فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدید چکار کردن ؟ از روی همین رویدادها ، دست های آلوده پشت پرده در اداره ی نهادهای آموزشی رو باید ردیابی کرد !
در یک مناظره تلویزیونی
آقای ارمکی تیشه به ریشه جمهوری اسلامی زد ولی از کسی صدا در نیامد!
اما وقتی آقای انتظاری به اشتباه گفت : مهسا امینی نفله شد! چنان هجمه ای به او وارد کردند که از سمت مدیریت دانشگاه برکنار شد!
پ ن : ظاهرا نظامی که اینهمه خون بابتش داده شده اندازه مهسا امینی اهمیت نداره!
#بصیرت_محور
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حمایت_از_مجرم_توسط_معاون_زنان_پزشکیان
🔴آیا حامی مجرم ، مجرم محسوب نمیشود ؟؟؟!!
چگونه است که اگر مسئول حامی مجرم شود همه سکوت می کنند مگر مجرم مسئول و غیر مسئول دارد مگر مسئول شده خونش از بقیه رنگین تر شده و نباید به جرمش رسیدگی شود؟؟؟
👈چرا باید معاون پزشکیان مخالفت با اجرای قانون کند و آنرا در تریبون که میلیونها نفر می بینند مطرح کند و هیچ کس ککش هم نگزد؟؟
این خانم داره هم قانون را زیر سوال می برد هم مانع اجرایش میشود و هم از حق ناحق مجرم دفاع می کند☝️
سکوت در مقابل ایشان چه معنایی دارد؟؟؟
#نشر_حداکثری_تا_برسد_دستشان
دوستان انقدر نشر بدید تا سرشان به حساب بیاید و بدانند اینجا مملکت و شیعه خانه امام زمانه مردم اجازه نمی دهند هرکس میاد سرکار یک لگد به این انقلاب و احکامش پرت کند و قطعا مردم جلوشان می ایستند.☝️
👈بقیه مطالبات را اینجا ببینید
┄═❁๑๑👒๑๑❁═┄
بزرگترین کانال مطالبـہ گرے בر ایتا 👇
@farhangsaze_haya
🚨 ️تصویری که توسط فعالان فلسطینی دست به دست میشود
✍ نتانیاهو با وجود اینکه بیش از ۱۸۰ هزار غیرنظامی فلسطینی را به قتل رسانده است، آزاد است.
🔹 پاول دوروف، موسس تلگرام به دلیل عدم تمایل به اشتراک گذاری اطلاعات کاربران تلگرام دستگیر شد.
🆔️@rahrovanmahdy
⭕️ سعید حجاریان (تئوریسین اصلاحات) در جلسه با خاتمی، عبدی، تاجیک، خانیکی، صالحی امیری، کرباسچی، ربیعی، موسوی لاری: "اگر پزشکیان بتواند نهضت فراموشی را کلید بزند، در یک دوره چهارساله اصلاحات با تاکتیک جدید می تواند تغییر ریل حکمرانی را تمام کند. فرمالیزم حاکم بر رفتار پزشکیان چه تعمدی باشد و چه شلختگی، علاوه بر اینکه یک تهدید است می تواند فرصت باشد تا تندروها احساس خطر نکنند. استعفای ظریف یک تاکتیک برای عبور از بهارستان بود و به نظرم موفقیت آمیز خواهد بود!
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
📢 رهبر انقلاب: چهار سال نعمت خدمت، زود میگذرد اما کارهای بزرگ میتوان کرد مثل امیرکبیر و #رئیسی_عزیز
📩 رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
✏️ امروز همهی این وزرای محترم و شما برادران و خواهران عزیزی که مورد اعتماد رئیسجمهور و مجلس قرار گرفتید همهتان مقامات عالیرتبهی این کشورید وظیفهی همهی ماست که از شماها حمایت کنیم، کمکتان کنیم اگر احتیاج به کمک داشته باشید و تلاش کنیم که انشاءاللّه شما در کارهایتان موفق باشید.
✏️ شما امروز در جایگاهی قرار گرفتید که میتوانید در پیشرفت کشور و در ادارهی امور کشور مؤثر باشید. وزارت یک چنین موقعیتی را به شماها داده این نعمت الهی است، اینی که انسان بتواند خدمت کند به مردم این نعمت بزرگی است.
✏️ چهارسال زود میگذرد لکن در همین مهلت زود گذر کارهای بزرگ میتوان کرد. امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد؛ کارهای بزرگی را بنیانگذاری کرد. خود آقای #رئیسی_عزیز ما سه سال حکومت کرد و ریاست کرد کارهای خوبی ایشان انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءاللّه ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید. ۱۴۰۳/۶/۶
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌹#شهیدحاج_حسن
#طهرانی_مقدم
پدر علم موشکی ایران
گفته بود روی قبرم بنویسید اینجا مدفن کسی است که میخواست #اسرائیل را نابود کند!
✅ سربازان #امام_زمان
‼️ آیا می دانید یکی از بزرگترین عوامل امنیت در کشورمان، قدرت دفاعی ماست
@shamime141
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿قسمت اول
متن بسیارهم که لازم است بدانید
عده ای از اهل نفاق ️به دنبال....
🔸یک کودتای بسیار نرم در جمهوری اسلامی بر علیه انقلاب اسلامی و رهبر عظیم الشان آن هستند
🔸اینها، از مسئولین و نمایندگان مجلس و دیگر ارکان نظام با دیدگاه توسعهگرا هستند؛هم از طیف اصولگرا وهم از طیف اصلاحطلب.
این کودتا از مدتها قبل برنامهریزی و اجرای آن از زمان دولت روحانی...تسریع گردیده...
🔸امضای «سند توسعه پایدار ۲۰۳۰» و «عهدنامه اقلیمی پاریس» و «برجام پلشت وبدفرجام یا به قول رهبری خسارت محض» از مقدمات نرمافزاری و تکههای پازل این کودتا است.
🔸ترور فیزیکی مهرههای انقلابی نظام از جمله شهیدان حاج قاسم سلیمانی، فخری زاده، سردار حجازی و... مرحله بعدی این کودتا بود.
🔸مرحله بعد، فتح سنگر مجلس و دولت، و همزمان ترور شخصیتی منسوبین ویاران واقعی انقلاب و رهبری امثال علامه.مصباح.اقای جلیلی.شهید رئیسی ووو... است که هنوز این مرحله ادامه دارد.
