فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ #ببینید | ساسی مانکن: من رو از طریق روزنامه اعتماد ملی دعوت کردند که برم برای آقای کروبی شعر بخونم
🌀 #پورنوکراسی یعنی موجسواری بر روی نفسانیات مردم برای رسیدن به قدرت به هر قیمت
✅ رهبر انقلاب: هدف غربیها در حمایت از اصلاحات در ایران بازگرداندن جامعه ایران به دوران وابسته رژیم پهلوی است.
۱۳۷۹/۰۴/۱۹
#جامعه_خوکی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
80 روزتا
پایان 8 سال
#فشارمقدس
ـ ؛)💣🌱 ـ
#چیریکیونانقلابـے | #بچههاےآسدعلے
-----------------------------
j๑ïท➺°.•|https://eitaa.com/joinchat/1883439139Cce3db45a22
19.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سلبريتى_بي_غيرت
#وطن_پرست_هاى_فيك
#رسانه_هاى_وطن_فروش
#شكست_محاصره_اقتصادى
#توافق_برد_برد_ايران_و_چين
🔽
براى دانلود كليپ هاى بيشتر
به كانالمـــون يه ســرى بزنين
دست پُــر مياين بيرون😉👇🏻
@seyedoona_eitaa
🔽
ضمنا از صفحه اينستامــون
هم غافل نشين،اونجا هم دورهميم
👉🏻 instagram.com/seyedoona
لطفا نشر دهيد🎥💫
《برنامه همکاری های جامع ۲۵ ساله ایران و چین》
این روزها همه جا صحبت از قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین است که با واکنش های متفاوتی در محافل مختلف و به ویژه میان عامه مردم مواجه شد.
بعضی ها خیلی بدبینانه به آن نگریسته و از لفظ فروش کشور، جزیره کیش و ....استفاده می کنند، این برداشت به سرعت در فضای مجازی دست بدست می شود. بعضی دیگر به ویژه با دید کارشناسی به آن می نگرند، و آنرا منافی منافع و استقلال ملی نمی دانند. یکی از دلایل نگاه و برداشت بدبینانه می تواند ناشی از عدم مطالعه دقیق مفاد این سند با حداقل دانش حقوقی باشد.
نگارنده از دیدحقوقی بین المللی و با تجربه کاری در روابط بین المللی، چند نکته تحلیلی پيرامون اين پيشنهاد را به اشتراک می گذارم.
بدوا باید توجه داشت که برای تنظیم سندهای مهم و حساسی چون برنامه جامع حاضر، ده ها جلسه مذاکره با حضور کارشناسان امر بخصوص حقوقدانان صورت می گیرد و تک تک الفاظ بکار رفته با دقت انتخاب و بکار می روند چرا که در حقوق بین الملل هر کلمه و جمله ای دارای اثرات و تبعات حقوقی و فنی است که ایجاب می نماید، حساب شده بكار گرفته شوند:
1⃣پیشنویس سند ۹ بند دارد، که در آن هرگز از کلمه قرارداد و یا توافقنامه استفاده نشده است! الفاظ بکار رفته عبارتند از "تفاهم"، "برنامه" و مخصوصا "سند"!
این امر نشان دهنده این نکته ظریف و مهم است که هر دو طرف ایرانی و چینی می دانند که این یک قرارداد و توافقنامه در الفاظ معمول حقوق بین الملل نیست.
2⃣این سند صرفا یک برنامه و چارچوب "Frame work" است. چیزی تقریبا شبیه سند وضعیت حقوقی دریای خزر که مرداد ماه سال ۱۳۹۷ میان روسای جمهور کشورهای حاشیه دریای خزر امضا شد، اجرا شدن این سند خود نیازمند انعقاد حدود ۲۰ توافقنامه دو یا چند جانبه می باشد. سند ایران و چین نیز همینطور است و بلکه کلی تر.
بدین معنا که هر یک از بندهای آن و ضمایم بخودی خود قابلیت اجرایی ندارند و هر کدام نیازمند مذاکره و نیل به یک توافقنامه و قرارداد اعم از دولتی و خصوصی می باشد. البته ذکر این نکته ضروری است که در تنظیم این قراردادها و توافق نامه ها در آینده، حسب مورد طی تشریفات قانون اساسی از جمله تصویب مجلس شورای اسلامی ضروری خواهد بود. قطعا در آن زمان مجلس منافع ملی را در توافقات و قراردادها لحاظ خواهد کرد و شورای نگهبان نیز بر آن نظارت و تایید خواهد نمود.
