eitaa logo
اخبار جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
2.4هزار دنبال‌کننده
81.1هزار عکس
5.3هزار ویدیو
369 فایل
اخبار،گزارش،رويداد و... سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختياری ارتباط با ادمين ها @hamidrezahabibian @hgh007 @Armatic1401 @Majidkarimian ارسال الکترونیکی انتقادات و پیشنهادات از طریق @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">chbjahadpublicrelations@gmail.com
مشاهده در ایتا
دانلود
تشریح اقدامات 5 ساله در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری، علی محمدی مقدم مدیرکل سابق منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در تشریح اقدامات خود طی 5 سال مدیریت گفت: در این مدت، اقتدار سازمانی درقالب تقویت نیروی انسانی، تقویت اعتبارات، یگان خودرویی و ساختمان ها انجام شد. وی افزود: همچنین با تغییر رویکرد در مدیریت منابع طبیعی، تخریب و تصرف منابع طبیعی از سر آز با حمایت دستگاه های قضایی و امنیتی با پیشگیری، مبارزه با پدیده شوم زمین خواری و مبارزه با قاچاقچیان محصولات جنگلی و مرتعی صورت گرفت. وی ادامه داد: در قالب تبصره یک ماده 55 قانون حفاظت و بهره برداری از منابع طبیعی، با تشکیل یک هزار و 600 فقره پرونده از 3 هزار و 108 هکتار تصرف جلوگیری شد. محمدی مقدم اضافه کرد: در مجموع 15 هزار هکتار از اراضی ملی در قالب 11 فقره پرونده با ارزش مالی 6 هزار میلیارد تومان به نفع بیت المال اعاده گردید و با پدیده شوم زمین خواری مبارزه شد. وی خاطرنشان کرد: همچنین 30 واحد ویلا در اراضی ملی استان قلع و قمع گردید. محمدی مقدم اظهار داشت: در مبارزه با قاچاقچیان محصولات جنگلی و مرتعی نیز از سال 94 تا کنون، بیش از 480 هزار کیلوگرم چوب، 61 هزار کیلوگرم ذغال، 21 هزار کیلوگرم کلوس و 37 هزار کیلوگرم محصولات فرعی کشف و ضبط گردید. وی ادامه داد: در این مدت در راستای تغییر الگوی معیشت جوامع محلی هم 40 هزار هکتار تهیه و بازنگری طرح های مرتعداری انجام شد و 4 هزار هکتار کشت گیاهان دارویی و جنگلکاری اقتصادی صورت گرفت. محمدی مقدم در پایان ضمن تقدیر از زحمات تمامی همکاران در سطح استان و شهرستان ها، از خبرنگاران، اصحاب رسانه و مطبوعات در انعکاس رویدادهای مربوط به منابع طبیعی تشکر و قدردانی کرد.
آغاز عملیات نقشه برداری، مطالعه و طراحی شبکه آبیاری طرح عمومی تامین و انتقال آب سرتنگ لاغر
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان: سعید داودی نیا مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار از آغاز عملیات نقشه برداری و مطالعه و طراحی شبکه آبیاری طرح عمومی تامین و انتقال اب سرتنگ لاغر شهرستان کیار خبر داد داودی نیا گفت : طرح تامین و انتقال آب اراضی سرتنگ لاغر از سال ۱۳۹۶ آغاز گردید وی افزود : طول خط انتقال این طرح ۵۳۴۵ متر است و شامل سه ایستگاه پمپاژ و اختلاف ارتفاع ان ۲۵۰ متر می باشد. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار بیان داشت: شبکه آبیاری طرح در سطح ۱۵۰ هکتار با دبی آب ۷۰ لیتر بر ثانیه در دست مطالعه و طراحی می باشد. داودی نیا با توجه به شرایط توپوگرافی و شرایط اقلیمی از طراحی سیستم آبیاری بارانی و موضعی در این اراضی خبر داد. وی بیان داشت: با اجرای این طرح بیش از ۱۰۰ شغل ایجاد می گردد وی در پایان از این طرح اظهار امیدواری کرد و گفت: شبکه ابیاری طرح با اعتبارات سامانه های نوین آبیاری از محل قانون بودجه سال ۹۹ اجرا گردد. گفتنی است طرح عمومی تامین و انتقال اب سرتنگ لاغر در اراضی شهر ناغان در شهرستان شهرستان کیار واقع است.
