eitaa logo
حیفه نبینی/یک از هزاران
159 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
9.5هزار ویدیو
29 فایل
کرسی آزاداندیشی پیرامون مسائل روز ملت ایران و امت اسلام با ارائه مطالب دینی و سیاسی عنوان اولیه کانال؛ «چلچراغ معارف و احکام حم» است. (حم/HM = حسینی منتظر) @chelcheraaqHM در ادامه، ممکنست عنوان یا عکس پروفایل آن، تغییر کند اما نشانی آن، ثابت خواهد ماند!
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 جناب آقای باقری عزیز ،عجب ! چقدر شما نظامی با ادب و با اتیکتی هستید ، شما حتی میتوانید مودب تر از این باشید بطوریکه حمله شما به پایگاهای نظامی دشمن جوری طراحی شود که حتی آب ، برق ، انبار آذوقه وفضای سبز آن پایگاه آسیب نبیند . فرمایش شما کشف و فصل جدیدی در دکترین نظامی محسوب میشود بطوریکه دشمن نگران شاهرگ های حیاتی خودش نباشداما نفرمودید دشمنی که انبار ، زاغه های مهمات ولجستیکش را در کشورهایی مثل امارات ، کویت، ترکیه ،اردن ، عربستان وناو های هواپیمابر امریکایی دپو میکند، حمله به پایگاهای نظامی چنین دشمنی، چند درصد می‌تواند موجبات زمین گیر شدن این دشمن سفاک را فراهم سازد ؟ ✍بانوی مبارزه از قبل انقلاب حاجیه تجلی 🔥 @Moohem
🔴آیادشمن سفاک صهیونی با این راهبرد مشترک میان میدان ودیپلماسی در کشور ، الگوی شخم زدن غزه را در سایر جبهات مقاومت مثل لبنان ، کرانه باختری ، صنعا وسوریه دنبال خواهد نمود؟ 🔥 @Moohem
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اظهارات تحلیلگران نظامی تلویزیون وزارت خارجه آمریکا از قدرت حزب‌الله و اذعان به شکست نتانیاهو! @hodesanews
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌اسکات ریتر، افسر سابق اطلاعات تفنگداران دریایی آمریکا: تاد نمی تواند موشک‌های هایپرسونیک را رهگیری کند 🔹فناوری سامانه تاد برای مقابله با موشک‌های هایپرسونیک ، قدیمی است؛ مخصوصا وقتی‌که مثل سیل بر سر منطقه یا سامانه تاد فرود بیایند! @hodesanews
موسسه مالی و اعتباری قرض الحسن در حوزه بانکداری اسلامی، ذخیره و فروش طلا،  وام های حمایتی و قرض الحسنه فعالیت دارد. این نهاد در سال 2020 و در اوج بحران اقتصادی در لبنان، توسط ارتش اسرائیل هک شد و اسامی برخی از سپرده گذاران و حتی فیلم دوربین های مدار بسته در برخی شعب به بیرون درز کرد. از کارنامه های این نهاد مالی میتوان به کمک گسترده 31 شعبه آن به خانواده های لبنانی با پرداخت وام های 5 تا 35 هزار دلاری 60 ماهه به مردم اسیب دیده از بحران برق اشاره کرد. به عبارتی این نهاد مالی پشتوانه مالی شیعیان لبنان است و بیشتر از اینکه به حزب الله کمک کرده باشد حزب الله با پشتیبانی مالی از آن حمایت میکند.
۳۲۰۰ میلیارد تومان بدهی معوق؛ پای پسر عباس آخوندی در پرونده ابر بدهکاران بانکی! در حال بررسی آخرین لیست ابر بدهکاران بانکی تا پایان شهریور ۱۴۰۳ توسط بانک مرکزی هستم. یکی از ابر بدهکاران شرکت توسعه عمران فردا گستر است که با دریافت ۵ فقره وام به مبلغ ۳۲۰۰ میلیارد تومان، این بدهی‌ها را معوق کرده است. نکته جالب توجه اینکه محمد مهدی آخوندی، پسر عباس آخوندی (وزیر راه و شهرسازی دولت حسن روحانی)، به عنوان مدیر عامل و عضو هیئت مدیره این شرکت حضور داشته است. این ماجرا ابعاد تازه‌ای از بدهی‌های معوق بانکی و دخالت چهره‌های سیاسی در این پرونده‌ها را آشکار می‌کند.