🔸البته پیش از این مرحله، استفاده از ظرفیت و فرصت پاندمی ساختگی کرونا برای نهادینه کردن شوراها و ستادهای فراقانونی و اعمال دستورات فراقانونی ذیل آن شوراها و ستادها انجام شد.
🔸اکنون نیروهای توسعه گرا پیروان. غرب حتی در دفتر رهبر معظم میباشند.
از ... این..... در دفتر رهبری میتوان به مرندی، ولایتی، حجازی و فضائلی اشاره کرد.
🔸
وبعضی دیگر در فضای مجازی.....
🔸نشانههایی اجرای این موضوع زیاد است؛
حادثه هلیکوپتر، پخش صحنه دیدار خاتمی ممنوع التصویر (باغی انقلاب) با پزشکیان در سیمای ملی، ورود خاتمی به پاستور در دو روز پی در پی
➖و در نهایت رای اعتماد مجلس به فتنهگران!
البته این فقط بخشی از نشانههای آشکار است.
عدم محاکمه روحانی و یارانش را به لیست فوق اضافه کنید.
🔶این.ها دنبال این هستند که رهبر انقلاب مانند امام حضرت علی بن موسی الرضاعلیه السلام در بین مأمونیان، با حفظ احترام و حرمت ظاهری در بیت خود محصورباشد ... که کور خوانده اند .
تاج زاده می گوید هاشمی به خاتمی می گفت به نزد رهبری برو انچه ایشان می گوید بگوچشم اما امدی بیرون کارخودت. رابکن این همان رفتاری است که من با امام خمینی انجام می دادم.. این سیره ملعونه. متاسفانه الان هم در بسیاری از مسولین ادامه دارد..
ایشان فرمان میدهد، امادر موارد متعددی اجرای فرمانی وجود ندارد.همچون انتقام سخت که اززمان شهادت حاج قاسم تابه حال برزمین مانده
دستور ساماندهی فصای مجازی
و......
وجلوگیری از روی کار امدن اصحاب فتنه وکسانی که ذره ای با انقلاب فاصله دارند
که متاسفانه با عمل رئیس واکثریت مجلس به عکس ان عمل شد
پیروان رهبری بیدارشوند تا گامهای اخربرای ظهور برداشته شود
باید عرق شرم برپیشانی ماها که.علاقه مندان ومدعیان سربازی ایشان هستیم بنشیند
بایدبسیاری از طلاب وعلمای حوزه ها علمیه..باید بسیاری از بسیجیان وامت حزب الله استغفار کنند که در موارد متعددی اوامر ولی خدا نائب امام زمان ارواحنا فداه رهبری معظم (به علت بی بصیرتی ویا کم بصیرتی وعدم جهاد تبیین به صورت گسترده) برروی زمین،مانده وامثال پزشکیان وقالیباف واکثریت مجلس ودیگرانی در جاهای مختلف نظام وعدهای از مبلغین.و... در زبان دم از ایشان می زنند ولی در عمل فرامین ودستورات ایشان را یا اجرا نمی کنند یا به گونه ای مثله شده اجرا می کنند که شاید بدتراز اجرانکردن هست همچون.اننقام سخت که.نظر ایشان بود که بسیار یا همه پایگاههای آمریکا در منطقه زده شود ولی روحانی خبیث.تهدید به استعفا وبعضی دیگر هم...
ازموارددیگر توسط مجلس ورئیس ان عدم تصویب طرح صیانت از فضای مجازی.. عدم. استیضاح حتی عدم اجازه برای طرح سوال از روحانی و....
فتنه اکبر از فتنه های بزرگ تاریخ درپیش است
این که دوربر ولی خدا عده ای از دشمنان وی واز اهل نفاق هستند این نقطه ضعف رهبری نیست
به فرمایش مرحوم ایت الله العظمی بهالدینی =
این فقط، هنر ولی خداست که کار را با دشمنان خدا پیش می برد
این ضعف نائب امام زمان نیست این بزرگترین یا از بزرگترین نقطه قوتهای اوست و شرح صدری که خدا به رهبری معظم داده اعجاز گونه است
اینکه در بیت پیامبر اعظم صلی الله علیه وآله وپشت سر ایشان درنماز امثال اولی ودومی بودند وپیامبر اعظم صلی الله علیه وآله با دختران اندو عایشه.وحفصه ازدواج کرده بود که به گفته عمر در منابع برادران اهل سنت ایات توبیخی سوره تحریم درمورد ان دو نازل شده بود این حاکی از عظمت روح.پاک پیامبراعظم صلی الله علیه واله وسلم است
تحمل کردن منافقان رذلی همچون اشعث بن قیس.زیادابن ابیه لعنة الله علیهما توسط امیرلمومنین علیه السلام
واینکه امام حسن علیه السلام داماد همین ملعون شود وازدواج امام جواد باام الفضل دختر مامون براساس مصالح سیاسی وحاکی از عظمت ان ذوات مقدس می باشد
انشالله ادامه دارد
▪️https://eitaa.com/yamahdiadrekni72
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ نعمت دوتابعیتیها و فرزندان مقیم غرب برای سرویسهای جاسوسی
🔰 حمید رسایی: این روزها موضوع ممنوعیت بکارگیری مسئولینی که خودشان یا اعصای اصلی خانوادهشان تابعیت مضاعف دارند، محل بحث است. مطابق قانون نحوه بکارگیری اشخاص در مشاغل حساس، چنین افرادی حق پذیرش مسئولیتهای حساس را ندارند.
نمونه بارز این قانون جناب ظریف است که بر همین اساس از جایگاه معاونت رئیس جمهور عزل شدند. عدهای تصور میکنند که پیگیری ما برای مشغول به کار نشدن چنین افرادی سیاسی است! در حالی که هیچ تفاوتی ندارد و تفاوتی بین جریانات سیاسی نیست. این قانون در حفظ امنیت کشور موثر است. دلیل آن را با گوش کردن به سخنان برایان هوک بیشتر متوجه میشوید.
