eitaa logo
ترنم باران
179 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.6هزار ویدیو
121 فایل
هدف این کانال افزایش اطلاعات عمومی اعم از سیاسی؛مذهبی؛اجتماعی می‌باشد. باما همراه باشید. @Velayatali93
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از بیداری ملت
🔹کی فکرشو میکرد آمریکایی که میلیاردها دلار توی هالیوود برای ساخت فیلم‌های آخرالزمانی و نجات دنیا خرج میکنه، حالا تو بحران کرونا پزشکای آمریکایی به علت کمبود تجهیزات پزشکی به جای محافظ صورت از جعبه پلاستیکی اسپاگتی استفاده میکنن! هالیوود نمیتونه به داد پزشکای آمریکایی برسه!! 💬 سلمانه 🔸در کنار تمام آسیب ها،یکی از محاسن این بود که مشخص شد، نه غرب اون مدینه‌ی فاضله‌ی وعده داده شده است و نه مردمش اونقدر که گفته می شد نایس و بافرهنگ هستند... از تهدید کرونا فرصتی برای پایان به بسازیم؛ کرونا نشان داد که از لحاظ خیلی از شاخص ها اگر جلوتر نباشیم عقب تر نیستیم... 💬 بهروز عزیزی 🔴 بیداری ملت @bidariymelat @bidariymelat
هدایت شده از " سراج "
؛ 🔴 خیلیـــا میپرســـن که جاهایــی مثـل و در این موقعیت بحرانی چکار میکنن پس؟؟ 🔸یکی از کارها اینه که میلیاردها تومن هزینه اقلام اقدامات ارزشمند گروه‌های جهادی رو بنیاد علوی داره تامین میکنه. 🔸خیلی کارهای دیگه هم بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی دارن انجام میدن. مثلا تامین غذا و برخی مواردِ پرسنل بیمارستانها، کمک یک میلیون تومانی به ۴ هزار پاکبان، کمک یک میلیون تومانی به ۴ هزار دستفروش، تامین اقلام بهداشتی برای کودکان کار، تامین ماسک و مواد ضدعفونی برای توزیع توسط گروه های جهادی، تامین لباس ایزوله برای پرسنل بیمارستان‌ها، اهدای ۲۴ آمبولانس به ستاد مبارزه با کرونا، تامین هزینه‌های بهداشتی مددجویانِ کمیته امداد و بهزیستی در کل کشور، تامین کل هزینه‌های مقابله با کرونا در ۱۴ منطقه محروم کشور که تحت پوشش بنیاد هستند، تولید و تامین الکل صنعتی مورد نیاز ستاد مقابله با کرونــا، بخشودگی کامل چندماه کرایه املاک بنیاد در کل کشور و..... ‼️ولی برخی رسانه‌ها، انعکاس اقدامات این بنیــــادها (که متعلق به نظام و رهبری هست) را به پای رپُرتاژ میـذارن و پوشش نمیدن! در نتیجـه، تهـش میگـن دستگاه‌هـای زیرمجموعه رهبری مثل بنیــــاد، اون همه پول رو چکار کردن؟! توی این موقعیت حساس چه غلطی میکنن و از این حرفا...!! ✍ حامد طالبی @seraj1397 .
هدایت شده از " سراج "
؛ 🔴 اسلام دین دعا و گریه‼️ 🔻طرح شبهه؛ ⁉️فرق انسان مسلمان با غیرمسلمان اینه که اسلام میگوید با دعــا، گریــه و نــذر و نیــاز به همه‌جا میــرسی، ولی بقیه تلاش میکنن و پیشرفت میکنن مثل اروپایی‌ها! ✅ پاسخ: کسانی که این شبهات را مطرح میکنند شاید بهتر باشد پیش از اشکال به اسلام لااقل یک دور قرآن و کلام اهلبیت را بخوانند... اینکه باید برای رسیدن به هدف و پیشرفت تلاش کرد هیچ شکــی نیست. به صراحت هم در کلام اهلبیت علیهم‌السلام آماده است: امام رضا(ع) در رابطه با درخواست پیروزیِ بدون تلاش از خدا میفرمایند: هرکس از خداوند، توفیق بطلبد ولی تلاش نکند، خودش را مسخره کرده است. 📚مسند الامام‌الرضا(ع)، ج ۱، ص۲۸۳ درخواست توفیق از خدا، بدون تلاش و کوشش به جایی نمی‌رسد و به تعبیر امام، چنین کسی خودش را مسخره کرده است؛ مثل آنکه کسی از خدا روزی بخواهد، ولی هیچ فعالیتی و تلاشی برای معیشت نکند. 📚در قرآن هم سوره هود آیه ۸۸ خداوند میفرماید: آنان که در راه ما و می‌کنند، ما هم راههای خود را به آنها نشان می‌دهیم پس تلاش و کوشش مقدمه لازم رسیدن به موفقیت است. نه تنها عیب از نیست، بلکه عیب از فهم نادرست برخی از اسلام است! @seraj1397 .