3⃣چنانچه به مفاد مقدمه و بندهای ۱ الی ۳ سند توجه شود، همه چیز بر اساس منافع مشترک و سیاست برد برد با رعایت اصل حاکمیت و استقلال دو کشور تنظیم شد. بر این اساس، هیچ نگرانی وجود ندارد. لازم است، این بندها که به دقت نگارش شدند و رد پای اصول حقوق بین الملل و منشور سازمانملل متحد در آن قابل ملاحظه است، دقیقا مطالعه شوند.
4⃣یک بند بسیار مهم در این سند آورده شد که حکایت از هوشمندی طرفین به ویژه طرف ایرانی دارد و آن بند هشتم با عنوان "نفی فشارهای خارجی" می باشد.
دراین بند به منظور حمایت از اصل چندجانبه گرایی، طرفین در مقابل فشارهای غیر قانونی شخص ثالث از اجرای مفاد این سند حفاظتخواهند کرد. دقت شود که در اینجا از لفظ حمایت "support" استفاده نشد بلکه از کلمه حفاظت "Protection" استفاده گردید.
حفاظت بار معنا و اثر حقوقی بالاتر و بیشتری نسبت به حمایت دارد. در حفاظت باید مکانیزم های اجرایی آن پیش بینی شود و این یک الزام است اما در حمایت شاید بشود و شاید هم نشود.
5⃣می توانگفت بند هشتم سند برای دولت ایالات متحده آمریکا کابوس است. برای آمریکا همه بندهای این برنامه جامع یک طرف و این بند یک طرف دارای اهمیت است، چه اینکه محاسبات دولت امریکا در اعمال سیاست فشار حداکثری علیه ایران را بهم خواهد ریخت. توجه داشته باشیم که این چین است و نه ونزوئلا.
6⃣در هیچ کجای این سند واگذاری مالکیت زمینی و یا جزیره ای نیامده یا قراری برای آنگذاشته نشده است. بله ممکن است که دولت کشوری زمینی را به موجب قراردادی برای سرمایه گذاری بلند مدت اما مدت دار به دولت یا بخش خصوصی کشور دیگر واگذار کند که این در دنیا بسیار عادی و مرسوم است.
اتفاقا کشورهایی که دنبال توسعه هستند، باید قوانین جذب سرمایه گذاری شفاف و آسانی را تصویب و اجرا کنند. چیزی که متاسفانه در ایران با بوروکراسی شدید مواجه است.
فلسفه ایجاد مناطق آزاد تجاری هم جذب سرمایه گذاران خارجی و تسهیل تجارت خارجی است و قطعا سرمایه گذاری که می خواهد میلیون ها و بلکه میلیاردها دلار هزینه کند، دغدغه تامین و تضمین منافع و سرمایه خود را دارد. دولت میزبان هم منافع خود را خواهد داشت و دنبال تامین آن خواهد بود.
به همین خاطر است که باید از سیاست برد برد صحبت کرد که در بند ۱ این سند هم به آن تصریحگردید.
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
🔵⭕چند روز ديگر مسأله انتخاب رئيس جمهور است.
بايد همه شما، همه اشخاصى كه در هر جا هستند، با كمال جديت، مردم را دعوت كنند به دخالت!
دخالت كنند در مسأله و حاضر بشوند، اگر شماها حاضر نشويد و يك رئيس جمهورى مثل سابق برايتان بتراشند و بازى بدهند همه مان را، همه مان مسئول هستيم!
(صحيفه امام، جلد۱۵، صفحه ۱۶)
🆔️@aamerin_ir
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
🔹️رهبر معظم انقلاب، در سخنرانی نوروزی:
مهمترین و موثرترین مدیریت کشور ریاست جمهوری است.
این که بعضیها میگویند رئیسجمهور اختیاراتی ندارد یا رئیس جمهور تدارکات چی است، اینها همهاش خلاف واقع است!
یا از روی #بی_مسئولیتی گفته میشود یا از روی #بیاطلاعی یا خدای نکرده #غرض_ورزی در کار است...