«برایان هوک» وقتی مسئول ویژه امور ایران در وزارت امورخارجه آمریکا بود، رسما اعلام کرد که #فشار_بر_مسئولین_دولتی و #جاسوسی ازطریق فرزندان و خانوادههایشان دوعامل اصلی اعطای تابعیت و اقامت به فرزندان وخانوادههای مقامات ایران است.
#نفوذ_شاخ_و_دم_ندارد
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
ماشاالله... حزبالله!
دی ماه ۹۴ ماجرای حمله به سفارت عربستان رخ داد. حمله به حزباللهیها با کلیدواژه «تندرو» دوباره شروع شد. حتی مجله همشهری جوان طرح جلد خودش را به این ماجرا اختصاص داد و تیتر زد: «تندروها مشغول کارند».
(به اینکه بعدا مشخص شد متهم اول این حمله از قضا جریانی نزدیک به آقای قالیباف است و حالا مجلهی همان اقای قالیباف نعل وارونه میزد کار ندارم!)
اشتباه بودن حمله به سفارت عربستان مخصوصا چند سال بعد از حمله به سفارت انگلیس مشخص بود. بخشی از جریان متعهد و متدین دچار یک خطای واضح و بین شده بود و حالا بهانه لازم به دست جریان غربگرای مستقر در نشریات اصلاحطلب و البته مذهبی صورتیهای مستقر در نشریاتی چون همشهری جوان افتاده بود تا با الفاظی چون تندرو به جان حزباللهیها بیفتند.
اما سیام همان ماه رهبر انقلاب که خود منتقد حمله به سفارت عربستان بودند به دفاع از حزباللهیها بلند شدند:
«...جریان مؤمن را، جریان انقلابی را، جوانان حزباللّهی را متّهم نکنید به تندروی؛ اینها همان کسانی هستند که با همهی وجود، با همهی اخلاص در میدان حاضرند، آنجایی هم که دفاع از مرزها لازم باشد، دفاع از هویّت ملّی لازم باشد، مسئلهی جان دادن و خون دادن مطرح باشد، همینها هستند که به میدان میآیند. به صِرف اینکه یک جایی یک قضیّهای واقع بشود که مورد قبول و تأیید نباشد، فوراً پای حزباللّهیها را [وسط] بکشند، مثل قضیّهی سفارت عربستان که البتّه کار بسیار بدی بود، کار غلطی بود و هرکسی کرده باشد کار غلطی است؛ جماعت مؤمن را، جوانهای انقلابی را که هم انقلابیاند -چون بنده با این جوانها تا حدود زیادی و از دور و نزدیک اُنس دارم- هم خیلی اوقات عقلشان و فهمشان و تعقّلشان هم از بعضی از بزرگترها خیلی بیشتر است، خوب میفهمند، خوب تحلیل میکنند، خوب مسائل را تشخیص میدهند و سینهچاک انقلابند، سینهچاک اسلامند، به این بهانه ما تضعیف کنیم که فلان قضیّه در فلانجا اتّفاق افتاده است که اتّفاق بدی بوده! بله، سفارت عربستان که هیچ، در سفارت انگلیس هم که چند سال پیش، آن اتّفاق افتاد، بنده بدم آمد؛ اصلاً هیچ قابل قبول نیست اینجور عملیّات؛ این عملیّات عملیّات بسیار بدی است، به ضرر کشور و به ضرر اسلام و به ضرر همه است؛ این را بهانه قرار ندهند برای اینکه جوانهای انقلابی ما را مورد تهاجم قرار بدهند.»
حمله به سفارت اشتباه بود اما داشتند به بهانه این اشتباه یکی از ظرفیتهای بزرگ رشد و دفاع انقلاب و کشور را از ریشه میزدند و این باعث شد تا رهبر انقلاب ضمن انتقاد از آن اشتباه، از ساحت حزبلله و جوانان پرشور انقلابی دفاع کنند.
این روزها که باز همان جریان غربزده و البته مذهبیصورتی به جان حزباللهیها افتادهاند و به بهانهها مختلف از انتخابات گرفته تا رای اعتماد مجلس با تندرو و سوپرانقلابی گفتن دارند انتقام چهارم و سوم شدن مولایشان را میگیرند، یاد این دفاع تمامقد رهبری از حزباللهی ها افتادم.
آنجا که خطا مبرهن بود، رهبری راضی نشدند عدهای با زدن انگ تندروی انقلابیها را دلسرد و از عرصه کنشگری بالکل حذف کنند، حالا با چه حجتی و به چه دلیلی اینطور به جان این بخش قابل توجه از رایدهندگان انتخابات و... افتادهاید و آنها را بخاطر تفاوت سلیقه سیاسی و... منکوب میکنید؟
این روزها میگذرد؛ تلخی دو شکست پیاپی هم انشاالله از ذائقه شما پاک خواهد شد، اما این کشور و این انقلاب همچنان به جوانان پرشور انقلابی و حزباللهی نیاز خواهد داشت. به آنها انگ نزنید، برچسب نچسبانید و سعی در دلسرد و گوشهگیر کردن آنها نداشته باشید.
ماهبندان | محمدرضا شهبازی
https://eitaa.com/joinchat/1672544327Ce9f226d35a
♦️حمله شدید کیهان به دولت پزشکیان/ دکتر انتظاری از انقلاب دفاع کرد دیکتاتورها برکنارش کردند
روزنامه کیهان در مطلبی نوشت:
🔹چند روز قبل بود که برنامه تلویزیونی «شیوه» میزبان مناظره دو استاد جامعهشناسی کشور بود. در یکسو «تقی آزاد ارمکی» چهره اصلاحطلب و در سوی دیگر «علی انتظاری» جامعهشناس انقلابی به بیان نظرات خود پرداختند.
🔹برکناری دکتر انتظاری استاد برجسته و انقلابی از ریاست دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی به دلیل یک سهو لسان و مصونیت برخی چهرههای دانشگاهی با مواضع و عملکردی همسو با ضد انقلاب، پرده دیگری از تناقضات با ادعای وفاق ملی را عیان کرده است.
🔹چطور میشود مهمان دیگر برنامه شیوه با وجود آن حجم از توهین به روحانیت و انقلاب و تهمتهای ناروا به حاکمیت کاملا از مصونیت برخوردار بوده اما مهمان دیگر برنامه به علت یک خطای سهوی در کلام و با وجود عذرخواهی و توضیح از کار برکنار میشود؟!