🔻سوگندنامه‌ی اخذ تابعیت ایالات متحده‌ی آمریکا 📣بدین‌وسیله با سوگند اعلام می‌کنم که مطلقاً و کاملاً از هرگونه تعهد و وفاداری به هر شاهزاده، صاحب قدرت، دولت یا حاکمیت خارجی که تا کنون تابع یا شهروند آن بوده‌ام، چشم‌پوشی می‌کنم. 📣سوگند می‌خورم که از قانون اساسی و قوانین ایالات متحده آمریکا در برابر همه‌ی دشمنان خارجی و داخلی حمایت و دفاع خواهم کرد. و نسبت به آن ایمان و تعهد واقعی خواهم داشت . 📣و در صورت لزوم از طرف ایالات متحده، در نیروهای مسلح خدمت خواهم کرد. (تفنگ به دست می‌گیرم) 📣 و در صورت الزام قانون، در نیروهای مسلح ایالات متحده خدمت غیر رزمی انجام خواهم داد. 📣 و کارهایی که اهمیت ملی دارند را در صورتی که قانون حکم کند، تحت نظارت اشخاص غیرنظامی انجام خواهم داد. 📣 من این تعهد را آزادانه و بدون هیچ گونه تردید یا طفره رفتن انجام خواهم داد، پس خدایا کمکم کن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آرمیدن در قفس طلایی بی‌طرفی، عبرتی از دوران ذلت‌بار پهلوی 🎙«اگر آن روز ما خوش‌باور نبودیم و آمادگی آن را داشتیم... نیروی دریایی ایران نابود نمی‌شد.» 🔸این‌ها اعترافات کسی است که خودش، تلفات وارد شده به کشور را، نتیجه‌ی «خوش‌خیالی» و «نداشتن آمادگی» پدرش و امثال خودش می‌داند و می‌گوید: کشورهای دارای زور، معنی بی‌طرفی را به ما نشان دادند! 🔹 اما اجرای عملیاتی چون برای حکومت‌هایی چون پهلوی، همچون یک رویای دور بود و امروز برای ما اهالی جمهوری اسلامی ایران، یک خاطره نزدیک و غرورآفرین. 🔻عجیب اینکه هم علیرغم ذلتی که در عمل، در مقابل بیگانگان داشت به این نکته رسیده بود: «هر ملتی که می‌خواهد با سربلندی زندگی کند، باید آماده جان‌فشانی و تلفات باشد.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺تاثیر خرما روی قند خون! ▫️این تست روی یک فرد غیر دیابتی هست و بهتره که بعد از مصرف شیرینی جات حتماً قند خودتون رو چک کنیدتا بتونیدکنترل بهتری روی قندخونتون داشته باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«دم غروب به کنار ساحل غزه می روید و جوان ها را کنار آب می‌بینید که با هم حرف می زنند و از هم می‌پرسند زندگی آن طرف دریا چه گونه است. زندگی چه‌شکلی است. این خُردکننده‌ است. باید برای هر کسی خرد کننده باشد. من می‌خواهم این‌ها آزاد باشند». یحیی سنوار ۲۰۱۸ “You walk to the beach at sunset, and you see all these teenagers on the shore chatting and wondering what the world looks like across the sea. What life looks like. It's breaking. And should break everybody. I want them free.” — Yahya Sinwar, 2018
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬محمد صادق شهبازی: صفحه اسرائیل برای ایرانی‌ها می‌نویسد ایران پول شما را صرف لبنان می‌کند و در صفحات عربی زبان می‌نویسد ایران شما را رها کرده است! صحنه این روزها فقط نظامی نیست، شبکه‌های سعودی و صهیونیستی و... با هم بسیج شده‌اند تا اذهان مردم را منحرف کنند 📜 اساطیر نامه | مروری بر تاریخ https://eitaa.com/joinchat/2868183226Cfce63ae436