eitaa logo
✅🌹با شهدا تا ظهور🌹
199 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
1.2هزار ویدیو
60 فایل
چله صلوات هدیه به شهدا به نیت نزدیکی فرج مولا صاحب الزمان (عج) و حاجت روایی حاجت‌مندان ان شاءالله🤲🏻🌷 روزی یک تسبیح هدیه به یک شهید 🌹🥺 لینک ناشناس جهت پیشنهاد و ارتباط با خادم کانال https://harfeto.timefriend.net/16963076621694 @Khadem_mola_ali
مشاهده در ایتا
دانلود
روز سی ام: شهید حسین خان احمدی 🌷
شهید امروز : شهید گمنامی که در دانشگاه گلستان دفن شده بودن و به شکل عجیبی شناسایی شدند.
امروز می‌خواهیم یادی کنیم از : هشت شهید گمنام در میدان و حسینیه امیرچقماق، استان یزد ای برادر شهید🥀 گمنام در زمین ، خوشنام در آسمان دست ما را بگیرید و شفیع مان باشید ای شهدا🤲🏻🌷
اللهم اهل الکبریاء و العظمه ... دعای قنوت نماز عید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویژه 🍃دوست دارم از تو بیشتر بدونم 🍃دوست دارم آیه آیه بخونم 🎙 👌فوق زیبا
شهید «حسین خان احمدی» متولد اول فروردین سال ۳۲ در شهرستان آزادشهر استان گلستان است که اواخر اسفند سال ۶۶ عازم جبهه شده و در سن ۳۵ سالگی در منطقه فاو و در عملیات والفجر ۸، در تاریخ ۲۵ فروردین ۶۷ به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
خبر شناسایی شهید گمنامی که حدود 2 سال پیش در دانشگاه گلستان به خاک سپرده شده بود، با حضور کریمی جانشین سپاه نینوای گلستان به همراه دیگر مسؤلان استانی و شهرستانی به اطلاع خانواده این شهید رسید. شهیدحسین خان احمدی نخستین شهید جاویدالاثر گلستانی است که از طریق آزمایش D.N.A احراز هویت شده است. شهید حسین خان احمدی اسفند1366 درسن 23 سالگی به منطقه عملیاتی فاو اعزام و در فروردین 67 پس از یک‌ماه در این منطقه جاویدالاثرشد. وی دارای همسر و 4 فرزند پسر است. به گفته مسؤل فرهنگی اداره کل بنیادشهید وامورایثارگران استان گلستان در راستای جمع آوری آثار بجای مانده از شهدا بیش40 آثار از این شهید به ثبت رسیده است. شهید حسین خان احمدی در سال92 به عنوان شهیدگمنام در دانشگاه گلستان به خاک سپرده شد و پس از2سال احرازهویت و به اطلاع خانواده‌اش رسید.
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درباره شهید حسین خان احمدی و تدفین به عنوان شهید گمنام و شناسایی شون ببینید🥺
سلام بر جان‌های اهدا شده در لحظه قیام، سلام بر بدن‌های عریان و جسم‌های بی سر، سلام بر اِربا ارباهای عزیزدل مادر و آرام جان پدر وَ سلام بر تو سید و سالار شهیدان عالم و فرزندان شهیدت... هنگامه وصل تو چه دیر سر رسید؛ کسی چه می‌داند که علی، حسن، علی اصغر و محمدت سال‌های بی پدری را چگونه در حسرت خاک مزاری که دست کم غروب پنج شنبه‌ها بر آن آرام بگیرند گذراندند؛ خدا می‌داند که همسرت چگونه جلوی چهار پسر رشیدت لب می‌گزید تا اشک نریزد و یا پسران برای آرام دل مادرشان درد دل‌های پدر و فرزندی‌شان را پیش چه کسی و یا اصلا بر سر کدامین چاه بازگو کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نشانه‌ها می‌گویند قراری با مادر سادات داشتی که ۲۷ سال اثر می‌گذاشتی اما نام و نشانی از تو جایی نبود. اگر پیشتر می‌آمدی دانشگاه گلستان مزین به چه می‌شد؟ تکلیف آن عاشقانی که بیش از دو سال در این دانشگاه تو را واسطه خود و خدا قرار می‌دادند چه می‌شد؟ بله! اگر زودتر می‌آمدی این دانشگاه نام و نشان از توی بی نشان نمی‌گرفت.