#پزشکیان
@AkhbareFori
میزان تنبلی ایرانیان از متوسط جهانی بیشتر است!
(قسمت اول):
تنبلی اجتماعی ریشه در خلقیات تاریخی جوامع دارد.
نتایج پژوهش "تنبلی اجتماعی، علل، پیامدها و راهکارها" حاکی از آن است که تنبلی اجتماعی ریشه در خلقیات تاریخی جوامع دارد و میزان تنبلی ایرانیان از متوسط جهانی بیشتر است و تنها کشورهای عربی و آفریقایی هستند که بیش از ایرانیان دچار تنبلی هستند.
به گزارش ایسنا، هدف این پژوهش که به سفارش کمیسیون اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی و توسط دکتر محمدرضا جوادی یگانه انجام شده است، تبیین دقیق مفهوم "تنبلی اجتماعی" و بررسی علل، پیامدها و ارائه راهکار علمی برای رفع این مشکل است.
در این پژوهش سعی شده تا با بررسی تطبیقی نظرات جامعهشناسان و روانشناسان اجتماعی و با در نظر گرفتن مختصات و مقتضیات اجتماعی، فرهنگی، تاریخی و ... موضوع تبیین شده و سپس با توجه به همین مؤلفهها راهکارهای رفع این مشکل ارائه شود.
در چکیده این پژوهش آمده است: "تنبلی اجتماعی، بر اساس کنشگر عاقل مندرج در نظریه انتخاب عقلانی، کسی است که یا به دنبال تمدید وضعیت موجود است، یا لذت آنی را بر نفع آنی خود ترجیح میدهد. تنبلی در این تحقیق، هم در سطح فردی دیده شده و هم در سطح اجتماعی به معنای برآیند تنبلی افراد دیده شده است و هم تعریف جدیدی از تنبلی شده است که بر اساس آن، تنبلی اجتماعی محصول ناهماهنگی در سطح سیستم اجتماعی است و تلاش افراد و دست اندرکاران نیز نمیتواند به بهبود آن چندان کمکی کند، مگر آنکه آن موانع ساختاری برطرف شود.
عوامل موثر بر تنبلی در سطح فردی و ساختاری هر دو موثر هستند، ولی عوامل زیر در این تحقیق سنجیده شده است: بیگانگی اجتماعی، تقدیرگرایی، نوگرایی، توجه به آینده، تمایل به کارهای زودبازده و یک شبه، خودمداری، فردگرایی، فرار از مسئولیت بهخاطر نفع فردی، بیگانگی شهروندان از حکومت، احساس بیقدرتی و بیهنجاری.
در این پژوهش برای سنجش میزان تنبلی در تهران از پیمایش از 1328 نفر از شهروندان تهرانی با روش نمونهگیری «spss» انجام شده است و نتایج تحقیق، وجود حداقل 20 درصد تنبلی در سطح شهروندان (در سطح زیاد و خیلی زیاد) را تایید کرد. نتایج تحلیل چند متغیره نیز تاثیر همزمان سه عامل تقدیرگرایی، خودمداری و بی قدرتی را در تبیین تنبلی موثر دیده است.
بر اساس نتایج تحقیق، تلاش شد تا یک تیپ تنبل ساخته شود که در میان افراد با تحصیلات پایینتر، طبقات اجتماعی پایینتر و با آگاهی اجتماعی کمتر بیشتر دیده میشود.
نتایج تحقیق تطبیقی نشان میدهد که میزان تنبلی ایرانیان از متوسط جهانی بیشتر است و تنها کشورهای عربی و آفریقایی هستند که بیش از ایرانیان دچار تنبلی هستند. تحلیل محتوای سفرنامه هو وجود برخی نشانههای تنبلی را از دیرباز در ایران تایید کرد.
در انتهای تحقیق نیز تلاش شد تا راهکاری فردی و اجتماعی برای تنبلی ارائه شود.
پیامبر اسلام (ص) ویژگیهای انسان تنبل را چنین برمی شمارد: «عَلامَةُ الْکَسلانِ اَرْبَعَةٌ: یَتَوانی حَتّی یُفرِّطَ وَ یُفَرِّطُ حَتّی یُضَیِّعَ وَ یُضَیِّعُ حَتّی یَأثمَ وَ یَضْجَرَ.»
شانههای تنبل، چهارچیز است: به اندازهای (در کار) سستی میورزد که به کندی و تفریط میگراید، و چنان کندی میکند که (اصل کار را) فرومیگذارد، و چندان فروگذاری میکند که گنهکار میشود، و دل مرده میشود.»
رهبر معظم انقلاب «مدظله العالی» در سخنرانیهای متعددی که در این باره بیان کردهاند، تنبلی را با صفتهای گوناگون همراه کردهاند، که میتواند منظور ایشان را از تنبلی بهتر بیان کند و فهم بیشتری از آن بیان کند. آنچه همراه با تنبلی است (علل، نشانهها یا پیامدهای تنبلی)، از نظر ایشان عبارت است از: «گریز از مسئولیت، ظلم پذیری، فساد، رشوه، بدخواهی و بددلی، بیکارگی، سوء عمل و بدکارگی، تن پروری، بی اعتنایی به کار، بی شوقی نسبت به حرکت، ضعف و سستی، عدم همت، عدم تحرک، فساد، راحت طلبی، عشرت جویی، مصرف گرایی، بی برنامگی، بی قانونی، نداشتن نیروی لازم، ترس و تن دادن به زندگی، آسان، نرسیدن به خود و غفلت، بیحالی، سهلانگاری، کار را به دست حوادث و قضا و قدر سپردن، بیکارگی، بیاهتمامی، بی نشاطی، کسالت، نبودن سازندگی و ابتکار و اصلاح امور اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی مردم، نبودن پیشرفت علم و دانش در کشور، نبودن تحقیقات و کلاس درس، نومیدی، بی حوصلگی،
بهانهجویی نسبت به انسانهای دیگر، بیتعهدی، پشت میزنشینی، تن آسایی، سستی و کندی، بدعملی، لاابالیگری، بی عاری، کنار نشستن، محاسبه بد کردن،
کوتاهی، خودخواهی و دنیاطلبی و غفلت و ضعف نفس». این مجموعه وسیع توصیفات، نشاندهنده اهمیت مساله تنبلی نزد ایشان است. این توجه رهبر انقلاب و دیگر مسئولان در کشور، نسبت به خصایص اخلاقی منفی ایرانیان و مخصوصا «تنبلی اجتماعی» نشان از «مساله بودن» این امر در جامعه ما دارد.
