فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حرم حضرت عباس در آستانهٔ وفات حضرت امالبنین سیاهپوش شد
🔹در آستانه وفات حضرت امالبنین(سلاماللهعلیها) حرم مطهر قمر منیر بنیهاشم حضرت ابوالفضلالعباس(علیهالسلام) سیاهپوش شد.
#اللهم_عجل_لوليک_الفرج
#التماس_دعا
بسیاری از رزمندگان مقاومت در توصیف مدافعان پاکستانی حرم حضرت زینب آنان را سلحشورانی میدانند که در سختترین شرایط و در شدیدترین عملیاتها حاضر به جانفشانی در راه دفاع از حرم میشوند. شیرمردانی که بدون هیچ مزد و درخواستی تنها برای دفاع از حرمهای مقدسه به دور از خانواده و در غربت به کشوری دیگر رفتهاند. بسیاری از این رزمندگان طلبههایی هستند که در حوزههای علمیه ایران مشغول به تحصیلاند با این وجود بعد از در خطر قرار گرفتن حرمهای اهل بیت و هتک حرمت به مقدسات شیعیان برای دفاع از دین خود به سوریه رفتند. گلزار شهدای قم محل دفن بسیاری از این شهدای گمنام است که به همراه شهدای افغانستانی مدافعان حرم معروف به لشکر فاطمیون به خاک سپرده شدهاند.
یکی از فعالین پاکستانی و از دانشجویان جامعه المصطفی قم در رابطه با گمنامی این شهدا توضیح میدهد که به دلیل سخت گیریهای دولت پاکستان در رابطه با شیعیان به خصوص مدافعان حرم امکان بازتاب رسانهای شهادت و تشییع این شهدا نیست...
منبع: دفاع پرس
تصویر: یکی از دلاوران باغیرت و شجاع تیپ زینبیون شهید سید محمد خوشبو (عدیل حسینی)
مزار مطهر: گلزار شهدای بهشت معصومه قم...قطعه 31
بعد از اهانت تروریستهای تکفیری به حرم حضرت رقیه و نیز حمله به مرقد مطهر حضرت زینب(س) تعدادی از شیعیان عراقی، ایرانی و افغانستانی برای دفاع از حرم راهی سوریه شدند. حضور آنها راه را برای شیعیان کشورهای دیگر چون پاکستان باز کرد مدتی بعد با نام لشکر زینبیون سراسر جبهههای نبرد را به تلاطم انداختند. بسیاری از شیعیان پاکستانی که امروز در سوریه برای دفاع از حرمها آماده نبرد هستند به دلیل محدودیت دولت این کشور مجبور به پنهان کردن نام و نشان خود شدهاند تا خانوادههای این مدافعان در پاکستان مورد اذیت و آزار گروهکهای تندرو قرار نگیرند.
سید عدیل حسینی هم از همین دلاوران تیپ زینبیون بود که جان خود را برای دفاع از حرم اهل بیت(ع) قربان کرد. سید عدیل حسینی در سال 70 در شهر لاهور پاکستان در یک خانواده شیعی و متدین به دنیا آمد، «عدیل» نام جهادی شهید به معنای عدالت خواه است. شهید فوق دیپلمش را که گرفت در یکی از مدارس دینی پاکستان مشغول به تحصیلات حوزوی شد.
شهید سید عدیل حسینی در ۱۵ دسامبر ۱۹۹۱ ، ۲۴ آذر ۱۳۷۰ در ایالت پنجاب پاکستان در خانوادهای مذهبی و تحصیل کرده به دنیا آمد.
پدرش پروفسور مهندسی الکترونیکی و مادرش مدیر مدرسه هنری دختران است.
سید عدیل در دوران کودکی بسیار آرام ولی باهوش بود. همین هوش سرشار پایش را در ٣ سالگی به مدرسه باز کرد.
(در پاکستان کودکان از سه و نیم سالگی به پیش دبستانی میروند که به آن کلاس play میگویند)
سید عدیل در اولین روز مدرسه یک شعر انگلیسی را حفظ میکند.
وی علاقه و وابستگی عاطفی شدیدی به پدرش داشت و یکی از عادات و علایق همیشگیاش، بازی با پدر بود.
اولین نفر برای قرائت قرآن، از برنامههای روزانه خانواده که توسط پدر برقرار میشد، حاضر بود.
تدوین و برنامهریزی کامپیوتر، کار کردن با وسایل برقی و الکترونیکی مطالعه کتب دینی و تجربی و آموزش مطالب مختلف از اینترنت را آنقدر حرفهای انجام میداد که در خانه ماشین دانلودر و پدر کامپیوتر صدایش میزدند.
علاقه سید عدیل به آموختن و یاد گرفتن علاوه بر تحصیل در دانشگاه و رشته مهندسی کامپیوتر تا حوزه علوم دینی کشاندش، سید عدیل یک طلبه شد.