۵۰هزار هکتار اراضی کشور زیر کشت گیاهان دارویی می‌رود
معاون برنامه ریزی، توسعه و مدیریت منابع سازمان جنگل‌ها و مراتع با اشاره به اهمیت کشت گیاهان دارویی در توسعه اقتصادی و رفع نیاز جوامع محلی به منابع طبیعی گفت: امسال ۵۰ هزار هکتار اراضی مستعد کشور زیر کشت گیاهان دارویی می‌رود. عبدالرضا بازدار روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با اشاره به اهمیت اجرای طرح‌های حوزه منابع طبیعی در سال جهش تولید افزود: برنامه‌ها و اولویت‌های این سازمان در قالب 9برنامه در ۹۹ طراحی و تدوین شده است. وی گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی در عرصه منابع طبیعی با مشارکت مردمی از برنامه‌های طرح ۹ در ۹۹ است که گیاهان دارویی متناسب با ظرفیت هر استان کشت می‌شود. وی با اشاره به اجرای اینکه اجرای طرح کاداستر(سند تک برگی) ۳۲ میلیون هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی در دستور کار امسال قرار دارد، افزود: ثبت ذخیره‌گاه جنگلی در استان‌ها از دیگر برنامه‌های سالجاری در این سازمان در سطح کشور است. بازدار افزود: توسعه زراعت چوب برای تامین چوب مورد نیاز صنایع چوب و کاهش وابستگی به جنگل‌های کشور و جلوگیری از تخریب جنگل از دیگر برنامه‌ها سالجاری این سازمان است که طرح توسعه زراعت چوب در ۳۰ هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی و با مشارکت مردم اجرا می‌شود. وی به اجرای طرح مرتعداری برای ۸۴ میلیون هکتار از مراتع کشور اشاره کرد و گفت: برای مراتعی که طرح مرتعداری تهیه نشده در حال رایزنی برای تهیه طرح با مشارکت جوامع محلی، مرتعداران هستیم. بازدار به اجرای طرح‌های آبخیزداری در استانها اشاره کرد و گفت: امسال از محل صندوق توسعه ملی ۱۰۰ میلیون یورو برای اجرای طرح‌های آبخیزداری اختصاص داده شده تا این طرحها در قالب عملیات‌های مکانیکی، بیومکانیک و بیولوژیکی اجرا شود. وی از اختصاص ۲۰ میلیون یورو اعتبار ملی در قالب مقابله با ریزگردها به استان ها اشاره کرد گفت: طرح جامع مقابله با ریزگردها تهیه شده تا با همکاری محیط زیست اجرا شود.
آغاز برداشت ذرت علوفه ای در شهرستان کیار/پيش بينی برداشت ۱۷ هزارتن
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار گفت : به طور میانگین از هر هکتار ۶۰ تن ذرت علوفه ای برداشت شد و پیش بینی می شود تا اواسط مهرماه حدود ۱۷ هزار تن ذرت علوفه ای از مزارع این شهرستان برداشت شود سعید داودی نیا افزود : در این شهرستان انواع ارقام میان رس و دیررس کشت می شود و در طول فصل کاشت،داشت و برداشت برای بیش از ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد می شود. داودی نیا تصریح کرد : محصول ذرت علوفه ای برداشت شده علاوه بر تامین علوفه دامداریهای شهرستان و استان به شهرستان ها و استان های همجوار نیز ارسال می شود.
