enc_17137295788952820024905.mp3
3.05M
🔸#نواهنگ تنها ترین آدم دنیا منم
🎤با نوای #امین_قدیم
بیچارم کرده کربلا
مرحم درده کربلا...
#کربلا
#امام_حسین
#محرم
#اربعین
#اسماعیل_هنیه
#خونخواهی_هنیه_عزیز
#سازمان_جهاد_کشاورزی
#چهارمحال_و_بختیاری
🏴 اداره روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅🏴❅┄┅┅┅┅┄
🏴@chbJahadkeshavarzii
ششمین کارگروه آرد ونان شهرستان کیار در سال ۱۴۰۳
مدیر جهادکشاورزی شهرستان کیار با اعلام این خبر اظهار داشت:
ضمن بررسی مصوبات جلسه قبل، با توجه به نارضایتی برخی از شهروندان در خصوص کیفیت و ساعات پخت نان با حضور شوراهای اسلامی به مطالبات آنان پاسخ داده شد.
وی افزود: در ادامه مصوباتی در خصوص رفع ایرادات و تشدید در بازرسی ها، وظیفه هر کدام از اعضا بخصوص اتاق اصناف و بازرسین اداره صمت تذکر داده شد .
🗓 ۱۰ مرداد ۱۴۰۳
❇️ کیار
#شورای_آرد_و_نان
#سازمان_جهاد_کشاورزی
#کیار
#چهارمحال_و_بختیاری
🏴 اداره روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅🏴❅┄┅┅┅┅┄
🏴@chbJahadkeshavarzii
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری خبرداد:
تولید بیش از 2 میلیون تن محصولات کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از 2 میلیون تن محصولات کشاورزی به همت تولیدکنندگان در چهارمحال و بختیاری تولید شده است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری خبرداد:
تولید بیش از 2 میلیون تن محصولات کشاورزی
حسین برزگر در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: بیش از 2 میلیون تن محصولات کشاورزی به همت تولیدکنندگان در چهارمحال و بختیاری تولید شده است.
وی افزود: رشد تولیدات کشاورزی تا این سطح قاعدتا باید طی چندین برنامه توسعه محقق شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در سه سال گذشته با اقداماتی چون کشاورزی قراردادی، جهش تولید در دیمزارها، توسعه گلخانهها و... که انجام گرفت، به اعداد و ارقام بسیار خوبی در حوزه کشاورزی دست پیدا کردیم، برای مثال گلخانههای در این استان از 29 هکتار به 100 هکتار رسیده است، 60 هکتار گلخانه در دست احداث و جواز تاسیس بیش از 800 هکتار نیز صادر شده است.
برزگر با اشاره به اینکه در زمینه تولید و زنجیره آبزیان و بادام، شهرک تخصصی بادام، فعال شدن تحقیقات آبزیان، اقدامات سازندهای در حوزه تولید خوراک آبزیان رخ داد و... نیز اتفاقات خوبی در سطح چهارمحال و بختیاری رخ داده است، عنوان کرد: در حال حاضر این استان به عنوان قطب تولید خوراک آبزیان کشور معرفی شده است، سالانه بیش از 400 هزار تن خوراک آبزیان در استان تولید میشود.
وی با تاکید بر اینکه به جرات میتوان گفت جهش تولید در بخش کشاورزی در چهارمحال و بختیاری اتفاق افتاده است، خاطرنشان کرد: بعد از اجرای طرح هدفمندسازی یارانهها صنعت دام و طیور با چالشهایی مواجه شد، 6 تا 7 برابر شدن ناگهانی نرخ ارز باعث شد تا به همین میزان نیاز به رشد نقدینگی در واحدهای تولیدی داشته باشیم، لذا تولیدکنندگان در صنعت دام و طیور شرایط سختی را تحمل کردند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: اما با همه اینها، امروز شاهد پایداری در تولید در زیربخش صنعت دام و طیور هستیم، سال 1402 نسبت به سال 1401 و با اتفاقاتی که رخ داد 50 درصد مرغداریها را از خط اعتباری مکانیزاسیون حدود 600 میلیارد تومان تجهیز منابع مالی شدند و 50 درصد دیگر را با تشکیل خوشههای مرغداری مورد حمایت قرار دادیم.
