با عرض سلام خدمت همراهان کانال و چله شهدایی
عزاداری هاتون قبول حق باشه
ان شاءالله چله ی جدید صلوات امروز شروع خواهد شد
از امروز که شروع چله باشه تا اربعین امام حسین باهم صلوات میفرستیم
منتظر لیست اسامی شهدا باشید و خادم کانال رو از دعای خیرتون محروم نفرمایید 🤲🏻
#چله_زیارت_عاشورا ✨
ختم روزانه زیارت عاشورا
#روز_یازدهم
هدیه به اباعبدالله الحسین علیهالسّلام
به نیت تعجیل در فرج مولانا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
احمد کشوری، متولد تیر ماه ۱۳۳۲، در خانو اده ای متوسط در فیروزکوه بود. اصلیت خانواده او از بروجرد بودند درحالیکه پدرش( غلامحسین) ژاندارم بود و دائماً از شهرى به شهر دیگر بخاطر شغلش نقل مکان مى کردند. شهید احمد کشوری در زمانی که خانواده اش به شهر کیاکلاء مازندران، نقل مکان کردند؛ دوران کودکی خود را سپری کرد.
احمد كشوری در تیر 1332 خورشیدی در فیروزكوه چشم به جهان گشود. پدرش فردی شجاع و ظلم ستیز بود و با وجود فرماندهی ژاندارمری یكی از شهرهای شمال به مبارزه با سیاست های استبدادی رژیم پهلوی برخاست و در نهایت مجبور به استعفا شد و به كشاورزی پرداخت.
كشوری كه شاگردی ممتاز و دارای استعداد فراوان بود، دبستان را در كیاكلا و دوره متوسطه را در دبیرستان قناد بابل گذراند و به دلیل علاقه مندی به ورزش و هنر در بیشتر مسابقه های این دو رشته نیز شركت می كرد.
این حماسه ساز جبهه های حق به خاطر عشق و ارادتش به اسلام، قدم در راه فعالیت های مذهبی گذاشت و در روزهای محرم، عاشقانه و بی ریا عزاداری و مرثیه خوانی میكرد.
وی پس از پایان تحصیل، آماده ورود به دانشگاه شد اما به علت هزینه سنگین دانشگاه از ورود به آن بازماند و در 1351 خورشیدی، وارد هوانیروز ارتش شد و با هوش سرشار و استعدادی كه داشت، توانست دوره های آموزش خلبانی بالگردهای كبری و جت رنجر را با موفقیت بگذراند.
این خلبان تیزپرواز با توجه به ممنوعیت نگهداری و مطالعه كتاب های مذهبی و سیاسی در ارتش، اینگونه كتاب ها را مخفیانه نگه می داشت و مطالعه میكرد و به همین دلیل چندین بار مورد بازجویی و تهدید قرار گرفت اما این موضوع نتوانست در اراده راسخ او برای مبارزه با استبداد خللی وارد كند و همگام و همراه با حركت های توفنده ملت، در تمام صحنه های انقلاب حضور داشت و بسیاری از شب ها را با چاپ اعلامیه های امام خمینی (ره) به صبح می رساند.
با اوج گیری جریان انقلاب اسلامی در 1357 خورشیدی این مدافع راه حق تمام تلاش خود را برای به ثمر رساندن آرمان های انقلاب به كار بست و در زمان نخست وزیری شاپور بختیار به همراه چند تن از دوستانش طرح كودتایی را تنظیم كرد و قرار شد در صورت موافقت امام خمینی(ره ) به مرحله اجرا برساند كه با هوشیاری امام و فداكاری ملت، انقلاب اسلامی در 22 بهمن 1357 خورشیدی به پیروزی رسید و به اجرای كودتا نیازی پیدا نشد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شهید كشوری با حضوری موثر در ارتش در راه وحدت و انسجام این نهاد، تلاش های بسیاری كرد و برای نگهبانی از مرزهای غربی كشور كوشید و در غائله كردستان با رشادت های بسیاری كه از خود نشان داد، موفق شد تا به همراه دیگر همرزمانش، امنیت را به این خطه از میهن بازگرداند.
شهید علی صیاد شیرازی در خاطره ای از احمد كشوری می گوید: «در كردستان درگیری شدیدی میان ما و ضد انقلاب شامل كومله و دمكرات به وقوع پیوسته بود و من از هوانیروز درخواست كمك كردم، دو خلبان كه همیشه داوطلب دفاع بودند یعنی شهیدان كشوری و شیرودی لبیك گفته و لحظاتی بعد بالای سر ما بودند كه به آنها گفتم كجا را زیر آتش خود بگیرند پس از آنكه مهمات چرخ بال ها تمام شد متوجه شدم كه شهید كشوری با وجود كمبود سوخت منطقه را ترك نكرده است وقتی با او تماس گرفتم گفت من باید كارم را به پایان برسانم، لحظاتی بعد با دوربین دیدم كه شهید كشوری خود را به جاده ای رساند كه یك ماشین جیپ سیمرغ پر از عناصر ضد انقلاب از آنجا در حال فرار بودند، چرخ بال را به آن خودرو نزدیك كرد و آنقدر پایین رفت كه با اسكیت چرخ بال به آنها كوبید و تمام این جنایتكاران به دره سقوط كردند پس از آن در تماس به او گفتم با توجه به تاخیری كه كردی سوخت چرخ بال برای آنكه خود را به قرارگاه برسانی كافی نیست و همین جا فرود بیا، او گفت چرخ بالم را هدف قرار می دهند و با اینكه چراغ هشدار دهنده سوخت روشن شده و به هیچ وجه خطا نمی كند، شهید كشوری گفت با ذكر یا زهرا (س) خود را به قرارگاه می رسانم، ساعتی بعد در حالی كه ناامیدانه با قرارگاه تماس گرفتم تا سراغ احمد كشوری را بگیرم گفتند او به سلامت در حالی كه چرخ بالش هیچ سوختی نداشته به قرارگاه رسیده است.»
احمد كشوری به عنوان خلبانی تیزپرواز با آغاز تجاوز نیروهای رژیم بعث به مرزهای مختلف ایران با حضور در عملیات های مختلف كوشید تا نقشه های دشمنان این مرزوبوم را نقش بر آب سازد و با شركت داوطلبانه در ماموریت های سخت و خطرناك ضربه های سختی را بر مجموعه نظامی دشمن وارد كرد و حماسه های وی در شكار تانك ها، در جبهه ها فراموش ناشدنی است.
سرانجام خلبان احمد كشوری 15 آذر 1359، در حالی كه از یك ماموریت بسیار مشكل اما پیروز بازمیگشت در منطقه میمك - دره بینا ایلام مورد حمله متجاوزان بعثی قرار گرفت و در حالی كه چرخ بالش در اثر اصابت راكت های دو فروند میگ عراقی به شدت می سوخت، آن را تا مواضع خودی رساند و آنگاه در خاك وطن سقوط كرد و این گونه عقاب تیز پرواز عرصه مجاهدت و نبرد، دعوت حق را لبیك گفت و ردای زیبای شهادت برازنده قامت رعنای او شد.