...ادامه👇
میزان تنبلی ایرانیان از متوسط جهانی بیشتر است!
(قسمت دوم):
مقوله تنبلی به عنوان یک خصیصه فردی موضوع مطالعه روانشناسی قرار گرفته است و از آن به «اهمالکاری» یاد شده است.
با وجود اهمیت زیاد مسئله تنبلی، تاکنون تحقیق و حتی مقاله جامعی پیرامون تنبلی اجتماعی در ایران انجام نشده است. البته برخی متون در باب خلقیات منفی ایرانیان و در ذیل آن تنبلی اجتماعی موجود است، مانند جمالزاده (1345)، بازرگان (1357)، قاضی مرادی (1378)، چلبی (1381، در این کتاب، به تحقیق باستون نیز اشاره شده که شخصیت ایرانی را مورد بررسی قرار داده است، و به صورت تلویحی در بی من (1381).
تحقیق حاضر با توجه به نداشتن پیشینه قبلی و بدیع بودن آن ، سه هدف کلی را مد نظر دارد:
الف- پاسخ به این پرسش که آیا ایرانیان واقعا دچار مسئلهای اجتماعی به نام تنبلی اجتماعی هستند؟ و اگر هستند بیشتر با چه نوعی از تنبلی روبرو هستند؟ این میزان، در مقایسه با سایر کشورهای جهان، چه تفاوتی دارد؟
ب- در صورت وجود این خصلت در جامعه ایران، چه عوامل فردی و ساختاری (در سطح فردی و اجتماعی) زمینهساز و سبب ایجاد تنبلی اجتماعی در ایران شده است؟
ج- هدف سوم که متفرع بر دو هدف اول است، پیدا کردن راهکارهایی برای تخفیف تنبلی اجتماعی است که در سطوح گوناگون و برای نهادهای گوناگون دست اندرکار مساله، پیشنهاد می شود.
در تحقیق حاضر برای فهم میزان تنبلی ایرانیان و نیز شناخت علل موثر بر تنبلی آنها و نیز نگرش آنها به تنبلی، از روش پیمایش استفاده شده است و برای آن از 1238 نمونه در سطح شهر تهران استفاده شده است. البته باید به این نکته توجه داشت که آنجا که پای خلقیات منفی در میان است، معمولا نمیتوان پاسخهای دقیقی از مردم گرفت و برای اطمینان بیشتر باید از روشهای تکمیلی نیز استفاده کرد. به همین منظور در این تحقیق علاوه بر پیمایش، از روشهای اسنادی (مطالعه سفرنامهها) و مطالعات تطبیقی بین کشوری نیز استفاده شده است.
در این تحقیق، سه نوع تنبلی تعریف شده است. دو نوع آن تنبلی فردی و تنبلی اجتماعیای است که برآیند تنبلی فردی است، یعنی آنگاه که اکثر افراد جامعه تنبل هستند. اما بجز این دو نوع تنبلی که بیشتر بر پایه فردی و نمود اجتماعی آن است، نوع دیگری از تنبلی نیز تعریف شد که از آن به «تنبلی اجتماعی» یاد شد و آن هنگامی است که افراد تنبل نیستند یا گرایشها و نگرشهای معطوف به تنبلی ندارند، بلکه مسائلی در سطح اجتماعی و ساختارهای آن است که باعث ایجاد تنبلی میشود.
برای این نوع از تنبلی منتجه از اعمال کنشگران اجتماعی که نیت ایجاد تنبلی هم ندارند، راه حل های دیگری باید داد که لزوما ارتباطی به افراد ندارد و در عوض ساختارهای اجتماعی را هدف میگیرد.
عواملی که در این تحقیق، بر اساس بررسیهای نظری اولیه بر تنبلی موثر شناخته شد، در دو سطح ساختاری (ساختار حکومت) و فرهنگ، علاوه بر متغیرهای زمینهای چنین بود؛ الف) در سطح ساختاری و حکومت: انحصارگرایی، نبودن قانون و قانونگرایی، ضعف نظارت بر عملکرد افراد، ضعف کنترل اجتماعی، ساخت سنتی، ناامنی و عدم امکان پیش بینی، ب) سطح فرهنگ: تقدیرگرایی، خودمداری، تمایل به کارهای زودبازده و یک شبه، فرار از مسئولیت بخاطر نفع فردی، اعتقاد به تعالیم جبرگرایانه، تمایل به کارهای زودبازده و یک شبه، ضدارزش نبودن تنبلی، عدم آگاهی از مصادیق تنبلی از سوی افراد، بیگانگی شهروندان از حکومت، احساس بی قدرتی، بیگانگی اجتماعی و پایین بودن نیاز به موفقیت.
به دلیل محدویت عملی (وزمانی پرسش از پاسخگویان)، تنها متغیرهایی در پیمایش پرسیده شد که در سطح فردی باشند و نه در سطح ساختاری. اما راهکارهای مساله تنبلی اجتماعی در بعد اجتماعی نیز قابل پیگیری است.
درباره علل اجتماعی تنبلی، میتوان به صورت خاص بر هریک از عوامل تاکید کرد و برای رفع آن چارهای اندیشید. همچنین با توجه به تاثیر همزمان سه عامل تقدیرگرایی، خودمداری و بی قدرتی میتوان تاکید اساسی را روی رفع یا تخفیف این سه عامل متمرکز کرد.
البته چنانچه در باب علتها و نیز روند در ایران ذکر شد، با توجه به طبقهبندی دو گانه تنبل و غیرتنبل، و نیز روندها در جامعه ایران، مساله تنبلی در بعد فردی، به اندازه بعد اجتماعی آن جای نگرانی ندارد. آنچه بیش از اندازه اهمیت دارد و کمتر از بقیه مورد توجه قرار گرفته است، مساله میزان و نحوه تلاش حکومت است.
بر اساس اعلام روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این بحث از آن رو اهمیت دارد که تعریف اجتماعی تنبلی بر این پایه استوار است که موقعیتهایی وجود دارد که در آن افراد تنبل نیستند، اما سیستم به گونهای است که محصول زحمات افراد (یا خرده نظامهای اجتماعی) به هدر میرود و لذا جامعه به نتیجه دلخواه خود نمیرسد.