برزگر بیان کرد: خوشههای مرغداری در سال 1402 نسبت به سال 1401 بالغ بر 21 درصد افزایش تولید مرغ در چهارمحال و بختیاری حاصل شد، سه ماهه اول سال 1403 نسبت به ابتدای سال 1402 بیش از 30 درصد افزایش جوجهریزی در استان محقق شد.
وی تاکید کرد: برنامهریزی شده است تا در صنعت طیور، صادرات جایگزین فرایند واردات در تنظیم بازار شود، از همین رو ساخت و بهرهبرداری از سردخانهها و صدور احداث 30 سردخانه مجهز در قالب طرح تبدیل چهارمحال و بختیاری به عنوان مرکز سردخانهای کشور، صادر شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در زمینه تولید گوشت قرمز، در حال حاضر بیش از نیاز کشور ظرفیت تولید در استان وجود دارد، 12 هزار تن نیاز گوشت استان است که ساختارهای موجود در استان برای تولید 27 هزار تن گوشت سازگاری پیدا کرده است.
برزگر افزود: طی این دو سال متوجه شدیم که زیرساختهای حوزه بازرگانی استان در حوزه خرید و فروش دام زنده ایرادات اساسی دارد، از همین رو به دنبال احداث میدان عرضه دام زنده رفتیم.
وی ادامه داد: 43 مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری به عنوان یک بستر نه برای ارتقا تولید و افزایش جمعیت دام بلکه برای سازماندهی جمعیت دامها خصوصا دام سبک هدفگذاری شد تا بتوانیم دام را از شهرها جمعآوری کرده و در مجتمعها نگهداری کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: فرایند اجرایی چهار مجتمع قبل از عید آغاز شد، دو مجتمع اسب و دام بعد از عید کلید خورد و چهار مجتمع دیگر نیز در تابستان سال جاری کلنگزنی شد، در نهایت هدفگذاری کلنگزنی 43 مجتمع است که تا پایان سال سعی میشود انجام شود.
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#سازمان_جهاد_کشاورزی
#چهارمحال_و_بختیاری
🏴 اداره روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅🏴❅┄┅┅┅┅┄
🏴@chbJahadkeshavarzii
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحالوبختیاری:
انتقال آب از سد بیدکان لاران باعث اشتغال ۱۵۰۰ نفر خواهد شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحالوبختیاری گفت: پروژه طرح تامین و انتقال آب از سد بیدکان بخش لاران باعث اشتغال بیش از هزار و ۵۰۰ نفر خواهد شد، همچنین بیش از ۳۰ هزار تن معادل سه هزار میلیارد ریال ارزش تولیدات کشاورزی این پروژه خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال و بختیاری، حسین برزگر امروز _پنجشنبه یازدهم مرداد_ در حاشیه بازدید از طرح تأمین و انتقال آب شبکههای فرعی اراضی سد بی دکان در بخش لاران، اظهار کرد: یکی از مهمترین پروژههای زیربنایی و دارای اولویت استان شبکه آبرسانی سد تنظیمی پایاب بی دکان است، حجم این سد خاکی ۱۴.۵ میلیون متر مکعب است و با وجود اینکه این سد تنظیمی حدود ۱۵ سال است که به بهرهبرداری رسیده، اما شبکه آبرسانی پایاب به اراضی سد در سنوات گذشته به دلیل وجود مشکلات و مسائل اجرا نشده است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۲ در راستای محرومیتزدایی و با هدف حل مسائل و مشکلات بخش لاران از جمله بالا بودن نرخ بیکاری و هدر رفت آب، قراردادی با قرار گاه امام حسن مجتبی (ع) منعقد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحالوبختیاری عنوان کرد: حدود هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبارات دولتی بابت اجرای شبکه اصلی خط انتقال آب در نظر گرفته شده که جمعاً از ۵۷ کیلومتر خط انتقال لوله، حدود ۴۰ کیلومتر خط انتقال لولههای آن خریداری شده و لولهگذاری از محل اراضی بالا دست شهر هارونی آغاز شده، دو مسیر به سمت اراضی هارونی و اراضی روستای اسدآباد تا روستای وانان بهطور کامل اجرایی شده است.
