eitaa logo
اخبار جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
2.5هزار دنبال‌کننده
83.2هزار عکس
5.5هزار ویدیو
386 فایل
اخبار،گزارش،رويداد و... سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختياری ارتباط با ادمين ها @hamidrezahabibian @hgh007 @Armatic1401 @Majidkarimian ارسال الکترونیکی انتقادات و پیشنهادات از طریق @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">chbjahadpublicrelations@gmail.com
مشاهده در ایتا
دانلود
شهرکرد -ایرنا- مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی و دامپزشکی به منظور تامین امنیت غذایی و سلامت عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۰ تاکنون گفت: در این مدت بیش از ۱۹ هزار کیلوگرم گوشت غیربهداشتی دام و طیور از کشتارگاههای استان جمع‌آوری شد. محمد اسدی شامگاه جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای اجرای این طرح پنج هزار و ۵۶ کیلوگرم لاشه دام و آلایش دامی در کشتارگاه‌های دام و ۱۴ هزار و ۴۳۸ کیلوگرم لاشه و آلایش طیور در کشتارگاههای طیور استان جمع‌آوری شد. وی اظهار داشت: در این مدت ۲ اکیپ استانی و ۱۱ اکیپ شهرستانی با حضور ۱۳۸ نفر پرسنل و ۱۵ دستگاه خودروی عملیاتی، نظارت‌های بهداشتی و دامپزشکی با هدف افزایش نظارت بر تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح کشتارگاه‌های دام و طیور، فروشگاه‌های عرضه گوشت و مرغ و فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان اجرا شده است. اسدی افزود: این طرح با هماهنگی و همکاری سایر دستگاه‌های متولی از جمله شبکه بهداشت، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی و به منظور تامین بهداشت و امنیت غذایی مردم تا پایان ماه مبارک رمضان در دست اجراست. وی گفت: تعداد بازدیدهای انجام شده از انواع واحدهای عرضه، انبارها، سردخانه‌ها، مراکز قطعه‌ بندی، بسته بندی و کشتارگاه‌های دام و طیور تاکنون چهار هزار و ۷۹۳ مورد انجام شده که ۱۸ مورد نمونه برداری انجام، ۱۰۷ مورد غیر بهداشتی شناسایی و ۲۳ مورد از تخلفات نیز به مراجع قضایی ارجاع داده شده است. اسدی از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در فرآورده‌های خام دامی نظیر مرغ، گوشت قرمز، ماهی و تخم مرغ، مراتب را با نزدیکترین شبکه دامپزشکی استان در میان گذاشته یا از طریق شماره تلفن های ۱۵۱۲ در سراسر استان موارد تخلف را به اطلاع بازرسان دامپزشکی استان برسانند.    هم‌اکنون هشت کشتارگاه سنتی و ۲ کشتارگاه صنعتی در استان فعال است . به گزارش ایرنا، استان چهارمحال و بختیاری با داشتن  بیش از ۲ میلیون  و ۷۰۰ هزار دام سبک و سنگین عشایری ، سنتی و صنعتی به عنوان یکی از قطب‌های دامپروری کشور محسوب می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
*۱۰۲۸فقره تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی در چهارمحال و بختیاری شناسایی شد*
شهرکرد - ایرنا-فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: پارسال بیش از یک‌هزار و ۲۸ مورد تغییر کاربری در اراضی باغی و زراعی استان توسط گروه‌های گشت حفظ کاربری شناسایی شد که برابر ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی اقدامات لازم انجام شد. سرهنگ یوسف باقری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت در راستای پیشگیری از هرگونه تخلف تغییر کاربری، تعداد ۴۲۶ فقره احکام معوق و تبصره ۲ ماده ۱۰ در استان اجرا شد. به گفته وی، بیشترین تخلفات شناسایی شده در شهرستانهای بروجن، خانمیرزا، سامان و لردگان و بیشترین اجرای قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز متعلق به بروجن، خانمیرزا، لردگان و سامان بود. وی اظهار داشت: هرگونه ساخت و ساز و تغییر کاربری در اراضی کشاورزی باعث از بین رفتن خاک و زمین حاصل‌خیز کشاورزی می‌شود که برخی افراد با ایجاد تغییر کاربری در اراضی کشاورزی به دنبال افزایش ارزش زمین‌های کشاورزی هستند. باقری به فعال بودن سامانه ۱۳۱ برای دریافت گزارش‌های مردمی در خصوص تغییر کاربری اراضی کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: شهروندان در مناطق مختلف استان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی به این سامانه اطلاع دهند تا ظرف ۷۲ ساعت عوامل گشتی به بررسی موضوع اقدام کنند. به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۶۷هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی است و سالانه ۱.۵ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در استان برداشت می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا