eitaa logo
چلچراغ بصیرت(گروه تربیت فرهنگی اجتماعی المصطفی)
845 دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
4.1هزار ویدیو
843 فایل
کانال چلچراغ بصیرت، متعلق به گروه تربیت فرهنگی اجتماعی المصطفی، با مطالب متنوع سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و تحلیلی، در خدمت شماست لطفا همراه باشید و این کانال را به دوستان خود معرفی کنید ایتا: https://eitaa.com/chelcherag98 ارتباط با ادمین: @GOLAB46
مشاهده در ایتا
دانلود
هراس اسرائیل از باران موشک‌ها فقط حزب‌الله، 190 هزار موشک! رئیس ستاد مشترک اسرائیل هشدار داد؛ اگر جنگی با ایران اتفاق بیفتد، بارانی از موشک بر سر شهرهای اسرائیل فرود خواهد آمد. به گزارش رادیو اسرائیل، ژنرال آویو کوخاوی ضمن سخنرانی در گروه تحقیقاتی وابسته به موسسه «مطالبات امنیت ملی اسرائيل» گفت: اسرائیل با تهدیدهای فزاینده ایران و گروه‌های شبه نظامی وابسته به آن روبه‌رو است. او با استناد به داده‌های اطلاعاتی تأکید کرد حکومت ایران به تلاش‌های خود برای تقویت توان نظامی ادامه می‌دهد. آویو کوخاوی هشدار داد که در صورت وقوع جنگ با ایران تبعات آن دردناک خواهد بود. او تهدیدهای موشکی ایران را جدی خواند و گفت که اگر جنگی در بگیرد جمهوری اسلامی ایران و گروه های نیابتی آن قادرند بارانی از موشک و راکت به روی شهرها و غیرنظامیان اسرائیلی پرتاب کنند. کوخاوی اضافه کرد که بر اساس برآوردهای ارتش اسرائیل، حزب‌الله لبنان به تنهایی دارای ١٩٠ هزار موشک و راکت و صدها موشک نقطه‌زن است و قادر است در صورت وقوع جنگ روزانه هزار راکت و موشک به روی اسرائیل شلیک کند. او گفت بخش بزرگی از فعالیت‌های ارتش اسرائیل در جریان سال گذشته میلادی بر جبهه شمال یعنی در لبنان و سوریه متمرکز بوده است. کوخاوی گفت که هدف اسرائیل از این فعالیت‌ها جلوگیری از استقرار نظامی ایران در سوریه و همچنین ممانعت از انتقال سلاح‌های پیشرفتۀ ایران به متحدان و گروه‌های نیابتی‌ این کشور در کل منطقه بوده است.
خطایی از رژیم صهیونیستی سر بزند تل‌آویو را با خاک یکسان می‌کنیم سخنگوی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: اگر کوچک‌ترین خطایی از رژیم صهیونیستی علیه نظام جمهوری اسلامی ببینیم، هم پایگاه‌های موشکی را که آنها می‌گویند برای حمله به ایران طرح‌ریزی کرده‌اند می‌زنیم و هم در کمترین زمان ممکن حیفا و تل‌آویو را با خاک یکسان خواهیم کرد. سردار سرتیپ پاسدار ابوالفضل شکارچی تهدیدات اخیر رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی را جنگ روانی دانست و تاکید کرد: آنها هنوز قدرت و اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی را درک نکرده‌اند. شکارچی افزود: تهدیدات رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی جنگ روانی بوده و اگر هم واقعیت باشد واقعا توهم است. وی گفت: همانطور که رهبر انقلاب فرموده‌اند اگر کوچک‌ترین خطایی از رژیم صهیونیستی علیه نظام جمهوری اسلامی ببینیم، هم پایگاه‌های موشکی را که آنها می‌گویند برای حمله به ایران طرح‌ریزی کرده‌اند می‌زنیم و هم در کمترین زمان ممکن حیفا و تل‌آویو را با خاک یکسان خواهیم کرد. سردار شکارچی تاکید کرد: آنها از توانمندی جمهوری اسلامی اطلاعی ندارند؛ توانمندی‌هایی که هنوز آشکار نشده‌اند و بخشی از آن در این رزمایش‌ها آشکار شد، که با آن توانمندی در کمترین زمان ممکن بنا به فرموده مقام معظم رهبری حتما تل‌آویو با خاک یکسان خواهد شد. آنها در صورت خطا فروپاشی خودشان را می‌بینند و در واقع زمان‌بندی فروپاشی خود را به جلو خواهند آورد. وی افزود: رژیم صهیونیستی به چیزی کمتر از فروپاشی نباید فکر کند و نباید بگوید در آینده چه طرحی دارد.
عیادت رئیس دفتر رهبر انقلاب از آیت‌الله نظری‌خادم‌الشریعه در پی کسالت و بستری شدن آیت‌الله نظری‌خادم‌الشریعه، حجت‌الاسلام محمدی‌گلپایگانی از طرف رهبر معظم انقلاب اسلامی جویای حال وی شد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، در پی کسالت آیت‌الله نظری‌خادم‌الشریعه و بستری شدن ایشان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی‌گلپایگانی از طرف رهبر معظم انقلاب اسلامی جویای حال این عالم پارسا شد و ضمن ابلاغ سلام رهبر انقلاب، برای سلامتی و بهبود ایشان دعا کرد.
سلسله مسابقات بصیرتی گروه تربیت فرهنگی اجتماعی المصطفی با موضوع: «در جستجوی بصیرت» با محوریت مطالب ارایه شده در کانال چلچراغ بصیرت به آدرس: https://eitaa.com/chelcherag98 شرایط مسابقه 1) تعداد سوالات 20 عدد به صورت تستی و تشریحی می باشد. 2) سوالات تستی به صورت چهار گزینه ای ارایه خواهد می گردد. 3) اتمام مهلت پاسخگویی تا 16/11/1399 ساعت 12 ظهر می باشد. 4) شرکت کنندگان بایستی مطالب کانال را مطالعه و با دقت کامل به سوالات جواب دهند. 5) به 30 نفر از کسانی که به تمامی سوالات، پاسخ صحیح ارایه کرده باشند جوایز نقدی اهدا می گردد. 6) اگر تعداد ممتازین بیشتر از 30 نفر باشد نفرات برتر به قید قرعه انتخاب خواهند شد. 7) مسابقه در سایت معاونت فرهنگی تربیتی المصطفی، بارگذاری شده است لذا با مراجعه به لینک https://b2n.ir/335287 به سوالات مطرح شده پاسخ داده و فرم را ارسال کنید.
تکريم يک انقلاب بزرگ فردا 12 بهمن، سرآغاز دهه فجر انقلاب اسلامي است. اصل پديده انقلاب اسلامي نقطه‌اي بود که زنجيرهاي اسارت و توقف را از دست و پاي ملت ايران زدود، و راه را براي پيشرفت باز کرد. به گواه همه کارشناسان، انقلاب اسلامي يک مسير روشن و تاريخي را پيش روي ملت ايران براي پيمودن راه پيشرفت و رسيدن به آرمان‌هايش، هموار کرده است. دستاوردها و عملکردهاي دوران 42 ساله انقلاب اسلامي در جاي خود در اين ايام بايد به بحث گذاشته شود اما توجه و تامل در اين مسئله حائز اهميت است که انقلاب اسلامي در بخش‌هاي سياسي، اقتصادي، امنيتي و فرهنگي کشور را در چه وضعيتي از رژيم گذشته به ارث برده است؟ نکات تحليلي: 1- واقعيت آن است که انقلاب اسلامي کشور را از حيث سياسي و حق مردم در سرنوشت خود در شرايطي از رژيم گذشته به ميراث برد که نه تنها انتخابات و سازوکارهاي دموکراتيک کاملا مفقود بود، بلکه سرکوب و خفقان ابزاري بود براي اينکه مردم آزادانه مطالبات خود را مطرح ننمايند. 2- در بخش امنيتي و سياست خارجي، حکومت‌هاي قاجار و پهلوي براي حفظ بقاي خود، مقدرات امنيتي را در اختيار قدرت‌هاي خارجي قرار داده بودند و عملا مهره انگليس و آمريکا براي اجراء سياست‌هاي آنها در منطقه بودند؛ و چون وضع بدين منوال بود، تماميت ارضي ايران در مخاطره بود، تا جايي‌که بخش‌هايي از خاک ايران در دوره قاجار و پهلوي به تاراج رفت. توافق‌نامه‌هاي 1907 و 1919 عملا با هدف تجزيه ايران طراحي شده بود. 3- در بخش اقتصادي نيز کشور چندان وضعيت مناسبي نداشت؛ خبري از زيرساخت‌هاي اساسي مورد نياز کشور نبود. عدالت اجتماعي و دسترسي مردم به خدمات اجتماعي بنا به آمارها و گزارش‌هاي معتبر داخلي و خارجي در بدترين شرايط ممکن بود. 4- در بخش فرهنگ نيز پهلوي‌ها نه به فرهنگ اسلامي معتقد بودند و نه به فرهنگ ايراني باور داشتند؛ آنها مصمم بودند که ايران از حيث فرهنگي بايد غربي شود، تا به توسعه دست يابد! نکته پاياني: با لحاظ چنين ميراثي بايد به بررسي عملکرد انقلاب اسلامي در چهار دهه گذشته نشست. انقلاب اسلامي جداي از کاميابي‌ها و ناکامي‌هاي 42 ساله‌اش، به يک دوره بسيار طولاني از تجزيه، تحقير و کشتار مردم ايران - که در دوره قاجار و پهلوي به اوج خود رسيده بود - فيصله داد و رويکردهاي سياسي، امنيتي، اقتصادي و فرهنگي را به سمت پيشرفت و به نفع ملت تغيير داد. اين رخداد خود يک حادثه بي‌نظير به‌حساب مي‌آيد و اين انقلاب مردمي و تاريخي را درخور تکريم و گراميداشت کرده است. (نويسنده: عزيز غضنفري)
بهانه آمريکا براي ماندن در افغانستان / سخنگوي پنتاگون اعلام کرد، به دليل آنکه طالبان از مفاد موافقت شده در توافق صلح بين دو طرف تبعيت نکرده، آمريکا ممکن است نتواند حضور نيروهايش در افغانستان را کاهش دهد. اين در حالي است که سال گذشته ميلادي آمريکا با طالبان توافقي را امضا کرد که بيانگر يک آتش بس دائمي و کاهش حضور نيروهاي آمريکايي در افغانستان بود. پنتاگون اعلام کرده که خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان در گروی پایبندی طالبان به تعهدات ذکر شده در توافق مذکور است.
💢امام خمینی (ره): ((ما آمریکا را زیر پا می گذاریم...)) 🔮امام خمینی (ره): ((هرچه انقلاب اسلامي دارد از بركت مجاهدت شهدا و ايثارگران است.)) مبارک باد.
14.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شان و منزلت سکاندار کشتی انقلاب امام خامنه ای مد ظله العالی        •┈┈••✾••┈┈•     ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈ کانال رسمی گروه تربیت فرهنگی اجتماعی معاونت فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی @chelcherag98
امروز دوازدهم بهمن مصادف با سالروز بازگشت امام امت از تبعيد 15ساله است. تبعيد امام و فراق امت با رهبرش، فرصتي بود براي صيقل خوردن تئوري حکمراني ولايت فقيه، تحکيم پيوند عاطفي، عقلاني و ديني امام و امت و تربيت و آماده‌سازي کادر مديريتي انقلاب اسلامي. در اين بين، حکايت رهبري امام(ره) در انقلاب اسلامي به عنوان يکي از عوامل سه‌گانه پيروزي انقلاب در کنار نقش مردم و ايدئولوژي اسلام، حکايتي با شگفتي‌هاي بيشمار و صحنه‌هاي ناب است؛ از سلوک توام با آرامش و طمانيه در رفتار امام گرفته تا سخنان هدايت‌گرانه مردم تا تصميم‌هاي حکيمانه و قاطعانه در مورد انقلاب و پس از آن نظام اسلامي، ترجمان عملي همه آن چيزهايي بود که مردم در نصوص ديني و منابر وعظ و خطابه در باره مفاهيم اسلامي و قرآني خوانده و شنيده بودند. رابطه مستحکم امت و امام در برهه‌هاي مختلف انقلاب اسلامي که در طليعه ورود به چهل و دومين فجر آن قرار داريم، عامل پيروزي انقلاب و درخشش خورشيد انقلاب بود و امروز نيز که مورد طمع دشمنان هست، يقينا مهمترين عامل خنثي‌سازي بسياري از توطئه‌ها و عنادها، تحکيم و تثبيت همين رابطه با خلف صالح امام است. از نظر مردم ايران، امام، رهبري الهي با ماموريت ويژه احياي دين و عزت و کرامت انسان بود و از نظر امام راحل نيز «ملت ايران و توده ميليوني آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسول الله (ص) و کوفه و عراق در عهد اميرالمؤمنين و حسين بن علي (ص)» بودند. دشمنان انقلاب اسلامي پس از 42 سال از پيروزي انقلاب و 31 سال از ارتحال امام همچنان تلاش مي‌کنند اين رابطه را بر هم زنند، انقلاب را تحريف کنند و سطح و عظمت دستاوردهاي آن به ويژه دستاوردهاي معنوي انقلاب اسلامي همانند استقلال، تاسيس نظام مردم ‌سالار ديني، عزت و کرامت بخشي به ملت ايران، ملل مسلمان منطقه و امت‌هاي آزادي‌‌خواه جهان تقليل دهند. برجسته‌سازي نقايص و کاستي‌هاي مادي و ملموس کشور و ارتباط دادن اين مشکلات اقتصادي به انقلاب اسلامي در همين راستاست. اين در حالي است امام فتح الفتوح انقلاب اسلامي را نه در خدمات بيشمار مادي و ملموس آن (که در جاي خود بسيار حائز اهميت و لازم است و البته اتفاقا دستاوردهاي ملموس انقلاب با رژيم گذشته و کشورهاي هم‌تراز منطقه‌اي قابل مقايسه نيست) بلکه در تربيت نيروي انساني مومن و انقلابي حرکت‌آفرين مي‌دانست که قادر به جبران سال‌ها عقب ماندگي‌هاي تحميلي ملت ايران و مديريت موفق عبور دادن انقلاب و نظام اسلامي از دل آتش‌هاي جنگ، تهديد و تحريم‌هاي قدرت‌هاي بزرگ مي‌دانند. شکل‌دهي به دولتي انقلابي و مومن، همان چيزي است که رهبر معظم انقلاب آن را علاج مشکلات امروز مي‌دانند.
"کووايران" در صدر جدول دکتر جليلي مسئول تيم توليد واکسن در ستاد اجرايي فرمان امام اعلام کرد: آزمايش‌هاي انجام گرفته نشان داده واکسن ايراني با موفقيت کامل، توانسته ويروس جهش‌يافته انگليسي را بطور کامل خنثي کند. دکتر محرز مسئول تيم نظارت بر فاز مطالعات باليني واکسن «کووايران» برکت نيز در خصوص موفقيت جديد واکسن ايراني گفت: ويروس انگليسي براي همه ما تبديل به يک دغدغه جدي شده بود که آيا واکسن توليدشده فقط قدرت خنثي کردن کروناي معمولي را دارد يا قادر خواهد بود که اين ويروس خطرناک را هم از پا درآورد که خدا را شکر امروز اين خبر خوب، خستگي را از تن‌ ما و همه تيم اجرايي واکسن و تيم درمان و سلامت کشور درآورد. گزاره‌هاي تحليلي: 1- اين خبر خوب در آستانه ورود به چهل و دومين سال پيروزي انقلاب اسلامي ايران، در عمل بيانگر يکي از بالاترين دستاورد هاي بهداشتي و پزشکي کشور براي تبيين و روشنگري در عرصه جهاد اميد آفريني است. پيش‌دستي سوئيسي‌ها براي خريد واکسن ايراني نيز قابل توجه است. روزنامه تجارت سوئيس نوشت: «به دليل بدقولي فايزر آمريکايي و بي‌فايده بودن محصول آسترازنکاي انگليس، سوئيس براي تهيه واکسن ‎کرونا با چند کشور غيرغربي مذاکره مي‌کند، که مطمئن‌ترين کشور ، ‎ايران با پنج واحد توليدي با بالاترين سطح تاييد سازمان جهاني بهداشت است» اين خبر نشانه اي از گام گذاشتن در مسير تحقق پلکاني آرزوي رهبري است که فرموده بودند: «هماني که بنده آرزو کردم ... مثلاً تا پنجاه سال ديگر [به جايي مي‌رسيم که] هر کسي در دنيا بخواهد مرزهاي جديد علم را به دست بياورد، مجبور باشد فارسي ياد بگيرد .» با نگاهي به ليست بلندبالاي خباثت‌هاي غيرانساني آمريکا که در ظاهر ارائه خدمات درماني دنبال شده است، به خوبي معلوم است که اعتماد به اين کشور خطاي فاحشي است. نمونه هايي چون: آزمايش سفليس در گواتمالا (۱۹۴۶- ۱۹۴۸)، آزمايش سرخک بر روي ۱۵۰۰ نوزاد اسپانيايي و سياه‌پوست(۱۹۹۰)، آزمايش مبتلا کردن به سرطان در پورتريکو(۱۹۳۱)، آزمايش ايدز در آفريقا(۱۹۵۹)، انتشار ويروس دنگو در افغانستان، پاکستان و باکو (۱۹۸۱- ۱۹۸۲) و ... عمق جنايات آمريکايي‌ها در سده اخير را نشان مي‌دهد. نکته پاياني: متاسفانه «در کشور بعضي هستند که هر کار بزرگي را که در کشور انجام مي‌گيرد مستبعد مي‌دانند.» ضعف و عدم اطلاع رساني دقيق داخلي و هجمه‌هاي سنگين عمليات رواني دشمنان در خنثي سازي پيشرفت‌هاي غير قابل انکار اين انقلاب، بيشترين نقش را در اين برداشت نادرست دارند. بايد پذيرفت که تکنيک حُسن جويي و حُسن‌گويي، گمشده اي است که همپاي پيشرفت ها و دستاوردهاي انقلاب اسلامي پيش نرفته است. (نويسنده: حسين عباسيان)
دهه هفتادي‌ها، آماده مجاهدت بر اساس يک نظرسنجي صورت گرفته شده، نزديک به 60 درصد مردم معتقدند که در صورت وقوع جنگ شاهد حضور جوانان - همانند زمان دفاع مقدس- خواهيم بود و بخش کمتري از جامعه نيز اعتقاد به کاهش حضور در جبهه‌ها در مقايسه با دوران جنگ تحميلي دارند. لازم به ذکر است که بر اساس برآورد اکثر انديشکده هاي آمريکايي در تمام سالهاي اخير يکي از دلايل نامطلوب بودن جنگ با ايران، اين موضوع بوده که جنگ سبب اتحاد و همدلي و همچنين بالارفتن کم سابقه تفکر مقاومت در بين مردم و جوانان ايران در مواجه با آمريکا خواهد شد. از سوي ديگر به اعتقاد ناظرين سياسي، تجربه مدافعان حرم نشان داد که نسل هاي جديد متولد دهه شصت و هفتاد حتي بيشتر از نسل اول انقلاب آماده دفاع از کشور هستند.
بازگشت تنش عربي روزنامه الاخبار لبنان به نقل از منابع آگاه فاش کرد که امارات، بحرين و مصر، دوحه را به تعلل در پيشبرد توافقات صورت گرفته در اجلاس «العلا» متهم کرده‌اند. توافق العُلا، در نشست اخير شوراي همکاري خليج فارس در شهر العُلا عربستان سعودي امضاء شد. توافقي که مفاد آن تنش زدايي ميان چهار کشور عربي (عربستان سعودي، امارات، بحرين و مصر) با قطر بود. اين روزنامه به نقل از منابع آگاه نوشت که «تميم بن حمد آل ثاني» امير قطر طي ساعات گذشته از سفر به قاهره به منظور ايجاد صفحه جديدي در روابط دو کشور سر باز زده است. به رغم اينکه اين سفر از زمان اجلاس العلا خواسته مصر بوده است. پيش از اين نيز «السیسی» رئيس‌جمهور مصر از حضور در اجلاس اخير شوراي همکاري خليج فارس سر باز زد و به جاي او «سامح شکری» وزير خارجه مصر حاضر بوده که به نوعي بيانگر وجود اختلافات جدي بر سر راه آشتي مصر با قطر مي‌باشد. اختلافاتي که در روزهای پيش رو نيز به انحاء مختلف ادامه خواهد يافت.