برگزاری جلسه كمیته انتشارات سازمان جهادکشاورزی استان
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان: جلسه كميته انتشارات سازمان در محل مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي استان با حضور اعضا تشكيل شد در اين جلسه ابتدا آقاي سيروس بیک بکان مدير هماهنگي ترويج ضمن خيرمقدم گويي به بيان اهميت و جايگاه حوزه رسانه ها پرداختند و خواستار توجه و مساعدت بیشتر همکاران برای ارائه مقالات و مطالب آموزشی برای چاپ در ماهنامه آوای سبز شدند وي افزود: اين كميته مي تواند اتاق فكري جهت ارائه مشكلات، راهكارها، پيشنهادات و... بخش هاي تخصصي و ادارات تابعه باشد سپس آقاي نصرالله اميني رئيس اداره رسانه‌های هاي آموزشی و دبير جلسه ضمن بيان فعاليت هاي رسانه اي، از جمله برنامه هاي راديويي، تلويزيوني و تهيه و چاپ ماهنامه آواي سبز و ساير فعاليت هاي نوشتاري، مقالات و مطالب رسيده را به كميته ارائه دادند. در ادامه اعضاء محترم به بيان پيشنهادات، مسائل و مشكلات در حوزة نوشتاري شدند. در انتهاي جلسه از زحمات آقاي مهندس مولايي، كه به افتخار بازشستگي نائل آمده اند و سابقه بيش از يك دهه حضور فعال در اين كميته را داشتند، تقدير به عمل آمد
بازدید مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار از کارخانه تولید نوشیدنی بهنوش گهرو
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار از کارخانه تولید نوشیدنی بهنوش گهرو بازدید کرد. در ابتدا جهانگیر دهقان مدیر عامل شرکت بهنوش گهرو گزارشی از مسئله تعیین قیمت تمام شده محصولات بهنوش،سیستم موجودی مواد اولیه و نگهداری و تعمیرات ماشین آلات تولیدی و روند تولید انواع نوشیدنی در این کارخانه را ارائه دادند. در ادامه سعید داودی نیا مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار گفت : هدف از این بازدید بررسی خطوط تولید فراورده های محصولات کشاورزی و مسائل و مشکلات و همچنین بررسی روند توسعه طرح بود. داودی نیا افزود : عمده محصولات این کارخانه به کشورهای همسایه از جمله عراق،افغانستان و ونزوئلا صادر می شود و بیشترین بازار فروش این محصولات در تهران است و خرید کلیه مواد اولیه این کارخانه هم از تهران انجام می شود. گفتنی است این شرکت در سال ۱۳۷۱ به نام شهد کوهرنگ احداث و در نیمه دوم سال ۱۳۹۰ به شرکت بهنوش گهرو تغییر نام داده شد. از سال ۸۸ این شرکت بخاطر مشکلات اقتصادی کاملا تعطیل شد بطوری که حدود ۱۲۰ نفر نیرو شاغل در این کارخانه تسویه و از کار اخراج شدند اما بعد از مدتی این شرکت زیر نظر بنیاد مستضعفان کار خود را آغاز کرد و خط تولید آب آشامیدنی هم اضافه شد وخط تولید مالت هم در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه از ابتدای سال ۹۹ افزایش صد در صدی داشته است. این شرکت هم اکنون کنسانتره و نوشیدنی های آب انگور،سیب و آب معدنی را تولید می کند و نهاده آن هم عمدتا از تاکستان های گهرو و ناغان تهیه می شود.