برزگر تصریح کرد: خط فرعی که به سمت روستای اسد آباد و کتک و خطی به سمت اراضی بر آفتاب هارونی میرود، لولههایش خریداری و در ماههای آینده اجرایی خواهد شد.
۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی پروژه انقال آب سد بیدکان
وی ادامه داد: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی طرح تأمین و انتقال آب شبکههای فرعی اراضی سد بی دکان در بخش لاران به ۶۰ درصد رسیده است. رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحالوبختیاری اضافه کرد: برای خرید لولههای ورودی اراضی سمت روستا خوی مناقصه برگزار شد و خط تولید شرکت در حال تولید است، امیدواریم ظرف یک تا دو ماه آینده بتوانیم پروژهها به طور کامل اجرایی شود و با اعتباراتی که از حوزه ملی دریافت میشود پروژه تا زمستان به اتمام رسد.
برزگر گفت: پروژه ارضی پایاب سد بی دکان بخش لاران باعث اشتغال بیش از هزار و ۵۰۰ نفر خواهد شد، همچنین بیش از ۳۰ هزار تن معادل سه هزار میلیارد ریال ارزش تولیدات کشاورزی این پروژه خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته بیش از دو هزار میلیارد ریال در این پروژه سرمایهگذاری انجام شده است که امیدواریم با انجام این اقدامات ۴۰۰ هکتار از اراضی هارونی، ۱۰۰ اراضی دیگر از اراضی روستای اسدآباد و بیش از ۲۵۰ هکتار اراضی وانان به صورت مدل مشارکتی منجر به نتیجه شود.
imna.ir/x8CKD
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#سازمان_جهاد_کشاورزی
#شهرکرد
#لاران
#چهارمحال_و_بختیاری
🏴 اداره روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅🏴❅┄┅┅┅┅┄
🏴@chbJahadkeshavarzii
پیشرفت زیرسازی مجتمع دامپروری سامان چهارمحال و بختیاری ۵۰ درصد رسید
شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح آمادهسازی زیرساختهای مجتمع دامپروری دام سنگین سامان ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین برزگر روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از روند اجرایی آمادهسازی زیرساختهای مجتمع دامپروری دام سنگین سامان تاکید کرد: اجرای این طرح از سال گذشته متناسب با سند آمایش سرزمینی و با توجه به نرخ بالای بیکاری آغاز شد.
وی افزود: با توجه به نرخ بالای بیکاری، وضعیت مطلوب انرژی برق، آب و گاز و همچنین کمبود بارشها در نیمه شرقی چهارمحال و بختیاری راهاندازی ۴۳ مجتمع دامپروری در ۴۳ شهر استان از سال گذشته در دستورکار قرار گرفت.
برزگر تصریح کرد: در این مدت صدور مجوز برای راهاندازی ۲۹ مجتمع گلخانهای از سوی بخش خصوصی و ساخت ۱۳ شهرک گلخانهای از طرف بخش دولتی در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
وی یادآور شد: از این تعداد تاکنون عملیات اجرایی ساخت ۱۹ مجتمع و شهرک گلخانهای با ۶۵۰ هکتار وسعت و اشتغالزایی ۱۰ هزار نفر آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: مجتمع دامپروری سامان ۵۸ هکتار وسعت و ظرفیت راهاندازی ۱۶۹ واحد را دارد.
دلشاد جهانبخشی تاکید کرد: با راهاندازی مجتمع دامپروری سامان زمینه اشتغال مستقیم ۵۰۰ نفر و غیرمستقیم ۴۵۰ نفر فراهم خواهد شد.
وی اظهار داشت: برای راهاندازی مجتمع دامپروری سامان تاکنون ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی و ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار بخش خصوصی تامین و هزینه شده است و تا ۲ ماه دیگر تحویل بهرهبرداران میشود.
به گزارش ایرنا، سامان در ۱۶ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است
www.irna.ir/xjRdhN
#مجتمع_دام_سنگین
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#سازمان_جهاد_کشاورزی
#شرکت_شهرکهای_کشاورزی
#سامان
#چهارمحال_و_بختیاری
🏴 اداره روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅🏴❅┄┅┅┅┅┄
🏴@chbJahadkeshavarzii