انتهای پیام
جمعه ۷ تیر ۱۳۹۸
کد خبر: 98040703721
تنبلی ایرانیها
(قسمت اول):
ایرانی ها تنبل هستند؟
مهران خسروزاده
اخیرا شاهد آن هستیم که در شبکه های اجتماعی ریشه ناکامی اقتصادی کشور را تنبلی ایرانی ها معرفی می کنند. «دنیای اقتصاد» با بررسی پارامترهای تاریخی، بازار کار، کیفیت اشتغال، سیاستگذاری و پژوهشی این موضوع را بررسی کرده است. بر این اساس، عدم تحرک ایرانی ها یا نرخ پایین مشارکت در اقتصاد ایران بیش از آنکه عامل اصلی افول اقتصاد باشد، بیشتر معلول شرایط سیاستگذاری در دهه های اخیر است. مثال های نقض بسیاری برای تنبلی ایرانی ها وجود دارد که با مهاجرت به کشورهای توسعه یافته و قرار گرفتن در محیط مطلوب، این افراد توانسته اند به موفقیت های قابل توجهی دست پیدا کنند.
یکی از پربسامدترین جملات در قبال جامعه ایرانی، تنبل بودن آن است. گویندگان این جمله مقصود یکسانی از بیان آن ندارند؛ گاهی منظور ساعات کم کاری شاغلان ایرانی است و گاهی اشاره به عدم تحرک در میان ایرانیان هدف گوینده به شمار می رود. نرخ مشارکت پایین ایرانیان نیز از دیگر مواردی است که هنگام انتصاب تنبلی به آنها مدنظر است. با این حال با بررسی جدی تر داده های جامعه ایران، آیا می توان آن را تنبل نامید؟ به نظر می رسد اگرچه ایران امروز شاهد فقر تحرک در میان شهروندان است اما از منظر فعالیت اقتصادی و نرخ مشارکت نیروی کار، به نسبت نمی توان آنها را تنبل خواند.
بررسی یک ادعا
گاه و بیگاه می توان از افراد مختلف شنید که «ایرانی ها تنبل هستند». برای پشتیبانی از این ادعا، گاهی به شهود متوسل می شوند و گاهی سراغ آمارها می روند. با این حال گروهی دیگر به شدت با این ایده مخالف اند و بار دیگر با رجوع به شهود خود، از سخت کوشی اطرافیانشان یاد می کنند. با این حال به نظر می رسد با این ادله نمی توان به این مجادله پایان بخشید و باید نگاهی دقیق تر به این مساله انداخت. قبل از هرچیز باید مفهوم تنبلی را تعریف کرد تا بتوان آن را مورد سنجش دقیق قرار داد.
تنبلی چیست؟
سازمان بهداشت جهانی در تعریف خود از تنبلی تنها به مساله تحرک بدنی می پردازد. بر این اساس، فعالیت کافی معادل 75 دقیقه فعالیت بدنی شدید یا 150دقیقه فعالیت بدنی متوسط در طول هفته یا ترکیبی از این دو تعریف می شود. آمارها حاکی از آن است که برخی ویژگی ها در میان اکثر کشورها مشترک هستند. برای مثال در بیشتر کشورها، زنان نسبت به مردان فعالیت کمتری دارند. از سوی دیگر افراد در کشورهای فقیرتر بیش از دو برابر همتایان خود در کشورهای پردرآمد فعال هستند. علت این امر به مشاغل بی تحرک و وابستگی بیشتر به خودرو در کشورهای توسعه یافته بازمی گردد. بر همین اساس در حالی که 40درصد مردم آمریکا تنبل به شمار می روند، این عدد در اوگاندا تنها 5.5درصد است.
ایرانیان تنبل اند؟
مطالعه ای تحت عنوان «تنبلی اجتماعی و عوامل موثر بر آن» که در سال 91 و با تاکید بر شهر تهران انجام شده است، نشان می دهد پیمایش انجام شده روی 1256 شهروند تهرانی از تنبل بودن تهرانی ها حکایت ندارد. به عبارت دیگر این مطالعه سطح تنبلی در میان تهرانی ها را حدود 20درصد تخمین می زند، اما از این نکته نمی توان تنبل نبودن ایرانیان را نتیجه گرفت. آمارهای سازمان بهداشت جهان در همان سال ها حاکی از این است که 37درصد ایرانیان بالغ دچار تنبلی هستند و فعالیت کافی ندارند، عددی که در مقایسه با آمار کشورهای منطقه در همان سال ها چندان بالا به نظر نمی رسد. با تفکیک جنسیتی این آمار می توان دریافت که کارنامه زنان در این زمینه بدتر است. بر این اساس در حالی که تعداد مردان تنبل به 27درصد از کل مردان می رسد، این عدد برای زنان حدود 47درصد است.
سیاستگذاری و تنبلی
برخی از ایرانی ها معتقدند نوع عدم تحرک به دلیل انتظارات نامساعد از فعالیت های اقتصادی در ایران است. شاید یکی از وجوه بالا بودن نرخ تورم، به خصوص افزایش تورم دارایی هاست که باعث می شود مثلا داشتن یک ملک یا خودرو در مقابل دستمزد روزانه یک کارمند یا کارگر توجیه اقتصادی بیشتری داشته باشد. از سوی دیگر، برخی شغل های جدید در بازار کار نیز نیاز به تحرک قابل توجهی ندارند یا اینکه تحرک را نسبت به قبل کم کرده است.
سنجش تنبلی با بازار کار
در حالی که تعریف استاندارد تنبلی به مساله فعالیت بدنی بازمی گردد، گاهی اوقات منظور از تنبلی، فعالیت پایین نیروی کار است. به عبارت دیگر نیروی کار یا در ساعات کاری از کیفیت خوبی برخوردار نیست یا علاقه ای به مشارکت اقتصادی ندارد و جزو جمعیت فعال به شمار نمی رود. هرچند که این موارد به مفهوم تنبلی ارتباط ندارد اما برای رفع شبهات درباره تنبلی ایرانی ها به آنها خواهیم پرداخت.
