کافی بود تا چند ماه دیگه دووم می آورد تا مثل خیلی از اسرا خبر آزادی و برگشت به ایران رو بهش بدن، ولی علی بیگلری بعد سه سال و نیم اسارت دیگه تحملش تموم شده بود. یک نوجوون که دست برده بود به شناسنامهاش تا بیاد جبهه، بالاخره تصمیمش برای گذر از رنج اسارت گرفت و رفت تو آغوش منافقین تو اردوگاه اشرف.
بله، علی می تونست توی بیست و اندی سالگی در حالی که دور گردنش حلقه گل هست، روی کولِ بچه محلهاش بیاد و افتخار یک محله بشه ولی دست تقدیر اون رو از اسارت عراقیها آزاد کرد و به به مدت 17 سال دیگه به اسارتِ خودخواسته رجویچیها درآورد.
به نظرتون با همین چند خط توضیح در مورد این موقعیت که بیشتر به یک کمدی سیاه شبیه، میشه در مورد علی بیگلری قضاوت کرد؟
علی بیگلری ماجرای این سالها اسارت رو که هر کدوم رنگ و بوی خاص خودشون رو دارند در «تلخی رهایی» روایت کرده. «تلخی رهایی» رو از دست ندید.
با چیکتاب همراه باشید 🌱
@cheeketan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 میگن ویکتور هوگو در کل زندگیش نزدیک به چهار هزار نقاشی کشیده 🎨 و هنوز که هنوزه سه هزارتاش موجوده. این رو گوشه ذهنتون داشته باشید.
از اون طرف میگن هوگو در آثارش بازگوکننده تاریخ معاصر فرانسه هست. با این توضیح، شنیدن این حرف که آخرین رمان هوگو یک تابلوی خیرهکننده و حماسی از انقلاب کبیر فرانسهست، نباید زیاد براتون تعجب برانگیز باشه.
از چی حرف میزنیم؟ از رمان «نود و سه». 📚 هوگو اسم این رمان رو از سال هزار و هفتصد و نود و سه که چهارمین سال انقلاب فرانسه بوده گرفته. همون سالی که لویی شانزدهم و ملکه ماری آنتوانت اعدام میشن.
خب اگه میخواین قصه سه قهرمان این رمان رو از دست ندین و برای خوندن این رمان آماده بشین، قبلش یک نگاهی به موشن معرفی این کتاب هم بندازین.
با چیکتاب همراه باشید 🌱
@cheeketab
در قاب«پرتره»🖼 امروز، تصویر نویسندهای جا خوش کرده که خیلیها اون رو «پدر ادبیات آیینی» می دونن. اگه مخاطب داستان و رمان دینی و مذهبی باشید که دلیل دادن چنین عنوانی رو به سیدمهدی شجاعی باید بهتر از هر کسی بدونید.
سیدمهدی شجاعیِ شصت و چند ساله، چهار دهه به طور جدی در حال نوشتن هست و امکان نداره حرف از رمان و داستان دینی به میون بیاد و اسم اون و آثارش پیش کشیده نشه😎.
با چیکتاب همراه باشید🌱
@cheeketab