هدایت شده از " سراج "
‼️روزه‌های مستحب مؤكّد – ماه رجب و ماه شعبان 🔷 روزه گرفتن در ماههای رجب و شعبان ـ هرچند يك روز از این دو ماه باشد ـ مستحب مؤکد است. @seraj1397 .
هدایت شده از " سراج "
⁉️ | چه کسانی به مـوازاتِ کرونــــا، علیه ایران فعالیت می‌کنند؟! جریان‌شناسی «کروناپلاس» در ایران @seraj1397 .
هدایت شده از " سراج "
آزمون های الهی رویش ها و ریزش ها.pdf
242.4K
(۹۳) 💠فصل سوم _ مقالات/ pdf 🔻 پرونده اول: 🔴 آزمون‌ الهی رویش‌ها و ریزش‌ها @seraj1397 .
هدایت شده از " سراج "
تحلیل دینی از فتنه.pdf
441.8K
(۹۴) 💠فصل سوم _ مقالات/ pdf 🔻 پرونده اول: 🔴 تحلیـل دینی از فتنـــه @seraj1397 .
هدایت شده از " سراج "
🔴 هشدار جدی شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر به همشهریان عزیز 🔻روابط‌عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر در این خصوص گفت: 🔸نیروهای بهداشتی در این ایام فقط و فقط با شماره تماس 4030 با شما تماس می‌گیرند تا بصورت تخصصی، شما و اعضای خانواده‌تان را غربالگری، بیماریابی و آموزش دهند. آنها کارشناسان زبده بهداشتی از سوی وزارت بهداشت اند که برای سلامت اعضای خانواده شما تماس میگیرند. ✅ هفت نکته بسیار مهم که بخوانید: 1⃣ همکاران ما نه از شما تقاضای پول خواهند کرد، نه هزینه‌ای میخواهند به حسابی واریز کنید و نه محصولی را برای خرید معرفی میکنند. آنها فقط علائم شما را سوال میکنند و آموزش های لازم را درخصوص کورونا میدهند. ضمن همکاری با همکاران ما، مراقب سارقین و یا جاعلان باشید. 2⃣ به هیچ عنوان به شماره ای جز این شماره 4030 اعتماد نکنید و هرکس باغیر از این شماره با شما تماس گرفت و خود را مامور بهداشت معرفی کرد باور نکنید. 3⃣ همکاران بهداشتی ما زمان مراجعه احتمالی به درب منازل کارت شناسایی معتبر دارند. مراقب باشید قرار نیست هرکسی به بهانه غربالگری به درب منازلتان می‌آیند از بهداشت باشد. اگر رفتار مشکوکانه داشتند با پلیس تماس بگیرید. 4⃣ حتما شماره بهداشت محل سکونتتان را داشته باشید و درصورت مراجعه کسی به نام مامور بهداشت سریعا تماس بگیرید و صحت آن را از نیروهای بهداشتی بررسی کنید. 5⃣ فقط وبسایت salamat.gov.ir برای غربالگری شما از سوی نیروهای بهداشتی مورد تایید وزارت بهداشت است. به هیچ عنوان پیامک یا پیامی با معرفی آدرس وبسایتی جز این آدرس اینترنتی برای غربالگری را باور نکنید. 6⃣ مراقب باشید برای جعل و سرقت از شما با نام بسته حمایتی دولت، غربالگری و... ممکن است برای شما پیام جعلی بیاید. مراقب باشید به جز سایت salamat.gov.ir یا وبسایت های معتبر وزارت بهداشت روی لینک وبسایت دیگری نزنید. 7⃣ لطفا در صورت داشتن علایم مشکوک به کوروناویروس در سامانه salamat.gov.ir وارد شوید و مشخصات و علایم شخص را وارد کنید تا همکاران ما درصورت داشتن نشانه های مهم بیمارگونه با شماره 4030 باشما تماس بگیرند. به هیچ عنوان برای کنجکاوی، شوخی و ... به سوالات اشتباه پاسخ ندهید تا به بار کاری همکاران ما اضافه نشود. ❤️ نیروهای بخش بهداشت در کنار کادر درمانی بدون تعطیلات هرروز درحال فعالیت اند برای سلامت شما. در خانه بمانید تا از شر این اپیدمی خلاص شویم. @seraj1397 .
هدایت شده از " سراج "
. 🔴 خدمتـــی ســاده و بی‌آلایـــش، امـــــا بسیــــار بــا ارزش 🔸بسیجیـان محلـه اسلامـی شهـرک توحیـد اسلامشهر، تعداد ۳۰۰ بطــــری آب هویــج بیـــن بیمـــاران و پرسنــــل بیمارستان‌های امام رضا(ع) و امام زمان(عج) توزیع کردند. @seraj1397 .
سلام
🔴‏روز جمهوری اسلامی ایران مبارک✌️🇮🇷 https://eitaa.com/chekede93 Hajar313