...ادامه👇
تنبلی ایرانیها
(قسمت دوم):
چهره بازار کار
نرخ مشارکت در اقتصاد ایران به دلایلی بالا نیست. بر اساس آخرین آمار، 41درصد از افراد در سن کار در ایران، شاغل اند یا در جست وجوی شغل هستند. بر اساس این آمارها نرخ بیکاری نیز 8.9درصد به ثبت رسیده است. علت این امر به مساله مشارکت زنان در بازار کار برمی گردد. بخش عمده ای از زنان ایرانی که در سن کار قرار دارند، شغلی ندارند و به دنبال شغل نیز نیستند. طبق آخرین آمارها نرخ مشارکت مردان در بازار کار ایران به 70درصد می رسد و نرخ مشارکت زنان تنها 16درصد است. این مساله موجب می شود میانگین نرخ مشارکت چندان بالا نباشد. البته باید توجه کرد بخشی از این عدم مشارکت اقتصادی به مساله شرایط نامناسب اقتصادی و ایجاد شغل کم رمق اقتصاد ایران بازمی گردد که افرادی را که به طور بالقوه جزو جمعیت فعال به شمار می آیند از فعالیت منصرف می کند. نکته جالب اینجاست که با وجود مشارکت اقتصادی بیشتر مردان، نرخ بیکاری زنان سطح بالاتری را تجربه می کند.
از سوی دیگر چالش های بازار کار ایران شرایطی را به وجود می آورد که بسیاری عطای کسب درآمد را به لقایش می بخشند و در جمعیت فعال اقتصادی حضور پیدا نمی کنند. برای مثال، می توان مواردی چون سهم بالای اشتغال غیررسمی، سهم قابل توجه اشتغال ناقص و شاغلان ناراضی، سهم بالای اشتغال سطح پایین میان شاغلان دارای تحصیلات دانشگاهی، سهم بالای اشتغال در کسب وکارهای خرد و کم درآمد و در نهایت عدم هماهنگی میان رشد اشتغال و رشد اقتصادی را برشمرد.
کار کم کیفیت؛ نشانه تنبلی؟
یکی دیگر از مواردی که برای تنبل نامیدن ایرانی ها مورد استناد قرار می گیرد، کیفیت پایین ساعات کاری آنهاست. برای مثال معمولا به کم بودن میزان کار مفید در ایران اشاره می شود، به طوری که سهم کار مفید کارمندان از کل ساعات کاری به سختی به 30درصد می رسد. در نهایت برای پشتیبانی از این رویکرد، به مقایسه ساعات مفید در ایران و سایر کشورها ارجاع داده میشود. با این حال چنین تحلیلی برخی از نکات را نادیده می گیرد. کیفیت نیروی کار تا حد زیادی به سازوکار انگیزشی بازمی گردد. بخش عمده ای از کارمندان یادشده نیز یا در مشاغل دولتی قرار دارند یا شغل هایی دارند که عملکرد آنها با دستمزد و مزایای آنها ارتباط قابل توجهی ندارد. به همین خاطر نمی توان پایین بودن ساعات مفید کاری بخشی از نیروی کار شاغل را نشانه تنبلی ایرانی ها تلقی کرد.
آیا ما تنبلیم؟
اگر مقصود خود از تنبلی را به تعریف سازمان جهانی بهداشت محدود کنیم، نمی توان سطح تنبلی ایرانی ها را چیزی بالاتر از کشورهای توسعه یافته تلقی کرد. اگر در مقایسه خود کشورهای نفتی منطقه را وارد کنیم، درمی یابیم که ایرانی ها در مقایسه با آنها بسیار پرکار هستند. اگر در این مقایسه بازار کار را نیز در نظر بگیریم، درمی یابیم که کیفیت ساعات کاری یا نرخ مشارکت در ایران متاثر از دلایل بنیادین دیگری است و نمی توان آنها را مصداق تنبل بودن ایرانیان تلقی کرد.
روزنامه دنیای اقتصاد
شماره 5875
آرشیو پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۲، شماره ۵۸۷۵
.
بسیار مهم 👇👇
‼️ پزشکیان در جلسه کابینه: وزرا به انتخاب رهبری بوده و با ایشان هماهنگیم!
⚠️ اطلاعیه نهاد رهبری درخصوص اظهارات امروز پزشکیان در مجلس: رهبری هیچگونه نظر سلبی یا ایجابی نسبت به انتخاب وزرای معرفی شده دولت #پزشکیان نداشته و نداده
✍ چند وزیری که آقای پزشکیان در جلسه امروز مجلس، به تایید رهبری دربارهی آنها اشاره کردند (فارغ از صحت نقل یا کم و کیف نقل و تایید)، گزینههای اول کمیتههای #شورای_راهبری انتخاب کابینهی خود پزشکیان بودهاند؛ بنابراین، تحمیلی در کار نبوده که بماند، قطعا مسئولیت #عملکرد وزرا به عهدهی شخص #رییس_جمهور و #مجلس کنونیست.
📌 بنده البته در مورد انتخاب اشخاص هیچ دخالتی نمیکنم. در دورههای گذشته کسانی که میخواستند نامزد بشوند میآمدند مثلاً از من میپرسیدند که «شما موافقید؟»، من میگفتم من نه موافقم، نه مخالف. در دورههای گذشته اینجور بود؛ ابن بار همان را هم نمیگویم. مردم خودشان عملکردها را ببینند. (حضرت آیتالله خامنهای ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰)
✍ چرا نشد؟ چرا نتونستی؟ چرا نکردی؟ چرا به وعدههات عمل نکردی؟! مگه من انتخاب کرده بودم وزرا و کابینه رو! رهبری انتخاب کرده بود! مجلس تایید کرده بود!
✍ امروز اگر پاسخ درست و مستندی به ادعاهای جناب پزشکیان داده نشود، تا پایان عمر این دولت، این دیالوگها را بارها خواهیم شنید!
✅ شهید بروجردی: من باید خرجِ امام بشم نه اینکه امام خرجِ من بشه!
‼️ امروز در صحن مجلس اما، امام جامعه را خرج خودشان و دولتشان کردند!
