران صادراتی از استان بهصورت چمدانی است، بنابراین دلالان میتوانند در این موضوع جولان دهند.
┈┉┅━❀🍂🌾🍂❀━┅┉┈
❀━┅┉┈ همراهی شما افتخار ماست
┈┉┅━❀ اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄
🦋@chbJahadkeshavarzii
❇️تشکر و قدردانی
🔹احتراما به استحضار می رسانیم جمعی از باغداران طرح ۸ اینچی روستای ایلبگی مبنی بر اینکه از دوسال پیش وقتی کرم خراط گردو ،درختان گردویمان را به ورطه نابودی کشانده بود پس از تحقیقات پی بردیم جناب دکتر سعیدی در این زمینه با باغداران همکاری دارند لذا برحسب نیاز به ایشان مراجعه و درخواست بازدید از درختانمان و ارئه طریق به منظور مبارزه با این آفت مخرب را نمودیم
🔹ایشان ضمن بازدید از باغات ،دستورات لازم بمنظور مبارزه با این آفت را ارائه و مرتبا نتیجه کار را پیگیر شدند
🔹 اکنون پس از دوسال حاصل رهنمودهای این بزرگوار کارساز بوده و درختان گردویمان از نابودی نجات پیدا کردند لذا این همکاری صادقانه ،خالصانه و بی توقع ایشان ما را بر این داشت که با توجه به اینکه وجه جوابگوی این حرکت خداپسندانه و انسانی ایشان نیستیم حداقل ضمن تقدیر و تشکر از مقام محترم درخواست می نماییم به نحوی که مصلحت بدانند این مساعدت و همکاری بزرگوارنه آقای دکتر سعیدی مدنظر قرار گرفته و به نحو مقتضی از ایشان تقدیر و تشکر بعمل آید
❇️ روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان از حسن تدبیر و تلاش جناب آقای دکترزریر سعیدی (عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان)در پیشبرد اهداف بخش کشاورزی و همکاری موثر با کشاورزان نهایت تشکر و قدردانی را دارد
#کار_خوب
┈┉┅━❀🍂🌾🍂❀━┅┉┈
❀━┅┉┈ همراهی شما افتخار ماست
┈┉┅━❀ اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄
🦋@chbJahadkeshavarzii
قرمزترین رنگ پاییز اینجاست
دورک اناری چهارمحال و بختیاری