بِسمِ ربِّ الشُهداءِ و الصِّديقين وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ کسانی را که در راه خدا کشته شده‌اند مرده مپندار، بلکه زنده‌اند و نزد پروردگارشان به ایشان روزی می‌دهند.         ( سوره آل عمران آیه ۱۶۹) با عرض تاسف و تاثر فراوان درگذشت شهادت گونه ی جانباز سرافراز جنگ تحمیلی و از فرماندهان نام آورِ سنگر سازان بی سنگر جهاد سازندگی در هشت سال دفاع مقدس *مهندس حاج فیض الله کوراوند* بزرگ‌مردي كه به اذعان همه ی هم رزمانش شیر میدانهای حق علیه باطل و زمینه ساز فتوحات رزمندگان اسلام بود؛ فرمانده شجاعی که مردم و مسئولین مديون رشادت‌هايش در مبارزه با رژیم بعث صدام هستند ؛ را به اطلاع می رساند مراسم تشییع، تدفین و خاکسپاری این عزیز متعاقباً اعلام خواهد شد اداره روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
برگزاری جلسه ستاد اجرایی گلخانه های استان
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان: جلسه ستاد اجرایی گلخانه های استان با حضور اعضاء در محل دفتر معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان برگزار گردید. گزارش پروانه هاي تاسيس صادره و در دست اقدام به تفكيك شهرستان توسط سازمان نظام مهندسی مورد بررسی قرار گرفت در ادامه گزارش پيشرفت فيزيكي طرح هاي عقد قرارداد شده و وضعيت ساير متقاضيان معرفي شده به بانك و ارائه مسائل و مشكلات متقاضيان در بانك هاي عامل نیز بیان گردید. همچنین بررسي پرونده هاي متقاضيان نيازمند تصميم گيري در كميته فني و گزارش وضعيت مجتمع هاي گلخانه اي توسط شركت شهرك هاي كشاورزي بیان و در جهت رفع موانع احداث گلخانه ها تصمیمات لازم اتخاذ گرديد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠و لَا تَستَوی الحَسَنَةُ وَ لَا السَیئَةُ ادفَع بِالَتی هِیَ اَحسَنُ فَاِذا الَذِی بَینَکَ وَ بَینَهُ عَدَاوَةُ کَاَنَهُ وَلِی حَمِیمُ 🔸 هرگز نیکی و بدی یکسان نیست؛ بدی را با نیکی دفع کن، در این صورت ناگاه همان کس که میان تو و او دشمنی است، گویی دوستی گرم و صمیمی است! ▫️#سوره_فصلت آیه 34 ✅کنار چای تلخ همیشه یا قند است یا شکر به همین خاطر هم هست که گوارا می شود. یادت باشد بعضی ها مثل چای‌اند؛ یعنی تلخ‌اند. پس با آنها شکر باش یعنی شیرین حرف بزن، شیرین رفتار کن؛ به قول سعدی شیرین حرکات باش. این سفارش خداست: ادفَع بِالَتی هِیَ اَحسَنُ؛ بدی های دیگران را با خوبی های خود دفع کن، یعنی اگر دیگران تلخ بودند شیرین باش. 📗منبع: سی تدبر، سی تلنگر، محمدرضا رنجبر #قرآن اداره روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم ⏪ تنها واحد تولید و تکثیر گیاهان به روش کشت بافت در چهارمحال و بختیاری با تلاش و پشتکار زوج جوان بروجنی سالانه یک میلیون نهال گل محمدی تولید و روانه بازار می‌کند.
۴۱۲۸ تن کودشیمیایی بین کشاورزان چهارمحال و بختیاری توزیع شد
مدیر تعاون روستایی چهارمحال و بختیاری گفت: در پنج ماه نخست سال جاری چهار هزار و ۱۲۸ تن کودشیمیایی بین کشاورزان و بهره‌برداران بخش کشاورزی استان توزیع شده است. افشین حیدری با اشاره به اینکه این میزان کود شامل کود اوره و سولفات آمونیوم بوده است، اظهار داشت: در فروردین ماه ۷۱۷ تن، اردیبهشت ماه ۶۶۲ تن و در خرداد ماه ۷۷۵ تن کود شیمیایی در استان توزیع شد. وی افزود: همچنین در ماه‌های تیر و مرداد نیز در مجموع یک هزار و ۹۷۰ تن کود بین کشاورزان توزیع شد. مدیر تعاون روستایی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه کار توزیع کود توسط اتحادیه شرکت‌های تعاون روستایی و اتحادیه‌های تعاونی تولید در استان انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: مقدار توزیع کود در استان برای کشت پاییزه به میزان درخواست و همچنین میزان کودی که به استان تحویل داده می‌شود، بستگی دارد. حیدری با اشاره به کاربرد کود اوره و سولفات آمونیوم در زراعت و باغبانی، بیان کرد: این کود با قیمت دولتی به کشاورزان استان تحویل داده شد. وی یادآور شد: میزان کود شیمیایی که امسال توزیع شد کافی نبود ولی می‌توان گفت کشاورزان راضی بودند.