#فتنه_اکبر #جریان_تحریف #انقلاب #رهبر
✍#حبیب ابن مظاهر
https://eitaa.com/jan_fada14🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم یادتان هست؟
همانطور که این گفتگوی چند سال قبل، امروز باعث افتخار حمید رسایی و مایهی شرم رضا رشیدپور است این عکسهای امیرحسین ثابتی و حمید رسایی هم مایهی افتخار آنان در آینده خواهد شد.
امروز مسخره کنید که عوعو سگان شما نیز بگذرد.
تحلیل های خاص👇👇👇
✍#حبیب ابن مظاهر
https://eitaa.com/jan_fada14🇮🇷
⭕️ نبرد تمدنی امپراطوری «ایران و محور شیعی» با «اسرائیل و مارقۀ الروم»
✍️ مصطفی امیری
▪️دشمنی ايران با آمریکا و اسرائیل، عميقتر از چيزی است که بسياری از مردم به واسطه القای رسانهها، تصور ميکنند. ايران و رژيم صهيونيستی جدای از مسائل دينی و آرمانخواهی، در عرصه ملی و تمدنی نيز در يک نبرد خاموش به سر می برند.
▪️به واقع اسرائيل، کفاره گناهان اروپاست. رژيمی جعلی که بعد از جنگ جهانی دوم برپايه مظلومنمايی يهوديان و بزرگنمايی جنايات هيتلر ساخته شد. اما زيادهخواهیهای رژيم صهيونيستی تنها به درون مرزهای فلسطين محدود نمیشود.
▪️صهيونيستها به زعم خویش، منتظر ظهور منجی موعود (ماشيح بن داود) هستند. آنها معتقدند برای ظهور ماشيح بن ديويد ميبايست تمام يهوديان در اسرائيل جمع شوند و سپس سرزمينهای مابين نيل تا فرات را تصرف کرده و ضميمه خاک اسرائيل کنند تا منجی ظهور کند. دو خط آبی روی نقشه اسرائيل نيز گويای همين رویا است.
▪️به صورت خلاصه می توان گفت اسرائيل تنها به دنبال اشغال فلسطين نيست و چشم به تصاحب کل منطقه دارد. در واقع رژيم صهيونيستی به دنبال تشکيل امپراتوری بزرگ يهود است.
▪️از طرفی ايران نيز بعد از انقلاب اسلامي، ماجرای فلسطين و نابودی اسرائيل را يکی از آرمانهای خود معرفی کرد. ایران نيز به دنبال تشکيل تمدن بزرگ اسلامی ظهور منجی موعود حضرت مهدی است.
▪️بنابراین، ايران و اسرائيل هر دو به دنبال ساختن تمدن هستند. شکست ایران در اين نبرد تمدنی بزرگ به معنی نابودی ايران است. ايرانيانی که سابقه هزاران سال تمدن دارند، در صورت شکست بايد شاهد تشکيل تمدن يهود در حوزه تمدنی خویش باشند.
▪️با قدرت میتوان گفت اصلیترين دليل لشکرکشی آمريکا به خاورميانه، کمک به اسرائيل برای تصرف «جغرافیای ظهور» است.
▪️صهيونيستها به دنبال تجزيه کشورهای منطقه هستند. اسرائيل کشوری قدرتمندتر از خود در سطح منطقه را تحمل نمیکند. سالها قبل «برنارد لوئيس» در نقشهای موسوم به «خاورميانه جديد» اين طرح شوم را تئوريزه کرد. در اين نقشه تمامی کشورهای موجود در خاورميانه، تجزيه میشوند.
▪️در صورت «شکست مقاومت» در فلسطین، اولین گام برای تئوری «اسرائیل بزرگ» برای ایجاد «نظم نوین جهانی» در آینده نزدیک رخ خواهد داد.
▪️اما رشادتهای ايران و اضلاع محور مقاومت شیعی در منطقه، تاکنون مانع از شکلگيری طرح خاورميانه جديد شده است.
▪️آنچه مشخص است يکی از اين دو قدرت بايد در منطقه بمانند: ايران يا اسرائيل! و پيروز اين نبرد، تمدن بزرگ خود را تشکيل میدهد و بازنده، همه چيز را از دست میدهد.
▪️«تکرار» احیاء شکوه و اقتدار امپراطوری ایرانیان و آزادی فلسطین، نزدیک است؛ البته اینبار در کسوت پیروان اهلبیت:
▪️«الم غُلِبَتِ الرُّومُ فی أَدْنَى الْأَرْضِ...وَ يَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ بِنَصْرِ اللَّه» سوره روم، آیه ۱-۶. «عِنْدَ قِيَامِ الْقَائِم» (بحرانی، تفسیر البرهان، ج۴، ص۳۳۵).
▪️حضور «مارقه الروم» در حوادث فتنه شام، تلاشی مذبوحانه برای اثرگذاری بر تحولات آینده جهان است.
▪️اما در این میان، نقشه الهی برای حضور فرزند پیامبر خاتم، از افق مکه و سپس حضور در قدس، چشمنوازی میکند.
تحلیل های خاص👇👇👇
✍#حبیب ابن مظاهر
https://eitaa.com/jan_fada14🇮🇷
🔴وقتی میگیم مقصود از هزینه کردن رهبری یعنی پروژه #حذف_رهبری رو کلید زدن یعنی همین...
#بنی_صدر
تحلیل های خاص👇👇👇
✍#حبیب ابن مظاهر
https://eitaa.com/jan_fada14🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ هدایت قبل از جرم و بعد از جرم، مساله این است
🔰 حمید رسایی: نمیدانم آقای پزشکیان به لوازم این جنس سخن گفتن توجه دارد؟
رئیس جمهور محترم عبارت که "نیروی انتظامی نوجوانان ما را هدایت نمیکند؛ تخریب میکند و مدرسه است که جوانان ما را هدایت میکند"
اولا غلط است. نیروی انتظامی هم مثل معلم نقش هدایتگری دارد. نقش هدایتی معلمین قبل از وقوع جرم است و نقش هدایتی نیروی انتظامی پس از تحقق جرم است.
ثانیا این عبارت (تخریبگر معرفی کردن نیروی انتظامی) خودش نوعی تخریب و از بین بردن زحمات طیف گسترده ای از نیروهای زحمتکش نیروی انتظامی است. آیا رواست نیرویی که در طول سالهای اخیر بیشترین شهید را برای حاکم کردن نظم و امنیت داده، تخریبگر معرفی کنید؟!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1